Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Próbáld ki egy boltban és meglátod! Ráadásul ha hirtelen felindulásból oldalakat szeretnél begépelni, akkor elõveszel egy USB vagy bluetooth klaviatúrát, hozzákapcsolod a telóhoz és kész (mert hogy ez már olyat is tud)
Erõsen gondolkozom a telón, szerintem év végén beújítok egy ilyenre 😊 Bár még azon filózom, hogy a qwerty változatot vegyem -e meg, ha forgalmazzák otthon. Nem volt még okostelefonom, és nem tudom, melyik a jobb. A boltban próbáltam egy qwertyes Nokiát és az SG2-t, de nekem sokkal jobban tetszett így elsõre a fizikai billentyûzet, bár lehet, hogy megszokás kérdése.
Y
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
1. melegedés: Normál használat mellett egyáltalán nem melegszik (telefon, sms, web-böngészés, fényképezés stb). Nálam egyedül intenzív játéknál növekszik meg a hõmérséklet (de ott sem az alap 2d-s gémeknél pl angry birds), hanem kemény 3d-s csili-vili cuccoknál, illetve ha sokat utazom GPS-sel akkor tapasztalok még hasonlót (de ott ugye folyamatosan akár órákig megy a képernyõ + dolgozik a GPS)
2. wifi téma: Nekem mondjuk egy galaxy Spica-m volt elõtte, túl nagy különbséget így nem vettem észre a jelerõsségben, de akik tapasztalták, azok mind azt mondták hogy ha saját routeren nyomod otthon, vagy pl egy étteremben akkor tökéletes, viszont a szomszéd netét ezzel valóban kicsit nehezebb lopni.
Amúgy mind2 fenti probléma szerintem elenyészõ a készülék bámulatos tudásához képest, ráadásul havonta jönnek ki újabb frissítések, amikben egyre jobb a wifi, és egyre kevésbé melegszik az akku, úgyhogy inkább szoftveres problémákról van szó mintsem hardveresrõl...
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
gondolkozom egy S2-n, és jó is lenne a teló, De.
1. Sok helyrõl hallom, hogy használat közben mind a hátulja, mind a kijelzõ túlmelegszik, ez mennyire igaz / elfogadható?
2. Rengeteg oldalon olvastam, hogy a wifi _nagyon_ gyenge, miközben ugyanott más telók erõs jeleket fognak. Ez másnál jelentkezett ? Mennyire zavaró, ha igen?
3. A qwerty billentyûs S2 mikor lesz kapható Mo.-n, nem tudja valaki?
Köszi a válaszokat 😊
Y
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
kiveve asszem a SIP-et, azt vmiert nincs benne S-en..
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
やられたらやり返す。倍返しだ!
Galaxy S 2.2.1-em van és a problémám az, hogy külföldön nem talál jelet a GPS. Sem iGO, sem a Google Maps... Itthon tökéletes, pár mp és simán mutatja hol vagyok. Valakinek erre valami tippje esetleg? Köszi
\"I want to know, how God created the world.\" \"That which does not destroy us, makes us strong.\"
amúgy ha a kijelzõ felbontása 540×960 lenne megvenném
csak az iphone és a samsungnál van több alapmemória?
Egyre jobban jön fel a Motorola és a Sony Ericsson is, csak figyelniük kell a frissítésekre, fõleg a Motonak.
Pl. a spica-m értékvesztése jóval nagyobb volt, mint az S-é, ami köszönhetõ az S megnövekedett presztizsének is. Manapság ha csúcstelefonról van szó, leginkább a Galaxy S és az iphone neve jön szóba, ez magasan tartja az árakat.
Havernál teszteltem már S1-et, és az a véleményem, hogy amennyiben nem játékra kell a telefon, bõven elég az S1 is.
VISZONT! én még is az S2-t választottam/választanám, mivel igaz, hogy drágább, de annyival idõtállóbb is. Most õsszel, ha minden igaz, érkezik az android 4.0 (ice cream)ami egyfajta crossover lesz a táblagépeken futó 3.x és a mobilokon futó 2.x verziók között.
Vannak olyan pletykák, melyek szerint az új verzióhoz minimum 2 magos proci szükségeltetik (mivel a 3.0-hoz is az kell), de ha még nincs is így, szerintem egy androidos tulajnak nincs idegesítõbb érzés, mint mikor kiderül, hogy már nem kapja meg többé a frissítéseket a telója...
Én Galaxy Spica-val kezdtem, szándékosan nem vettem S-t, gondoltam elég nekem a gyengébb vas is. Aztán szép lassan rá kellett döbbennem, hogy folyamatosan fogyott, mind a RAM mind a ROM memóriám, úgy hogy közben semmi újat nem telepítettem fel. Ez azért történhetett, mert a gyári progik frissítései már olyan méretûre duzzasztották az appokat, hogy egy idõ után már a sima facebook app is elkezdett szaggatni.
Ugyanilyenek az új Maps-nál bevezetett 3d épületek is, ami persze egyáltalán nem életbevágó, de mikor egy idõ után folyton azt kell olvasnod, hogy ez és ez a frissítés már "not available on your device", borzasztó frusztráló tud lenni 😄
Ha belegondolsz az S2 szerintem legalább 3-4 évig bõven jó lesz bármire és még akkor is kevés buktával tudod eladni mert nagyon felkapott teló (lásd most is drágul a nagy kereslet miatt)
Galaxy s-em van. 2.2.1 fut rajta
Egy napja az a problémám, hogy ha elindítom a fényképezõ programot folyamatosan villog a kép, mintha mindig újra indulna a program.
Más fényképezõs programok pl Camera 360 normálisan mennek.
Mi lehet a baj?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Van arra lehetöség a memokártyán,hogy ha létrehozok egy mappát,és abba pakolok cuccokat azokat valahogy titkositani vagy valamit csinálni vele,hogy ne jelenjen meg a galériában?
köszönöm
Sakkoo.......Baszkiiii
de a T nél 16 000 Fttal drágult az a csomag amit néztem de még mindig 130 000 alatt van!
a sima domino csomag meg 160 000
AVIRA - \"More than security.\"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Saor Alba
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
AVIRA - \"More than security.\"