3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#2514 :) -
Probatbicol #2513 Nem közvetlenül, mert úgy nem ment fel(próbáltam hehe), de mivel az alap probléma az volt, hogy a hivatalos 2.3.5-öt nem tudta rootolni a Superoneclick a Titánium backuphoz, ezért korábban már kerestem egy rootolt 2.3.5 kernelt, azt felraktam a 2.3.5-re és arra már felment a JVS based Darky. -
ba32107 #2512 Nekem amúgy is nagyon lassú és telepakolt volt a teló, szóval én a cuccok újrarakását nem számoltam bele. Ezen kívül maga a frissítés 5 perc volt nekem, és tényleg tök egyszerű volt. A sok idő nekem az utánaolvasásra ment el, és amíg tisztába kerültem mindennel :D -
#2511 A hivatalos 2.3.5-re raktad fel a Darkyt? -
Probatbicol #2510 Hát azért azt cáfolnám, hogy gyorsabb, Kies-szel kb 10 perc alatt upgrade-eltem 2.2-re az odinos játékra meg elment egy délelőtt. Na nem magára a frissítésre, hanem utána amíg visszaállítottam közel mindent olyanra amilyen volt.
Én először a hivatalos 2.3.5-öt raktam fel, és mivel volt egy problémám ezért raktam rá az ahhoz való Darky-t, sajnos a probléma nem oldódott meg, de most már hagytam. Igazából nem értem a rajongást a főzött romért, sok különbséget nem tapasztalok a hivataloshoz képest, benne van egy launcher pro-hoz hasonló felület meg zöld ikonok .
Viszont a 2.3.5 leglátványosabb változása, a brutálisan gyors boot a Darkyval visszaromlott kicsit. -
ba32107 #2509 A DarkyROM egy egyedi rom, ami nem hivatalos. Az egész meg van kicsit buherálva, de sokkal jobb, gyorsabb, pontosabb. Az enyémen most 2.3.4 van, ezzel az egyedi Darky-val. Eddig nagyon jól működik, gyors, pontos (mondjuk a téma nekem anynira nem jön be, minden olyan fekete).
Hivatalos frissítés nem tudom mikor lesz a magyar kies-en keresztül, de ha rám hallgatsz, megcsinálod odinnal (akár Darky-ra, akár másra). Esküszöm egyszerűbb és gyorsabb, mint a kies-en keresztül szórakozni. -
#2508 Én task killert akkor használok, ha egy programot nem tudok lelőni Némelyiknél nem is könnyű megtalálni a kilépés gombot, mert ha visszát nyomogatok neki, akkor még ott marad. Múltkor egy RSS olvasóval jártam így, már nagyon idegesített, de sehol nem találtam a kilépést, úgyhogy mondtam, jólvan, akkor Taskkiller elintézi - úgy is lett
Ez a darky mit tud? Én ezekkel a frissítésekkel sosem vagyok képben, hogy melyik gyári meg melyik nem, meg mikor hogyan jönnek Lentebb olvasom, hogy nem lesz 2.2.1-nél újabb, ez akkor most tuti? Mondjuk érdekelne, mert valamennyire függ tőle, hogy mikor veszek újabbat... -
enkuszi #2507 Nekem sony ericson volt előtte azzal simán összes névjegy küldése bluetooth-on és annyi utána meg amit nem jól fogadott be kiessel kijavítottam az egész kb 3 perc volt. A telefon tudta fogadni a se file-kat gond nélkül. -
#2506 Ha feltudod tölteni a google fiókodba a névjegyeket, onnan majd letudod szinkronizálni a telefonra. Azt, hogy konkrétan ezt hogy oldod meg sajnos nem tudom. :) -
#2505 Estét!
Mivel hamarosan aktiválódik a számhordozásom el kéne kezdeni kitalálni, hogy a névjegyeket hogy viszem át a Galaxyra...
Nokia 5800-m volt...mindent szinkronizáltam OviSuite-al.
Van valami egyszerű megoldás erre?A Nokiát ma adtam el,átküldözgetni egyenként már nem tudom.(főleg,hogy nem 1-2 névjegyről van szó) -
ba32107 #2504 Na megvolt a frissítés. Legfrissebb darky-t raktam fel (10.2.2), JVQ kernellel. Nagyon egyszerű volt, ha valakit érdekel akkor én is le tudom írni lépésről lépésre. DE ha kell akkor most szóljatok amíg frissek az emlékek :D
Tapasztalatot pár nap múlva írok, ha már eleget használtam. -
ba32107 #2503 Baszki most van időm frissíteni, erre a darkyrom oldala le van halva... :D -
ba32107 #2502 Ez azért van, mert ezek az alkalmazások vagy szinkronizálnak a háttérben, vagy szinkronizálni próbálnak, vagy service-ként futnak (pl. az Elixir biztosan ilyen). Nem foglalkozz velük, nem baj ha azok futnak. Task killert használni teljesen felesleges. Az összes okostelefon így működik most már, pont ez a lényeg, hogy minden gyorsan induljon. -
#2501 Van ez az Advanced Task Killer dolog...kilövöm vele a programokat és mondjuk 5 perc mulva ránézek megint ott van egy csomó szar. Pl. Elixir,Market...ugyanakkor a "feladatkezelő"-ben nem mutat semmi futó programot.Ezek miért indulnak el csak úgy?(ha egyáltalán elindulnak) Most kapcsoltam be a telefont és mégis mutat pár olyat amit el sem indítottam.Elixir-be ritkán nézek bele akkor minek fusson...Gmail szintúgy.Facebook-ot le is töröltem inkább az folyton fut akárhányszor lövöm le vagy kényszerleállítást nyomok rá.
Ötlet? -
ba32107 #2500 Erre valaki? -
#2499 Én nem használok tokot, ha randa lesz a hátlap, veszek majd újat, A gorilla glass meg nem karcolódik. -
#2498 Ezt én is osztom hogy a legjobb választás egy belecsúsztathatós tok. Nekem volt kemény tokom, kényelmetlen volt, bumszli + csúnya! Vannak még azok a tokok amik kinyithatók, de arról inkább szót sem ejtek. Szóval aki tokot keres az a becsúsztathatósat válassza! Mondjuk nekem még ígyis van rajta Invisible Shield. Mondjuk az Invisible Shield sem tökéletes, le tud jönni ha egyszer a széle picit is feljött, illetve hajlamos a sárgulásra, de ettől függetlenül karcolások ellen tökéletesen véd!! -
#2497 Szerintem a belecsúsztatós tokok a legjobbak. Az Invisible Shield jó dolog, de ejtés esetén nem véd. A fixen fent lévő tokok kényelmetlenek tudnak lenni és sok esetben rondák is, de végül is akit nem zavar annak csak ilyet szabad vennie. De én a belebújtatós tokokban láttam meg az arany középutat. Alapból mindig benne van, de ha használnom kell akkor csak kiveszem és nincs vele gond. Azért a kijelzőn van egy két rétegű fólia! :) -
ba32107 #2496 Alapból tud flash-t, de nem támogatja 100%-ban. Ha olyan oldalt nézel, ami teljesen flash-re épül, akkor nem biztos hogy működni fog. Ilyen esetben semmit nem tudsz vele tenni úgy tudom. -
ba32107 #2495 Case-Mate-ből is van kemény tok, azt Tough-nak hívják. Az már ilyen 6-8 ezer forint körül volt ha jól emlékszem, így én nem azt vettem, pedig szerintem azzal már nyugodtan ledobhatod betonra is :D
Becsúsztatós tokot nem ajánlom, szerintem nagyon kényelmetlen állandóan kivenni belőle. Az előző telefonomat ilyen tokban tartottam, és természetesen telefonálás előtt ejtettem le, amikor is nem volt a tokban... így nagyon értelme sincs. -
enkuszi #2494 Ha esetleg valaki megtalálta hogy melyik az a Widget pack amit le kell törölni a Jezzy féle rom frissítésben akkor írja már meg nekem legyen szíves mert én nem igazán találom.
-
#2493 Milyen programot kell feltenni erre a telora ha flash alapú weboldalt akarok megnézni?
farmerama oldal érdekelne, de nem adja be a képét bejelentkezésig eljut onnan nincs kép.
Próbáltam haver defyjén is az is ugyanaddig jut! -
#2492 Régen az iPod-omon volt InvisibleShield és az nagyon meggyőzött...így erre is azt vettem.
Tokban egyelőre azt gondolom vagy egy kemény műanyag pattintós lesz vagy pedig bőr becsúsztatós...nézelődk még.
Rákeresek azért erre a Case-Mate cuccra is.
Üdv
enkuszi-nak is kösz! -
enkuszi #2491 Én is sima szilikon tokot használok rá 2500 körül vettem eddig jó szépen illeszkedik igaz ez 1,5 hónapot jelent eddig.
Fóliát én nem tettem rá inkább vigyázok rá nem rakom kulcs mellé meg ilyenek. -
ba32107 #2490 Nekem Case-Mate safe skin tokom van. Normális linket nem találtam róla, vaterán vettem. Ez egy "sima" szilikon tok, de csak ajánlani tudom. Nem gyenge, nem nyúlik, minőségi tok. Tökéletesen illik a telefonra. Még nem ejtettem le, de szerintem megvédené. Sosem veszem ki belőle. A legjobb, hogy fóliát is kapsz hozzá. Nem tudom te milyet vettél, de a Case-Mate fólia nagyon jó. Egyáltalán észre se veszi az ember, hogy rajta van (tényleg, semmi különbség nincsen), könnyű feltenni, és tényleg védi a kijelzőt. -
#2489 én Koreából rendeltem, szerintem már nem lehet kapni, + már szarrá van t
örve. Szilikon tokot nem szabad venni, kinyúlik. Merev szilikon-műanyag tokot vegyél, lapos profilút :D -
#2488 sajnos múltkor nem kaptam választ, hátha:
mi lehet a buktató az eu-s garanciával? azt nem lehet itthon érvényesíteni? -
#2487 Hali!
Fóliát már rendeltem...viszont jó lenne ha valaki tudna egy fasza tokot ajánlani.Ki milyet használ? -
ba32107 #2486 Froyo-ról Gingerre való frissítéskor most kell 3 fájl vagy nem? Valahol régebben olvastam, hogy nagyobb verziószám lépéskor mindig 3 fájlos frissítés kell. Viszont a darky fórumokon vannak olyan romok, ahol csak egy pda fájl van. Azzal se lesz probléma ugye? (elvileg olyan guide-ot olvastam, ami "bármilyen romról" való frissítést tartalmazza) -
ba32107 #2485 Kérdés: hétvégén hazavonatoztam, és van egy hely, ahol elmegy a térerő egy fél órára. Miután visszajött, képtelen voltam működésre bírni a 3G-t. Telefonálni tudtam, de mobilnet nem volt. Próbáltam ki-be kapcsolni az adatkapcsolatot, újra keresni a hálózatot, stb, semmi nem segített, csak az újraindítás. Ezt mi okozhatja szerintetek? -
enkuszi #2484 ha azonos ip-n belül vagytok akkor úgy müködk mint egy sima windows-os hálózat így szerintem gond nélkül menni fog. Van neki egy magyarosított változata is sajnos nem tudom ide belinkelni mert nem emlékszem pontosan hol is van de nem bonyolult kis angol tudással könnyen irányítható.
-
#2483 Nézd meg melyik postra válaszoltam.^^ #2472
amúgy a swiftp ha jól sejtem úgy müxik, hogy wifin keresztül nyit ftp-t...namost itthon kicsit bonyolult a hálózat mert az én gépem megy egy vezetékes routerbe, amibe egy wifis router is csatlakozik...az adja a wifit azoknak a gépeknek amelyek nem tudnak kábellel csatlakozni...
vajon ilyen kusza rendszerben működésre lehet bírni?
-
csabaspecial #2482 morphin neked milyen progikat javasoltak? -
#2481 Sajnos nekem ez annyira kesze-kusza és nem egyszerű hogy nem vágok bele a frissítésbe. Tönkre vágni nem szeretném a telefont! -
#2480 Huu köszönöm.
Le is szedtem párat egyből...megnézem mit tudnak.
Üdv -
csabaspecial #2479 én tegnap a rom frissítésnél illetve romcserénél a Marketen csak a Darkyrom Tool nevü programot találtam. Ezt Jazzy nem használtad vagy nem tudsz róla valamit? Természetesen megtaláltam kicsit nehezen a neten a Darkyrom Configuratort... -
iker casillas #2478 Mindent bekapcsoltam, és így is jó ha használat nélkül kibír 24 órát. -
#2477 == What is the BLN mod? ==
The BLN mod turns the touchkey backlights into a notification led.
It enables any android application to use the touchkey backlights of your phone as a notification led.
Vannak BLN-hez való appok, én nem használom.
Battery Calibrationt nem. Ezért kellett maxra tölteni a telefont mielőtt felraktad, így nem kell. -
#2476 Srácok, Galaxy Ace-re melyik a legfrisebb hivatalos frissítés? Június 2-ei van felrakva most... Van ennél újabb? -
rockyboy #2475 és nem lehetne valahogy megoldani, hogy 2.3.4 legyen, de a garancia se vesszen el?