Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de, van hivatalosan, kies-en, legfeljebb a te product code-odhoz nincs meg. a frissites pedig odin-nal javallott, de ott nem egy kattintas a dolog, inkabb olyan 10, es nem art ha tudod mit csinalsz. kies-el valszeg kevesebb gomb a frissites, de az a program ugy szar ahogy van.
#2317: en nagyon reg frissitettem kies-el utoljara, akkor minden megmaradt, de ez nem garancia semmire. inkabb szamits arra, hogy minden el fog veszni, es akkor nem erhet meglepetes.
#2318: titanium backup-rol hallottal-e? 😊 gyakorlatilag 2 gombnyomassal tudod vele minden progidat backupolni aztan frissites sutan restore-olni.
#2320: a lenyeg, hogy van ujabb, hivatalos frissites (2.3.4-es), eleg regota. magyarorszagon hivatalosan eleg sokminden nem elerheto, de ez szerencsere nem akadaly.
#2317: en nagyon reg frissitettem kies-el utoljara, akkor minden megmaradt, de ez nem garancia semmire. inkabb szamits arra, hogy minden el fog veszni, es akkor nem erhet meglepetes.
#2318: titanium backup-rol hallottal-e? 😊 gyakorlatilag 2 gombnyomassal tudod vele minden progidat backupolni aztan frissites sutan restore-olni.
#2320: a lenyeg, hogy van ujabb, hivatalos frissites (2.3.4-es), eleg regota. magyarorszagon hivatalosan eleg sokminden nem elerheto, de ez szerencsere nem akadaly.
A H betû az amikor HSDPA elérés van.
Ha Wifire felcsatlakozol elvileg azt használja.. Én azért a helyedben kikapcsolnám a Mobilnetet. Valami Widgetet pakolj ki rá 1 kattintás.
Ha Wifire felcsatlakozol elvileg azt használja.. Én azért a helyedben kikapcsolnám a Mobilnetet. Valami Widgetet pakolj ki rá 1 kattintás.
Másik kérdés: amikor aktív az adatforgalom, akkor látom a kis 3G ikont a status barban. Néha ez átvált egy H betûre. Az micsoda?
Vettem mobilnetet. A kérdésem, hogy ha itthon felcsatlakozok wifire, akkor ugye azt használja mindenre? Tehát amíg van wifi, addig a mobilnetembõl semmit nem fog használni?
Tudom, hogy segítettél nekem, elmagyaráztad a dolgokat, én értem is, amit mondasz. De TI is értsétek meg, hogy addig míg Magyarországon NEM elérhetõ a frissítés, addig nekem az NEM hivatalos frissítés, tehát garanciavesztés. Odinnal való igaz, hogy pikk-pakk fel lehet frissíteni, de én egyenlõre még nem akarom, várok egy picit a KIESre.
Mondjuk nekem valamiért most kies-hez sem akar csatlakozni, szóval addig az egész frissítés is felejtõs...
Én egyszer frissítettem Kiessel 2.1-rõl 2.2-re, minden megmaradt, programok és beállítások is. Én is ezért ódzkodom az Odinos frissítéstõl, ki a fenének van ideje/kedve 9 oldalnyi alkalmazást levadászni ismét.
Engem az érdekelne, hogy ha odinnal csinálom, akkor az nyilván egyenlõ egy factory resettel, de ha átírom a product kódot, és kies-en frissítek, akkor is minden letörlõdik? Nincs kedvem mindent újra felrakni, letölteni, beállítani...
A hivatalos a Kies, ha azzal nincs akkor hogy lenne? A többi az nem hivatalos és garancia vesztéssel jár, vagy tévedek? De ha tudsz egy megbízható programot ahol 1 kattintással fel lehet frissíteni szólj, mert az engem is érdekel.
de, tudod. es le is irtam eleg reszletesen ide csak neked, csak itt, hogy hogyan, ezekszerint megis b@sztal ra megcsinalni, ettol fuggetlenul massal ne probald meg elhitetni, hogy tenyleg nincs ra frissites..
de van, 2.3.4 is, amit tobb, mint 1 honapja hivatalosan is kiadtak. csak nem itthoni product code-okra.
Nekem nem csatlakozik a kieshez. Legutóbb csatlakozott, azóta nem csinátlam semmi szoftverfrissítést, semmit....... mi okozhatja?
Hy! igen galaxym van. a verziója 2.2.1-es
feltelepíted a gépedre a KIES-t, rádugod az usb-n keresztül a telefont, elindítod a kiest és frissít. ez a hivatalos frissítés. a mókolásosakat én sem tudom. 😞
Hogyan lehet verziót frissíteni?
Sziasztok!Tud valaki egy jó hangvezérlõ vagy tárcsázó progit Galaxyra?
Válts át lista nézetre a menüben, ott lehet törölni, felugró menüben jön elõ a lehetõség, ha hosszan klikkelsz a könyvre.
Az Aldiko eBook.-ból hogyan lehet könyveket kitörölni? Hiába eltávolitottam,csak ott van a könyv boritója,bár már nem érhetõ el.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Azt én is kerestem már,de sehol nem találtam. Water a neve.
Sziasztok! Üdv. minden fórumozónak! Egy nagy kéréssel fordulok hozzátok. Boldog tulajdonosa lettem egy Galaxy S-nek. T-mobile-os a készülék, 2.2.1 szoft van rajta, viszont nincs az élõ hátterek között a vízfelölet amiben falevelek úszkálnak és érintésre hullámzik a víz. Ezt a hátteret keresem mindenhol de nem találom. Aki tud segíteni kérem tegye meg itt vagy a [email protected] címen. A fórumot végigolvastam és egyik sem mûködik amit ide leírtak. Letöltöttem amit belinkeltek és telepítéskor azt irja ki hogy nem sikerült a telepítés. Elõre is köszönöm a segítséget.
Köszi szépen,sokat segitettél.
Végre tudok könyveket is olvasni a telón.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Végre tudok könyveket is olvasni a telón.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ilyen oldalt nem tudok, de letöltöd az ingyenes Calibre programot, és bármit átkonvertálsz vele ePub-ra
Nem tudnátok ajánlani egy olyan oldalt,ahonnan ePub formátumú,magyar nyelvû könyveket lehet letölteni ingyen?
Saor Alba
valaki részletesen elmagyaráznánekem szájbarágósan hogy kell frissíteni galaxy S I9000-nél az androidot ???? a válaszokat elõre is köszönöm
sziasztok! nekem egy olyan kérdésem lenne hogy galaxy S I9000 nél a képernyõzárolást hogyan lehet kikapcsolni. Ki lehet-e egyáltalán kapcsolni?
GSM Line szerintem. De érdeklõdj utána hány év garanciát adnak ott rá és hogy milyen tartozékokat.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
telefon vásárlás elõtt állok, és az a helyzet adódott, hogy kártyafüggetlenül kell megvennem. Mit ajánlotok, hogy hol vegyem meg? S II-t szeretnék venni. Elõre is köszi
A telefont nem tiltjak be, csak a galeriat. de az is javitva lesz a kovetkezo frissitesben, szal marad a support.
ha betiltják itthon is a galaxykat, azzal meg is szûnik gondolom a terméktámogatás is hozzá. Tehát hivatalos szoftvert nem nagyon lehet majd kapni hozz. Vagy rosszul gondolom?
Rootoltam végülis sikeresen, superoneclick-el.
hát nekem az akksi 65 re szokott menni simán, ha megy a wifi-szinkronizáció és a kép állandóan be van kapcsolva akkor 40-45 fok kb 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Erre valaki?
Másik kérdésem: ma 1 órán keresztül navigáltam iGo-val, és a telefon annyira felforrósodott, hogy alig mertem folytatni... és még nem is volt töltõn. Ez normális?
Másik kérdésem: ma 1 órán keresztül navigáltam iGo-val, és a telefon annyira felforrósodott, hogy alig mertem folytatni... és még nem is volt töltõn. Ez normális?
Hali!
Lenne itt egy olyan problémám, hogy amióta nem használok külsõ sd kártyát, azóta, ha csinálok egy képet, akkor csak pár óráig, percig (változó) tudom elérni a galériában õket, azonban az Astroval elérem és meg is tudom nézni õket. Nem teljesen értem miért csinálja, tölt-tölt aztán azt írja hogy nincs kép... 2.2 eredeti, mókolatlan rommal hasít.
Elõre is köszi!
Lenne itt egy olyan problémám, hogy amióta nem használok külsõ sd kártyát, azóta, ha csinálok egy képet, akkor csak pár óráig, percig (változó) tudom elérni a galériában õket, azonban az Astroval elérem és meg is tudom nézni õket. Nem teljesen értem miért csinálja, tölt-tölt aztán azt írja hogy nincs kép... 2.2 eredeti, mókolatlan rommal hasít.
Elõre is köszi!
Elegge...: Options -> wireless & networks -> mobile networks -> GSM/UMTS Options -> Access Point Names
Illetve ezek magyar nyelvu valtozatai... 😊 (sorry, angol ROM van fent nalam)
Illetve ezek magyar nyelvu valtozatai... 😊 (sorry, angol ROM van fent nalam)
Saor Alba
Ha az APN beállítások kellenek: APN
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol