3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#2674 Ez engem is érdekel... -
#2673 Kedvet kaptam most én is a frissítéshez annyira mondjátok, hogy szar a 2.2...
Pár kérdés:
melyik most a legstabilabb,ajánlott fw?
ha frissítem akkor független lesz a telefon?
pár hete használom csak...névjegyzéket lementem más nem kell...a programok pótolhatók
ezt az Odin-t illetve a fw-ket (meg ami még kell) honnan szedjem le?
jah és egyelőre hivatalos android fw-t szeretnék ha csak valaki nem ajánl valami atombiztos módosítottat
Nokia 5800 párszor már hoztam vissza halott állapotból szal annyira nem vagyok béna...végül is csak olvasgatni kell mit-hogy
köszi -
#2672 Nem rootolt, végül is az üzenetek nem annyira fontosak.
Kies teljesen kiesik mentésre? -
#2671 Ha rootolod akkor titanium backuppal nagyon egyszerű.. Ha nincs rootolva az üzeneteket nem tudom, azokat nem szoktam menteni, de a számokat simán lehet exportálni és utána importálni.. -
#2670 Na tessék :D
-
#2669 Elhiszem! :) A backupot egyszerű lementeni? Nekem az a lényeg. Többszáz telefonszám, üzenet..stb. -
#2668 mar van, a CM7.1 ilyen. -
#2667 Egyszer el kell kezdeni én is tudod hogy fostam amikor a HTC Heromat elkezdtem akkor még nem is ilyen egyszerű 1 gombos módszerrel rootolni, hanem hosszú leírások alapján?:) -
#2666 Mondja az aki csinált már ilyet :D -
#2665 Minden lehetséges :D -
#2664 Erre a telefonra azt írják, hogy ahhoz kell zseninek lenni, hogy elrontsd és ne legyen javítható, nem ahhoz, hogy cserélgess mindent:) -
#2663 Ja még valami, láttam a youtube-n a 2.3.7 videót. Az lesz sima galaxy-s re is? Mert ott a plus ra volt. -
#2662 Csak épp iphoneból jóval kevesebb van, mint samsung androidos telefonból egyrészt, másrészt ha mindig kell a legújabb frissítés azonnal hivatalosan, akkor vegyél Google Nexus S-t, vagy még jobb Google Nexus Primeot. -
#2661 Olvastam a leírást itt nemrég, nekem elég komplikált, pedig műszaki beállítottságú vagyok, konzolokat szervizelek.
Gondolkodtam is hogy belekezdek, de nem mertem. Féltem a telcsit. -
#2660 Jön egy frissítés és egy 16 éves kiscsaj megcsinálja. Ja és JÖN ITT is frissítés.
Most írom le sokadszor! Nincs bajom az Androiddal és a Samsungal, baromi jó. De az hogy a szolgáltató és a gyártó leszarjon ez már gáz.
Románia 2.3.4 , Magyarország 2.2 Na? Basszák meg!
Veszek egy nexust és azzal is így járok 1 év múlva.
Iphoneéknál a 3Gs is megkapja most az IOS 5 új fw-t. -
#2659 Pedig hidd el ha tudod mi a különbség az android verziók között, akkor már pont annyira benne vagy a dologban, hogy meg tudod csinálni, főleg ennél a telefonnál amit gyakorlatilag nem lehet tönkretenni:) -
#2658 Nem vagyok egy hacker sajnos, és ami bánt hogy nem ezért fizettem. Ez elvi kérdés! -
#2657 Gondolkodtam ezen, sajna és magamnak nem tudom megcsinálni, nem értek hozzá. Ezért lenne a Kies.
Az hogy meg hogy bánnak a vásárlókkal Magyarországon az meg szégyen!
Meg fogom csináltatni, de most nem tudom nélkülözni a telefont. Csörög reggeltől estig. -
#2656 "Utálom az Applet , de már gondolkodom a váltáson!"
Ne akard mar szivatni magad meg jobban, bar igaz, az iPhonnal egy bizonyos teren kevesebbet kell szivozni mivel hulyebiztosra csinaljak az egybites usernek (total zart, nehogy Average Joe zavaraban mukodeskeptelenne tegye a telefont) nyilvan egyreszt ezert nepszeru. -
#2655 Az asszony Galaxy Pro-jan 2.2.2 van gyarilag, a relative alacsony felbontas miatt lemossa barmelyik iPhone-t sebessegben... :D -
#2654 Bele se merek gondolni mennyibe kerül a 4S ha azt mondod 4-et se kapsz 150ért -
#2653 valts csak apple-re, ott kapsz haromszor ennyi penzert egy ketszer szarabb telefont :) 150-ert amugy meg 4-et se kapsz, nemhogy 4s-t. annal pedig ez a telefon is jobb mikozben 60k a mostani ara kb. asszem en megvarnam a nexus prime-ot ha mar telefonvaltason gondolkoznek, mert 90%, hogy szo szerint mindenben le fogja mosni a 4s-t es olcsobb is lesz nala. de eszemben sincs telot valtani amikor most tegnap is feltettem ezt az uj CM7.1-et, es allitom, hogy eddig semmilyen helyzetben nem volt semmivel sem lassabb semmilyen apple cuccnal amit eddig lattam. egyedul a gyari bongeszo tunik lassabbnak mint a legutobbi gyari samsung romokon ahol elegge porog, de boven elvezheto es kismillio masik bongeszot fel lehet ra rakni opera mobile-tol kezdve.
egyebkent maga a frissites gyakorlatilag barmelyik romra 5 kerek perc. ezt az idot egyedul az novelheti ha backupokat csinalsz es toltesz vissza, titanium egy olyan 100 appot nalam 10 perc alatt ment le kb. vagy egy teljes mentes nandroiddal attol fuggoen h mennyire van telepakolva a telo valszeg szinten megvan 10 percen belul. -
#2652 Most is nevet, hogy kijött a 4S és újra kiadhat a telefonra 150ezer forintot? Utána kijön az 5 és azt is veheti meg? :)
Tudod nem akarlak bántani, de az android pont azért egy jó rendszer, mert egy kis hozzáértéssel nagyon jó dolgokat lehet csinálni, változatos, testreszabható, viszont ha egy backup nem megy, akkor tényleg jobban jársz egy iphone-al.
Az pont erre van, valakinek sok a pénze, de igazából annyira nem akar vele foglalkozni, egyszerű, van egy menü, nem kell cserélgetni semmit, csak appokat rakhatsz fel és szedhetsz le, kész, ugyanakkor maga a telefon zökkenőmentes. -
ba32107 #2651 Hát nekem ez kicsit magas :D Azért adod el, mert nem akarsz rászánni 2-3 órát hogy visszarakd rá a dolgokat? Igaz, 2.2-vel nekem is nagyon lassú volt. De aztán lementettem a dolgokat, újraraktam egy friss rendszert, felraktam azokat az appokat amik TÉNYLEG kellenek, és így villámgyors.
A rendszer visszaállítása nekem körülbelül 3 órámba telt. A névjegyeket, sms-eket backupoltam, az appokat újra felraktam. Amúgy van egy Titanium backup nevű program, amivel egy az egyben vissza tudsz mindent állítani.
Sőt, tovább megyek: az a verzió, amit én tettem fel, minden alkalmazást, és beállítást megőrzött. Darky-s rom volt, szóval nem hivatalos, de miután feltettem, még a háttér is ugyanaz volt, ami előtte. Majdnem mintha Kies-el frissítettem volna.
Amúgy nem rávenni akarlak a dologra, csak próbálok segíteni. Ha csak ez miatt akarnál váltani, akkor szerintem ez nem okos dolog: kiadsz x pénzt, rohangálást, idegeskedést, amikor egy délután alatt frissíthetnéd a telefonodat. A garancia miatt meg nem értem miért aggódsz, ha úgyis csak pár hónap van vissza, és utána el akarod adni. -
#2650 Nem működik jól 2.2 vel, én meg nem akarom házi frissítés után órákig visszarakni, visszatölteni a dolgokat rá, sem időm sem idegzetem nincs rá. A kiessel egyszerű az elvégezné, de azzal nem lehet mert nincs frissítés. Ez céges számhoz használt telefon, rengeteg számmal, alkalmazással...stb. Használva van rendesen. De amikor elmegy a térerő, lefagy, vagy nem tudok a menüben lépni kicsit bosszantó. A kollega meg mindig csak nevet rajtam az iphone mellől, és igaza van. Ez így nem ér semmit! -
ba32107 #2649 Miért adod el? -
#2648 Nem akarom a garit elveszteni, van még 4 hónap. Majd utána, de akkor adom is el és veszek mást :( -
ba32107 #2647 Frissítsetek Odinnal. 2.3.4-em van, egyszerűen és gyorsan meg lehet csinálni a frissítést. -
#2646 A szolgáltató levélben a gyártóra hárított. Egyik sem különb!
De ezzel a hozzáállással elveszítenek egy pár embert, köztük engem is.
Utálom az Applet , de már gondolkodom a váltáson! -
#2645 Na ez az, mi meg leragadtunk a kőkorban.
-
#2644 Én erdélyi vagyok és épp a napokban frissitettem a telót 2.3.3-ra, Kiessel. -
#2643 Igen, hasonló :)
Kiemelném a "hülyék lennének kiadni, akkor nem vennél új telefont" sort, főleg szolgáltatóknál :( Sajnos. -
#2642 Most nézem nem is nekem írtad, hasonló a nevünk a kollégával :d -
#2641 Én a magyar szolgáltatóról és a magyar samsung képviseletről írtam. 2.2 vel úgy szaggat a telóm mint egy 5000ft-os vacak! -
#2640 Romániába van, sok országba van, itt nincs! 1 éve vettem 105 ért céges előfizu hosszabbításba , havi 35 a számlám. Vegyek újat? Hogy? 2 évet aláírattak velem. Basszák meg! -
csiyko #2639 És tényleg!!! Rohadt jóó!
http://www.youtube.com/watch?v=6W4lefSpBjk -
#2638 hehhe -
#2637 meg van csinalva az uj rendszer csak ki kene adni. bar en mar regota nem fogguk a hivatalos kiadasoktol.
egyebkent pont ma jott ki a CyanogenMod 7.1 stabil valtozata erre a telefonra is, ropogos Android 2.3.7-el. en biztos nem szaroznek es varnek hivatalos frissitesre. -
Probatbicol #2636 Érvelésed csak ott sántít, hogy van galaxy s-re pl. 2.3.5 is, csak a szolgáltatók nem motiváltak abban, hogy dolgozzanak vele, mert valószínű lenne egy kis munka, hogy a Kiessel le lehessen tölteni.
Ilyen szempontból lehet, hogy tényleg érdemes balhézni, mert ha elég sokan tennék, akkor esetleg meglenne a motiváció.
Egyébként pont ma délután néztem meg a media marktban, ahol még árulják ezt a "régi" telefont, és érdekes módon 2.3.3 van rajta. -
#2635 Balhét? Meg kell értened, hogy ez már egy "régi" telefon. Nem fognak minden telefonra kiadni minden új rendszert.
Sehol nincs ez. Régi autóban sincs ABS, nincs benne tolatóradar, a régi videókártya sem támogatja az új technológiákat, ha bejön a 4g/LTE hálózat azt sem fogja támogatni, ez ilyen.
Hülyék lennének, akkor sosem vennél új telefont. Fejlődik a világ.
Igen kérdezed, nagy dolog megcsinálni minden telefonra az új rendszert? Igen.
Más a felbontás, a képernyő nagysága, a színskála, a processzor sebessége, fajtája stb.
Minden egyes frissítést visszafele optimalizálni x telefonra.