Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
nokia n8-ra?? <#nevetes2>

Saor Alba

Ebben igazad van a synbian halàlra van itèlve.
5c0rp330n
folyamatosan (parhetente-havonta) jottek es jonnek a mai napig frissitesek hozza, pedig kozel masfel eve jelent meg a telefon.
de csereld csak le n8-ra, qrvajo valasztas, azon olyan oprendszer fut, ami hivatalosan is halott, arra aztan qrvasok frissites/tamogatas lesz 😄

Bocs, hogy ilyet írok de gondolkoztam azon, hogy el cserélem nokia n8-ra amikor meg tudtam, hogy hivatalos frissítések nem lesznek sgs1-re. Megmondom õszintén nem tudom mit tegyek. Nagyon szeretem az sgs-t de kicsit félek ezektõl a ramoktól.
5c0rp330n
elegge sok helyen van, reszben ezzel foglalkozo oldalakon, reszben pl kies-en is eleg sok orszagban. ha esszel csinalod, nem veszik el a gari. de senki nem tart vissza attol h eleted vegeig 2.2-vel szopj 😄

jazzy
Hozzátenném, hogy saját felelõsségre, ez az oldalon is ki van írva és én se vállalok érte felelõsséget, sülhet el balul, van rá kb 1% esély, annyi se. Nagyon nehéz egy Galaxy S-t brickelni, de lehet. Ha mindent úgy csinálsz, ahogy le van írva, szinte semmi esély nincs rá, hogy bármi elromlik.
jazzy
A romban van Magyar nyelv, én is magyarul használom.

A romot itt találjátok meg pontos angol guideal: Darkyrom v10.1 JVH

A 3-button combo technique részt mindenképp próbáljátok ki elõtte, mindkettõt, Volume up és Volume Downosat is, mert kell a Recovery és a Download mode is. De valószínû ezzel nem lesz probléma.

A Lagfixes részt én nem csináltam meg, valahol olvastam, hogy ha original romod van fent akkor nem kell.

A többi egyértelmû, Odint felrakod és az ábra alapján flasheled a Pitet és a Tart, ez felrakja a Kernelt ami kell és az alap Gingerbread romot, ez egy minden módosítás nélküli teljesen nyers rom. Erre rakod fel utána a Customizált Darkyt.

Root nem kell, a Darkyrom alapból rootolt, tehát maga a romban van a root, ha letöröld megy vele.

Elolvasás, áttanulmányozás után nem tart tovább a folyamat fél óránál.

Ha a rom fent van, van benne 2 launcher, de én ráraktam a GO Launchert, ezzel válaszolva a kérdésedre kétlem, hogy az okozná a problémákat, nálam is fent van minden GO cucc és tökéletes.

Viszont lesz fent egy app, sajnos már nem emlékszem a nevére, ilyen Widget pack, 3g, wifi, meg a fene tudja, azt töröljétek le giga gyorsan, mert egy kalap szar és nagyon húzza az akut. DarkyRom configuratorban az ilyen fontok stb sem kellenek teljesen fölösleges.

Utána megcsináltam még, hogy a fényerõ automatikus legyen, bár én az energiatakarékos módot kivettem, lehet azzal még tovább bírja.

A telefon 1 éves, nem lett benne aksi cserélve, alap rommal 1 napig bírta, addig se.

De fontos, hogy fullra legyen töltve a telefon mielõtt a Darkyromot felrakod, tehát Odinnal kernel fel, utána fullra töltés.

Wifi problémával amit leírtál nem találkoztam itt. Tökéletesen megy. Ha a wifi egész nap be van kapcsolva akkor nem bír 4-5 napot ezt megjegyezném, csak mondjuk 3-at nekem.

De ezt ki kell tapasztalni, nekem nincs fent 500 live widget, minimalista a dizájn, van fent lejátszó, facebook, twitter, óra, idõjárás, naptár, 500 játék, összes GO cucc, ilyesmik.

Most mint írtam Szombat-vasárnap-hétfõ-kedd volt bekapcsolva végig, 4 nap, Napi durván 2 órát telefonáltam, este twittereztem és facebookoztam 1 órát, ezen kívül ki volt kapcsolva a wifi.
jaszy
Ugyan hol van??????????????????? Kiesen Vodás telónál a 2.2 a legújabb!

Ne garivesztéses dolgokat mutass amihez programozó kell, az én telóm céges, 105E magyar forintért vettem, nem szeretném elcseszni, a gari fontos.

5c0rp330n
konkretan februar ota van ra 2.3, honapok ota van 2.3.4, par napja pedig 2.3.5 is van ra. ezt kb minden alkalommal elmondom amikor felmerul a tema, de valahogy mintha a falnak beszelnek.

Mit?

LoSA
Ezt mondják már egy ideje, ezért sem hiszek már benne... 😊

Tudnál valami linket adni, hogy honnan lehet le tölteni?
És ezen van magyar nyelv?
Ez Jazzy engem is érdekelne nagyon...Légyszíves tedd közhírré!
Az igen. Nekem most valami nagyon nem stimmel a telómmal. Mióta vettem mobilnetet, és bekapcsoltam a 3G-t (nem az adatkapcsolatot, hanem a 3G hálózatot) a telefon iszonyatosan gyorsan merül (ha pl. chatelek rajta és egy-két dolgot megnézek neten akkor örülök ha 1 napot), ráadásul rettenetesen lassú. Akad, lagol, minden... pl. mire a notification bar-t le tudom húzni, hát kb. 1-2 másodperc. Szerinted / szerintetek ez mitõl van? FEl van téve szinte az összes Go cucc (Go Launcher, Go Keyboard, Go sms, Go contacts, stb), lehet hogy az fogja ennyire vissza? Plusz megy 3G, wifi.

Másik kérdésem: néha a wifi meghülyül. Ha sokszor kapcsolom ki-be, elõbb utóbb beakad a "Bekapcsolás..." állapotnál, és nem lehet vele mit tenni. Ilyenkor újra kell indítani a telefont. Más tapasztalt ilyet? A fõzött rommal esetleg ki lehetne küszöbölni?

Nagyon meg kéne csinálni nekem is ezt a frissítést. jazzy, le tudnád írni, hogy miután feltetted, miket állítottál pontosan hogy 4-5 napot bír? Ja, és ez a 4-5 nap milyen használat mellett van, és milyen régi a telefon akksija?

jazzy
Egyszerû, ki kell próbálni mindet.
Lehet, hogy én is rá rakom csak nem tudom, hogy melyiket érdemes olvasgattam de minkenki mást dicsér.
jazzy
Nem hivatalos Programozók által készített romok, telefonspecifikusak.

Tehát kijött pl a 2.3.4-es android, de hivatalosan Galaxy Acere még nem mondjuk szolgáltató miatt, akkor õk átportolják az adott telefonra a romot, hogy azon bugmentesen mûködjön.

Ezen kívül bizonyos dolgokat kivesznek, beleraknak, optimalizálnak.

Ezeknek a felrakásához gyakran root kell, ami garanciavesztéssel jár, de visszaállítható ha tájékozódsz normálisan mielõtt belevágsz, nem csak fejest ugrasz.

Nekem a Galaxy S-emen Darkyrom v10.1 fut, 2.3.4-es rom, gyors, megbízható, nem fagyott még le soha és kicsit megbuheráltam a beépített programjait így 4-5 napot is kibír átlaghasználat mellett 1 töltéssel. Alapból kb 2 napot.
Jazzy milyen az a fõzõtt rom? Ilyenrõl még nem is hallottam...
jazzy
Ha lejárt a garancia neked is tudom ajánlani a fõzött romokat, utánaolvasást igényel, de nem nagy kunszt az egész, gyorsabbak, gyakran stabilabbak, jobban bírja az aksi mint a gyárinál.
Igazad van csak jó lett volna, talán gyorsabb a 2.3-al. Amúgy most beszéltem a samung zrt.-vel ott azt mondták,hogy 2.3 biztosan lesz csak nem tudják mikor.
jazzy
Miért átverés? Számítógépes játékokat / programokat is új gépekre csinálják, elõbb utóbb venni kell újat.

Konzolokból is van új, a sokak által mélyen tisztelt iPhoneból is van új, mindenbõl van új.

Nem hanyagolják, volt frissítés 1 pontig, utána megszûnt a support. 3-4-5-10 évig nem lehet supportolni 1 telefont a több 10 több 100 telefon között egy ilyen gyorsan és dinamikusan fejlõdõ iparágban.

Például milyen funkcióra lenne szükséged a 2.3.x verziókból, ami a 2.2.1-ben nincs?

#2351 most raktam fel töltõre, 10%-on volt, szombat reggel vettem le töltõrõl utoljára.
Ezt nem értem miért hanyagolják a réggebbi telókat, sgs2 kéne venni, hogy újabb softver legyen a telón, utána az sgs2 is elfelejtik, ha ki jön egy másik sgs. Ez átverés.
nekem max 24 órát bír az aksi sgs 1-nél. És nektek?
LoSA
Nekem is azom van, szerintem nem lesz.

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy sgs1 telenoros telóm van, 2.2.1 softverrel, szerintetek lesz valamikor a kies-en keresztül hivatalosan új softver rá? Elõre is köszi a választ. Üdv.
5c0rp330n
ezen a telon 2.3.3 romoknal van jelen a dolog (azokon kb kivetel nelkul), ha elojon a bug, a semmitol kepes lemerulni baromi gyorsan (fullrol ilyen 8 ora alatt kb). a lenyeg h gb-bol celszeru legalabb 2.3.4-eset hasznalni h ne johessen elo a bug.

jazzy
Gyorsan merül?
Gyerekek mi az a merülõs bug, amirõl jó pár sorral lejjebbb írtatok?
LoSA
Srácok, Galaxy Ace-ra melyik a "legfrissebb" frissítés? Múltkor június 2.-eit ajánlotta itt valaki. Van annál frissebb (hivatalos)?

<#eljen> Köszönöm szépen. Nem is tudtam hogy van ez a menü 😄 Képernyõ kikapcsolásán volt amúgy.

5c0rp330n
settings/wireless&network/wifi settings/options->advanced/wifi sleep policy -> ez mire van allitva? never-en legyen kulonben ha arra van allitva, lekapcsolodik kepernyo kikapcsnal.
amugy matol van 2.3.5 is 😊 (JVS)

miért lenne baj?

Még nincs is hivatalos magyar 2.3.4 nem?

Legalábbis pár hete még nem ajánlotta fel a KIES

Krisztiam
sziasztok
azt szeretném kérdezni, hogy most a samsung galaxy s2-mön 2.3.3-as android van, ha nem frissítem, akkor az nagy baj lesz?
úgy értem, ha megjelenik egy újabb verzió..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Szerintetek az mitõl lehet, hogy bár be van kapcsolva a wifi is a 3G mellett, néha amikor otthon vagyok (wifire csatlakoztatva) és feloldom a telefont, akkor a lock screennél a 3G jelet látom aktívnak? Mihelyt feloldom, átvált a wifire. Valószínûleg semmi, csak kicsit idegesít. Ugye nem húzza az adatforgalmamat, ha wifin is vagyok?

Zan
Sziasztok!

Tudtok ajánlani egy olyan oldalt,ahonnan hasznos alkalmazásokat tudnék letölteni (full verziójúakat lehetõleg)Samsung Galaxy S2-re?
Egyenlõre felraktam rá a legújabb launcher pro-t,widget lockert,meg egy smart tools nevû mindenes appot. Egy haveromé a telefon;azért adta oda,hogy "okosítsak" már rajta egy kicsit,mert õ nem ért hozzá.
Tudnátok ajánlani jó programokat (meg esetleg egy két nagyon jó gamet)androidra?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Köszönöm a hozzászólást de a rezgö módszer nem müködik mert ugy is szól .
Valami softos megoldás kéne.
slime001
Ha rezgõben van a telefon, akkor nem ad ki hangot. Szóval ha lesifotózol, akkor állítsd át. 😉

AVIRA - \"More than security.\"

5c0rp330n
mondjuk ra is tudnal googlizni es egybol kiderulne.
settings/applications/development/usb debugging. de ha azt sem tudod mi ez, valoszinuleg nem lesz bekapcsolva..

Bocs de én nagyon kezdõ vagyok mit jelent az, hogy debugging mode. Nem értem. Köszi.
Sziasztok!
Egy Samsung galaxy S2 boldog tulajdonosa vagyok de beárnyékolja
ezt az a dolog hogy nem tudom kikapcsolni a kamera hangját.
biztos nem vagyok egyedül ezzel a dologgal de aki tud légyszivea segitsen.
Találtam angol nyelvü oldalakon leirást de a problémám nem a nyelvel van
hanem nem értem mivel amit kérnek nem tudom hogy kell létre treni
a telefonon.
Kérem szépen azt aki tud segiteni segitsen .
Nagyon szépen köszönöm.
5c0rp330n
mindenkepp hattertarkent (mass storage) csatlakoztasd, es debugging mode legyen kikapcsolva. ha igy sem megy, az valszeg nem a telefon hibaja.

Üdv tudnátok segíteni rászeretném kötni lcd tv-re sgs-t usb keresztül,akár a háttértárat v. a médiatárat kapcsolom be nem ismeri fel, nem úgy kéne mûködnie, hogy egy meghajtóként felismeri? Vagy van rá valamilyen program? elõre is köszi.
Solten
mi az a merülõs bug?
Hmm, köszi, így már megfontolandó a frissítés. Ha lesz egy szabad délutánom akkor szerintem megcsinálom. Lehet hogy majd kérdezni fogok 😊

5c0rp330n
link
merulos bug 2.3.4-es romokban mar nincs.

Még egy kérdés: miben más / jobb a 2.3 mint a 2.2.1? Van valami észrevehetõ javítás? A merülõs bug már ki van iktatva?

Solten
Az Apple ujabban Japanban trollkodik: link.

Saor Alba

2321 A wifi és a 3G együtt nem megy, ezt a beáééitásokban is megfigyelheted majd...