Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Lenne egy problémám. A múlt héten vásároltam a Galaxy S típusú készülékem, amin alapból 2.2.1-es XWJS8 verziójú android volt. Összepárosítottam a Kies-sel, ami azt írja, hogy ez a legfrissebb verziójú szoftver a készülékhez. Egyik ismerõsöm Gio-ját viszont egybõl feltolta 2.3.3-ig. Mi lehet a gond? (elviekben 2.3.4-ig be kéne frissítenie...)
Lenne egy problémám. A múlt héten vásároltam a Galaxy S típusú készülékem, amin alapból 2.2.1-es XWJS8 verziójú android volt. Összepárosítottam a Kies-sel, ami azt írja, hogy ez a legfrissebb verziójú szoftver a készülékhez. Egyik ismerõsöm Gio-ját viszont egybõl feltolta 2.3.3-ig. Mi lehet a gond? (elviekben 2.3.4-ig be kéne frissítenie...)
Szia!
Bár én nem vagyok még rutinos felhasználó 1-2 hónapos a teló én egy két dolgot szívesen ajánlok neked.
3g watchdog : mutatja a mobil neted forgalmát
galaxy 3g: egyszerûen ki be tudod kapcsolni hogy engedélyezd a mobilnet hozzáférét, ha külföldön is járkálsz jól jöhet.
Advanced task killer: az épp futó programokat tudod vele kilõni aminek nem kéne futnia.
zedge: rengeteg háttérkép csengõhang ilyesmik ingyenes
astro file manager: file kezelõ olyan mint egy tcmd csak telefonra
swiftp: ftp szervert csinál a telefonból így ha csak egy két dolgot akarsz rámásolni nem kell mindig kábellel, vagy bluetooth-al küzdeni.
elixir: mindennemú adatot meg tudsz nézni a telefon állapotáról, hõmérsékletek, memóriák, igazából szinte mindent
MIxzing: zenelejátszó program nekem szimpatikus a kezelhetõsége
battery status: százalékban kiírja az akku töltöttségét(szerintem jobb mint a vonalas megoldás)
no led: ha volt valami esemény a telefonon sms, hívás be tudsz állítani különbözõ dolgokat hogy hogyan jelezze neked azt a képernyõn energiatakarékosan.
Hirtelen ennyi elsõre.Én lanchereket meg ilyeneket nem használok így azok még sokat tudnak tenni az állíthatóságért és kinézetért.
Bár én nem vagyok még rutinos felhasználó 1-2 hónapos a teló én egy két dolgot szívesen ajánlok neked.
3g watchdog : mutatja a mobil neted forgalmát
galaxy 3g: egyszerûen ki be tudod kapcsolni hogy engedélyezd a mobilnet hozzáférét, ha külföldön is járkálsz jól jöhet.
Advanced task killer: az épp futó programokat tudod vele kilõni aminek nem kéne futnia.
zedge: rengeteg háttérkép csengõhang ilyesmik ingyenes
astro file manager: file kezelõ olyan mint egy tcmd csak telefonra
swiftp: ftp szervert csinál a telefonból így ha csak egy két dolgot akarsz rámásolni nem kell mindig kábellel, vagy bluetooth-al küzdeni.
elixir: mindennemú adatot meg tudsz nézni a telefon állapotáról, hõmérsékletek, memóriák, igazából szinte mindent
MIxzing: zenelejátszó program nekem szimpatikus a kezelhetõsége
battery status: százalékban kiírja az akku töltöttségét(szerintem jobb mint a vonalas megoldás)
no led: ha volt valami esemény a telefonon sms, hívás be tudsz állítani különbözõ dolgokat hogy hogyan jelezze neked azt a képernyõn energiatakarékosan.
Hirtelen ennyi elsõre.Én lanchereket meg ilyeneket nem használok így azok még sokat tudnak tenni az állíthatóságért és kinézetért.
Energiatakarékos mód be van kapcsolva? Meg az autó fényerõ?
#2449-2450-re valaki?
#2449-2450-re valaki?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
hasznalattol fugg. ha 24 ora alatt 10 orat nyomkodod, az is csoda, hogy addig kibirta, mert inkabb feleannyi a realis. ha pedig hozza se nyultal es ugy merult le 24 ora alatt, az ciki, mert ugy egy hetig is birnia kene kb.
Sziasztok. Van egy kis problemam. A telefonom kaptam egy mms uzit de nem aktiv a letoltes szo. Hogyan lehetne aktivva tenni? Nagyon fontos lenne
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
nekem sem szokott nagyon többet kibírni bár az enyém nem vadonatúj. most kiváncsi leszek a romfrissítés után milyen lesz...
Egy hónapja vásároltam a készüléket. Az természetes, hogy az akkumulátor csekély használat mellett nem bír ki 24 órát? Mobilnet kikapcsolva, háttérben futó alkalmazások bezárva, fényerõ levéve stb. Valaki kérem válaszoljon.
Battery calibrationt használtál?
nem tudod véletlen Jazzy a BLN mire való?
pl az astro filemanager jó erre? vagy esetleg más?
te milyen programot használnál ehez?
Ne haragudj nem emlékszem, tedd fel az uninstallert és nézd végig milyen programokat ajánl fel törlésre esetleg írd le.
van valami tipped hol keressem ezt a widgetpackot?
Igen, az S2 bejelentkezõjét rakták bele mert az sokkal jobban néz ki, de ez változtatható ha nem tetszik.
Widgetpackot ha megtaláltad úgy tudod leszedni, hogy felraksz valami uninstaller programot a Marketbõl, mert õszintén megmondom nem emlékszem az alapból fent lévõ programok közül melyikben tudsz törölni. Lehet úgy is tudod, ahogy nekem van, hogy a programok listájában hosszan nyomod az ikont és megjelenik egy kis x a jobb felsõ sarokban, de lehet ez alapból nincs benne.
Widgetpackot ha megtaláltad úgy tudod leszedni, hogy felraksz valami uninstaller programot a Marketbõl, mert õszintén megmondom nem emlékszem az alapból fent lévõ programok közül melyikben tudsz törölni. Lehet úgy is tudod, ahogy nekem van, hogy a programok listájában hosszan nyomod az ikont és megjelenik egy kis x a jobb felsõ sarokban, de lehet ez alapból nincs benne.
elõször azt írja hogy 9000i , majd picit késõbb hogy galaxy s2. Akkor ez jó?
megcsináltam a rom frissítést. A 2406osban írtad, hogy le kell szedni valamilyen widgetpackot, ami eszi az akksit. Hogyan?
Jazzy melyik könyvtárba másolhatom az update.zipet,amit a 2401esben írtál?
én is superoneclickel rootoltam, egyszerü vele tényleg
programokat beallitasokkal egyutt menteni tudtommal mas programmal nem lehet, de ha lehetne, akkor is biztosan kellene hozza root igy azt nem fogod meguszni. 2.2.1-et egyebkent sztem baromi konnyen tudod rootolni superoneclick-el: link (en anno 1.5.5-el vagy 1.6.5-el csinaltam)
Sziasztok galaxy S -em van 2.2.1 Froyoval és az istenért sem tudom rootolni pedig kellene a backuphoz mert az kéri és így addig nem akarok nekiállni frissiteni a dolgokat. Vagy esetleg tudtok mondani olyan backupot ami jó is és nem a titanuim?
Ja és ez egy szervizelt,garis telefon...teljesen új kijelzõ van benne...amin buborékos a gyári fólia.Ki milyet tenne rá illetve milyen tokkal kényelmes használni? Haver Galaxy Ace-ének ilyen fekete bõrszerû van ami egész jónak tûnik...ilyesmi jó vagy van valami "bumper" jellegû is?
Nos,megvan a teló...szép,tetszik,gyors.KIES-re még nem raktam fel, meg amúgy sincs még telenoros kártyám így telefonálni nem tudok vele.
Jelenleg 2.2.1 van fent rajta ha jól emlékszem.
Tudna valaki mondani pár programot amit ajánlott felrakni?
Jelenleg 2.2.1 van fent rajta ha jól emlékszem.
Tudna valaki mondani pár programot amit ajánlott felrakni?
mi az a debugging?
nem kell, viszont ugy kellenek kulon driverek h mukodjon a dolog (ha kies fent van akkor pl lesznek). tehat ha olyan gepre nyomod amin nincs driver, erdemes kikapcsolni a debuggingot.
Ahhoz hogy a telefont USB háttértárnak állítsam be ki kell vajon kapcsolni az USB hibakeresést?
sziasztok
remélem nem kérdezek rossz helyen:
ha us garanciásan kínálnak eladásra egy új telefont annak van buktatója? mert ugye ezek olcsóbbak ahogy nézem és mert magyarországi kiskereskedelmrõl beszélünk...sajnos
köszi
remélem nem kérdezek rossz helyen:
ha us garanciásan kínálnak eladásra egy új telefont annak van buktatója? mert ugye ezek olcsóbbak ahogy nézem és mert magyarországi kiskereskedelmrõl beszélünk...sajnos
köszi
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
a baseband jvo, maga a rom jvh, lasd: "flashed with DarkyROM JVH v10.1 RE"
tovabba lasd: link
ugyanaz a rom amit linkeltel (darkyrom 10.1 jvh) es bizony ebben is jvo van baseband-nek. ahogy valoszinuleg nalad is.
tovabba lasd: link
ugyanaz a rom amit linkeltel (darkyrom 10.1 jvh) es bizony ebben is jvo van baseband-nek. ahogy valoszinuleg nalad is.
Én most Frissítettem 2.3.5 re. Törlõdött minden ugye, most ezt teszem. Pakolom fel a szarokat.. 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Neked romcserénél megváltozott a telefon IMEI száma Jazzy? mert valahol mintha ilyesmit olvastam volna....
Kiessel tudod, mert az ajánlott Titanium Backup nagyon jó, de ahhoz root kell.
Amúgy a programokat én újra le szoktam szedni, újakat próbálok ki, smsek meg nem érdekelnek. Csak a telefonszámaim. Azokat meg ugye google fiókkal szinkronizálom.
Amúgy a programokat én újra le szoktam szedni, újakat próbálok ki, smsek meg nem érdekelnek. Csak a telefonszámaim. Azokat meg ugye google fiókkal szinkronizálom.
jó ötlet Nokedli, lehet én is ezt fogom csinálni....
Magyar a menü igen.
csabaspecial: Beállításokban a vezeték nélküli és hálózati beállításban az USB beállítást átrakod háttértár-ra.
Így rádugod a telefont a gépre és USB-ként fogja érzékelni, simán rámásolod.
csabaspecial: Beállításokban a vezeték nélküli és hálózati beállításban az USB beállítást átrakod háttértár-ra.
Így rádugod a telefont a gépre és USB-ként fogja érzékelni, simán rámásolod.
Jazzy, a 2401-es hozzászólásodban mikor írod , hogy "csak másold át USB-ként" ezt hogy érted?
Én manuálisan le mentem a dolgokat, appokat meg le ScreeShot olom és majd újra leszedem õket 😊
hogyan kell backuppolni gyerekek?
XXJVO XWJVH ugyan az. (Azt leszámítva hogy az XXJVO északon van.)
Baseband I9000XXJVO -> amit én leírtam az I9000XWJVH, már másik verzió. Egyéb belekötés?
Még hozzáteszem, hogy egy elektromos kütyünél bármi elromolhat, lehet, hogy PONT neked ilyen volt, 98%nak nem.
HA bárkinek nem fog mûködni / battery drainje lesz ÉN leszek az, aki segít neki újat találni és kitaláljuk a megoldást, valószínûleg nem te.
Többi hszed ignore nálam.
Még hozzáteszem, hogy egy elektromos kütyünél bármi elromolhat, lehet, hogy PONT neked ilyen volt, 98%nak nem.
HA bárkinek nem fog mûködni / battery drainje lesz ÉN leszek az, aki segít neki újat találni és kitaláljuk a megoldást, valószínûleg nem te.
Többi hszed ignore nálam.
ehhez kepest fel perc googlizas nem kellett, hogy talaljak egy ellenpeldat (merulos Darky 10.1). hidd el, szoptam vele eleget, hogy ne alaptalanul beszeljek, a kesobbi szivasok es anyazasok elkerulese vegett.
Ja és 16-20 körül még a Class 4 és 6-osok mennek.. így nézve az a 32 gigás Samsung nagyon nagyon ajándék kategória ha van rá pénzed... 32 giga Class 10 12.000 Ft-ért?
A HC a High Capacityt jelenti, tehát 4 giga és az fölötti, fizikailag ugyanakkora, ugyanolyan.
Saját véleményemként mindenképpen Kingstont ajánlanék neked, esetleg Kingmax, én preferálom a Kingstont mert nekem tovább bírta és megbízhatóbb volt, mint a Kingmax, meg az A-data meg a Sandisk, ezek voltak, bár valamivel drágább is. Class 10-est ajánlok mindenképp.
Kingston SDHC 8gb Class 10 ez elég baráti áron van.
Kingstonból a 16 gigás és a 32 gigás elég horribilis áron megy, ha nagyobbat akarsz itt van egy 16 gigás Samsung és egy 32 gigás Samsung.
Utóbbi nem tudom miért ilyen olcsó, ennyiért ajándék, a 32 gigás kártyák 16-20 körül mennek.. ugyan Samsung SD-m nem volt még, én megbíztam mindig a Samsungban.
Saját véleményemként mindenképpen Kingstont ajánlanék neked, esetleg Kingmax, én preferálom a Kingstont mert nekem tovább bírta és megbízhatóbb volt, mint a Kingmax, meg az A-data meg a Sandisk, ezek voltak, bár valamivel drágább is. Class 10-est ajánlok mindenképp.
Kingston SDHC 8gb Class 10 ez elég baráti áron van.
Kingstonból a 16 gigás és a 32 gigás elég horribilis áron megy, ha nagyobbat akarsz itt van egy 16 gigás Samsung és egy 32 gigás Samsung.
Utóbbi nem tudom miért ilyen olcsó, ennyiért ajándék, a 32 gigás kártyák 16-20 körül mennek.. ugyan Samsung SD-m nem volt még, én megbíztam mindig a Samsungban.
Bocs a dupla postolásért,de egy kérdésem van.
Alapból 8gigás a teló és amint tesztekben olvastam...durván 5-6 marad szabad felhasználásra.
Ha szeretnék venni külön microSD-t abból milyet? Úgy értem mennyire számít a class? (gyorsasága) mondjuk class6-tól már jó?
Még valami...fizikailag van különbség a microSD és a microSDHC között illetve a telefon mindkettõt kezeli vagy csak a sima microSD-t?
Alapból 8gigás a teló és amint tesztekben olvastam...durván 5-6 marad szabad felhasználásra.
Ha szeretnék venni külön microSD-t abból milyet? Úgy értem mennyire számít a class? (gyorsasága) mondjuk class6-tól már jó?
Még valami...fizikailag van különbség a microSD és a microSDHC között illetve a telefon mindkettõt kezeli vagy csak a sima microSD-t?