Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a telefonkonyvet ki tudod exportalni sztem, gcontacts-ba pedig importalni, egy probat meger.
Másik kérdés, hogy a google kontaktok közé be tudom valahogy húzni azokat, amiket most a telefonomban rendbetettem? Kb másfél óra volt, szóval nem nagyon akarok még egyszer nekiugrani.
Az elmúlt másfél órát azzal töltöttem hogy végre rendet rakjak közöttük. Kikapcsoltam mindenféle szinkronizációt, és szép sorban rendet raktam a telefon névjegyeiben (mindenhol faszán beállítottam a nevet, email címet, stb). Aztán bekapcsoltam a facebook sync-et, gondoltam nagy naivan majd lehúzza a képeket, hát naná hogy nem. Próbáltam külsõ appot erre, naná hogy az sem. Valaki el tudná magyarázni hogy a francba mûködik az egész, vagy valami használható megoldást mutatni? Ti hogy kezelitek a kontaktokat?
Link.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Amíg nem tudok telózni a galaxy-val addig a régi SE K550i-met használom.Elkezdtem nyomogatni a névjegyzék beállításait mert mondtad Bluetooth-on küldted át.Nos kb 5másodperc volt átküldeni mindent a galaxy-ra.Most örülök,hogy nem kell feleslegesen pötyögni.Bár nem csak az én névjegyeim mentek át hanem az összes.(fater is használta a telefont) Majd KIES-ben kitörölgetem õket.
Köszi az ötletet.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
"hogy a hivatalos 2.3.5-öt nem tudta rootolni a Superoneclick a Titánium backuphoz"
Mondjuk ez azért van mert én eddig még nem nagyon bûvészkedtem a telefonommal. Amúgy hamarosan majd én is tervezem egy SGS1 vagy SGS2 vételét, de még nem döntöttem. Azt viszont tudom hogy mindenképp Samsungot akarok, mostanában nagyon jó telefonokat dobnak piacra, mindegyik elég erõs hardverrel rendelkezik és az összeszerelés is minõségi!
Galaxy S meddig bírja szuflával?
Én elõször a hivatalos 2.3.5-öt raktam fel, és mivel volt egy problémám ezért raktam rá az ahhoz való Darky-t, sajnos a probléma nem oldódott meg, de most már hagytam. Igazából nem értem a rajongást a fõzött romért, sok különbséget nem tapasztalok a hivataloshoz képest, benne van egy launcher pro-hoz hasonló felület meg zöld ikonok .
Viszont a 2.3.5 leglátványosabb változása, a brutálisan gyors boot a Darkyval visszaromlott kicsit.
Hivatalos frissítés nem tudom mikor lesz a magyar kies-en keresztül, de ha rám hallgatsz, megcsinálod odinnal (akár Darky-ra, akár másra). Esküszöm egyszerûbb és gyorsabb, mint a kies-en keresztül szórakozni.
Ez a darky mit tud? Én ezekkel a frissítésekkel sosem vagyok képben, hogy melyik gyári meg melyik nem, meg mikor hogyan jönnek <#circling>#circling> Lentebb olvasom, hogy nem lesz 2.2.1-nél újabb, ez akkor most tuti? Mondjuk érdekelne, mert valamennyire függ tõle, hogy mikor veszek újabbat...
sodorj meg,pödörj meg
AVIRA - \"More than security.\"
Mivel hamarosan aktiválódik a számhordozásom el kéne kezdeni kitalálni, hogy a névjegyeket hogy viszem át a Galaxyra...
Nokia 5800-m volt...mindent szinkronizáltam OviSuite-al.
Van valami egyszerû megoldás erre?A Nokiát ma adtam el,átküldözgetni egyenként már nem tudom.(fõleg,hogy nem 1-2 névjegyrõl van szó)
Tapasztalatot pár nap múlva írok, ha már eleget használtam.
Ötlet?
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Becsúsztatós tokot nem ajánlom, szerintem nagyon kényelmetlen állandóan kivenni belõle. Az elõzõ telefonomat ilyen tokban tartottam, és természetesen telefonálás elõtt ejtettem le, amikor is nem volt a tokban... így nagyon értelme sincs.
farmerama oldal érdekelne, de nem adja be a képét bejelentkezésig eljut onnan nincs kép.
Próbáltam haver defyjén is az is ugyanaddig jut!
Next PC upgrade: 2022
Tokban egyelõre azt gondolom vagy egy kemény mûanyag pattintós lesz vagy pedig bõr becsúsztatós...nézelõdk még.
Rákeresek azért erre a Case-Mate cuccra is.
Üdv
enkuszi-nak is kösz!
Fóliát én nem tettem rá inkább vigyázok rá nem rakom kulcs mellé meg ilyenek.
örve. Szilikon tokot nem szabad venni, kinyúlik. Merev szilikon-mûanyag tokot vegyél, lapos profilút 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
mi lehet a buktató az eu-s garanciával? azt nem lehet itthon érvényesíteni?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Fóliát már rendeltem...viszont jó lenne ha valaki tudna egy fasza tokot ajánlani.Ki milyet használ?
amúgy a swiftp ha jól sejtem úgy müxik, hogy wifin keresztül nyit ftp-t...namost itthon kicsit bonyolult a hálózat mert az én gépem megy egy vezetékes routerbe, amibe egy wifis router is csatlakozik...az adja a wifit azoknak a gépeknek amelyek nem tudnak kábellel csatlakozni...
vajon ilyen kusza rendszerben mûködésre lehet bírni?
Le is szedtem párat egybõl...megnézem mit tudnak.
Üdv
The BLN mod turns the touchkey backlights into a notification led.
It enables any android application to use the touchkey backlights of your phone as a notification led.
Vannak BLN-hez való appok, én nem használom.
Battery Calibrationt nem. Ezért kellett maxra tölteni a telefont mielõtt felraktad, így nem kell.