Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nezem, hogy mar Romaniaban is kiadtak valami frissitest SGSre! 😉 En mar komolyan nem hiszek abban, hogy valaha kijon itthon is a hivatalos frissites! 😊
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Ez hihetetlen,alig pár napja frissitettem a telót Kiessel 2.3.3-ra és ma újra jelezte,hogy van újabb frissités,valószinüleg 2.3.4-re. Ma este frissitem is.
a simlock free duma meg sztem faszsag, siman ra lehet tenni telenorosra barmit. i9000 a telefon, ennyi a lenyeg, qrvamind1 milyen szolgaltatonal vetted..
ha odaviszed hozzujak igy, valszeg latni fogja, kerdes h ez mennyire zavarja oket, en nem kiserleteznek szoval ha szervizbe viszed rakj vissza egy olyan romot ami hivatalosan is lehetne rajta ugymond. efs-t ments es akkor barhogy romolhatsz nagy baj valszeg nem lesz.
Kérdés...telenoros a telefon.A telenor látni fogja, hogy én frissítem a szoftot? Illetve kártyafüggetlen lesz ha a hivatalos JVT-t rakom fel?
Sammobile.com-on az van, hogy:
- Make always sure your phone is simlock free. ( Try a other simcard from a other brand )
- If your phone isn't simlock free please use only your provider firmwares.
Ezt nem kell figyelembe venni?
Sammobile.com-on az van, hogy:
- Make always sure your phone is simlock free. ( Try a other simcard from a other brand )
- If your phone isn't simlock free please use only your provider firmwares.
Ezt nem kell figyelembe venni?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
phone.apk bug azt mondjak meg benne van (bar en nem talalkoztam fele nehany hetig legalabb amig hasznaltam), de javithato gondolom. merules nincs ahogy semmilyen 2.3.4 vagy afelettinel sincs.
Köszi!Van a JVT-rõl tapasztalat? phone bug meg merülõs szisztéma?
a samfw uj oldala itt van, itt van fent a JVT is ami a regin nincs.
http://filecrop.com/search.php?w=spb+3+shell+1.2.3&size_i=0&size_f=100000000&engine_r=1&engine_m=1&engine_h=1
Nekem ez volt fent a telón SPB Shell 3D v1.2.3.rar.Tényleg nagyon jó csak felzabálja a ramot.
Nekem ez volt fent a telón SPB Shell 3D v1.2.3.rar.Tényleg nagyon jó csak felzabálja a ramot.
Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.
Az adat visszatöltés, root, és az utána olvasás miatt volt ennyi 😄 A titanium 1 óra alatt töltött vissza mindent
Ha valaki igazi parasztvakító launcherre vágyik, akkor nézze meg az SPB shell 3D-t. Tényleg elképesztõ, ahogy kinéz, és még nagyon jól használható is. A kihajtogatható könyvtárak nagyon jók pl. de a widgetjei is színvonalasak. Nekem akkor volt padlón az állam, amikor 3d nézetben elkezdi animálni a saját widgetjeit, szintén 3d-ben.
Kár hogy olyan drága, 3k-t nekem nem ér meg, a virágbolti verzió meg egy idõ után eltûnik a launcherek közül, mindig újra kellene installálni. De nézegetni érdemes, mert elképesztõ tényleg, hogy mit ki tudnak hozni a telefonból.
SPB shell 3D
Kár hogy olyan drága, 3k-t nekem nem ér meg, a virágbolti verzió meg egy idõ után eltûnik a launcherek közül, mindig újra kellene installálni. De nézegetni érdemes, mert elképesztõ tényleg, hogy mit ki tudnak hozni a telefonból.
SPB shell 3D
Nem annyira nehéz mint gondoltam!
Négy (!) óra alatt készültem el vele😞
Ha reggel ez az app hiba nem lett volna , boldogabb lettem volna 😄
Jó skint tud ajánlani valaki? Uncsi ez a gyári kinézet!
Feltettem tegnap egyet, de nem tetszett, próbálgatni nem akarok.
Vagy hol lehet megnézni ezeket?
Négy (!) óra alatt készültem el vele😞
Ha reggel ez az app hiba nem lett volna , boldogabb lettem volna 😄
Jó skint tud ajánlani valaki? Uncsi ez a gyári kinézet!
Feltettem tegnap egyet, de nem tetszett, próbálgatni nem akarok.
Vagy hol lehet megnézni ezeket?
Jah és ha már módosítom, tehát elméletben ugrik a gari akkor én lehet a cyanogen-t rakom fel.Tetszenek a fícsörök...de még utána olvasok ha ráérek.
Üdv
Üdv
#2679-ben linkeltem az oldalt ahol ott a pontos leírás...illetve link is van a samfirmware.com-hoz és ott a legújabb a 2.3.5 I9000OXAJVS
Holnap otthon leszek valszeg én is megcsinálom.
Holnap otthon leszek valszeg én is megcsinálom.
Én nálam is betelt a pohár... Nem várok tényleg tovább a frissítésre! Hétvégén odinnal rányomom a frissítést. Ha nem sikerül, akkor megyek az elsõ boltba és veszek egy iPhone-t. 😊
Szóval, 2.3.5 I9000XXJVS, ez jó, ha ráteszem? Odinhoz 3db file-t kell bemásolni, nem igaz? Azokat honnan szerzem meg? Csakis magyart szeretnék feltenni, rootolni NEM akarom a telefonomat.
Köszi a segítséget!
Szóval, 2.3.5 I9000XXJVS, ez jó, ha ráteszem? Odinhoz 3db file-t kell bemásolni, nem igaz? Azokat honnan szerzem meg? Csakis magyart szeretnék feltenni, rootolni NEM akarom a telefonomat.
Köszi a segítséget!
Megcsináltam! 😄 2.3.5 Jó pár órám ráment! Net is van már!
Gyors lett a telcsi 😊
Ma reggel viszont egy hibaképernyõ fogadott bekapcsoláskor.
com.sec.android.samsungapps.una váratlanul leállt.
Bedobálta sûrûn. Hiába frissítettem a samsungapps-ot akkor is 😞
Kitöröltem, majd újrafrissítettem az appst azóta jó, bár nem került vissza listába ez a folyamat.
Gyors lett a telcsi 😊
Ma reggel viszont egy hibaképernyõ fogadott bekapcsoláskor.
com.sec.android.samsungapps.una váratlanul leállt.
Bedobálta sûrûn. Hiába frissítettem a samsungapps-ot akkor is 😞
Kitöröltem, majd újrafrissítettem az appst azóta jó, bár nem került vissza listába ez a folyamat.
T-Mobile-t le tudom írni neked ha nem találod meg
settings/wireless and network/mobile networks/access point names/
itt hozza kell adnod a megfelelo apn-t, a szolgaltatodtol fugg h mit, telenornal ez legyen: net
a tobbit nem tudom fejbol, goglizz ra 😊
itt hozza kell adnod a megfelelo apn-t, a szolgaltatodtol fugg h mit, telenornal ez legyen: net
a tobbit nem tudom fejbol, goglizz ra 😊
megvan, újra kellett telepíteni. Viszont a mobilnet nem megy. Beállítást sem talállok. Hogy tudom életre kelteni?
Nem tudom a titaniummal visszatölteni az adatok. Hiba képernyõt dob be hogy váratlanul leáll. Most mi van ? 😄
most akkor dontsd mar el h CM-et vagy samsung felet akarsz 😊
amit irtal az egy samsung, de nem a legujabb, van mar JVT is.
amit irtal az egy samsung, de nem a legujabb, van mar JVT is.
superoneclick-el megcsináltam, most ment a titanium 😊
2.3.5 I9000XXJVS ez jó? Magyar nyelv tuti van ezekbe?
2.3.5 I9000XXJVS ez jó? Magyar nyelv tuti van ezekbe?
itt talalod oket, ha stabilt akarsz, nem lesz nehez valasztasod, mert abbol csak egy van ra (ami most jelent meg nemreg)
rootolni froyo-n superoneclick, gb-n tegyel fel valami kernel-t ami alapbol tartalmaz root-ot (pl. semaphore, chainfire)
rootolni froyo-n superoneclick, gb-n tegyel fel valami kernel-t ami alapbol tartalmaz root-ot (pl. semaphore, chainfire)
rootolni mivel érdemes? Sok verzió van a neten, de sokra azt írják nem megy. Akkor tudnám a titániummal lementeni a dolgokat. Olvasgatok most utána 😄
barmelyik 2.3.4/5-os samu (jvp/jvq/jvr/jvs/jvt) - altalaban erdemes a legfrissebbre frissiteni ami jelen pillanatban a jvt.
vagy CM7.1, az elvileg a leggyorsabb rom.
vagy CM7.1, az elvileg a leggyorsabb rom.
Sziasztok! Pár hete vagyok tulajdonosa egy galaxy S-nek es haverom azonnal ratolta a firmware 2.3.4. (kernelverzio: 2.6.35-7-I9000) és az a problémám hogy ha telefonálok és leteszi a másik a fél a telót és én nyomok egy vissza gombot (néha nem is kellett nyomnom semmit sem) akkor kicsit megáll és kiirja hogy "bocsánat... váratlanul leállt a android.phone.com ...." és csak egy "kényszerbezárás" gomb van. Ha megnyomom akkor ujraindul a térerõ. lenullázódik, majd szépen egyesével visszajön a térerõ (kb 5 mp ez az egész mûvelet)
Mi lehet a probléma? Köszi! HSZ
Mi lehet a probléma? Köszi! HSZ
" Nekem eddig semmi bajom , 2 szer volt hogy lemerült egy fél nap alatt de szerintem az a gyári ébresztõóra miatt volt. "
mondhatnam hogy nem szoltam elore, de szoltam.. 2.3.4 alatti samu romot senki ne tegyen fel aki nem akar spontan lemerulesekkel talalkozni.
mondhatnam hogy nem szoltam elore, de szoltam.. 2.3.4 alatti samu romot senki ne tegyen fel aki nem akar spontan lemerulesekkel talalkozni.
Bocs elírtam 2.3.3 van most fenn XXJVO.
Én az itt leírt kb 3 oldallal vissza lévõ Jezzy féle leírás alapján tettem fel magamnak a 2.2.3 as verziót. és a 10-es Darky romot rá. Nekem eddig semmi bajom , 2 szer volt hogy lemerült egy fél nap alatt de szerintem az a gyári ébresztõóra miatt volt. Amúgy kb 2 szer tovább bírja. Gyorsabb is lett látványosan, ha bemész a névjegyek mappába már nem akad meg ha görgetsz illetve ha pl a telepített programokat akarod megnézni alapból mindegyik mellett ott a kép a régin azt utólag töltögette be.
Hirtelen ennyi az észrevétel.
Hirtelen ennyi az észrevétel.
Eldöntöttem hogy hétvégén megcsinálom magamnak 😄 Egy jó barát megígérte hogy ha elrontom helyrehozza . Kérés az hogy hányast érdemes rátenni? 2.3.5? Vagy már a 7.1 et is írta itt valaki! Tudtok adni egy linket ahonnan egy tuti jó leszedhetõ?
Hadd kérdezzem, hogy a telefonálás hangját hogy lehet felvenni?
Köszi a választ!
Köszi a választ!
ITT minden szépen le van írva részletesen...még a hülye is megtudja csinálni.
Engem már csak az érdekel, hogy ezzel a módszerrel melyik szoftot tegyem fel? Mert a legfrissebb a samfirmware-en a 2.3.5 I9000OXAJVS.Na most honnan lehet tudni, hogy ez nem bugos, van-e valami hibája stb.
Ami még nem tiszta az a kernel csere.Mire/miért jó ha lecserélem illetve hogy is kell.Valaki?
Engem már csak az érdekel, hogy ezzel a módszerrel melyik szoftot tegyem fel? Mert a legfrissebb a samfirmware-en a 2.3.5 I9000OXAJVS.Na most honnan lehet tudni, hogy ez nem bugos, van-e valami hibája stb.
Ami még nem tiszta az a kernel csere.Mire/miért jó ha lecserélem illetve hogy is kell.Valaki?
Fontos kérdésem lenne: hogy tudom az animációkat ki-be kapcsolni? A kijelzõ beállításainál csak három opció van: semmi, néhány, összes. Nekem egyedi beállítás kéne, pl. ez az animáció legyen, a másik ne legyen....... vannak tök jól kinézõ animációk, de nagyon bugyuták is. Gugliztam, de nem találtam értelems infót.
Én semmiképp nem vennék iPhone-t. Tökéletesen meg vagyok elégedve a telómmal,a következõ is a Galaxy S valamelyik utódja lesz,két év múlva,amikor esedékes lesz,hogy lecseréljem. Hiszen még csak három hónapja vettem.