Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schumimodells
Én nem láttam szükségét,hogy más lejátszót is feltegyek,mivel a taló mindent lejátszik.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

schumimodells
Feliratot is kezel,csak a felirat fájlnak ugyanaz kell legyen a neve,mint a filmnek. Én néztem az Avatart rajta és a feliratot is berakta igy.
Az AVI-s filmeket simán lejátsza.
Már sok filmet néztem a telón,most is van rajta jópár.

5c0rp330n
a film hacsak nem nagyobb 720p-nel (720p meg jo!), semmi gondod nem lesz a lejatszasaval, semmi ertelme konvertalgatni. feliratot egetni sincs semmi ertelme, mert kezel feliratot a legtobb ertelmes videolejatszo progi, pl ez

LoSA
Segítség kellene!

Valaki tudna mondani egy könnyen kezelhetõ, egyszerû programot, amivel át lehet konvertálni AVIkat (sorozatokat) a mobilra? Vonaton tudnám nézni. Olyan kellene, amivel a feliratot is rá lehet tenni, "égetni", mert gondolom a telefon nem kezeli a felirat file-okat! 😉 thx!

Vadnokedli
Érdekes, nekem mûködik pedig mindig is gyári Muzsika pléjer volt a telefonon. 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jobban belegondolva, ez lehet hogy a winamp feature-je

Mostanában vettem észre, hogy ha zenelejátszás közben a headseten duplaklikkelek, akkor a köv. számra ugrik. Tudtok még hasonló "billentyûkombókat"?

Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Vettem egy S 2-t mobilnettel.Letöltöttem hozzá egy adatforg. számláló app-ot.Kiváncsiságból bekapcsoltam az adathálózat aktiválása fület,de nem nyitottam meg semmilyen böngészõt se semmit.Megnéztem és kb 2mp-ként levett 1 megát.Milyen háttérbewn futó alkalmazásnak kell ekkora adatforgalom?illetve hogy tudom ezeket kikapcsolni?elõre is köszönöm
ThugEdge
Persze de akkor atnezem megint

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Aquir
Be van kapcsolva az MMS szolgáltatás (egyáltalán)?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Vadnokedli
www.semaphore.gr
Regisztrálj csak úgy tölthetsz le.

Vadnokedli
Akkor ezek tévesek lehetnek a te esetedben mármint amit leírtam, érdeklõdj a Telenornál hogy hogyan kéne beállítani az MMS-t

jaszy
Köszi! Tudsz ajánlani egy jót 2.3.5 mellé?

ThugEdge
telenor vagyok
megcsináltam természetesen értelem szerûen csak ugye telenor figyelembevételével, de továbbra sem jó..ha egyáltalán jókat írtam be
de köszi

Vadnokedli
MMS beállítása

Menü gomb > Beállítások > Vezeték nélküli vezérlõk >Mobil hálózatok > Hozzáférési pont-nevek

.T-Mobile MMS (vagy menu gomb.New APN)

. Név

T-Mobile MMS

. APN

mms

.Proxy

<not set>

.Port

<not set>

.Felhasználónév

mms

.Jelszó

mms

.Szerver

<not set>

.MMS-központ

http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms

.MMS proxy

212.051.126.010

.MMS port

8080

.MCC

216 (honos hálózat esetén autómatikusan kitöltésre kerül)

.MNC

30 (honos hálózat esetén autómatikusan kitöltésre kerül)

.Hitelesítés típusa

PAP

.Hozzáférésipont-név típusa

mms

CSEKKOLD-
hogy így van e a beállítás- itt ezen belül, ezután próbáld meg.
Ha nincs ilyened hogy: 'T-Mobile MMS' akkor baloldali gombot-menü gombot megnyomva hozz létre új APN-t.

Amúgy csak így van szóval nem értem. 😄

ThugEdge
sziasztok
galaxy s2-n próbálok mms-t küldeni, de azt írja, majd ha elérhetõ a szolgáltatás elküldi..WTF??
eddig a nokiámról ugyanezen sim kártyával, ugyanezen szolgáltatással minden rendben volt
valaki?

Vadnokedli
Odin nál PDA-ba bele rakod a tar filet. és annyi olvass utána pontosabban, én találomra csinálom olykor <#idiota> igaz kicsit ez rizikos.

jaszy
Nekem is a kék árnyékos cucc van rajta 😄 Ha csak a kernelt akarom cserélni az hogy mûködik?

Vadnokedli
a Szeptember 29 edikei gyári-d van? az amiben ha túlpróbálsz görgetni egy oldalt kék kis árnyék tûnik fel? meg a menû a végtelenségig görgethetõ? 😄- mert annál van ez a hiba. és a Semaphore 1.8.0bm kernellel nálam nincs ilyen. 😄

5c0rp330n
darkcore 4-et nem probaltam, en semaphore kernellel hasznaltam a gyari 2.3.5-ot es sztem siman ment hetekig kulonosebb lassulas nelkul. de a lassulast sztem okozhatja egy vagy tobb program ami valamiert zabalja a rendszert, nezd meg pl a running services-ben, hogy nem fut-e valami feleslegesen

Sziasztok!

Tudom hogy nem vagyok valami profi, ezért segítséget szeretnék kérni!

Nekem egy 2.3.5. gyári rom van fent darkyr4.0 kernel.

100 óránként úgy belassul, hogy ki kell kapcsolnom a telefont, bluetoothot néha lefelejti, de úgy csinál mintha csatlakozna.

Szóval tudnátok ajánlani egy rom kernel párost ami stabilabb mit ami most van. Az sem baj ha nem repeszt a tesztekben 1980-nal csak ne fagyjon.

Amúgy imádom a telefont, de már kezd kiborítani. Ma újraindítás után nem volt hajlandó teljesen bekapcsolni, újra kellett a romot rakni. Elegem van az újrarakásból.

Légyszives valaki segítsen nekem, ha ráér priviben esetleg,

Elõre is köszönöm
egy elkeseredett s tulaj. (nagyon szidtam a nokiámat a lassusága és a fagyások miatt, de ennyi gondom nem volt vele)
Sziasztok!

9 hónapja van Galaxy s-em, tulajdonképpen ez már a második, mert 3 hónap után olyan hiba merült föl, amit nem tudtak kijavítani, így kicserélték. Most ismét meggyûlik a bajom vele. Bekapcsolás után néhány órával meghülyül, és nem hajlandó lejátszani sem a zenéimet (azt írja ki, hogy ez a fájltípus nem támogatott), sem a videókat, illetve ilyenkor pl. a játékok hangjait sem. Ha ki-, majd újra bekapcsolom, akkor megint gond nélkül mûködik minden...egy darabig. Ezt naponta kb. 4x meg kell csinálni, és roppant bosszantó, többek között azért is, mert ilyenkor nem is csöng ki a telefon, olyan, mintha némára lenne állítva. De az az érdekes, hogy a gyárilag rajta lévõ hangokat lejátsza. Mivel még garanciális a készülék, ma elvittem a Samsung gyorsszervizbe, ahol szoftvert frissítettek, de semmit nem ért az egész, a probléma megmaradt.
Szerintetek érdemes visszamenni vele megint, vagy törõdjek bele, hogy ez jobb már nem lesz?
5c0rp330n
aligha, nalam soha nem jott elo sehol, csak 2.3.4 elotti samu gb rom-on. a merulos bug amit az android os okoz (azon belul elvileg a suspend process) 2.3.4-tol nem szabadna lennie. ezt xda-n is rengetegen megerositettek akik korabban szoptak vele, es jomagam is ezt mondhatom jonehany honap hasznalat utan. szoval ha megis lemerul magatol, sztem tutira mas lesz a hibas. valami szarul megirt progi amit nem zartatok be es zabalja a procit, ilyesmi. a settings/about-ban szepen meg lehet nezni h melyik progi mennyit szivott le az aksibol es hogy a toltottseg hogy alakult. szoval ott nezzetek meg mi zabalta le.

LoSA
Hát akkor elvileg oly mindegy, hogy melyik Ginger van fent, ha a 2.3.5 is ezt csinálja. Mindegy, én így is minden este rárakom töltõre a telefonomat.

Ilyen nálam 2.3.5 alatt is van, ez szerintem verziófüggetlen Android "fícsör"
jaszy
Nekem is jó volt eddig a 2.3.5, 2 napot bírt, viszont ma reggelre csontra lemerült 24 óra alatt. Nem tudom miért van 😞

5c0rp330n
tipikusan nem azonnal derul ki a dolog. en is heteket hasznaltam ugy, hogy nem jott elo. aztan egy szep napon nem ebresztett, igy lekestem egy fontos dolgot, pedig este 60% felett volt az aksi, a merulos bug miatt merult le teljesen (6 ora keszenlet alatt), ami tudtommal minden 2.3.4 alatti samu gb romban benne van. aztan elojott meg nehanyszor es kerdes nelkul mentem vissza froyo-ra amig ki nem jottek a nem merulos 2.3.4 romok.

Morphin
Köszönöm.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

LoSA
2.3.3, JVQ

LoSA
Merulos bug? Reggel vettem le a toltorol... 72%on van, semmi gond nincs vele! 😊

Morphin
Megtudnád nézni pontosan milyen verziószámú az fw? 2.3.x??

LoSA
Igen.

schumimodells
Tehát akkor már nálatok is elérhetõ a 2.3-as frissités KIES-el?

Törölt felhasználó
Szoftver frissités megtörtént,és még volt 1fõpanel csere.Az utobbi mit jelent pontosan,mivel memória gondra panaszkodtak frissités elõtt.
LoSA
Független vagyok, (Vodás kártyával)

jaszy
Milyen szolgáltatónál vagy?

5c0rp330n
ja.

LoSA
Az mit is takar? Hamar lemerül? Vagy mi?

5c0rp330n
mondjuk mintha azt olvastam volna h 2.3.3-as, amivel nem biztos h jol jarsz, benne lehet az aksimerulos bug...

LoSA
Sikerült is feltennem! 😉

ThugEdge
szerintetek érdemes várni a galaxy nexusra? vagy annyival nem jobb, mint az s2, hogy valószínûleg jó néhány 10-essel többet leszurkoljon érte az ember, mint az s2-ért jelenleg
mert nekem a 720p-s kijelzõn kívül semmiben nem tûnik jobbnak, talán az ics csábító, de talán egy s2-re(legalább) elérhetõ lesz az is

5c0rp330n
amugy pont most olvastam valakitol h magyaroknak is van mar kies-en 2.3

schumimodells
De nekem igen.
Nálunk már megvolt a 2.3 KIES-el.

5c0rp330n
de, es mar kurva regen. csak nem a te product code-odra. ne kezdjuk ezt mar megint.

LoSA
KIESen? 😊 Még a 2.3 sem jött meg a SGSre! 😊

5c0rp330n
CyanogenMod

schumimodells
A CM az mi?

5c0rp330n
elvileg minden telefon kepes futtatni amelyik a gingerbread-et. de hivatalos sztem sem lesz, a gingerbread is mar a 3. fo android verzio volt a telora aztan az s ii-t is el akarja adni a samsung valamivel..
CM (9)-es viszont sztem tuti lesz

schumimodells
Remélem,hogy KIES-el is lesz.
Eddig azt hittem,hogy az I.C.S. csak kétmagos telók számára elérhetõ. De ezek szerint nem.

Morphin
Ha KIES-en keresztül nem is, szerintem simán lesz a mostani telókra is.Az új Nexus kb egy Galaxy S2 hardverileg...ráadásul a GPU-ja meg uaz mint a sima Galaxy S-nek.(azt hiszem) Tehát nem lesz olyan eget verõ követelménye az ICS-nek.Miért is lenne...