3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#3034 -
#3033 16 ingyenes jatekot kinalt fel Samu a Galaxykra (Samu store) -
#3032 Really?
-
#3031 Ha 1 percnel tobb mire bekapcsol ott valami tutira nem stimmel. A legtobb 2.3.5 amugy mar eleg stabil kene h legyen alapbol, egy factory reset is megoldhatja a dolgot. Amugy van mar hivatalos 2.3.6 rom, vagy CM7.1 ami 2.3.7-es. -
#3030 Mi a legújabb jól működő fw és kernel? 2.3.5 van rajta nekem de nagyon sz*r. 4-5 perc mire bekapcsol a telefon, lefagy, néha elmegy a térerő és efféle nyalánkságokat produkál. Nem merem kikapcsolni már egy hete!! -
#3029 Neked legyen igazad. -
#3028 Hivatalosan mondom, hogy semmit nem lehet tudni. Az, hogy egy akarmilyen zug GSM bolt mit mond, az semmit nem jelent. -
#3027 A Calibre nevű programmal átkonvertálok egy pdf könyvet ePub formátumra,de a telón az Aldiko Ebook nem ismeri fel,azt mondja a kereséskor,hogy nincsen új könyv. Mit tegyek,hogy felismerje,mert nagyon kellene ez a könyv,mert ki akarom olvasni.
Vagy ha esetleg megvan a könyv valakinek,akinek felismerte,az kűldje el nekem,nagyon megköszönném.
Erről a könyvről van szó: Isaac Asimov: A csillagok,akár a por. -
#3026 Ez volt a válasz:
Hivatalosan sosem. Customban már van legalább egy hónapja. :) -
#3025 Hivatalosan,KIES-el nem lesz azt mondták.
Telefonguru -
#3024 Nemtom mi az a Telefonguru, de akarmi is, kizart, hogy ilyesmirol barmifele informacioval rendelkezzenek, hivatalosan nem tudni lesz-e ra. CyanogenMod-dal lesz, ez szinte biztos. -
#3023 Na és a SGS 1-re nem is gondolnak,az már el is van felejtve,pedig alig másfél éves tipus.
Biztosan azért nincs,mert azt akarják,hogy új telót vegyünk.
A Telefonguru szerint hivatalosan soha nem is lesz ICS az SGS 1-re. Megkérdeztem a fészbukon. -
#3022 Panel - értsd NYÁK lap, NYHL Nyomtatott huzalozási lap. Amikben a vezetősávok futnak. Esés, ütés, hajlítás hatására gatya. -
#3021 A keszulek vekony, ami zavaro szamomra, beruhazok egy ilyenre:
:D melyik panel? Az elolap? Edzett uveg, zsirtaszito reteggel, lepereg rola az ablaktisztito...
-
#3020 Félek én nagyon az S II re váltástól, nagyon vékony lehet már benne a panel :(( remélem a következő nagy mérföld"kőbe" több vasércet használnak fel :) vagy bauxitot :PP hiányzik a samsungból a prémium érezet (fogásra -
#3019 juhheeee \o/
-
whisper #3018 Sziasztok!
Van egy SAmsung galaxy s2-m felraktam a gépemre a samsung kies-t rácsatlakoztattam a S 2-t és rögtön frissítaeni akar ,de a frimverfrissítés előkészítése már vagy 40 perce megy. ez normális dolog mert lehúzni nem merem. -
#3017 -
#3016 Boltokban annyi ilyen van, hogy árulják. -
cyberjedi #3015 nincs valakinek eladó Galaxy S-e? csak gyári 24 hónapos garis, gyári független érdekel, de az nagyon. 06 70 600 5012. -
#3014 Ez 15k ugye? -
#3013 Az komoly én Class 10 es 16GB-set vettem. bár az olvasási sebessége Class12 nek felel meg. NoName kártya. :D -
enkuszi #3012 Bármilyen navigációt rá lehet tenni ami androidra való. Amiket használnak: IGO Amigo, Navigon, Ndrive, Copilot, Sygic Aura, nagyjából ezeket.
A GPS jelet meg ha kint az utcán sem találja akkor próbáld meg hogy adsz neki netet és had keressen úgy.Már egy sima lakásban sem fogja megtalálni benn a jelet. -
#3011 Aki lemaradt volna az ausztralrol:
-
#3010 Beindult a jenki marketingepezet is...
-
#3009 Ez a legjobb, ar/ertek aranyban is. -
#3008 Hi, en ilyet:
A 6-os is boven jo egy telefonba, bar nincs sok ardifi a 10-es es 6-os kozt (legalabb is az UK-ban). -
kisbakter91 #3007 Sziasztok! Megtudjátok mondani hogy a gyári GPS miért nem működik? Az a baj hogy keresi magát keresi de nem találja, és bemondja hogy nincs GPS jel! Vmi ötlet? Esetleg erre rá lehet tenni az IGO-t? -
#3006 Ha jól látom ez class4-es.Az én class6-os 8gb-os kártyámra vmiért tetű lassan tudok pc-ről másolni.Samsung a kártya és gyárilag 10MB/s körül van az írási sebesség és alig 2-4 között másol csak.Viszont ami fent van azzal nincs gond...videok szépen mennek.
Én min class6-os kártyát vennék,de ha ezt tudom ink class10-eset veszek. -
#3005 Szia!
EZT tudom ajánlani... nagyon olcsó és 16GB :) Én ennyiért szerintem veszek egyet! -
#3004 Sziasztok! Ti milyen micro SD kártyát használtok a telefonotokba? Szeretném meglepni magam karácsonyra egy 16gb kártyával val. de kíváncsi lennék hogy tudok e azon úgy filmet nézni hogy ne szaggasson be ha tele van a kártya. DVD lejátszóra szoktam pendrive on filmet tenni és nagyobb filmeknél (2gb környékén) Már 10 percenként azért be akad 5-6sec re. Ami elég zavaró tud lenni. Nem tudom hogy ez telefonoknál hogy van. Gondolom olvasási sebességtől függ. Szóval mit ajánlotok? -
#3003 ezért mondtam, hogy vmi újítás van az oldalon és ott raknak ki minden fw-t ezentúl...
van vmi 2.3.6 JW1 is de ahhoz nem írtak semmit -
#3002 te ezt hol találtad?! :'D.... én kerestem mindenhol, eddig a forumban vezették al istát... -
#3001 mondjuk nem tudom mit kéne official alatt érteni...tudom mit jelent,de hogy ezt hol teszik közzé nincs ötletem... -
#3000 ITT a 2.3.6 JVZ OPEN EUROPA...ne mond, hogy nincs ott. -
#2999 tegnap néztem és nincs, és ezt leírtam a kommentben is. :D -
#2998 EZ az új oldaluk v nemtom...de itt már fent van a JVZ azt hiszem. -
#2997 láttam JVZ-re már van Semaphore kernel, forrás ahonnan letölthetném? Sammobile.com on nem találom... (mármint az offical JVZ-romot.) -
#2996 ha fenykepezot akarsz venni, ennek, vagy az i8910-nek az aranak a felebol kb 10-szer jobbat kapsz. mint okostelefon, az i9000 laposra veri az i8910-et. -
Slash17 #2995 Az enyémmel nem tudom mi lehet, de 2mpxeles kamerával szebb képet készítek. Nagyon rossz:( Szerintem nagy hiba volt lecserélnem az i8910-et...