Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Lehuztam töltöröl 22 orakkol, utana kicsit neteztem rajta, zenet hallgattam vagy 20 percet, azota felkeltem 11 körul es lebonyolitottam 1 telefont. Nos ez idö alatt lemerult 53%ra a telefon ugy, hogy joforman szart se csinaltam. Ez normalis vagy csak valamit nem jol alitottam be ? GPS kilöve, fenyerö a felen ha van, wifi van itthon bekapcsolva nem hasznalom a mobil netet, es mindig ugyelek hogy haterben ne fusson semmi felesleges cucc.
A rendelõben játszottam kb 20-25 percet illetve telefonáltam 3-4 percet + jött 3 sms.Most van 56%-on az akksi.Valamelyik nap még a GOLauchert is letöröltem.Gyári Launcher 3 oldallal...folyamatoknál semmi külsõ program nem fut csak gyári szolgáltatások/rendszer alk.-ok.
Vagy az akksi kezd döglõdni (most volt 1 éves) vagy a kernel miatt van ez.Mondjuk ez a "drasztikus" akksi merülés 1 hete még nem volt.Nézegetem kb. 5 percenként hány %-on van és csökken folyamatosan.
Csak GSM módban van, semmi mobilnet,semmi wifi nem megy...
Úgy látszik a gyári JVT + 1.8.2 Semaphore kernel nem lesznek barátok nálam...
plus-t en nem vennek, egy gyengebb proci fut csak benne magasabb orajelen, a sima S orajelet ugyanoda felhuzva meg jocskan gyorsabb is..
az s2 viszont tuti vetel, amikor majd kijon ra az ICS is, megjobban szarnyalni fog 😊
Fasza az 1-es is, gondolkodtam a Plus-ban, barati £260... 😊
Saor Alba
uj/fuggetlen?
utos kis telcsi, melletettem egyszer a 4.0"-os sima samoled-es 1-emet, es szegyellnem kellett magamat 😊
köszi mindkettõtöknek!
Nejen 1.8.1 es normális van.
Szval szept 29. 1fájlos JVT van fent.(volt a sima is de az ugyanez teljesen) 1.82bm semaphore van...akkor felrakom a sima 1.82-t és kipróbálom...ezt SGS kernel flasher-el csináljam vagy a CWM-el?
Voodoo-ban miket kéne beállítani hogy a kellõ hatást érjem el?
Voodoo Control Plus van fent és igen lehet benne ezt azt állítani...hangerõt -10rõl -4re raktam kb ennyit állítottam benne csak.
barmilyen kernelt vissza tudsz rakni, a recovery (CWM) eltunik persze.
2.3.5 szept.29 es?
És a JVT közül melyik van fent a telódon; Semaphore kernel közül? (1.8.0/1.8.1/1.8.2?) a BM et nem szabad felrakni, az bigmemory nálam azzal gyorsabban merült, és hogy vannak a beállításaid? Amúgy a voodo controlt ha felteszed tudod alakítani a kijelzõt, hangzást és a hangerõt is egy + 15dB vel.
steam, origin: ACE_hun
Lagfix-et még megnézem mit csinál.Mindesetre most factory reset után tele raktam meg GO Launcher fut és elég gyors, akadásmentes a dolog...
Most 2.3.5 ön 1.8.2 es Semaphoreon laggol- az oké, de az össz boot idõ 15-20 másodperc 16 GB-microSD betöltésével is. 😄
A lagfix(voodoo) az már mûködik vagy nekem kell valamit varázsolni?
1200ra felhúzva már 1800at ért el Quadrant-on...de inkább hagyom 1000-en.
Elõször rootolom a telót recovery-bõl aztán van ilyen SGS Kernel Flasher nevû progi azzal lementem a régit és felrakom a legújabb semaphore-t.
Aztán majd olvasgatok és ha rászánom magam akkor CM7.1 lesz belõle.
Köszi
Üdv
custom rombol talan a darky a legismertebb, samsung romra epul, nehany tenyleg hasznos dolog bele van teve, viszont en ugy lattom h foleg csak parasztvakitos rom, igazabol jobban jarsz egy stabil samu felevel is ha 1-2 dolgot tuningolsz rajta (pl kernel, launcher, keyboard).
aztan van meg egy MIUI nevu custom rom is, ez CM-re epul, annal elvileg kicsit lassabb, es nagyon erosen iphone koppintas stilusa van. sztem szinten parasztvakitas.
szoval en azt mondom h vagy valamelyik legujabb samu romot erdemes kicsit feltuningolni, vagy CM-et hasznalni. de igazabol izles kerdese is a dolog, nyugodtan probald ki mindegyiket amelyik erdekel.
en stabil CM7.1-et hasznalok. marmint hivatalosan stabilnak hivjak, aztan azert volt mar vele 1-2 kellemetlen tapasztalatom, de alapvetoen tenyleg viszonylag megbizhato. ill. a CM azert is jo, mert alapbol full extras szinte, nincs mar hova tuningolni. alapbol rootolt, alapbol a jo kis alap gb keyboard van benne, alapbol voodoo-s kernele van, es alapbol testre lehet szabni a vegletekig es barhol belenyulni szinte, amolyan igazi power user rom 😊
Láttam, hogy Odin-nal csak simán a PDA-ba berakom a kernelt és felrakja, tehát ez a része menne...
Amúgy neked Nightly van vagy Stable 7.1?
Ja és köszönöm!<#worship>#worship>
CM 7.1-et használ valaki? Most gyári 2.3.5 van fent ami jó meg minden csak talán kicsit unalmas.Kíváncsi vagyok ezekre a fícsörökre amiket videon láttam.
A másik kérdés a kernelekre irányulna...miben másabb ha nem a gyári van? Gondolom vissza lehet rakni a gyárit,de azokat hol találom?Mennyire kockázatos egy ilyen kernel módosítás?
Ja és még ott van ez a ClockWokMod vagy mi meg vmi recoverymod nemtudom pontosan...van aki ezeket is használja?Érdemes vele g*cizni,hogy fent legyen?
Köszi<#whatever>#whatever>