Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
Biztosan azért nincs,mert azt akarják,hogy új telót vegyünk.
A Telefonguru szerint hivatalosan soha nem is lesz ICS az SGS 1-re. Megkérdeztem a fészbukon.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
😄 melyik panel? Az elolap? Edzett uveg, zsirtaszito reteggel, lepereg rola az ablaktisztito... <#idiota>#idiota>
Saor Alba
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
Saor Alba
Van egy SAmsung galaxy s2-m felraktam a gépemre a samsung kies-t rácsatlakoztattam a S 2-t és rögtön frissítaeni akar ,de a frimverfrissítés elõkészítése már vagy 40 perce megy. ez normális dolog mert lehúzni nem merem.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A GPS jelet meg ha kint az utcán sem találja akkor próbáld meg hogy adsz neki netet és had keressen úgy.Már egy sima lakásban sem fogja megtalálni benn a jelet.
A 6-os is boven jo egy telefonba, bar nincs sok ardifi a 10-es es 6-os kozt (legalabb is az UK-ban).
Saor Alba
www.garagulya.hu AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3,2 Ghz| Gigabyte MA78LMT-S2| 4GB DDR3 1333 Mhz| VTX3D HD 5670 1GB GDDR5| Western Digital 1TB| Genius SW-5.1 Home Theater
Én min class6-os kártyát vennék,de ha ezt tudom ink class10-eset veszek.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
BattleTag: kabel15#2672
van vmi 2.3.6 JW1 is de ahhoz nem írtak semmit<#nemtudom>#nemtudom>
Regards,
ennyi a lenyeg, ha ennyit beallitok, menni szokott azonnal a net.
Galaxy s készülékemet már régóta használom. A napokban frissítettem elõször ( hivatalosan, Kiessel , Pannonos készülék ). Sajnos elvesztette egyik számomra fontos funkcióját, az sms szövegek nagyítását. ( fekete háttérrel fehér betûk, két újjal tetszõleges méretre húzás ) Gondolom az új rendszer ezt nem támogatja. Tud valaki megoldást ?
Saor Alba
bar igazabol nem kovetem nagyon, cm-et hasznalok.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Saor Alba
Köszi