3874
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
-
#3194 Ha rendes garancia is van rá, szerintem megér annyit, illetve ár/érték arányban az egyik legjobb vétel... Viszont 4.0 hivatalosan valószínűleg nem lesz rá, így kis hackeléssel lehet csak felrakni, ha hivatalos úton akarsz járni, talán Nexus S-el jobban jársz, hasonló áron megy az is mostanában... -
#3193 Hali.
Sima galaxy S ( azért írom így, hogy az S2-re gondolok ) kártyafüggetlenül teljesen újonnan még megér 70 ezret vagy ne áldozzak már rá? -
#3192 FPSE -
Gibor #3191 Segítséget kérnék :) Tud valaki tippet adni hogy melyik PS emulátor a legjobb S2-re? találtam több félét és nem sok kedvem van telepítgetni mindent. -
Gibor #3190 Sikerült megcsinálom az SII-n a PSjoy-t :) Így már elég fain játszani a telóval bármilyen játékkal. Persze mindez gyári rommal rootolva. -
#3189 Én nem vettem észre, hogy ilyet csinálna... -
#3188 Valaki mondjon már valamit a #3186-ra légyszi! Nagyon idegesít a dolog! -
#3187 Megjavult :D Letöröltem pár alkalmazást, most nem merül. Az érdekes hogy ezek régen is fent voltak amikor még jó volt :D -
#3186 Másnak is csinál olyat a Gtalk, hogy nem frissíti a partnerlistát?? -
Gibor #3185 Nemhinném... Én is minden este felteszem töltőre és reggel veszem le, ha 80% van akkor is. -
#3184 Ismét S2-es kérdés: élettartamát tekintve káros az akksi számára az, ha akkor dugom töltőre, mikor még nincs lemerülve? -
Probatbicol #3183 Egy próbát megér, nekem másfél évig ment a mobilnet gond nélkül, mégis az kezdte meríteni egyik napról a másikra. Olvasd el a #3126-ot. -
#3182 1 éve megy a mobilnet, most mért okozna merülést? -
Probatbicol #3181 Próbáld meg kikapcsolni a mobilnetet, nekem az volt a baj. -
#3180 PDA-ba kell tenni akernelt ! -
enkuszi #3179 Én a Mort Playert tudom ajánlani én szeretem.A free változat is használható nincsenek benne megkötések. Van hozzá widget is az is egész használható. Egyszerű a kezelőrendszere és persze teljesen magyar. -
#3178 köszönöm a válaszokat. -
#3177 dBpower AMP- ez egy alkalmazás, itt beállíthatsz mindent, ezt a gépre kell telepíteni. (csak azon tudod megcsinálni.) Vagy ha nem így akarod akkor folderben kell lennie a képnek azthiszem. -
Gibor #3176 Neutron Music Player... 32 bitben számol és sokall tisztább a zene, persze hardware igénye nagyobb mint egy sima zene lejátszónak de erre rá tudom mondani hogy "jó" :D -
#3175 Hogyan lehet megcsinálni,hogy a zenelejátszóban az album képét is mutassa? Nekem csak egy-két albumnál van kép. -
#3174 Ajánljatok valami jó zene lejátszót. Valami olyat,amiben van magyar nyelv is. -
#3173 Gondolom oda ahova azt tettem ami most van rajta :D -
#3172 ja csak nemtom hova kell tenni ODINON belül xdd -
#3171 Egyszerűen elég azt feltenni odinnal, máshoz nem kell nyúlni? -
#3170 1.9.0 át tedd fel és ne a BM-et mert az big memory és többet fogyaszt. :D -
#3169 És ez nem jó :D 50% merült 12 óra alatt, 1 hívásom volt és nem babráltam a telót :( -
#3168 Odinnal tettem fel ezt is, jvt van rajta, pontosan xxjvt-t ír és Semaphore_1.8.0bm a kernel. -
#3167 ODIN-t tudod használni? Semaphore kernel, de mi a verziója a telefonodnak? JVS?JVT? v -
#3166 Köszönöm, siker! -
#3165 Egy jó kernelt tudsz mondani? Lehet azt magába is cserélni? Mi a művelete? -
#3164 2.3.5 van rajta, eddig jó volt aránylag, 2 napot ment, most kezdett vacakolni. -
#3163 Hi, bepipalod az usb-debugging modot es felismeri a gep ha radugod. -
#3162 Sry, de nem találtam S2 topicot:
Tud vki megoldást arra, hogy mappát hogy tudnék PC-ról a telefonra másolni? Kies wifi nem támogatja a mappa másolást, usb-vel ha gépre rakom a telót, a pc nem ismeri fel, sd kártya másolóm jelenleg nincs. -
#3161 Kernel csere. és azután dalvik, meg minden cache ürítése? 2.3.5 öst tegyél fel minimum- alapot persze. -
#3160 Már megvolt..... -
#3159 töröld a cachet-dalvikot is, nekem van hogy néha gyorsan merül, olyankor 1-2 cache ürítés és oké. -
#3158 Megbolondult a telóm, 8 óra alatt lemerült úgy hogy 2 híváson kívül hozzá sem nyúltam! Semmi extra nem megy a háttérben! Nagyon tele van a hócipesz ezzel a sz@rral! Nem elég hogy 1 év alatt bagót sem ér, még egy rakás trágya is! -
#3157 Én egy szűz 2.3.5-re raktam fel dalvik meg sima cache formattal és nem volt merülős mizéria.Kb 1 hónapja használom és egyszer volt azt hiszem, hogy alvó módból nem jött vissza...igazából egy kis időt kéne rászánnom h rendbe rakjam a programokat,mert elég nagy a zűrzavar most."Gyári" zenelejátszó egy szar...poweramp meg törve nem az igazi.Vmit néznem kéne már...ebben a CM-ben a hanggal se vagyok kibékülve :S vhogy nem jól vannak a hangerő szintek.DSP managert próbálom baszogatni,de nem javul... -
enkuszi #3156 Na asszem sikerült rájönnöm mi okozta a hirtelen merülést. Szerintem az új CM összeveszett a régi fent lévő gingerrel. De most egy format után tettem fel és úgy néz ki hogy így mondhatni rendesen működik legalábbis eddig.
első próbálkozásra 1,5 nap 6-7 óra zenehallgatás mellett.
-
enkuszi #3155 ezeket jelzi állandó futó alkalmazásoknak:
Beállítások
Névnap widget
Noled widget
Green Power Free
3G Watchdog
DSP manager
Google szolgáltatások
Android billentyűzet
Esetleg valami ezek között ami rossz lehet?