Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Nemtom mi az a Telefonguru, de akarmi is, kizart, hogy ilyesmirol barmifele informacioval rendelkezzenek, hivatalosan nem tudni lesz-e ra. CyanogenMod-dal lesz, ez szinte biztos.

Regards,

schumimodells
Na és a SGS 1-re nem is gondolnak,az már el is van felejtve,pedig alig másfél éves tipus.
Biztosan azért nincs,mert azt akarják,hogy új telót vegyünk.
A Telefonguru szerint hivatalosan soha nem is lesz ICS az SGS 1-re. Megkérdeztem a fészbukon.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Sly9119
Panel - értsd NYÁK lap, NYHL Nyomtatott huzalozási lap. Amikben a vezetõsávok futnak. Esés, ütés, hajlítás hatására gatya.

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Solten
A keszulek vekony, ami zavaro szamomra, beruhazok egy ilyenre:

😄 melyik panel? Az elolap? Edzett uveg, zsirtaszito reteggel, lepereg rola az ablaktisztito... <#idiota>

Saor Alba

Sly9119
Félek én nagyon az S II re váltástól, nagyon vékony lehet már benne a panel 😞( remélem a következõ nagy mérföld"kõbe" több vasércet használnak fel 😊 vagy bauxitot 😛P hiányzik a samsungból a prémium érezet (fogásra

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Solten

Saor Alba

Sziasztok!

Van egy SAmsung galaxy s2-m felraktam a gépemre a samsung kies-t rácsatlakoztattam a S 2-t és rögtön frissítaeni akar ,de a frimverfrissítés elõkészítése már vagy 40 perce megy. ez normális dolog mert lehúzni nem merem.
tmp

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

jazzy
Boltokban annyi ilyen van, hogy árulják.
nincs valakinek eladó Galaxy S-e? csak gyári 24 hónapos garis, gyári független érdekel, de az nagyon. 06 70 600 5012.
Prody
Ez 15k ugye?

Vadnokedli
Az komoly én Class 10 es 16GB-set vettem. bár az olvasási sebessége Class12 nek felel meg. NoName kártya. 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Bármilyen navigációt rá lehet tenni ami androidra való. Amiket használnak: IGO Amigo, Navigon, Ndrive, Copilot, Sygic Aura, nagyjából ezeket.
A GPS jelet meg ha kint az utcán sem találja akkor próbáld meg hogy adsz neki netet és had keressen úgy.Már egy sima lakásban sem fogja megtalálni benn a jelet.
Solten
Aki lemaradt volna az ausztralrol:

Saor Alba

Solten
Beindult a jenki marketingepezet is... <#alien>

Saor Alba

skinnyman
<#eljen> Ez a legjobb, ar/ertek aranyban is.

Regards,

Solten
Hi, en ilyet:

A 6-os is boven jo egy telefonba, bar nincs sok ardifi a 10-es es 6-os kozt (legalabb is az UK-ban).

Saor Alba

Sziasztok! Megtudjátok mondani hogy a gyári GPS miért nem mûködik? Az a baj hogy keresi magát keresi de nem találja, és bemondja hogy nincs GPS jel! Vmi ötlet? Esetleg erre rá lehet tenni az IGO-t?

www.garagulya.hu AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3,2 Ghz| Gigabyte MA78LMT-S2| 4GB DDR3 1333 Mhz| VTX3D HD 5670 1GB GDDR5| Western Digital 1TB| Genius SW-5.1 Home Theater

Morphin
Ha jól látom ez class4-es.Az én class6-os 8gb-os kártyámra vmiért tetû lassan tudok pc-rõl másolni.Samsung a kártya és gyárilag 10MB/s körül van az írási sebesség és alig 2-4 között másol csak.Viszont ami fent van azzal nincs gond...videok szépen mennek.
Én min class6-os kártyát vennék,de ha ezt tudom ink class10-eset veszek.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Prody
Szia!

EZT tudom ajánlani... nagyon olcsó és 16GB 😊 Én ennyiért szerintem veszek egyet!

kabel15
Sziasztok! Ti milyen micro SD kártyát használtok a telefonotokba? Szeretném meglepni magam karácsonyra egy 16gb kártyával val. de kíváncsi lennék hogy tudok e azon úgy filmet nézni hogy ne szaggasson be ha tele van a kártya. DVD lejátszóra szoktam pendrive on filmet tenni és nagyobb filmeknél (2gb környékén) Már 10 percenként azért be akad 5-6sec re. Ami elég zavaró tud lenni. Nem tudom hogy ez telefonoknál hogy van. Gondolom olvasási sebességtõl függ. Szóval mit ajánlotok?

BattleTag: kabel15#2672

Morphin
ezért mondtam, hogy vmi újítás van az oldalon és ott raknak ki minden fw-t ezentúl...
van vmi 2.3.6 JW1 is de ahhoz nem írtak semmit<#nemtudom>

Vadnokedli
te ezt hol találtad?! :'D.... én kerestem mindenhol, eddig a forumban vezették al istát...

Morphin
mondjuk nem tudom mit kéne official alatt érteni...tudom mit jelent,de hogy ezt hol teszik közzé nincs ötletem...

Morphin
ITT a 2.3.6 JVZ OPEN EUROPA...ne mond, hogy nincs ott.<#zavart1><#eljen>

Vadnokedli
tegnap néztem és nincs, és ezt leírtam a kommentben is. 😄

Morphin
EZ az új oldaluk v nemtom...de itt már fent van a JVZ azt hiszem.

Vadnokedli
láttam JVZ-re már van Semaphore kernel, forrás ahonnan letölthetném? Sammobile.com on nem találom... (mármint az offical JVZ-romot.)

skinnyman
ha fenykepezot akarsz venni, ennek, vagy az i8910-nek az aranak a felebol kb 10-szer jobbat kapsz. mint okostelefon, az i9000 laposra veri az i8910-et.

Regards,

Az enyémmel nem tudom mi lehet, de 2mpxeles kamerával szebb képet készítek. Nagyon rossz😞 Szerintem nagy hiba volt lecserélnem az i8910-et...

Morphin
En kozel 1evesen vettem az enyem es teljesen jo kepeket (+videokat) csinal. 2.3.5-el...de 2.2-vel is jo volt.

Sziasztok! Vettem egy ilyen telót, de a volt omnia hd-mhoz képest, minõsíthetetlenül gyenge képeket készít. Nem lehet használni. Esetleg van hozzá valami update, vagy program amitõl egy kicsit javul a minõség? Köszi😊

Solten
zaki
próbáltam ezt is, nem megy így sem...

5c0rp330n
telenornal ennyi legyen az apn: net
ennyi a lenyeg, ha ennyit beallitok, menni szokott azonnal a net.

zaki
Valaki szánjon meg egy Telenor net beállítással plz (SGS2)... Már vagy 3-4 félét kipróbáltam, egyik sem jó. Hivatalos oldalon lévõ sem, küldtem sms-t, válaszban semmit nem írtak, csak annyit, hívjam fel a 1220-at... Korábban is cumiztam az Iphone 3, meg a sima Galaxy S-el, de sikerült beállítani õket, most nem.

Sziasztok !
Galaxy s készülékemet már régóta használom. A napokban frissítettem elõször ( hivatalosan, Kiessel , Pannonos készülék ). Sajnos elvesztette egyik számomra fontos funkcióját, az sms szövegek nagyítását. ( fekete háttérrel fehér betûk, két újjal tetszõleges méretre húzás ) Gondolom az új rendszer ezt nem támogatja. Tud valaki megoldást ?
na az sms hang is sikerült nagy nehezen... esetleg tudtok valami jó programokat ajánlani nekem a telefonhoz ami hasznos?

na sikerült, wifin keresztül megcsináltam... jó lett ! Sms csengõhangot hogy tudok változtatni, már mint hogy tudom feltölteni közéjük, mert erre még nem tudtam rájönni, vagy csak én vagyok béna 😄

Solten
Hi, nem vagom mi lehet, en frissitettem KIES-el 2.3.4-re, az egesz egy leokezessel tortent, teljesen automatikus. Linkelj be errol a kinai krixkraxrol valami screenshotot esetleg.

Saor Alba

üdv. Na sikerült megvennem elsõ Androidos telefonom, Galaxy S2-õt. Nagyon király telefon, gyors, gyönyörû kijelzõ stb... Szeretném a szoftvert frissíteni a KIES programmal, írja is hogy van, rákattintok hogy frissítsen és nem kezdi el.. írja hogy biztonsági mentés stb.. meg hogy információ mentés engedélyezése.. és indítom ki ír valami kínai humbuk szöveget OK-t nyomok és semmi.. most mi legyen???

Morphin
Vajon a JVT-re fel lehet rakni a legújabb JVZ 2.1.1 Semaphore-t?? Ötlet??

Morphin
Ja hogy új oldaluk van már megint...ott megtaláltam van sok új verz.Ki tudja melyik a stabil. :S

Morphin
JVZ-t én még nem láttam (sammobile-on most sincs) új semaphore-t meg megnézem...bár a mostani is tök jó.

5c0rp330n
ezen a vonalon sztem van mar frisebb (jvz, semaphore 2.x kernellel)
bar igazabol nem kovetem nagyon, cm-et hasznalok.

Morphin
2.3.5 JVT és Semaphore 1.9.0 kernel...

Szia! nekem 2.3.3 van fenn darky 10-es rommal. Stabil nincs rajta fagyás sem, ritkán lemerül egy éjszaka alatt de ez tényleg ritka és az lehet más miatt is.
inter94
Sziasztok! melyik romot érdemes most feltenni ?😄 stabil,nincsenek fagyási gondok stb.. 😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Solten
link <#alien>

Saor Alba

Köszi megvan, csak én kintebb kerestem a gyökér szinten.
Köszi