Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Tud vki megoldást arra, hogy mappát hogy tudnék PC-ról a telefonra másolni? Kies wifi nem támogatja a mappa másolást, usb-vel ha gépre rakom a telót, a pc nem ismeri fel, sd kártya másolóm jelenleg nincs.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
elsõ próbálkozásra 1,5 nap 6-7 óra zenehallgatás mellett.
Beállítások
Névnap widget
Noled widget
Green Power Free
3G Watchdog
DSP manager
Google szolgáltatások
Android billentyûzet
Esetleg valami ezek között ami rossz lehet?
Regards,
Ez normális vagy valamit lehet ellene tenni?
Láttam hogy elég sok helyen bele lehet nyúlni a rendszerbe. Van valakinek valami tapasztalata mit hova és hogyan érdemes állítani. Nem akarok elérni ilyen 3-4 napokat de egy 1,5 körüli jól esne.
Én azt szeretem a CM-ben, hogy gyári Android, nincs a gyártó által elbutítva, elrontva, úgy néz ki az egész, ahogy kell neki, és gyorsabb is minden helyzetben a gyári romoknál...
A gyári ADW launchere lassabb volt mint amihez hozzászoktam, ez kezdetben zavart, de aztán a jó kis funkcionalitása miatt nem cseréltem le, kifejezetten megszerettem az ADW-t. Azóta pedig megvettem az ADW EX-et 20 kemény forintért, és az már nem is lassú 😊
CM9-et már nagyon várom... 😊
Regards,
Viszont vagy néznem kell egy új témát az ADW-re v csere...lehet egyáltalán? (gyárilag van bele integrálva nem tudom mit szólna hozzá)
Kernelt tudok leszedni vagy ha cserélni akarom akkor újra kell rakni mindent?
Eddig tetszik amúgy.
CM7 alá mellé mit ajánlatok feltenni?
Ha valakinek van elképzelése pls help! Köszönöm
Szerintem a pántja a képernyõ alá nyúlik,úgyhogy csak hivatalos szervizben ajánlatos cserélni,mert külömben ugrik a gari.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nekem csak az a furcsa, hogy 2.1 és 2.2-nél soha nem tapasztaltam ilyen gondot, 2.3-nál jött elõ elõször, pedig a használati szokások nem változtak.
Nálam akkor produkált ilyet, ha olyan helyre utaztam, ahol nincs 3g vagy jobb hálózat.
Mivel nekem úgy volt beállítva, hogy automatikusan váltson a 3g/nem 3g között, ezért ha nem volt 3g folyamatosan kereste a 3g-t ezáltal marha gyorsan merült.
Azóta, ha olyan helyre megyek, ahol nincs, át is váltok sima GSM hálózatra, és akkor az akksi napokig bírja.
Amúgy az 1 nap alatt 0 használat mellett 28% fogyást soknak tartom, egyszer csináltam egy maratont a telefonnal, tényleges 0 használat mellett (kb 1 óra telefon) a hétig lazán húzta.
A 'CATCH' mappában mik vannak? Nekem 111 MB-nyi fájl van benne ilyen nevekkel: 206666802, -236079606, 1698621036. 300kb-tól 1,2kb-ig vannak a méretei. Ezeket szerintetek ki lehet törölni?
Majd a szervizben felrakatom a 4.0-t,ha majd lesz.
Elvileg a 3G Watchdog jó erre...többen használják...én mivel nem mobilnetezek ezért nem tudom, hogy jó-e.
Én másfél éve úgy használom a telefont, hogy wifi és mobilnet is be van kapcsolva, otthon wifirõl megy a net, szóval folyamatos a kapcsolat, azelõtt nem volt ezzel semmi probléma.
Ünnepek alatt egyszer néztem, hogy 0 használat mellett 1 nap alatt 72%-on állt - ez teljesen jó- ekkor el kellett utaznom, zsebre vágtam a telefont és be az autóba. Az utazás végén megdöbbenve láttam, hogy 2 óra alatt 72%-ról 22%-ra merült az akkumlátor.
Ekkor elkezdtem nézegetni, elõször arra gondoltam, hogy a wifi meríti, ahogy próbálja keresni a hotspotot, kikacsoltam, de ezután is 2-3 percenként merült 1%-ot a telefon.
Ekkor kikapcsoltam a mobilnetet, így 5 perc után 2%-ot felment(!!!) a töltöttség. És a veszett merülés abba is maradt.
Tehát a bekapcsolt mobilnet önmagában meríti a telefonomat, extra forgalmat nem tapasztaltam. Arra gondoltam, valami alkalmazás tekeri a netet állandóan,de akkor wifi mellett miért nem teszi ezt?
Végül is a gond megoldódott, mert most úgy használom, hogy csak akkor kapcsolom be a mobilnetet, ha használni akarom, igaz így a leveleimet út közben nem kapom meg, de kibírom.
Ehhez van egy kérdésem is, ismer valaki olyan alkalmazást amivel a mobilnetet könnyen lehet ki-be kapcsolni? APNdroid és társai nem érdekelnek, amik az apn-ek neveit rontják el, valami olyan kellene ami direktbe a 2.3-on meglevõ checkboxot kapcsolgatja.