Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schumimodells
Ajánljatok valami jó zene lejátszót. Valami olyat,amiben van magyar nyelv is.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

jaszy
Gondolom oda ahova azt tettem ami most van rajta 😄

Vadnokedli
ja csak nemtom hova kell tenni ODINON belül xdd

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

jaszy
Egyszerûen elég azt feltenni odinnal, máshoz nem kell nyúlni?

Vadnokedli
1.9.0 át tedd fel és ne a BM-et mert az big memory és többet fogyaszt. 😄

jaszy
És ez nem jó 😄 50% merült 12 óra alatt, 1 hívásom volt és nem babráltam a telót 😞

jaszy
Odinnal tettem fel ezt is, jvt van rajta, pontosan xxjvt-t ír és Semaphore_1.8.0bm a kernel.

Vadnokedli
ODIN-t tudod használni? Semaphore kernel, de mi a verziója a telefonodnak? JVS?JVT? v

antgecc
Köszönöm, siker!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jaszy
Egy jó kernelt tudsz mondani? Lehet azt magába is cserélni? Mi a mûvelete?

jaszy
2.3.5 van rajta, eddig jó volt aránylag, 2 napot ment, most kezdett vacakolni.

Solten
Hi, bepipalod az usb-debugging modot es felismeri a gep ha radugod.

Saor Alba

antgecc
Sry, de nem találtam S2 topicot:

Tud vki megoldást arra, hogy mappát hogy tudnék PC-ról a telefonra másolni? Kies wifi nem támogatja a mappa másolást, usb-vel ha gépre rakom a telót, a pc nem ismeri fel, sd kártya másolóm jelenleg nincs.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Vadnokedli
Kernel csere. és azután dalvik, meg minden cache ürítése? 2.3.5 öst tegyél fel minimum- alapot persze.

jaszy
Már megvolt.....

Vadnokedli
töröld a cachet-dalvikot is, nekem van hogy néha gyorsan merül, olyankor 1-2 cache ürítés és oké.

jaszy
Megbolondult a telóm, 8 óra alatt lemerült úgy hogy 2 híváson kívül hozzá sem nyúltam! Semmi extra nem megy a háttérben! Nagyon tele van a hócipesz ezzel a sz@rral! Nem elég hogy 1 év alatt bagót sem ér, még egy rakás trágya is!

Morphin
Én egy szûz 2.3.5-re raktam fel dalvik meg sima cache formattal és nem volt merülõs mizéria.Kb 1 hónapja használom és egyszer volt azt hiszem, hogy alvó módból nem jött vissza...igazából egy kis idõt kéne rászánnom h rendbe rakjam a programokat,mert elég nagy a zûrzavar most."Gyári" zenelejátszó egy szar...poweramp meg törve nem az igazi.Vmit néznem kéne már...ebben a CM-ben a hanggal se vagyok kibékülve :S vhogy nem jól vannak a hangerõ szintek.DSP managert próbálom baszogatni,de nem javul...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Na asszem sikerült rájönnöm mi okozta a hirtelen merülést. Szerintem az új CM összeveszett a régi fent lévõ gingerrel. De most egy format után tettem fel és úgy néz ki hogy így mondhatni rendesen mûködik legalábbis eddig.
elsõ próbálkozásra 1,5 nap 6-7 óra zenehallgatás mellett.
ezeket jelzi állandó futó alkalmazásoknak:
Beállítások
Névnap widget
Noled widget
Green Power Free
3G Watchdog
DSP manager
Google szolgáltatások
Android billentyûzet

Esetleg valami ezek között ami rossz lehet?
skinnyman
Egy 2-3 napot elmegy nálam minimális nyomkodással, de 1 napot sok nyomkodással is ki kéne bírnia... Nem tudom mi lehet...

Regards,

Valaki aki használja a CM7-et. Felraktam a gyári oldalan lévõ CMxxx 179-es verziót. Csak ez van fenn. Nagyon jól fut meg minden de valami irgalmatlanul eszi az aksit. Kipróbáltam ha leszedem a hálózatról és repülõs módban van akkor is fogy nagyon. Így jelenleg nagyon kevés használat mellett kb 14-15 órát megy el.
Ez normális vagy valamit lehet ellene tenni?
Láttam hogy elég sok helyen bele lehet nyúlni a rendszerbe. Van valakinek valami tapasztalata mit hova és hogyan érdemes állítani. Nem akarok elérni ilyen 3-4 napokat de egy 1,5 körüli jól esne.
skinnyman
A kijelzõ kikapcs pedig a gyári Android érdeme, csak a drága Samu szépen kiszedte 😊
Én azt szeretem a CM-ben, hogy gyári Android, nincs a gyártó által elbutítva, elrontva, úgy néz ki az egész, ahogy kell neki, és gyorsabb is minden helyzetben a gyári romoknál...

A gyári ADW launchere lassabb volt mint amihez hozzászoktam, ez kezdetben zavart, de aztán a jó kis funkcionalitása miatt nem cseréltem le, kifejezetten megszerettem az ADW-t. Azóta pedig megvettem az ADW EX-et 20 kemény forintért, és az már nem is lassú 😊

CM9-et már nagyon várom... 😊

Regards,

Morphin
Engem egyedül a kijelzõ kikapcs effekt fogott meg a CM-ben.A launchert kifejezetten utálom...gondolkodom, hogy megint basztatni kéne vmit.Jó persze gyors meg minden bár akksit is szépen szívja ha használja az ember.
Viszont vagy néznem kell egy új témát az ADW-re v csere...lehet egyáltalán? (gyárilag van bele integrálva nem tudom mit szólna hozzá)

Jó most tisztán csak a Cm fut rajta. Egyenlõre hagyom így megnézem milyen de már most tetszik sokkal szebben fut mint ami eddig rajta volt. Kevesebbet gondolkozik nem akad sehol de pl quadrantba ugyan azt az értéket adja mint a régi. Meg ez a Launcher is tetszik ami benne van alapból. Belakom azt majd meglátjuk mi lesz tovább. 😊
Morphin
simán rá kell flashelni az új kernelt...nem kell újra rakni semmit.legalábbis nekem még sosem kellett...viszont olvass el mindig minden leírást az adott kernelhez az a biztos!

Egy kérdés!
Kernelt tudok leszedni vagy ha cserélni akarom akkor újra kell rakni mindent?
Csak érdeklõdtem hogy kinek mi a véleménye róla, vagy ki mit használ mellé ha használ.
Eddig tetszik amúgy.
skinnyman
Mit akarsz mellé feltenni? Alapból is elég jó nem? 😊

Regards,

jaszy
Tudtok adni linket egy jó Fw-re és kernelre?

Sziasztok!
CM7 alá mellé mit ajánlatok feltenni?
Egy pár napja a telóm, olyat produkál, miután lezárom a képernyõt) hogy önmagától felvillan a kijelzõje pár másodpercig, aztán elalszik...van úgy hogy 2x 3x is megcsinálja ezt egymás után, de van úgy hogy órákig semmi...elõször azt hittem ahogy a töltés közben kap valami löketet, de valószínûleg semmi köze hozzá, csak akkor vettem elõször észre :-) azóta is csinálja pedig a kutya nem nyúl hozzá, csak úgy fekszik az asztalon...
Ha valakinek van elképzelése pls help! Köszönöm
schumimodells
ha én azt tudnám...

Von Dutch
Egyébként csak nekem csinálja azt a GTalk, hogy ha mobilnetrõl átmegyek wifire és/vagy viszont, akkor mindenkit offlineba tesz? Mindig ki kell jelentkeznem és aztán újra be.

Von Dutch
Mennyibe kerülhet egy ilyen csere?

schumimodells
Engem is érdekelne,mert nemrég leejtettem és egy kis helyen lepattogzott a lakkréteg.
Szerintem a pántja a képernyõ alá nyúlik,úgyhogy csak hivatalos szervizben ajánlatos cserélni,mert külömben ugrik a gari.

Kongy
Vannak emberien kinézõek is, de tény, hogy a legtöbb gusztustalan... meg ami jól is néz ki az sem elõnyös... :/

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Von Dutch
Félreértettél. Nem megelõzni akarom, hanem kicserélni. Már le van kopva egy két helyen.. Egyébként a gumitok az undorító szerintem.

Kongy
Lehet venni rá védõhátlapot, ami általában mûanyagból, vagy gumiból van, és Galaxy S II-höz használok olyat, egy negatívuma van, az, hogy vastagabbnak tûnik a teló, és nem olyan könnyed érzés kézbe venni :/ valamit valamiért.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Von Dutch
Ezt a "fém" keretet nem lehet kicserélni valahogyan??? Eléggé kopik :S

Igen erre gondoltam én is, és valóban olyan útvonalon utaztam, ahol rossz lehetett a lefedettség.
Nekem csak az a furcsa, hogy 2.1 és 2.2-nél soha nem tapasztaltam ilyen gondot, 2.3-nál jött elõ elõször, pedig a használati szokások nem változtak.
Hali!

Nálam akkor produkált ilyet, ha olyan helyre utaztam, ahol nincs 3g vagy jobb hálózat.
Mivel nekem úgy volt beállítva, hogy automatikusan váltson a 3g/nem 3g között, ezért ha nem volt 3g folyamatosan kereste a 3g-t ezáltal marha gyorsan merült.
Azóta, ha olyan helyre megyek, ahol nincs, át is váltok sima GSM hálózatra, és akkor az akksi napokig bírja.
Amúgy az 1 nap alatt 0 használat mellett 28% fogyást soknak tartom, egyszer csináltam egy maratont a telefonnal, tényleges 0 használat mellett (kb 1 óra telefon) a hétig lazán húzta.

Von Dutch
Hali!
A 'CATCH' mappában mik vannak? Nekem 111 MB-nyi fájl van benne ilyen nevekkel: 206666802, -236079606, 1698621036. 300kb-tól 1,2kb-ig vannak a méretei. Ezeket szerintetek ki lehet törölni?

Sziasztok tud valaki adni egy linket ahol le van írva hogy tudok felrakni egy cm 7.1-et telefonra. Egyáltalán érdemes? most 2.3.3 Darky 10.1 van rajta.Aki használja mi a tapasztalat vele?
schumimodells
Vedd ki az aksit és tedd vissza,hátha az segit.

Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy a galaxymat be tudom kapcsolni ugyan de a logónál megakad a betöltés, még a PIN kódomat sem tudom beütni. A kikapcsolás sem megy. Van valakinek valamilyen ötlete hogy mi is lehet a telóval? Létezik hogy tönkremnet volna?
schumimodells
Elvittem a telómat egy szervizbe és tettek rá nekem magyar menüt,meg 2.3.6-os frissitést. Igy mostmár sokkal jobban tetszik,nagyon idegesitett,hogy nem tudott magyarul. Bár lehet,hogy ezzel ugrott a garancia,de nem bánom. Ja és a KIES-rõl sem tudom ezután frissiteni.
Majd a szervizben felrakatom a 4.0-t,ha majd lesz.

Morphin
Amikor be van kapcsolva a net még jó hogy meríti...folyamatosan tartania kell a kapcsolatot.Ez olyan, mint amikor lerakod repülõ üzemmódba...tovább bírja, mert nincs kapcsolatban az antennákkal.

Elvileg a 3G Watchdog jó erre...többen használják...én mivel nem mobilnetezek ezért nem tudom, hogy jó-e.

Érdekes dolgot vettem észre. Korábban itt panaszkodtam, hogy nekem 2.3.5-el is van merülõs bug-om, de elkeserítõ formában, néha 2 és fél napot bír az akksi, de amikor legjobban kellene, akkor meg 4-5 óra alatt csontra merül.
Én másfél éve úgy használom a telefont, hogy wifi és mobilnet is be van kapcsolva, otthon wifirõl megy a net, szóval folyamatos a kapcsolat, azelõtt nem volt ezzel semmi probléma.
Ünnepek alatt egyszer néztem, hogy 0 használat mellett 1 nap alatt 72%-on állt - ez teljesen jó- ekkor el kellett utaznom, zsebre vágtam a telefont és be az autóba. Az utazás végén megdöbbenve láttam, hogy 2 óra alatt 72%-ról 22%-ra merült az akkumlátor.
Ekkor elkezdtem nézegetni, elõször arra gondoltam, hogy a wifi meríti, ahogy próbálja keresni a hotspotot, kikacsoltam, de ezután is 2-3 percenként merült 1%-ot a telefon.
Ekkor kikapcsoltam a mobilnetet, így 5 perc után 2%-ot felment(!!!) a töltöttség. És a veszett merülés abba is maradt.
Tehát a bekapcsolt mobilnet önmagában meríti a telefonomat, extra forgalmat nem tapasztaltam. Arra gondoltam, valami alkalmazás tekeri a netet állandóan,de akkor wifi mellett miért nem teszi ezt?

Végül is a gond megoldódott, mert most úgy használom, hogy csak akkor kapcsolom be a mobilnetet, ha használni akarom, igaz így a leveleimet út közben nem kapom meg, de kibírom.

Ehhez van egy kérdésem is, ismer valaki olyan alkalmazást amivel a mobilnetet könnyen lehet ki-be kapcsolni? APNdroid és társai nem érdekelnek, amik az apn-ek neveit rontják el, valami olyan kellene ami direktbe a 2.3-on meglevõ checkboxot kapcsolgatja.
inter94
am vki nem találkozott olyannal,h névjegyzékben benne vannak a névjegyek...de ha hivnak akkor csak a telefonszámot jelzi ki...a nevet nem :o :/

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm