Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ha itt járok lenne egy olyan kérdésem, hogy GPS bekapcsolásnál automatikusan bekapcsol az adatforgalom is, hiába volt elõtte lekapcsolva, viszont miui beépített hálózat figyelõjében a böngészõn kívül minden program le van tiltva, hogy használja a 3G-t. Böngészõ is csak 0.facebook miatt van engedélyezve. Viszont minden hónapban a számlámon megjelenik 3 mega gprs/wap adatforgalom, ami roppant szimpatikusan, a T-mobilnál 3ezer forintba kerül. Szóval a kérdésem az lenne, hogy gps-t valahogy meg lehet-e babrálni, hogy wifirõl próbáljon már meg adatokat szerezni? Vagy legvégsõ esetben egy APN droiddal tiltsak le mindent?
Amúgy nem jött be az MX, akadás mentesen ugyan viszi, de maga a program azért mégse olyan, mint a gyári! 😞
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Regards,
Valakinek van vlmi ötlete arra, hogy a gyári videó lejátszó miért akad?
Felteszek a telefonra egy filmet,
Tipp? Csak mert ragaszkodnék a gyárihoz, a sajátos lehetõségek miatt. 😊
Egy kérdésem lenne, a napokban hozzájutottam egy Galaxy R-hez,
Jelenleg 32 bites XP-t használok, de ilyen gond még nem volt. Nem értem, mi lehet a hiba, esetleg valaki vlmi ötlet? 😊
Regards,
Mi az ami nem jó még a szoftban? Kipróbálnám talán én is... <#worship>#worship>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Hivatalosan még nem stabil, de már egy hónapja használom, és szerintem messze a legjobb ROM amit eddig használtam, mindennapi használatra is kellõen stabil...
Regards,
Melyiket tegyem innen fel? Én azt akartam, amit benyilaztam.
Köszi
Ui.: Rootolni nem akarom a telefont, csak frissíteni.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Illetve olyan kérdésem lenne, hogy ha Odinnal frissítem a telefonomat akkor mindent formázik? (egyébként nem lenne gond, mert van valami spyware) a telefonomon, ami naponta jelentkezik a notification barban. Köszi
A #3143 -as hsz-ben leírt problémát én is észleltem a telefonomon, (galaxy s) miszerinte néha önként felvillan a kijelzõje.
Kérdezném ki mit tud errõl, ill. mi lehet a problem oka?
válaszokat elõre is köszi!
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
Ezt nem tudtam, ez akkor visszavonva 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Regards,
De googlebe is találtam olyan képet 😊)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Regards,
Köszi.
Mondom valamiért az galaxy felé húzok, a nexus egyedül a vaku miatt tetszik, de nem hiszem, hogy ez akkora befolyásoló tényezõ lenne.
( egyébként láttam egy angol videót yuotubon, ahol volt S-en is vaku, de magyar leírást vagy magyar oldalon nem találok olyat )
Regards,
Megnéztem mindkét telót, Galaxy s jobban bejön, egyedül a vaku hiánya ami zavar.
Majd még akkor átrágom magam ezen, köszi a segítséget és az infókat 😊
Regards,
Most nem akarok belemenni a részletekbe, elég annyi, hogy haverom szólt, hogy " le fog esni pár teló egy kamionról" érdekel-e, ezért kérdeztem, hogy megéri-e. Egyébként teljesen bontatlan, új.
De megnézem akkor a Nexus S mit tud, viszont igazából ettõl az ártól többet semmiképp nem költenék telefonra.
Regards,
Sima galaxy S ( azért írom így, hogy az S2-re gondolok ) kártyafüggetlenül teljesen újonnan még megér 70 ezret vagy ne áldozzak már rá?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."