3874
\'Samsung
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED!
  • DjCooll
    sikerült belépnem a recoverybe kiválasztottam a wipe cache partitiont. újra indult. próbáltam letölteni. nem megy.
    más lehetőség esetleg?
  • DjCooll
    Igy sem megy. ELöszőr jön az értesítő h nem tud a google talk bejelentkezni, utána pedig h sikertelen a letöltés.
    Recoverybe meg nem tudok belépni. :/ Megoldhatatlan lenne?
  • skinnyman
    Illetve törlés helyett ürítés, szóval magát a mappát azért nem jó kitörölni :)
  • skinnyman
    Play/Market-re clear data és a /cache teljes törlése után sem jó?
  • DjCooll
    Pont ma frissítettem le 2,3 kiesel.
    Próbáltam már úgysem működik.
    bosszantó nagyon.
  • skinnyman
    Gondolom gyári Samsung ROM-ot használsz? A market letöltéssel kapcsolatban azt tippelném hogy próbáld üríteni a /cache-t.
    Talk-ra passz, nálam megy, esetleg nyomj egy clear data-t neki.
  • DjCooll
    Sziasztok!!
    Lehet nem itt kellene feltennem a kérdésem, de már nagyon bosszant.
    Az lenne a kérdésem, hogy marketről szeretnék letölteni de az írja ki h download unsuccesful. Olvastam h a download manageret kell kiűríteni megtettem, de így sem működik.
    A másik h a google talk nem akar bejelentkezni.azt írja h aktiváljam a szolgáltatást. Beléptem az email címre de nem találom hol lehetne:/

Nagyon megköszönném ha valaki segítene megoldani a problémámat.

• skinnyman
    Soha nem használtam miui-t, de nem is találkoztam ilyennel :)
  • Kenny85
    Valakinek találkozott már olyannal, hogy miui alap böngészőjének gyorsítótára, ha elér X mb-ot, akkor kilép és sorra kapom más alkalmazásoktól a hibaüzeneteket, hogy bezárják magukat. Playről szedtem le cache cleanert, de csak annyit értem el vele, hogy nem 11 megánál zárja be magát, hanem 23-nál. Memória nincs betelve, belső tárhely 1,8 gigájából is 1,5 szabad.
  • skinnyman
    Az órás dologgal kapcsolatban ezt írták:
    "If anyone gets a stuck clock in the status bar and can detect it quickly, can you post a logcat?

Use logcat -v time and mention what time the clock is stuck. (Make sure the logcat goes back far enough to the time it's stuck.)"

Szóval ha minden gyári nálad és tudsz küldeni egy ilyen logcat-et akkor azt szívesen továbbítom.

FB szinkkel kapcsolatban:
    "Other ROMs use a hack to get it working. Facebook refuses to adhere to Google's API so until something changes on that front it will not be implemented. " "complain to facebook."

Mellesleg mi az hogy nincs fb szinkronizációhoz alkalmazás és hogy gyári szinkronizáció bugos? Hol van bármiféle fb szinkronizálás gyárilag ICS-ben? Én nem láttam ilyet.
  • Vadnokedli
    En nem hasznalok semmit az biztos :D es amugy az fb szinkronizaciohoz nincs alkalmazas a gyari szinkronizacional nem jon be bugos. :D
  • skinnyman
    Az FB szinkronizáció elvileg az alkalmazás hibája nem az OS-é.
    Az óra befagyós hiba nem ismeretlen, de asszem a legtöbb esetben akinél előfordult kiderült hogy vagy nem gyári kernelt használt, vagy valami témát/egyebet feltett és az okozta, mindenesetre sokszor kitárgyalt dolog az biztos, én eddig még nem találkoztam vele...
  • Vadnokedli
    Hat a facebook szinkronizacio nem jo es az ora neha kb mindennap egyszer befagy meg most az uj nightly ban magatol vissza all nemarol hangosra neha :D
  • skinnyman
    Ha megmondod hogy mi a konkrét bug akkor megpróbálhatom. :)
  • Vadnokedli
    Még nem vagyok regisztrálva XDA-ra nem tudnád ide beposztolni a BUG ot? Mert 10 posztot kéne csinálnom előtte hogy tudjak posztolni.
  • skinnyman
    Igen, speckó helyzetben (bizonyos videók lejátszásánál, böngészésénél a galériában) gondokat okozott hogy a gyárilag lefoglalt RAM területet kiadták a felhasználóknak ezért visszacsinálták. Inkább ez mint hogy ne legyen stabil. Nálam mondjuk eddig nem volt gond eddig vele de hosszabb távon lehet hogy lett volna.
  • Vadnokedli
    amúgy ebben az új nightlyban 30MB-val csökkent a RAM.
  • skinnyman
    Ha konkrétan ehhez a ROMhoz illetve telefonhoz kapcsolódó hibát akarsz jelenteni, arra ez az oldal még a legalkalmasabb.
    Közvetlenül a "fő CM"-be jelenteni szerintem csak a fejlesztők szoktak...
  • Vadnokedli
    Nem tudod hol tudok jelenteni CM9 nek 'bug' ot? Valahol láttam de már nem emlékszem hol.
  • skinnyman
    Nálam is mintha lassabb lenne a másolás valamivel, de asszem csak az egyik irányba, a másikba egész normális, olyan 2 MB/s azért meg szokott lenni azért mindig. Amúgy érdemes újabb nightly-kat is felrakni, ma is jött ki egy.
  • Vadnokedli
    350MB-t hát nem tudom elég lassan másol csak annyi
  • Vadnokedli
    Most letesztelem.
  • Grand24
  • Grand24
    Sziasztok. A véleményeteket szeretném kérni. Adott egy független Galaxy s teló rá raktam a 2.3.5-ös droidot. Quadrant progit elindítottam és a processzor nem 12 feladatot csinál hanem csak 8-at. A processzoros procedúra kb 1 másfél perc. Esetleg valakinek van ötlete mit lehet vele kezdeni? Gyári rendszerrel normálisan csinálta.

köszönöm a segítő válaszokat.

Üdv. Norbi
  • Morphin
    Másnak is tetű lassan másol gépről telóra fájlokat a CM9 nightly?? kb 5ször olyan lassan mint régen és így is már gyorsabb mint amikor be volt kapcsolva az USB debugging...ötlet?Az első nightly van fent nekem...
  • Vadnokedli
    Simán lesz 4 mag, mert Samsung.
  • skinnyman
    Szerintem sem pont ilyen lesz, viszont simán lehet 4 mag.
  • schumimodells
    Tuti, hogy nem ilyen lesz.
    4 mag, teljesen felesleges, miért nem elég a kettő? Kiváncsi leszek az aksi üzemerejére.
  • skinnyman
    Nem tudni valódi-e még ahogy olvasom... Nem tűnik rossznak, de kicsit nagy az az alsó perem, talán gombokat terveznek tenni oda?
  • Solten
  • Vadnokedli
    Egy érdekesség; felraktam az újat ugye és nem nyúltam hozzá kb 20 percig és magától 'töltődött' 2% ot
  • Vadnokedli
    Hozzáteszem. sadly a Facebook szinkronizáció még mindig nem jó :c (FriendCasterel meg nem tudom szinkronizálni a születésnapokat- eseményeket. :/)
  • Vadnokedli
    na most elvileg felraktam. remélem minden allright lesz ezzel a kis rommal. Mert nem akarom buherálgatni
  • skinnyman
    Igen, tegnapi van fent. Én soha nem tapasztaltam az óra befagyást, most is jól mutatja, de eddig is jól mutatta :D
    Amúgy a sok RAM miatt már érdemes felrakni szerintem, ennél a telónál a RAM a legszűkebb keresztmetszet, nagyon jó hatása van ha kicsit több van.
  • Vadnokedli
    akkor most a legújabb van fent neked? Ápr 1 i? Előtte tapasztaltad az óra befagyásos jelenséget? És most az ápdét után jó az óra?(mert akkor felrakom.) :D
  • skinnyman
    Elvileg talán igen, de én nem javaslom, volt hogy bootloop lett belőle. Inkább simán CWM-ből érdemes szerintem.
    Amúgy igen, i9000 mtd, 3.x+ kell ott.
  • jazzy
    Most, hogy utánanéztem, 30k inkább vatera, amúgy 40..
  • Vadnokedli
    ROM Managerből tudok frissíteni? i9000(MDT) -> 3.x.+? vag mik vannak 2 van Clockwork pöcsömből :D..
  • skinnyman
    Valamiért így hívják a CM-es SGS-t, nem tudom miért.
  • Vadnokedli
    az MTD mit tesz? i9000(MTD) esetemben.