Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kenny85
Nálam pl miui beépített videó lejátszója nem is akarja az igazságot, moboplayeren enyhe lagg, viszont mx player szépen viszi általában. Viszont mx playerhez leszedtem ARMv7 codec packot, azzal semmi akadás nincs.

Viszont ha itt járok lenne egy olyan kérdésem, hogy GPS bekapcsolásnál automatikusan bekapcsol az adatforgalom is, hiába volt elõtte lekapcsolva, viszont miui beépített hálózat figyelõjében a böngészõn kívül minden program le van tiltva, hogy használja a 3G-t. Böngészõ is csak 0.facebook miatt van engedélyezve. Viszont minden hónapban a számlámon megjelenik 3 mega gprs/wap adatforgalom, ami roppant szimpatikusan, a T-mobilnál 3ezer forintba kerül. Szóval a kérdésem az lenne, hogy gps-t valahogy meg lehet-e babrálni, hogy wifirõl próbáljon már meg adatokat szerezni? Vagy legvégsõ esetben egy APN droiddal tiltsak le mindent?

skinnyman
Hát tényleg nem olyan mint a gyári, hanem sokkal jobb 😊

Regards,

Truck Driver001
Én is azért csodálkozok.
Amúgy nem jött be az MX, akadás mentesen ugyan viszi, de maga a program azért mégse olyan, mint a gyári! 😞

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

skinnyman
Nem ismerem azt a telefont, de a nevébõl kiindulva annyira illene erõsnek lennie hogy ezeket gond nélkül lejátsza... Próbáld meg valami normális lejátszóval, pl MX video player-rel, ingyenes, Marketen fent van...

Regards,

Truck Driver001
Ismét én! 😊

Valakinek van vlmi ötlete arra, hogy a gyári videó lejátszó miért akad?
Felteszek a telefonra egy filmet, amit ugyan le is játszik, de sajnos egy enyhe laggolás érezhetõ lejátszás közben! 😞
Tipp? Csak mert ragaszkodnék a gyárihoz, a sajátos lehetõségek miatt. 😊

Truck Driver001
<#worship><#puszis>

Solten
Udv.: #3163

Saor Alba

Truck Driver001
Estét!

Egy kérdésem lenne, a napokban hozzájutottam egy Galaxy R-hez, de valamiért a gép nem ismeri fel, mikor USB-re rakom a telefont. Van valami driver esetleg, mint pl a Nokia Pc Suite? Samsung Kies-t felraktam, de változatlanul nem látja a gép a készüléket. 😞
Jelenleg 32 bites XP-t használok, de ilyen gond még nem volt. Nem értem, mi lehet a hiba, esetleg valaki vlmi ötlet? 😊

skinnyman
Elvileg a nagy részük azoknak még nem megy, bár némelyikrõl már olvastam olyat hogy jó már igazából... Igazából szerintem egyik hiányosság sem kritikus, legfejebb a rádió hiánya, de az megoldható a Market-rõl egy programmal. Teljesen használható, stabil gyors ROM, mindennapi használatra is...

Regards,

Morphin
Amik vannak a Known Issues-ban azok még mindig nem müxenek rendesen?
Mi az ami nem jó még a szoftban? Kipróbálnám talán én is... <#worship>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

skinnyman
CM9 legújabb elõzetes változatát itt találod rá: Link.
Hivatalosan még nem stabil, de már egy hónapja használom, és szerintem messze a legjobb ROM amit eddig használtam, mindennapi használatra is kellõen stabil...

Regards,

LoSA
Tudnátok segíteni abban, hogy a Galaxy S-re hogyan tudom feltenni ezt a CyanogenMod-t? Tudom, hogy rootolni kell, meg ilyenek. Ebben szeretném a segítságeteket kérni! Köszi!

Vadnokedli
JVU-t is felrakhatod szerintem.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LoSA
Ehhez a KERNEL kérdéshez nem értek...
Melyiket tegyem innen fel? Én azt akartam, amit benyilaztam.
Köszi

Ui.: Rootolni nem akarom a telefont, csak frissíteni.

Vadnokedli
Az appokat mindenképp, nekem minden más maradt.. az appok adatai is. Factory reseteld. És aztán. XXJVT/JVS ami jó rom. persze Semaphore kernellel.

LoSA
Tudnátok abban segíteni, hogy... Frissíteni akarom a telefonomat ODIN-al... Melyik verziót tegyem fel?! Független telefonom van, most 2.3.3 (I9000XXJVQ) van fent. Köszi a segítséget!
Illetve olyan kérdésem lenne, hogy ha Odinnal frissítem a telefonomat akkor mindent formázik? (egyébként nem lenne gond, mert van valami spyware) a telefonomon, ami naponta jelentkezik a notification barban. Köszi

thedriver
Valaki meg tudná mondani, hogy a Galaxy s-ben mentett wifi jelszavakat hogy lehetne megjeleníteni? Nekem az is jó, ha valahogy le lehetne menteni, és áttölteni majd az új telómba.

Solten
Trololo:

<#alien>

Saor Alba

kucsi08
Sziasztok!

A #3143 -as hsz-ben leírt problémát én is észleltem a telefonomon, (galaxy s) miszerinte néha önként felvillan a kijelzõje.
Kérdezném ki mit tud errõl, ill. mi lehet a problem oka?
válaszokat elõre is köszi!

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

matyi0323
Akkor biztos olyat láthattam, mert magyar illetve eu-s oldalon még nem találkoztam olyannal.
Ezt nem tudtam, ez akkor visszavonva 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

skinnyman
Asszem van egy rakás variánsa, fõleg amerikában szinte minden egyes szolgáltatónál, van pl. full QWERTY-s is, az "international" verzióban viszont nincs sajnos...

Regards,

matyi0323
Most hirtelen nem találom már a videót, összehasonlítják egy másik telefonnal, és van rajta vaku. Ha meglesz, linkelem😄
De googlebe is találtam olyan képet 😊)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

skinnyman
Mármint vaku kiegészítõként? Az hogy néz ki? 😊

Regards,

skinnyman
Egyrészt legújabb verziót használj, másrészt ha a hangok mappát átnevezed vagy törlöd, elvileg javul a dolog (tökéletes akkor sem lesz, de azért játszható)

Regards,

matyi0323
Remélem jó lesz.
Köszi.
Mondom valamiért az galaxy felé húzok, a nexus egyedül a vaku miatt tetszik, de nem hiszem, hogy ez akkora befolyásoló tényezõ lenne.

( egyébként láttam egy angol videót yuotubon, ahol volt S-en is vaku, de magyar leírást vagy magyar oldalon nem találok olyat )

Van akinek élvezhetõen fut a gta 3? nekem állandóan lagol, van megoldás? ezt a Chainfire 3d-t már próbáltam, de nem lett jobb.
skinnyman
Mindkettõ elég jó telefon, nagyon valsyeg egyikkel sem foghatsz mellé.. Ár/érték arányban ezek most szerintem a legjobb telefonok az egész piacon 😊

Regards,

matyi0323
Értem.

Megnéztem mindkét telót, Galaxy s jobban bejön, egyedül a vaku hiánya ami zavar.
Majd még akkor átrágom magam ezen, köszi a segítséget és az infókat 😊

skinnyman
Hát akkor lehet hogy a Nexus S-el jobban jársz... Mondjuk az a mostani árfolyamon inkább 75 ezer körül lehet...

Regards,

matyi0323
Garancia szinte 100% hogy nem lesz rá.
Most nem akarok belemenni a részletekbe, elég annyi, hogy haverom szólt, hogy " le fog esni pár teló egy kamionról" érdekel-e, ezért kérdeztem, hogy megéri-e. Egyébként teljesen bontatlan, új.

De megnézem akkor a Nexus S mit tud, viszont igazából ettõl az ártól többet semmiképp nem költenék telefonra.

skinnyman
Ha rendes garancia is van rá, szerintem megér annyit, illetve ár/érték arányban az egyik legjobb vétel... Viszont 4.0 hivatalosan valószínûleg nem lesz rá, így kis hackeléssel lehet csak felrakni, ha hivatalos úton akarsz járni, talán Nexus S-el jobban jársz, hasonló áron megy az is mostanában...

Regards,

matyi0323
Hali.

Sima galaxy S ( azért írom így, hogy az S2-re gondolok ) kártyafüggetlenül teljesen újonnan még megér 70 ezret vagy ne áldozzak már rá?

skinnyman
FPSE

Regards,

Segítséget kérnék 😊 Tud valaki tippet adni hogy melyik PS emulátor a legjobb S2-re? találtam több félét és nem sok kedvem van telepítgetni mindent.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Sikerült megcsinálom az SII-n a PSjoy-t 😊 Így már elég fain játszani a telóval bármilyen játékkal. Persze mindez gyári rommal rootolva.

skinnyman
Én nem vettem észre, hogy ilyet csinálna...

Regards,

Von Dutch
Valaki mondjon már valamit a #3186-ra légyszi! Nagyon idegesít a dolog!

jaszy
Megjavult 😄 Letöröltem pár alkalmazást, most nem merül. Az érdekes hogy ezek régen is fent voltak amikor még jó volt 😄

Von Dutch
Másnak is csinál olyat a Gtalk, hogy nem frissíti a partnerlistát??

Nemhinném... Én is minden este felteszem töltõre és reggel veszem le, ha 80% van akkor is.

antgecc
Ismét S2-es kérdés: élettartamát tekintve káros az akksi számára az, ha akkor dugom töltõre, mikor még nincs lemerülve?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Egy próbát megér, nekem másfél évig ment a mobilnet gond nélkül, mégis az kezdte meríteni egyik napról a másikra. Olvasd el a #3126-ot.
jaszy
1 éve megy a mobilnet, most mért okozna merülést?

Próbáld meg kikapcsolni a mobilnetet, nekem az volt a baj.
inter94
PDA-ba kell tenni akernelt !

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Én a Mort Playert tudom ajánlani én szeretem.A free változat is használható nincsenek benne megkötések. Van hozzá widget is az is egész használható. Egyszerû a kezelõrendszere és persze teljesen magyar.
schumimodells
köszönöm a válaszokat.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

Vadnokedli
dBpower AMP- ez egy alkalmazás, itt beállíthatsz mindent, ezt a gépre kell telepíteni. (csak azon tudod megcsinálni.) Vagy ha nem így akarod akkor folderben kell lennie a képnek azthiszem.

Neutron Music Player... 32 bitben számol és sokall tisztább a zene, persze hardware igénye nagyobb mint egy sima zene lejátszónak de erre rá tudom mondani hogy "jó" 😄

schumimodells
Hogyan lehet megcsinálni,hogy a zenelejátszóban az album képét is mutassa? Nekem csak egy-két albumnál van kép.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php