Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Szerintem kurvára jó, már hozzászoktam annyira hogy nem szívesen használnék GB-t 😊

nokedli: galaxysmtd való az SGS 1-re (i9000)

Regards,

Vadnokedli
Melyiket kéne feltenni? és hogy valami leírást tudnátok adni hozzá? ODIN gondolom nem elég vagy valami? <#idiota> Bocsi hogy lámulok csak most nem tudom rendesen átfutni még.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Morphin
Vélemény róla? Mennyire használható már?
Am kb 1-2 óráig volt fent eddig ICS a telómon, de nem annyira tetszik...lehet meg kéne szokni.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Solten
skinnyman
Hivatalos CM9 nightly: Link

Regards,

Solten
<#alien2>

Saor Alba

skinnyman
Nem fizikai gombokról beszéltem 😊

Regards,

jaszy
Én sem látom 😄

Solten
Szerintem nincsenek also gombok... 😊

Saor Alba

skinnyman
Azta geci... Mondjuk hogy az alsó gombok kinézetét miért cseszik el, rejtély, de ennyi baja legyen...

Regards,

schumimodells

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

schumimodells
Én is láttam szebb koncepciót, volt amelyiken alig volt üres hely az elõlapon, annyira kitöltötte a képernyõ az egész felületet. Nagyon jél nézett ki.
A fizikai gomb jelenléte tényleg gyanús kicsit a képen látható modellnél, tudván, hogy ICS-el érkezik az új Galaxy.

skinnyman
Elhanyagolható, de jelentettek be több ICS telefont amin mégis voltak gombok, szóval semmi se biztos...

Regards,

Vadnokedli
Ha már ICS jön hivatalosan S2 re akkor S3 ra nem Gingerbread lesz az is biztos ezért az alsó fizikai gomb elhanyagolható, én máshol más képet láttam.

schumimodells
Állitólag ez egy lebukott hivatalos kép, de biztosat csak májusban tudhatunk meg.
A SGS I-et vagy egy Note-re, vagy egy S III-ra fogom majd lecserélni.

Vadnokedli
Nem ilyen lesz amúgy.

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy Team ICS Semaphore kernel mellett a következõ bajom lenne. Amikor bejövõ hívás van akkor a kijelzett kép egy szétnyújtott valami amit ráadásul nem is középre tesz ki. Lehet valamit állítani hogy a kép rendesen jelenjen meg?
Nem szeretnék feltenni ilyen HD kaller apot mert az zavaróan lelassította a hívásfogadás folyamatát legalábbis nekem.
Valakinek valami ötlet?
schumimodells

schumimodells

schumimodells
Tiz perc múlva visszajött végül.
Nem tudom, hogy mi lehetett. A fõképernyõrõl és a menübõl eltûnt, de a widget változat megvolt.

Vadnokedli
Már van Rohadt stabil és gyors ICS- igaz csak béta.

Ssiasztok orias segitseget szeretnek kerni
erdekelne egy jol mukodo stabil gyors osszeallitas ( rom, root, lagfix ) galaxy s hez. Ha lehetne egyertelmu linkekkel es egy pici leirassal :-)
koszonom szepen elore is!
skinnyman
Nem, nekem ott van... Biztos jó helyen nézed?

Regards,

schumimodells
Ma egyik pillanatról a másikra, eltûnt a telóról a Play áruház ikonja. Más is tapasztalta ezt?

Sziasztok! Igaz nem sima S hanem S2-m van de valaki hátha tudja a választ! Letöröltem egy képet a telefonomról amit nem akartam:S valahogy vissza tudnám állítani, szerezni?

ARSENAL&POKER

Ha telenoros vagyok, akkor kb mikorra várható az ICS?

Pervert Alien ;)

Szuper, de macerás, ha az alap samsung launcher van benne, elgondolkodtató hogy feltegyem-e, jelenleg cserélt ics-el mûködik.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Prody
Ok
T-s készülékkel megy az update amúgy?

Jah , ezt eddig nem tudtam hogy szolgáltatótól is függ , kösz az infót 😊

Pervert Alien ;)

skinnyman
De megjelent hivatalosan itthon, csak mondjuk függetlenre, neked meg xy szolgáltatós van...

Regards,

Akkor az azt jelenti hogy Magyarországon még nem jelent meg?!
Én inkább hivatalosan csinálom 😊

Pervert Alien ;)

skinnyman
Gondolom a product code-odhoz nem jelent még meg (függ az országtól és szolgáltatótól, amúgy meg is lehet változtatni nemhivatalos módon)

Regards,

Üdv😊
olyan problémám lenne ,hogy nem talál frissítést, se a telefon( S2) se a Kies program😞 ugyebár ma már frissíthetõ lett volna az Ice Cream Sandwich( android 4)??!

Pervert Alien ;)

skinnyman
Alapból valszeg megmaradna minden, de a helyedben én lementenék mindent és manuálisan csinálnék egy full reset-et, hogy biztosan minden jól menjen...

Regards,

Prody
szervusztok drágáim
S2-t frissíteném 4.0-ra... csináljak biztonsági mentést? vagy minden adat/kép megmarad a telefonomon? nem akarok elveszíteni 3-4ezer képet 😄

Vadnokedli
Kinder tejszelet

Solten
Morphin
Visszatérve CM-re...tegnap raktam fel a MIUI 2.2.24-t asszem vmi Mintberry edition...nagyon bejövõs az egész.Sztem (az én szemszögembõl) sokkal jobb a CM 7.1-nél.(leszedtem még a legfrissebb 2.3.9 MIUI-t,de nemtom mennyivel másabb az)
Lényegében iPhone szerû, de mégsem...hibrid az egész és nagyon jó.
Azért a végleges CM9-re még nagyon kíváncsi vagyok,de sokáig marad ez a MIUI az tuti!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

skinnyman
Nem bõvíthetõ...

Regards,

Értem! Ezzel csak annyi a bajom hogy én nem értek ezekhez a mûveletekhez! Viszont ha beugrok vele egy szervízbe ott raknak nekem fel a kiesen elérhetõ romnál újjabbat? Köszönöm a válaszod!
Vadnokedli
skinnyman
A 2.3.4 elõtte GB ROM-ok ismert hibája... Tegyél fel bármilyen másik ROM-ot és nem lesz vele gond...

Regards,

Csak néha csinálja de mostanában már gyakrabban!
Truck Driver001
Tyty, kipróbálom. 😉

#3229: Sajnos az csak ICS-re jó. 😞

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Sziasztok! Az egy közismert betegség a galaxy s-nél hogy néha magától kikapcsol vagy is csak úgy lemerûl??? pl. kb 60 százaláknál van mikor lefekszem aludni és reggelre full le van merûlve! bekapcsolni sem lehet csak úgy ha rádugom a töltõre!!! Találkoztatok már ilyesmivel? 2.3.3 van rajt Kies-es!
skinnyman
Voodoo Color-ral szerintem rendszerszinten beállíthatsz ilyeneket...
Böngészõre: szerintem a Chrome a legjobb...

Regards,

switchpro mondjuk. Másodikra meg szerintem a Dolphin.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Truck Driver001
Btw, mobilnettel kapcsolatban, nincs olyan program véletlen, amivel egy gombnyomásra teljesen lekapcsolja a telefont a netrõl?
Csak mert éjszakánként nekem ne csináljon már adatforgalmat.. 😄
Mondjuk widget formájában? 😄
Amúgy ki milyen böngészõt használ/ajánl?Melyik a legjobb?

Truck Driver001
Hát, nekem a gyári a nyerõ, kontraszt beállítások FTW!! 😄D

skinnyman
Ha a mobilnet ki van kapcsolva, nem szabadna ilyesminek történnie szerintem... Ha biztosra akarsz menni, változtasd meg az apn-t. De amúgy ilyen teló mellé szerintem ajánlott legalább egy kis netcsomag (nekem 500 forint, 100 MB / hónap van) már csak az ilyen helyzetek miatt is...

Regards,