Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Amúgy a sok RAM miatt már érdemes felrakni szerintem, ennél a telónál a RAM a legszûkebb keresztmetszet, nagyon jó hatása van ha kicsit több van.
Regards,
Amúgy igen, i9000 mtd, 3.x+ kell ott.
Regards,
Regards,
370MB Memory
Gapps retained ( no need to reflash gapps)
Video not tested yet
Regards,
szerk: nem szóltam.. <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ez? 38k 😄D
ez miért ennyi? 😄
Regards,
Azért egy Gorilla Glasst összetörni nem kis erõfeszítést igényel.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Regards,
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Egyelõre hagyom hisz ahogy skinnyman mondta tényleg benne van a DSP-ben is.
Nokedli: belemész a kapcsolatokba, menu gomb majd fiókok. ott rámész a gmail-es acc-od melletti szinkronizálás jelre. utána feldob csomó mindent hogy miket lehet. alattuk írja h nyomd meg az azonnali szinkronhoz...sztem ennyi.
Regards,
Kernelt én nem piszkáltam, mert még megjelenés elõtti a ROM és szerintem azt cserélgetni veszélyes lehet a stabilitás szempontjából, de amúgy van Semaphore külön ICS-re is, meg sok egyéb is: Link.
Na most Voodoo-val az a helyzet, hogy CM7-ben az alap kernel is támogatta, és elvileg itt is támogatja, viszont a hivatalos Voodoo Control appal valamiért nem akar együttmûködni. Helyette viszont a ROM-ba beépített DSPManager programban ha a füleket balra húzod ott lesz egy WM8994 nevû fül, amin belül kb ugyanazokat mind be tudod állítani, amit a hivatalos appal tudnál. Mondjuk furcsa hogy így mûködik, szívesebben használnám a rendes Voodoo Control-t hozzá, nem tudom fog-e még ez változni. De elvileg így is ugyanolyan jól szól ha beállítod, szóval nincs belõle nagy hátrány.
Regards,
Más...kernel-t nem kéne cserélni? Mondjuk amelyik tudja a voodoo-t??Ki milyet használ?
Regards,
Facebook-ot nem használok telefonon így nem tudok nyilatkozni, elvileg mennie kéne, asszem valami kontakt szinkronizáció nem megy vele alapból, de talán van rá valami megoldás, passz.
Regards,
Vagy ha nem megy, a SIM contacts nevû appal is próbálkozhatsz pl.
Hozzáteszem, hogy hosszútávon semmiképp nem hagyatkoznék a helyedben a sim-en tárolt számokra, sokkal jobban jársz ha felnyomod Google Contacts-ba õket.
Regards,
Regards,
Namost már rengetegszer flasheltem CWM-bõl nincs is gond.Viszont olyat szeretnék, hogy dúrjon le mindent a belsõ memóriáról is.(5,7gb-os rész)
Ezt hogy lehet, melyik paranccsal??
Regards,
Hivatalos ROM-ról indulva én így csinálnám:
-kiindulás valami jó friss 2.3.4(-5-6)-os ROM-ból, például JVT-bõl, ha nincs még ilyen fent, odinnal flash (3 fájlosan, repartition-nal)
-Kernel csere olyanra amiben van jó kis recovery, pl Semaphore, és olyan legyen ami a ROM-hoz passzul, JVT-hez asszem 1.8.0 pl (ez szintén Odin-nal, pda-hoz betenni a kernelt, sehova máshova semmit, mindent alapon hagyni, ne legyen repartition sem)
-wipe data, cache, minden
-CM7-es zipet (vagy 7.1 stabil vagy 7.2 RC1 pl) flash-elni CWM-bõl (install from zip)
-CM9-es zipet flash-elni CWM-bõl
-Google Apps-t flash-elni (legújabb: itt)
-kész
Regards,
Regards,