Samsung GT-I9000 Galaxy S
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Persze bizsereg az ember agya amikor nem a legfrissebb van a telefonján, akkor is amikor azt sem tudja mi frissült 😊
Elvileg simán mennie kéne wipe nélkül amúgy ja...
Regards,
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Regards,
A legújabb nighty-t használom, aminél hamarosan elvileg lesz mégújabb (már épül, a get.cm-en, szerintem egy fél órán belül meg is jelenik), ebben elvileg lesz megint kb +30 MB RAM, mert közben a Samsung kiadta a forrását az úk kernelnek ami alapján már rendesen meg tudták csinálni úgy, hogy közben teljesen stabil is maradjon.
Ha ugyanarról a ROM-ról jössz (CM9), az új verziót mindig simán ráflashelheted arra amid van és minden meg fog maradni, nem kell semmilyen wipe-ot sem nyomni. A biztonság kedvéért lehet elõtte egy nandroid backupot csinálni azért ha vannak fontos adatok, de elvileg így mûködik a dolog.
Regards,
Most MIUI Mintberry van, de ez sem tetszik mivel kezdtem átszokni ICS-re.
Kérdés: azt hogy lehet, hogy ha mondjuk egyik nightly-ról a másikra flashelek, a programjaimat ne nekem kelljen mindig visszarakosgatni.
Te melyik nightly-t használod?
Leformáztam a telefont és mûködõtt minden!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
steam, origin: ACE_hun
Regards,
Lehet valami a telón(most visszaraktam a MIUI-t,de még a CM9 volt amikor elindult ez a szarság) ami ellopta a címem+jelszavam? Vmi ipad/iphone-os spameket "küldözgettem"...
Gépemen évek óta nincs ilyen szarság...vagy ha azon lenne mit futtassak? NOD éjjel-nappal megy+router tûzfala.
Az új nightly-kat meg nem kötelezõ felrakosgatni, inkább örülj hogy ennyire dolgoznak rajta, de abba a néhány gomnyomásba amíg felrakod sem törik le a kezed 😊
A néhány dolog kivételével (rádió) fullos az ICS, én biztos nem váltanék vissza. De ha mindenképpen fullos, stabil ROM kell, CM7 arra a legjobb szerintem (legfrisseb nightly abból).
Regards,
Nem nagyon tetszik az ICS (még) stable sincs egyelõre...újabb nightly-kat meg nincs kedvem mindig felrakosgatni.
GB kéne inkább...de kérdés az hogy melyik verzió legyen illetve, hogy fõzött vagy gyári + mókolt kernel?
Tudnátok ebben segíteni???
Nagyon köszönöm!
voltak reakciók, azt mondták h bevált nekik.Nekem nagyon nem akar. :/
Azért köszi a segítséget!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Regards,
nyomtam igen. de nem megy. fiókkal lehet probléma és azért nem sikerülhet a letöltés?
Clear data-kat nyomtál Talk-ra, Market-re?
Regards,
más lehetõség esetleg?
Recoverybe meg nem tudok belépni. :/ Megoldhatatlan lenne?
Próbáltam már úgysem mûködik.
bosszantó nagyon.
Talk-ra passz, nálam megy, esetleg nyomj egy clear data-t neki.
Regards,
Lehet nem itt kellene feltennem a kérdésem, de már nagyon bosszant.
Az lenne a kérdésem, hogy marketrõl szeretnék letölteni de az írja ki h download unsuccesful. Olvastam h a download manageret kell kiûríteni megtettem, de így sem mûködik.
A másik h a google talk nem akar bejelentkezni.azt írja h aktiváljam a szolgáltatást. Beléptem az email címre de nem találom hol lehetne:/
Nagyon megköszönném ha valaki segítene megoldani a problémámat.
"If anyone gets a stuck clock in the status bar and can detect it quickly, can you post a logcat?
Use logcat -v time and mention what time the clock is stuck. (Make sure the logcat goes back far enough to the time it's stuck.)"
Szóval ha minden gyári nálad és tudsz küldeni egy ilyen logcat-et akkor azt szívesen továbbítom.
FB szinkkel kapcsolatban:
"Other ROMs use a hack to get it working. Facebook refuses to adhere to Google's API so until something changes on that front it will not be implemented. " "complain to facebook."
Mellesleg mi az hogy nincs fb szinkronizációhoz alkalmazás és hogy gyári szinkronizáció bugos? Hol van bármiféle fb szinkronizálás gyárilag ICS-ben? Én nem láttam ilyet.
Regards,
Az óra befagyós hiba nem ismeretlen, de asszem a legtöbb esetben akinél elõfordult kiderült hogy vagy nem gyári kernelt használt, vagy valami témát/egyebet feltett és az okozta, mindenesetre sokszor kitárgyalt dolog az biztos, én eddig még nem találkoztam vele...
Regards,
Regards,
Közvetlenül a "fõ CM"-be jelenteni szerintem csak a fejlesztõk szoktak...
Regards,
Regards,

köszönöm a segítõ válaszokat.
Üdv. Norbi

4 mag, teljesen felesleges, miért nem elég a kettõ? Kiváncsi leszek az aksi üzemerejére.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Regards,