Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

halkapsz
Galaxy y jobb szerintem, bár csak 1 hajszállal. Kicsit jobb a kijelzõ (6ppi-el). Bár a kamera rosszabb, de úgy hallottam az aksija jobb. Illetve késõbb jött ki.

Vadnokedli
Van már mappakezelõ benne?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
Mini ha mindenképp ezek közül kell választani.

Tudom, hogy rossz topikba írok, de nem találtam megfelelõt.. Tehát mobilvásárlás közepette vagyok épp és nem tudom eldönteni, hogy mit vegyek. Egy Samsung Galaxy Y-t, vagy Minit? Köszi elõre is!
skinnyman
Örülj neki 😊 A 15-i is több mint jó, sokkal szegényebb azzal sem vagy... Amúgy a nightly-k amúgy is naponta szoktak jönni amikor már rendesen beindul a dolog, CM7-nél is így volt szóval jobb ha hozzászoksz. Általában hosszútávon bõven ráér az ember néhány hetente/havonta csinálni egy frissítést és olyan sok dologról nem marad le.
Persze bizsereg az ember agya amikor nem a legfrissebb van a telefonján, akkor is amikor azt sem tudja mi frissült 😊
Elvileg simán mennie kéne wipe nélkül amúgy ja...

Regards,

Morphin
Még jó hogy délután raktam fel a 15.-it.Akkor most letöltöm rá a mait és megpróbálom wipe/reset nélkól ráflashelni simán...remélem megmarad minden.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

skinnyman
Félelmetesen jók ezek az új nightly-k amúgy, baromi stabil, most már sok RAM-mal is (370) miközben mûködik minden, 720p videó is, stb, kb tökéletes. Kb 5-ször olyan jó ROM mint amit a Samu valaha kiadott rá 😊

Regards,

skinnyman
Hát tényleg sok minden lehetett...
A legújabb nighty-t használom, aminél hamarosan elvileg lesz mégújabb (már épül, a get.cm-en, szerintem egy fél órán belül meg is jelenik), ebben elvileg lesz megint kb +30 MB RAM, mert közben a Samsung kiadta a forrását az úk kernelnek ami alapján már rendesen meg tudták csinálni úgy, hogy közben teljesen stabil is maradjon.

Ha ugyanarról a ROM-ról jössz (CM9), az új verziót mindig simán ráflashelheted arra amid van és minden meg fog maradni, nem kell semmilyen wipe-ot sem nyomni. A biztonság kedvéért lehet elõtte egy nandroid backupot csinálni azért ha vannak fontos adatok, de elvileg így mûködik a dolog.

Regards,

Morphin
Hmm még mindig nem tudom mi lehetett...egy-két "trójait" talált a NOD egy este alatt,de ha jól emlékszem azok már rég a gépemen voltak. (ilyen-olyan crack)
Most MIUI Mintberry van, de ez sem tetszik mivel kezdtem átszokni ICS-re.
Kérdés: azt hogy lehet, hogy ha mondjuk egyik nightly-ról a másikra flashelek, a programjaimat ne nekem kelljen mindig visszarakosgatni.
Te melyik nightly-t használod?

DjCooll
Sikerült megoldanom a problémát!
Leformáztam a telefont és mûködõtt minden!

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Ha nem akarod függetleníteni akkor meg kell várni amig megjelenik a T-mobile-os verzió. De amit hallottam róla hogy nem túl stabil, lehet meg sem fog jelenni csak már a következõ verzió...

steam, origin: ACE_hun

skinnyman
Hát, manapság jobb figyelni, igazából bármelyik program/oldal lehetett aminek megadtad a hotmail adataidat, sõt, akár olyan is aminek nem... A vírusírtó/tûzfal meg attól nem véd meg, hogy valaminek ezeket az adatokat megadd... Az biztos hogy CM-ben nincs, nem volt, és nem is lesz kártékony program, mivel az egészet egy közösség fejleszti és nyílt forráskódú. A többi névtelenebb fõzött ROM-ban el tudnám képzelni, de még ilyesmirõl sem hallottam semmilyen példát, ezeket azért általában megbízható emberek fejlesztik. Igazából nagyon sok minden lehet, ha a telefonról indult tényleg a dolog, valami programra gyanakodnék (fõleg tört programra ami látszatra csak valami ártatlan dolog) elsõsorban.

Regards,

Morphin
Van egy olyan gondom, hogy a hotmail fiókomat letiltották, mert (akaratomon kívül) rengeteg spam-et küldtem nagyon sok embernek.Már így fogadott itt a gépen amikor rá akartam nézni...
Lehet valami a telón(most visszaraktam a MIUI-t,de még a CM9 volt amikor elindult ez a szarság) ami ellopta a címem+jelszavam? Vmi ipad/iphone-os spameket "küldözgettem"...
Gépemen évek óta nincs ilyen szarság...vagy ha azon lenne mit futtassak? NOD éjjel-nappal megy+router tûzfala.

skinnyman
CM-nél stabilabbat szerintem biztosan nem találsz, GB-n is CM7-et használtam, sokkal jobb volt a gyári Samsung ROM-oknál, bármelyiknél.
Az új nightly-kat meg nem kötelezõ felrakosgatni, inkább örülj hogy ennyire dolgoznak rajta, de abba a néhány gomnyomásba amíg felrakod sem törik le a kezed 😊
A néhány dolog kivételével (rádió) fullos az ICS, én biztos nem váltanék vissza. De ha mindenképpen fullos, stabil ROM kell, CM7 arra a legjobb szerintem (legfrisseb nightly abból).

Regards,

Morphin
CM és MIUI-n kívül van vmi értelmes fõzött rom?
Nem nagyon tetszik az ICS (még) stable sincs egyelõre...újabb nightly-kat meg nincs kedvem mindig felrakosgatni.
GB kéne inkább...de kérdés az hogy melyik verzió legyen illetve, hogy fõzött vagy gyári + mókolt kernel?

Sziasztok Boldog felhasználója vagyok egy Galaxy s 2-nek, azaz majdnem hogy, de sehogyan sem tudom hogy hogyan kell rátelepíteni az Ice Cream... Software-t a telefonra.. T-mobilos a készülék.
Tudnátok ebben segíteni???

Nagyon köszönöm!
DjCooll
azzal kezdtem. ott is a recoveryt és a ürítést írták.
voltak reakciók, azt mondták h bevált nekik.Nekem nagyon nem akar. :/
Azért köszi a segítséget!!

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

skinnyman
Hát akkor passz, én a helyedben rágugliznék a hibaüzenetre, hátha más is belefutott már.

Regards,

DjCooll
több mint a 3/4ede szabad.
nyomtam igen. de nem megy. fiókkal lehet probléma és azért nem sikerülhet a letöltés?

skinnyman
Sztem root explorerrel nézd meg mennyi szabad hely van a /cache-ben.
Clear data-kat nyomtál Talk-ra, Market-re?

Regards,

DjCooll
sikerült belépnem a recoverybe kiválasztottam a wipe cache partitiont. újra indult. próbáltam letölteni. nem megy.
más lehetõség esetleg?

DjCooll
Igy sem megy. ELöszõr jön az értesítõ h nem tud a google talk bejelentkezni, utána pedig h sikertelen a letöltés.
Recoverybe meg nem tudok belépni. :/ Megoldhatatlan lenne?

skinnyman
Illetve törlés helyett ürítés, szóval magát a mappát azért nem jó kitörölni 😊

Regards,

skinnyman
Play/Market-re clear data és a /cache teljes törlése után sem jó?

Regards,

DjCooll
Pont ma frissítettem le 2,3 kiesel.
Próbáltam már úgysem mûködik.
bosszantó nagyon.

skinnyman
Gondolom gyári Samsung ROM-ot használsz? A market letöltéssel kapcsolatban azt tippelném hogy próbáld üríteni a /cache-t.
Talk-ra passz, nálam megy, esetleg nyomj egy clear data-t neki.

Regards,

DjCooll
Sziasztok!!
Lehet nem itt kellene feltennem a kérdésem, de már nagyon bosszant.
Az lenne a kérdésem, hogy marketrõl szeretnék letölteni de az írja ki h download unsuccesful. Olvastam h a download manageret kell kiûríteni megtettem, de így sem mûködik.
A másik h a google talk nem akar bejelentkezni.azt írja h aktiváljam a szolgáltatást. Beléptem az email címre de nem találom hol lehetne:/

Nagyon megköszönném ha valaki segítene megoldani a problémámat.

skinnyman
Soha nem használtam miui-t, de nem is találkoztam ilyennel 😊

Regards,

Kenny85
Valakinek találkozott már olyannal, hogy miui alap böngészõjének gyorsítótára, ha elér X mb-ot, akkor kilép és sorra kapom más alkalmazásoktól a hibaüzeneteket, hogy bezárják magukat. Playrõl szedtem le cache cleanert, de csak annyit értem el vele, hogy nem 11 megánál zárja be magát, hanem 23-nál. Memória nincs betelve, belsõ tárhely 1,8 gigájából is 1,5 szabad.

skinnyman
Az órás dologgal kapcsolatban ezt írták:
"If anyone gets a stuck clock in the status bar and can detect it quickly, can you post a logcat?

Use logcat -v time and mention what time the clock is stuck. (Make sure the logcat goes back far enough to the time it's stuck.)"

Szóval ha minden gyári nálad és tudsz küldeni egy ilyen logcat-et akkor azt szívesen továbbítom.

FB szinkkel kapcsolatban:
"Other ROMs use a hack to get it working. Facebook refuses to adhere to Google's API so until something changes on that front it will not be implemented. " "complain to facebook."

Mellesleg mi az hogy nincs fb szinkronizációhoz alkalmazás és hogy gyári szinkronizáció bugos? Hol van bármiféle fb szinkronizálás gyárilag ICS-ben? Én nem láttam ilyet.

Regards,

Vadnokedli
En nem hasznalok semmit az biztos 😄 es amugy az fb szinkronizaciohoz nincs alkalmazas a gyari szinkronizacional nem jon be bugos. 😄

skinnyman
Az FB szinkronizáció elvileg az alkalmazás hibája nem az OS-é.
Az óra befagyós hiba nem ismeretlen, de asszem a legtöbb esetben akinél elõfordult kiderült hogy vagy nem gyári kernelt használt, vagy valami témát/egyebet feltett és az okozta, mindenesetre sokszor kitárgyalt dolog az biztos, én eddig még nem találkoztam vele...

Regards,

Vadnokedli
Hat a facebook szinkronizacio nem jo es az ora neha kb mindennap egyszer befagy meg most az uj nightly ban magatol vissza all nemarol hangosra neha 😄

skinnyman
Ha megmondod hogy mi a konkrét bug akkor megpróbálhatom. 😊

Regards,

Vadnokedli
Még nem vagyok regisztrálva XDA-ra nem tudnád ide beposztolni a BUG ot?<#nemtudom> Mert 10 posztot kéne csinálnom elõtte hogy tudjak posztolni. <#banplz>

skinnyman
Igen, speckó helyzetben (bizonyos videók lejátszásánál, böngészésénél a galériában) gondokat okozott hogy a gyárilag lefoglalt RAM területet kiadták a felhasználóknak ezért visszacsinálták. Inkább ez mint hogy ne legyen stabil. Nálam mondjuk eddig nem volt gond eddig vele de hosszabb távon lehet hogy lett volna.

Regards,

Vadnokedli
amúgy ebben az új nightlyban 30MB-val csökkent a RAM.

skinnyman
Ha konkrétan ehhez a ROMhoz illetve telefonhoz kapcsolódó hibát akarsz jelenteni, arra ez az oldal még a legalkalmasabb.
Közvetlenül a "fõ CM"-be jelenteni szerintem csak a fejlesztõk szoktak...

Regards,

Vadnokedli
Nem tudod hol tudok jelenteni CM9 nek 'bug' ot? Valahol láttam de már nem emlékszem hol.

skinnyman
Nálam is mintha lassabb lenne a másolás valamivel, de asszem csak az egyik irányba, a másikba egész normális, olyan 2 MB/s azért meg szokott lenni azért mindig. Amúgy érdemes újabb nightly-kat is felrakni, ma is jött ki egy.

Regards,

Vadnokedli
350MB-t hát nem tudom elég lassan másol csak annyi<#banplz>

Vadnokedli
Most letesztelem.

Sziasztok. A véleményeteket szeretném kérni. Adott egy független Galaxy s teló rá raktam a 2.3.5-ös droidot. Quadrant progit elindítottam és a processzor nem 12 feladatot csinál hanem csak 8-at. A processzoros procedúra kb 1 másfél perc. Esetleg valakinek van ötlete mit lehet vele kezdeni? Gyári rendszerrel normálisan csinálta.

köszönöm a segítõ válaszokat.

Üdv. Norbi
Morphin
Másnak is tetû lassan másol géprõl telóra fájlokat a CM9 nightly?? kb 5ször olyan lassan mint régen és így is már gyorsabb mint amikor be volt kapcsolva az USB debugging...ötlet?Az elsõ nightly van fent nekem...

Vadnokedli
Simán lesz 4 mag, mert Samsung.

skinnyman
Szerintem sem pont ilyen lesz, viszont simán lehet 4 mag.

Regards,

schumimodells
Tuti, hogy nem ilyen lesz.
4 mag, teljesen felesleges, miért nem elég a kettõ? Kiváncsi leszek az aksi üzemerejére.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

skinnyman
Nem tudni valódi-e még ahogy olvasom... Nem tûnik rossznak, de kicsit nagy az az alsó perem, talán gombokat terveznek tenni oda?

Regards,

Solten

Saor Alba