Összekarcolja a lemezeket az új X360 is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A PC-s is össze fogja karcolni nagy valószínûség szerint!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ez olyan...realis pelda...valaki megloki az asztalt es az felborul....vagy leveri a polcot...igen-igen...
Ahhoz, hogy fekvõ helyzetbõl állóba helyezd a gépet, minimum egy asztalborogatós buli kéne, nem egy összeülõs iszogatós.
Valószínûleg kisebb lökésre nem karcol menetet a lemezbe, ellenben a videón látható mozdulat egy elég szélsõséges cselekedet volt.
De amúgy is, nem a TV-t szokás körbeülni? Aki a szoba közepén az útban egy 3 lábú kis hokedlin tartja a gépét, meg is érdemli hogy rendszeresen felrúgják.
Ekkora földrengésnél ami egy fekvõ konzolt álló helyzetbe dönt pedig szerintem nem a lemezt sajnálnám a legjobban hanem a házat/lakást. Azokban az országokban ahol "lájtosabb" földrengések jellemzõek, a lakók is fel vannak készülve és érthetõ okokból nem az asztal sarkára pakolják a dolgaikat.
Itt nem a kispóroláson van a hangsúly, hanem a szükségességen. Nem erre van tervezve és kész. Egyes emberek nem képesek felfogni. Szerintem nem egy helyen hívják fel a figyelmet arra hogy ne döntögessék miközben forog a lemez mint az állat, de a videón szereplõ intelligens srácok jól elvihognak az ilyenen. Nyilván nem az õ lemezük volt, szívesen megkérdezném vajon a sajátjukon is eljátszották volna ugyanezt, mert biztos vagyok benn hogy tudták elõre a mi lesz a vége... Egy ilyen bonyolultságú mûszaki gépeknél eleve a pár száz forintos alkatrész is rengeteget számít, pluszköltség a beszerzés és a beszerelés, nemcsak az alkatrészt kell megfizetni. Spórolnak amin lehet, különben konkurencia szépen otthagyja õket.
Játszásos iszogatós összeülés. Xbox monnyuk polcon/asztalon. Tölt a gép,valaki meglöki az asztalt/polcot...Szevasz lemez.
Más országokban ahol mondjuk jellemzõek a lájtosabb földrengések..Töltés közben kis rengés..Szevasz lemez.
Igen ennyi elég neki,a videóban a boxot nem rázzák nem is hajigálják,épphogy megemeli az egyik felét majd visszarakja az asztalra. Ennyi.
Mindezt azért mert sikerült ismét egy párszáz forintos alkatrészt kispórolni.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Jah, ha valaki meglöki az asztalt ennyire, akkor jó eséllyel a box is széttörik, nem csak a lemez.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
És lám mégis csak a box karcol ha emeled/meglököd. Lehet ezt szépíteni,ettõl még igénytelenség egy szaros párszáz forintos alkatrész kihagyása miatt BÁRMIKOR véletlenül meglöki valaki az asztalt lemezpörgetés közben akkor lemez kampec..
http://www.xbox.com/en-US/kinect/
Kinect brings games and entertainment to life in extraordinary new ways – no controller required. Easy to use and instantly fun, Kinect (formerly known as “Project Natal”😉 gets everyone off the couch. Want to join a friend in the fun? Simply jump in. And the best part is Kinect works with every Xbox 360.
Igen mert ott bõven elég 1x sebességgel forgatni, gyorsabb beolvasástól nem lesz szebb a film ugyanis. Adatnál ez más, mert minél gyorsabb annál gyorsabb a töltés. Egyértelmû nem?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A discmaned nem azért nem karcolta a lemezt mert Anti Shock volt benne hanem azért mert RÖGZÍTETTED a lemezt, mint ahogy a notebookokban is. A konzolokban ellenben szabadtálcás dvd olvasó van (mint a PC-dben is), mert nem arra van kitalálva hogy hülyegyerek töltés közben emelgesse. És nem a pár filléren van a hangsúly hanem pl engem kimondottan idegesítene ha úgy kéne bepattintani itt is a lemezeket mint a notebook esetében.
Akkor most majd ha kijön az Iphone 4, és az elsõ ember, aki megvette, ledobja a földre, úgy, hogy széttörjön, lesz hír az ezsgén, hogy "Karcolódik az Iphone 4 képernyõje"? 😄D
Volt valami program ami ki tudta jelezni az rpm-et, én anno az 52x-es lg olvasómat néztem vele, a legnagyobb rpm amit bemutatott 23xxx volt.
Ezért voltak azok a lemez robbanások, mivel ha a lemez kicsit is anyaghibás volt, kicsit is kiegyensúlyozatlan, akkor bumm.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A régi boxokat akkor nem is lehet majd összekötni a Kintect-el?
van a discmanben 1-2 mega memória, amire elõtölti a zenét, aztán mikor rázod, akkor a memóból nyomja...
Én ráztam már karcosra Panasonic (nem gagyi) discman-ben a CD-met, mert próbálgattam, mennyit tudott magának elõre beolvasni...
A discmanben ami jobban védi a lemezt, az a pattintós lefogató. De ettõl még karcolódhat, csak ahogy elõttem elmondták, az 2X-esen tekeri a CD-t, a Box meg 20X-osan tekeri a DVD-t... Számolni ugye még tudsz? Centrifugális erõrõl és hasonlókról tanultál?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
A bolondbiztosrol meg annyit, hogy te se szoktad emelgetni az automata mosogepet centrigugalas kozben mert alafolyt egy keves viz a furdoszobaban, es ki kell torolni alola.... Hat persze hogy nem.
Az elektronikai eszkozok ilyen tipusu karosodasa akkor se rendeltetesszeru hasznalat. Aztan magyarazhatod a gar. szerviznek, hogy ez biza csucstechnika, ok szepen mosolyognak majd, es meg fogjak mondani, hogy ez biza ..ezer forint lesz.
Ha van otthon pc-d akkor probald ki egyszer, hogy masolsz vmi nagy file-t a dvd-rol es oldalra forditod a gepet ( vagy ahogy te fogalmazol megdontod 😊)).. kivancsi leszek a fejlemenyekre 😊
Mínusz egy 't'.
Lófaszt állította full élére, megdöntötte, annyi elég volt.
Benend van a hiba, ugyanis egy csúcstechnikásnak hirdetett terméknek nem szabadna fél-döntögetésektõl DVD-ket karcolgatnia.
Tudod van az a szó, hogy "bolondbiztos".
Na, az nem csak a szoftverekre kell, hogy igaz legyen.
De mit is tudhatod te...
Még a 10.000 forintos DiscMan-emben is volt😊))
Biztos kurva költséges lehet beépíteni😄DDDDDDDDDDDD
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Ha pl egy discmant teszteltek volna, es az megkarcolta volna a lemezt, akkor azt mondom okes igazatok van, de mint ahogy a cikk is irja "Az újságíró "kicsit" megemelte a konzolt, miközben az épp az Alan Waket töltötte be"... Kicsit megemelte?.. full elere allitotta.
Ez egy asztali eszkoz, az a dolga, hogy fekudjon az asztalon es mukodjon.. Ha hordozhato kijelzos lenne, es a buszon hasznalod, akkor megertem az ilyen fajta problemakat.
Ez nem rendeltetes szeru hasznalat volt, tehat ha ilyen utan barki gariztatni is akarna, en mint elado, jol a pofajaba is rohognek, hogy ezt sajna beoptad.
1. Nem hajította a gépet
2. Nem emelte fejjel lefelé...😄
A kamerának akart valamit mutatni a gépet oldalra billentette majd visszarakta az asztalra abszolút nem durván...
Tetszik nem tetszik az ha azt vesszük hogy egy szaros párszáz forintos alkatrész kihagyása miatt van ilyen probléma ez igénytelenség...
hû de szar töltés közben nem tudom dobálni! meg rázogatni!
pedig mindig azt szoktam!
de a ps3 is szar egyszer töltés közben földhöz vágtam és nem csak a lemezt tette tönkre hanem a ps3-at is!
meg a wii is egy szutyok mert fozictam a géppel és nem bírta! báh hogy lehet ilyeneket gyártani
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
A meghajtóban a lemez még gyorsabban pörög, így ez a vektorszorzat-alapú jelenség még nagyobb erejû, egyszerûen elhajlítja a közepénél rögzített lemezt. Más kérdés, hogy esetleg más meghajtókban van valamilyen megoldás, ami nem engedi hogy túlságosan elhajoljon, de gyanítom hogy nincs és ez bármilyen CD-meghajtónál felbukkanhat, csak naná hogy nem szoktuk mozgatni közben a gépet.
A baj a gyors forgás közben keletkezhet, ha _megdöntik_ a gépet. Ilyenkor a lemez (impulzusmomentum megmaradás miatt) meghajlik, ezért ér hozzá valamilyen szerkezeti elemhet. Rosszabb esetben eltörik.
Ha csak felemelte volna, akkor ilyen nem történhet meg.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
(Mellesleg az Xbox elején jól látható a figyelmeztetés is, hogy mûködés közben ne mozgassa. Aki meg olyan hülye, hogy játék helyett rázogatja az Xbox-át, az meg is érdemli...)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun