Új X-szériás telefonok a Nokiától
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt az õskövület S60-at még merik vállalni a finnek?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Öööh... :-DDD
ezek fosok iphone 4 kenderbe veri mindegyik gagyi szart!!!
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
Ezt én sem bírtam volna jobban megfogalmazni! Teljesen jogos!
"fõként a szórakozás-orientált vásárlóréteget célozzák meg."
Menjenek buliba, kupiba, strandra, piacra.
Telefonnal szórakozni. Ezt a buszon utazva tudom elképzelni, de a zenehallgatásnál ez is kimerül. Netezni buszon vonaton nagyon "izgis" jó szórakozás az idegeiddel a foltokban létezõ lefedettség miatt! <#mf1>#mf1> Videót nézni egy 4 centis képernyõn a magyar utakon gyakorlatilag lehetetlen a remegés miatt. Munkahelyen a számítógép otthon a TV és a számítógép mindenben veri. Ki az az idióta aki beszopja, hogy neki egy ilyen kell szórakozásra... Sajnálom szegényt. Jobban szórakozhatna még a saját nemi szervével is. Javaslom kipróbálni aki nem tudja milyen. <#duma>#duma>
Menjenek buliba, kupiba, strandra, piacra.
Telefonnal szórakozni. Ezt a buszon utazva tudom elképzelni, de a zenehallgatásnál ez is kimerül. Netezni buszon vonaton nagyon "izgis" jó szórakozás az idegeiddel a foltokban létezõ lefedettség miatt! <#mf1>#mf1> Videót nézni egy 4 centis képernyõn a magyar utakon gyakorlatilag lehetetlen a remegés miatt. Munkahelyen a számítógép otthon a TV és a számítógép mindenben veri. Ki az az idióta aki beszopja, hogy neki egy ilyen kell szórakozásra... Sajnálom szegényt. Jobban szórakozhatna még a saját nemi szervével is. Javaslom kipróbálni aki nem tudja milyen. <#duma>#duma>
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Az eddigi tapasztalataim az sg-én aszt mutatták hogy nem kell finomkodni... (nyugodtan fikázhatod ha nem tetszik 😄)
Húú az X5 enyhén csúnya és akkor még finom voltam 😄 😄
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
tudjuk ,iphone a zisten.
killall imagent
Kockáknak való 😊
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
http://www.youtube.com/watch?v=vJpEuMidcSU
LZ forever
Fujj de szép az x5.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!