52665
-
#12459 Boxer HUN: megnéznéd, hogy a controller beállításokban van e invert nézésre lehetőség? xbox controllerel játszanám, és jo lenne ha ez bene lenne :) -
#12458 Nemsoká itt a péntek. heheeeeeee -
#12457 Szerintem a DAV marad meg DAV-nak... (Saját tipp volt). -
#12456 Tippelnék mondjuk a Majestick lesz az egyik a dav a másik és az Ivedo . Majd "meglássuk" úgy is :) -
Hungarykum #12455 "Nothing is to be taken for granted, the discussions are at very early stages, but with a bit of luck there is a chance for 3 more vehicles in our game getting the proper name and brand in future ETS2 updates."
Nem lenne rossz 3 új kamion, valós márkanevekkel és márkajelekkel. -
#12454 Regisztráld be a rendes címeddel magadat, majd amikor megrendeled a játékot, ott lesz olyan, hogy átvétel módja.. Személyes átvételt választod, és ott lesz a boltok listája.. -
SuSu1992 #12453 Az ai kamionok is tuningoltak? Mert szerintem az is király lenne, ha másik kamionokon is lenne vagy 50 szúró.. -
Euro Truck #12452 Hát. Ez meg is van. DE én a BOLTBAN szeretném átvenni és nem kellene szállítani.
Ha már regisztráltál, csak nem vagy bejelentkezve, itt megteheted. Ha nem, akkor az alábbi adatlap kitöltésével megteheted.
Felhasználónév:
Jelszó:
Jelszó megerősítése:
E-mail:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Mobil:
Vezetékes:
Kézbesítési cím
Ország:
Város:
Kerület:
Utca/út:
Házszám:
Irányítószám:
Adatok másolása
(Akkor használja, ha a szállítási és a számlázási cím megegyezik)
Számlázási cím
Ország:
Város:
Kerület:
Utca/út:
Házszám:
Irányítószám:
Cégnév:
Ez van. Regisztrálni nem kell már regisztráltam. De hol lehet azt,hogy az egyik üzletben vegyem át? -
#12451 Aki ráér..
-
komiki #12450 regisztrálsz az 576 on ,aztán az előrendelhető dolgok közül a kosaradba rakod a gamét.Ennyi .Szólnak ha megjött.Szerintem igy kell:)
-
#12449 1:15-ről csak nekem ugrott be a King of The Road? -
komiki #12448 Igazad van.Nagyon sok minden változott az előző részhez képest.Itt már megtárgyaltuk hogy milyen lett illetve lehetett volna.Boxer,és jonhbart sokat tett érte hogy milyen legyen,tartotta a kapcsolatot a készítőkkel ők pedig bizalmuk fejében bétakulcsot adtak nekik.Amit mi is figyelemmel követhetünk.Én köszönöm nekik a honosítást meg boxer hun-nak a sok :"beleölt kilómétert.Egy hét és mindenki nyomhatja.DE egyszerüen nem tudom megállni hogy az ilyen hozzászólások mellett ne akarjam fölakasztani magam.Lehetett volna benne teleportkapu ,meg saját ház ,meg gumisműhely,de nem lett hálistennek. Elnézést kérek vajótól is ,tudom nem szereti az ilyen hozzászólásokat. -
JohnBart #12447 Gondolom mert nem eredeti. -
Euro Truck #12446 Sziasztok. Akkor valaki segítene,hogy,hogy kell előrendelni az ETS 2. ( 576 on ) -
halasgabor99 #12445 Sziasztok! Stds 1.5 patch- hoz nem fogadja el a kódomat. Miért? -
gyuri35 #12444 Inkább a zombie driver-t -
WinStar #12443 LOL xD xD
Az ilyeneknek lehet ajánlani a GTA-t,az biztos...de ne vegye meg az ETS-t az ilyen :) Legalábbis sztem :D -
komiki #12442 Igazad van .De jó lenne ha olyan lenne.Meg 200-al repeszteni az autópályán rakott szerelvénnyel,meg kivasalni a kerákpárost meg gyalogostmeg minden ami jó. VIGYÁZATT trollok!! -
WinStar #12441 de ez nem GTA IV lesz :) Hanem ETS 2.Üdv az ETS 2 Világába!!! -
Hungarykum #12440 Olyannak kéne lennie mint a GTA IV-ben. Élethűbb lenne. -
#12439 animált modell lesz a háttérben, semmi több -
ikarus44 #12438 remélem 1 normális ember programozta őket, mert nem lesz kedvem a hülyeségeik miatt szívni. -
#12437 Mondjuk ha úton mennének, AI-k képesek lennének megelőzni őket? Bicikliúton fognak menni, tudom.. -
#12436 Még egy hét. Szerintem nem csak díszek lesznek biciklisek. -
#12435 egyik videóban voltak már, ott szépen tekertek, igaz nem az úton -
Hungarykum #12434 Pedig párat kivasaltam volna -
#12433 forgalomban még egyel sem találkoztam... -
#12432 Biciklizők ugye nem csak díszek lesznek? -
#12431 Ez a 0.nap patch fincsi meglepetés lesz.
Daf tuning
-
-
#12429 egy kis SDTS...
Volvo FH16-al már lehet menni, meg van francia map is hozzá....
itt.
sorry az offért :)
ja a volvo lemaradt.
volvo fh16. -
#12428 -
#12427 Tehát akkor, van a komp és a vasút. A komp látványosabb mikor az ember kihajt. Legalább is látványra. -
endy papp #12426 Addig nálam kamatozik az ára.
Így aztán ha meggondolom magam (mivel személyes átvételt választottam)előrendelésnél, akkor a boltban marad egy ideig,de ettől még nálam a Föld forog tovább,és az élet sem áll meg ,nem fogom tragédiaként megélni az eseményt.
Boxer: Mellesleg megjegyezném ,ha 19-én jelenik meg egy adott játék azt már 18-án a boltban van,vidéki boltban nem ,de a budapestiekben igen,így 19-én átvehető személyesen.
De vidéki boltokba is kiszállítják 19-én.
Ha meg nem így lesz az csak megint a Készítők töketlenkedését mutatja ,jellemzi,hogy még az előre kiírt megjelenést sem tudták betartani.
Nyilván ha futár vagy postás hozza akkor más a tészta.
Csak egy példa:
Tegnap rendeltem elő egy játékot ami ma jelenik meg ,de már a boltokban tegnap ott volt ,még a honlapjukon is feltüntették,meg is kérdeztem telón ,hogy akkor mikor szállítják ki hozzám vidékre,azt mondták ma megkapom.
Persze nem lehet általánosítani boltja válogatja.
Ja és ennél a boltnál minden,előrendelt új terméket ingyen házhoz szállítanak az ország területén.
Az is igaz az ETS2-t nem itt rendeltem meg.(mivel náluk ,még nem előrendelhető)
De volt már olyan játék vásárlásom is amikor 2-3 nappal előbb megtudtam venni a megjelenés előtt,igaz aktiválni nem tudtam csak a megjelenés napján de akkor igen,és már toltam is neki.
Úgy hogy lényeg a lényeg "csak nyugtával a napot"
1 hét múlva lehull a lepel,mire is vártunk ennyi ideig.XD -
#12425 hihetőbb -
#12424 Még 7 nap. -
#12423 Így azért már más. Szépen átlubickol a komp és kigurul a kamion. Ez sokkal tetszetősebb megoldás. -
#12422 -
ikarus44 #12421 ok, és elnézést. nem tudtam hogy nem lehet ilyen kérdést feltenni. -
#12420 A Demo-t.. Azt tedd hozzá..