52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • allock #12499
  • SimaSuna #12498
    ezek az oroszok..minden nap új kamion..

már DAF XF is lassan tölthető :)
  • Boxer HUN
    JohnBart-ot se hagyd ki a sorból, mert nélküle meg csak angolul kapnánk meg a legfrissebb információkat, és legfőképp a játékot. Kijár neki is bőven az elismerés...
  • TruckerDave
    Hát remélem 19-re meglesz a boltokban :D Nincs kedvem várni még olyan sok napot, mikor rögtön lehetne nyomni hétvégén :D
  • dru22
    az eddigi videók és képek ládtán jó game lesz köszi a AudiQuattro-nak, meg Boxer HUN-nak hogy megosztoták ezeket velünk
  • dru22
    na még 6nap és meglátjuk hogy aki megrendelte sikerül megkapnia még aznap vagy legroszabb esetben Kedden jön meg
  • fuszhi
    Számomra nem érdekes a béta, el vagyok majd a demóval ameddig nem jutok jogtiszta teljes verzióshoz. ;)
  • Blackmill1216
  • AudiQuattro
  • AudiQuattro
    Keresd meg.
  • fuszhi
    Erről honnan értesültél? Elég gáz ha úgy is kiadnak demót és nem fér valaki a bőrébe. Amúgy a bétához kulcs is szükséges gondolom azt meg egy ember tudja egyszerre használni és nem több.
  • AudiQuattro
    ets1 bétája is kiszivárgott.de lehet h fake,csak a kommentek arra utalnak h nemvolt az.
  • Boxer HUN
    Sehonnan. Zárt!
  • szabo861011
    Hali!! A Béta honnan tölthető?
  • Blackmill1216
    Állat xDDD
  • Tikal #12484
    utánanézek ennek, nem hallottam még rola :)
  • Boxer HUN
    Elastam a normális kamerám,... fene sem gondolta, hogy szükségem lehet rá... A telefonom meg nem fogom beállítani webcam-nek..
  • Boxer HUN
    FaceTrackNoIR használatával csak egy "normális" webcam kell, és elfelejtheted az egerészős, kontrolleres körbenézegetést... :)
  • Tikal #12481
    Ugye arrol beszelunk amikor a kabinban forgatom a fejem? :) mert akkor remek, STDS-ben nincs ilyen sajnos
  • AudiQuattro
    Csakneked csakmost...baszd fel a hangerőt hagy szóljon..

• Blackmill1216
    Egyébként írta a gyerek az egyik commentbe hogy lesz egy 2 rész is xDDD
  • AudiQuattro
    Nem,egy olyan oldalon van ahol csak béták vannak.Már nem engedi tölteni,de azért van egy pár köszönjük a feltöltést,meg jó a játék stb komment alatta.

#12477:Videó:D Csak túl van spirázva,sok a szabadidő biztos.A zene meg..sztem az lesz a csengőhangom.
  • Blackmill1216
    Jézus Atyaúristen hát ez meg mi ez?
  • wollnerd #12476
    Én is előrendeltem. Majd 19.-én bemegyek a Pólusi üzletbe érte. :)
  • Hungarykum
    Max a személy igazolványt elviszed, de szerintem elég lesz, ha a nevedet megmondod.
  • Ubi52 #12474
    Ha ilyen nyitott torrent oldalakra gondolsz, akkor már egy hónapja letölthető az ETS2. Kamu az összes.
  • TruckerDave
    Ha most előrendeltem a játékot, akkor majd a boltban (mert bolti átvételt választottam) akkor kell majd valami nevet vagy igazoló dolgot mondani ? Mert gondolom kell, hiszen akkor nincs értelme az előrendelésnek csak ilyet még nem csináltam :)
  • AudiQuattro
    6 nappal a kiadás előtt tölthető a béta,ez elég gáz már megint.
  • AudiQuattro
    Ez elég gáz szerintem..

• Hungarykum
    Kicsit szerintem félre értelmezted.
    Én úgy olvastam, hogy a most meglévő 8db kamion mellé, jönne még a közelgő frissítésben (ha szerencséje lesz az SCS soft-nak) 3db teljesen új kamion, valós nevekkel és jelekkel.
  • Boxer HUN
    Három tengelyre helyezhető a különböző nézet, amiket természetesen invertálni is lehet.
  • Skypack
    Szintén :)
  • mani13
    Én is megrendeltem már.
  • Euro Truck
    Jóvan! :D
  • komiki
    Kérsz a BRFK-tól egy rohamkocsit teljes felszereléssel.Addigra már biztosítják a bolt környékét.Mire megérkezel tiszta lesz a pálya.Bemész a boltba elkéred a játékot(lehet hogy választhatsz mellé másikat is teljesen ingyen) és hazaviteted magad.Amikor feltelepítetted játszol vele.Így.
  • Euro Truck
    És hogy kell átvenni? Személyi igazolvánnyal vagy hogyan?
  • Euro Truck
    Hol lehet beállítani,hogy helyszínen akarok fizetni és,hogy ne a számlázási címre? A megjegyzésekbe?? Vagy hova?
  • Tikal #12462
    Nem, egy hamissal....
  • Euro Truck
    És azt is ki lehet választani,hogy ott fizessem ki??
  • Euro Truck
    Tehát a rendes lakcímemmel?