Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Btw, az eltűnő kerék az általában "lod" probléma szokott lenni.
Le kellett szednem az összes JBK trailer modot és a többit pótost is.
Mondjuk azt nem értem, hogy a JBK félék miért nem kompatibilisek ...eltűnő kerekek probléma, pedig
nem is AI modok...
Tegnap leszedtem Fred_be illetve Bora féle pótokat, kiv leszek működnek-e...
hangacsi.blog.hu
Tegnap töltöttem le az új patcht, de az "új" pályarészeken (Skadináv részek, és a golden edition óta új városokban, és pályarészeken) nagyon alacsony az fps-em. Valaki tapasztalt ilyet?, és ha igen hogyan oldotta meg?, mert minden lehetséges beállítást próbáltam, és semmi változás. Az eredeti pályákon, és a keleti részeken viszont minden jó, tehát nem a gépemmel van baj. Semmilyen modot sem használok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Valaki nem tudja, hogy az miért van, hogy multiban miért nem tudunk egy városba szállítani? Mindkettőnknek teljesen máshova szólnak a fuvarok, ami így elég gázos..
Illetve sokaknál látok ilyen "klán" jelzést, olyat hogyan lehet csinálni? 😊
1.20-nél még gond volt velük, azóta nem használom
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Btw, a frissített jazzy féle traffic packot használd. Traffic pack by Jazzycat v3.1
Ha meg a forgalom sűrűségére gondolsz akkor nincsen jobb a Supric féle traffic modnál. Reworked traffic behavior btw... cím ne tévesszen meg az első post már lett frissítve azóta. 😉
Utóbbi többféle mappal is működik kiválóan, köztük a Hungary mappal és a ProMods, TSM mappal is.
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.10.08. 10:54:53
Eddig Jaccycat féle csomagokat használtam, de az új patch-el nem annyira akarnak működni...
Előre is köszönöm a választ! 😊"
Csak a döglött halak úsznak az árral!
CzUKi: nagyon szívesen. 😉
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Azt a pack-ot már próbáltam, de annyira nem jött be, ez a másik viszont jónak tűnik <#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Csak abból kifelejtettem hogy van még egy. Abasstreppas féle wheel pack.
by Ákos Czukovács, on Flickr
Valaki tudna nekem ajánlani egy viszonylag valósághű, vagy szépen kidolgozott kerékpakkot ? Kerestem, de én nem találtam sehol olyant, ami kompatibilis lenne az új (külön gumi, külön felni) verziókkal. Köszönöm előre is !
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Kérdés, a steam teljesítményeket, a játékban is jelzi vagy csak steam profilban?

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Nos azzal fel tudtam pakolni a különböző kiegeket, viszont 1.21-ben eltűnik tőle a kamionok belső része.
(valsz nem kompatibilis az újabb patchekkel) Ellenben ha kiveszem a modok közül, akkor meg egyáltalán
nem látszanak a kiegek (táblák,ledek stb).
Erre vmi 5let? (már ha érthető,hogy mi a probléma😊 )
Viszont srácok! Lenne egy kérdésem: steam-es játékot használok, az alap és a going east verziót. Sajnos még nem volt lehetőségem a Skandináv DLC-t megvenni, viszont a hivatalos oldalon láttam, hogy le lehet tölteni a demo-ját. A kérdésem az, hogy a scandinavian demo mit fed? Időre enged belépni a területre, vagy csak egy részébe? Sajnos sehol nem kaptam leírást, hogy ez a demo hogy is működik...
Előre is köszönöm a választ! 😊
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Milyen térképet,térképeket ajánlotok 1.21.1 mellé?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Utoljára szerkesztette: aurél64, 2015.10.06. 17:16:08
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.10.05. 22:20:50
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
★★★★★
Egyébként találtam egy osztrák rádiót is, Hitradio oe3 csak németnek van jelölve a játékban.
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2015.10.03. 15:51:17
★★★★★
moddolt kamion esetén meg tudom változtatni az ülés előre tolásának mértékét? Sajna, hiába tolom teljesen előre addig, amíg engedi még így is túl távolinak érzem. Ha lehet, írjátok meg légyszíves melyik állomány mely sorát kellene módosítani, hogy még előrébb lehessen az ülést húzni!
Köszönöm!
Ha esetleg nem nagy kérés a Petőfi és Kék duna rádióknak is meg tudnátok adni az előrhetőségét az jó lenne, azokat szoktam még hallgatni.
★★★★★
Szép képek/gépek.
stream_data<0>0>: "http://109.199.57.91/4784/live.mp3|Class FM|Live|HU|128|1"