Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én váltottam a TSM-ről a Promods-ra. Tény, a TSM nagy és vannak hosszú fuvarok. Mondjuk Afrika kidolgozottsága elég...ar. A Promods jobban ki van dolgozva, szépek a városok. Egyedül Írországgal nem vagyok kibékülve az út keskenysége (főleg a körforgalomnál) miatt. Itt azonban vannak havas utak és a hó befolyásolja a kamion viselkedését 😊
Sziasztok!
Az történt, hogy 1.21.1 patch van az eredeti játékomon és a legújabb TSM map-ot (6.1-es) tettem bele, a 6 scs fájlt, ahogy kell és nincsen semmilyen más mod a játékban és mégsem működik vele! Be sem tölti a kezdő menü oldalt sem és kidoib a játékból. Van hasonló ilyen tapasztalata valamelyikőtöknek vagy csak engem szívat ez az új patch. TSM map nélkül természetesen fut a játék . Tudnátok segíteni egy jó tanáccsal, hogy mi lehet a baj? Köszi! Üdv.<#integet2>
SimaSuna
3 óra szenvedés, apró javítások, ki-be lépkedés a játékba, de elkészült.
Még 1-2 apróság (logók/levonók) és teljes pompájában díszeleg a Bestia..

sziasztok! tudna linkelni valaki egy működő trffic modot (nem új kocsikra gondolok hanem nagyobb forgalomra) amit én találtam 950MB lassítja a játékot piros kocka a fényszórók és a szélvédő helyén és persze ki is fagy
Nekem még mindig a magyar map jön be igazán, a traffic modot hozzárakom, igazán ütős darab. Kipróbáltam már a RusMap 1.5.1-et is, az sem rossz.

Ezzel is lehet találkozni, csak bírjuk kiszabadulni belőle:

Jók a gépek, gratula nektek.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Próbáld ki mindkettőt, menj rajtuk néhány ezer kilométert és utána válaszd azt, amelyik jobban bejön. Mondjuk én a TSM-et ismerem, az nagyon jól működik a két DLC-vel, illetve a RusMap-al is, így egy elég "nagy" Európa jön ki (+ Afrika északi része), amin el lehet gurulni akár 4000km-et is egy-egy fuvarral.
Szerintetek melyik jobb térkép a TSM vagy a PROMODS nem tudom választani? Nagyságra a TSM nagyobb nem? 😊
Utoljára szerkesztette: bencus09, 2015.10.12. 18:26:53
Komoly de a váltás eredetileg nem így van 😊

Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.10.12. 14:34:04

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

hordókat eltolod a picsába aztán a narancs úriember legközelebb rendesen pakol 😄
SirHiggins
Ugyan a kóla csak Coca, de ha ez kell nekik...

Utoljára szerkesztette: SirHiggins, 2015.10.11. 13:45:18

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

LeWyTy
Aha veszem észre.<#buck> Ezt amúgy hogy kellene szabályosan kiszedni?<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ákos, Czuki<#worship>
Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2015.10.10. 22:02:49
CzUKi
Útra készen <#hawaii>

by Ákos Czukovács, on Flickr

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

akos25

LeWyTy
Van esetleg hozzá illő magyar pótkocsi skin pakk? <#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Köszöntem szépen<#worship>

Azt hiszem a Hungary mapot keresed... 😉

Hungary map v0.9.26+

Szvsz egyik legjobb, legkidolgozottabb map, nagyon hangulatos. Pilisben igencsak vannak szűk sanszos helyzetek, és vannak olyan széttúrt telephelyek ahol lehet fejet vakarni hogy hogyan is kellene betenni a pótkcsit... 😄
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.10.09. 22:03:20
LeWyTy
Sziasztok. Van valami olyan map ahol szűk helyzetekbe lehet kerülni? Pl mint a Scania Truck Driving Simulator.

Köszönöm a választ,de sajna úgy sem az igazi.
Hozok pár képet... 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SirHiggins
Igen, de a JBK trélerek standalone-ok ill. AI-ban is benn vannak.

Nálam egyetlen egy trailer pack van. A satan19990 féle v3.8-as. Ezzel nincs semmi gond. Néhány pótra alapból nincs írva traffic_trailer_storage.sii de azt utólag megoldottam. Plusz van még mellette pár pótkocsi önmagában.

Btw, az eltűnő kerék az általában "lod" probléma szokott lenni.
SirHiggins
Sanszos.... teljesen szét@te az eddigi modokat a patch...
Le kellett szednem az összes JBK trailer modot és a többit pótost is.
Mondjuk azt nem értem, hogy a JBK félék miért nem kompatibilisek ...eltűnő kerekek probléma, pedig
nem is AI modok...

Tegnap leszedtem Fred_be illetve Bora féle pótokat, kiv leszek működnek-e...

Nem lehet hogy valami mod kavar be? Mert nálam tökéletesen megyen 1.21 alatt is a truck traffic pack...
Nekem sajnos nagyon akad, míg a régi részeken simán megy...
Tudtommal ez mindenkinek ilyen. Nekem is. Az új területeken vannak új, részletesebb grafikai elemek és szerintem ezért esik le az fps. Nálam észrevehető, de nem zavaró mértékben.

hangacsi.blog.hu

Az még okés is lenne de eddig meg jó volt? Amikor meg be akarok írni valamit akkor nem ír semmit sem.
Sziasztok!
Tegnap töltöttem le az új patcht, de az "új" pályarészeken (Skadináv részek, és a golden edition óta új városokban, és pályarészeken) nagyon alacsony az fps-em. Valaki tapasztalt ilyet?, és ha igen hogyan oldotta meg?, mert minden lehetséges beállítást próbáltam, és semmi változás. Az eredeti pályákon, és a keleti részeken viszont minden jó, tehát nem a gépemmel van baj. Semmilyen modot sem használok.

Előre is köszönöm a válaszokat!
SimaSuna
@-t ne feletsd el beírni 😊
Hát hibás az email vagy a jelszó. <#fejvakaras>
SirHiggins
Magára a traffic pack-ra, a személy autóst megtaláltam az up to date, viszont a többi (truck,BDF,painted truck) nem műkszik az 1.21-el

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Miután a játék lefrissítette magát, én mikor elérhetővé vélt letöltöttem a hozzá való multi verziót, telepítettem és mikor elindítottam a bejelentkezésnél nem enged tovább mert hibás az email vagy jelszó. Mi lehet a gond? <#confused>
macleody
A renderelést próbáld játékban. 200%-nál már nem olyan recés, bár nem túl izmos a kártyád.
Sziasztok.Segítségre lenne szükségem.Van egy HD 5770 vga,és hiába állítom be a játékban vagy a kártyán az élsímitást,látszik hogy semmit nem csinál ugyan olyan recés minden.A legújabb catalyst van fent régebbivel még nem próbáltam.Segítséget előre is köszönöm.
ocskoszilard
Gondolom olyan mint a többi demója, vagyis időre van korlátozva.

Hali!

Valaki nem tudja, hogy az miért van, hogy multiban miért nem tudunk egy városba szállítani? Mindkettőnknek teljesen máshova szólnak a fuvarok, ami így elég gázos..

Illetve sokaknál látok ilyen "klán" jelzést, olyat hogyan lehet csinálni? 😊

traffic pack-okkal vigyázni kell, a buszok esetén rendszeresen előfordult, kereszteződésben ha a vonalhoz közel áltam le, akkor a kanyarodó busz telibe talált, nem tudott befordulni, tolatni már nem tudtam, mert mögöttem álltak, párszor eltalált mire elindultam 😊
1.20-nél még gond volt velük, azóta nem használom

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Ööö, magára a traffic packra gondolsz vagy a forgalom sűrűségére?

Btw, a frissített jazzy féle traffic packot használd. Traffic pack by Jazzycat v3.1
Ha meg a forgalom sűrűségére gondolsz akkor nincsen jobb a Supric féle traffic modnál. Reworked traffic behavior btw... cím ne tévesszen meg az első post már lett frissítve azóta. 😉

Utóbbi többféle mappal is működik kiválóan, köztük a Hungary mappal és a ProMods, TSM mappal is.
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.10.08. 10:54:53
SirHiggins
Abban vki tud segíteni, hogy 2.21 alá milyen AI forgalom packokat érdemes feltenni?
Eddig Jaccycat féle csomagokat használtam, de az új patch-el nem annyira akarnak működni...

szavulyzsolt
Szóval... Valaki tudna valamit mondani erről? "Lenne egy kérdésem: steam-es játékot használok, az alap és a going east verziót. Sajnos még nem volt lehetőségem a Skandináv DLC-t megvenni, viszont a hivatalos oldalon láttam, hogy le lehet tölteni a demo-ját. A kérdésem az, hogy a scandinavian demo mit fed? Időre enged belépni a területre, vagy csak egy részébe? Sajnos sehol nem kaptam leírást, hogy ez a demo hogy is működik...

Előre is köszönöm a választ! 😊"

Csak a döglött halak úsznak az árral!

Kis kreativitással meg photoshoppal sokmindent kilehet belőle hozni. Én kicsit átdolgozom a zászlócskákat. Ahogy időm engedi foglalkozom vele. Magyar zászlók lesznek majd (meg már van is kettő féle). Normális nagy felbontású textúrákból összerakva kicsi textil effekttel. 😊

CzUKi: nagyon szívesen. 😉
Hát én 3,50-ért kicsit többet vártam volna,de ne panaszkodjunk.Örüljünk,hogy ilyen is van. <#nevetes1>

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.

CzUKi
Láttam, köszönöm 😄 <#worship>
Azt a pack-ot már próbáltam, de annyira nem jött be, ez a másik viszont jónak tűnik <#eljen>

Ment pm. 😉

Csak abból kifelejtettem hogy van még egy. Abasstreppas féle wheel pack.
CzUKi
Tényleg egész jól sikerült a DLC <#hawaii>
by Ákos Czukovács, on Flickr

Valaki tudna nekem ajánlani egy viszonylag valósághű, vagy szépen kidolgozott kerékpakkot ? Kerestem, de én nem találtam sehol olyant, ami kompatibilis lenne az új (külön gumi, külön felni) verziókkal. Köszönöm előre is !

Kérnék egy linket, ahonnan leszedhetem ezt a Kamaz 54115-öst, ami ebben a videóban szerepel: https://www.youtube.com/watch?v=l4kmgmP-FIs

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

holecsko10
Jelenlegi Man belsőm 😊

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Jogos, figyelmetlen voltam az előzményt illetően.

Kérdés, a steam teljesítményeket, a játékban is jelzi vagy csak steam profilban?
Jó pofa lett ez az új DLC. De csak magyarosan... 😄

Épphogy elég lett az üzemanyag de volt már neccesebb is 😊

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340