Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az történt, hogy 1.21.1 patch van az eredeti játékomon és a legújabb TSM map-ot (6.1-es) tettem bele, a 6 scs fájlt, ahogy kell és nincsen semmilyen más mod a játékban és mégsem működik vele! Be sem tölti a kezdő menü oldalt sem és kidoib a játékból. Van hasonló ilyen tapasztalata valamelyikőtöknek vagy csak engem szívat ez az új patch. TSM map nélkül természetesen fut a játék . Tudnátok segíteni egy jó tanáccsal, hogy mi lehet a baj? Köszi! Üdv.<#integet2>#integet2>
Még 1-2 apróság (logók/levonók) és teljes pompájában díszeleg a Bestia..

Ezzel is lehet találkozni, csak bírjuk kiszabadulni belőle:
Jók a gépek, gratula nektek.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Utoljára szerkesztette: bencus09, 2015.10.12. 18:26:53
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.10.12. 14:34:04
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Utoljára szerkesztette: SirHiggins, 2015.10.11. 13:45:18
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2015.10.10. 22:02:49
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hungary map v0.9.26+
Szvsz egyik legjobb, legkidolgozottabb map, nagyon hangulatos. Pilisben igencsak vannak szűk sanszos helyzetek, és vannak olyan széttúrt telephelyek ahol lehet fejet vakarni hogy hogyan is kellene betenni a pótkcsit... 😄
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.10.09. 22:03:20
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Btw, az eltűnő kerék az általában "lod" probléma szokott lenni.
Le kellett szednem az összes JBK trailer modot és a többit pótost is.
Mondjuk azt nem értem, hogy a JBK félék miért nem kompatibilisek ...eltűnő kerekek probléma, pedig
nem is AI modok...
Tegnap leszedtem Fred_be illetve Bora féle pótokat, kiv leszek működnek-e...
hangacsi.blog.hu
Tegnap töltöttem le az új patcht, de az "új" pályarészeken (Skadináv részek, és a golden edition óta új városokban, és pályarészeken) nagyon alacsony az fps-em. Valaki tapasztalt ilyet?, és ha igen hogyan oldotta meg?, mert minden lehetséges beállítást próbáltam, és semmi változás. Az eredeti pályákon, és a keleti részeken viszont minden jó, tehát nem a gépemmel van baj. Semmilyen modot sem használok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Valaki nem tudja, hogy az miért van, hogy multiban miért nem tudunk egy városba szállítani? Mindkettőnknek teljesen máshova szólnak a fuvarok, ami így elég gázos..
Illetve sokaknál látok ilyen "klán" jelzést, olyat hogyan lehet csinálni? 😊
1.20-nél még gond volt velük, azóta nem használom
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Btw, a frissített jazzy féle traffic packot használd. Traffic pack by Jazzycat v3.1
Ha meg a forgalom sűrűségére gondolsz akkor nincsen jobb a Supric féle traffic modnál. Reworked traffic behavior btw... cím ne tévesszen meg az első post már lett frissítve azóta. 😉
Utóbbi többféle mappal is működik kiválóan, köztük a Hungary mappal és a ProMods, TSM mappal is.
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.10.08. 10:54:53
Eddig Jaccycat féle csomagokat használtam, de az új patch-el nem annyira akarnak működni...
Előre is köszönöm a választ! 😊"
Csak a döglött halak úsznak az árral!
CzUKi: nagyon szívesen. 😉
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Azt a pack-ot már próbáltam, de annyira nem jött be, ez a másik viszont jónak tűnik <#eljen>#eljen>
Csak abból kifelejtettem hogy van még egy. Abasstreppas féle wheel pack.
by Ákos Czukovács, on Flickr
Valaki tudna nekem ajánlani egy viszonylag valósághű, vagy szépen kidolgozott kerékpakkot ? Kerestem, de én nem találtam sehol olyant, ami kompatibilis lenne az új (külön gumi, külön felni) verziókkal. Köszönöm előre is !
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Kérdés, a steam teljesítményeket, a játékban is jelzi vagy csak steam profilban?

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340