52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TYÜTYI2006
    Le kell frissíteni a módokat, egyes térkép módok csak új profillal jók. Ki lehet venni a profilnál módkezelőben a hozzáadott módokat, vagy a profil szerkesztésénél is. Az újakat le kell belőlük szedni, aztán mods mappába másolás után, vissza kell tenni a profilhoz. Gondolom akkor jónak kell lennie.
  • Oliverius
    Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy mióta az 1.22-es frissítés volt egyik map mod se akar futni a gépemen. A játék eredeti és eddig tsm-mel tök jól elvoltam mert a rus mapot sose bírtam működésre győzni valamiért, de most már csak az alap map fut az meg uncsi.
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • atis0418
    Szia! Inkább személyes véleményre lettem volna kíváncsi, de letöltöttem. Majd meggondolom, hogy váltsak-e. Egyikben "ez" a jobb, a másikban meg "az". :)
  • TYÜTYI2006
    Köszönöm, ezeket is kipróbálom ma. A többit meg még keresem tovább. Az időjárás mód biztosan jó lesz. Bár a köd durva lesz ködlámpa nélkül. Igaz a régi Across Americában, PTTM-ben, stb, sem volt igazi a ködfényszóró. A fizikai módot is kipróbálom, 1 fajta már van (Realistic Physics Mod 1.22 v 1.0), de az sem olyan mint amit keresek.
  • szaboz80
    Nem fogom minden kérdésedet megválaszolni, de:

Téli útszakasz (kb 200 km) van a Promods-on. Tényleg hóval borított...
    A régi modok között ne keress, mert valószínűleg az 1.22-vel nem mennek már...
    Kamion fizika mod
    Köd-mod
    Túlméretes szállítmányokkal vigyázz, nem mindenhol férnek el. Elsősorban magasságuk miatt, de a szélesség is gond lehet. Pl.: határátkelő, fizető kapu
  • TYÜTYI2006
    Sziasztok!
    Túl széles, túl magas, túl súlyos, illetve dupla pótkocsis módokat tudtok e ajánlani (oversize módot már sikerült betenni). A double trailerre nem találtam a 2 módos oldalon, de láttam róla multis videót, nem multira kellene. Valamint rendes téli mapot, ahol csúszik is, van is rendesen hó is az utakon. Van téliből Complete Winter Mod 2.5.2, illetve az új frosty mód. De simán 140-nel is mehetek stb., az úton még hóval nemigazán találkoztam, csak mellette, bár még csak pár fuvart mentem vele, különböző helyeken. Az út színe más az tény. Igaz csúsztam már meg többször, de arról a gigaliner mód tehet, ami földúton, már 25 körül megcsúszott kanyarodás miatt, betonúton meg kb 70 körüli sebességtől talán. Illetve van realistic physics módom is. Térkép módokat is találtam. Amik még érdekelnének, reálisabb vezethetőségre ha van valami mód, és hasonlók, ködlámpás módnak is örülnék. Az ets 2.lt, illetve ets2mods.com oldalon keresgélek, de angolul nem tanultam. Illetve pl az lt-s oldalon, 179 oldal ha jól rémlik a trailer mód, 32-őt már átnézve nem láttam a képeken sem túl széles (pedig ilyenről már hallottam hogy van, de a nevét nem tudom), sem túl magas fuvart.
  • LiTTLee
    Nézz fel az oldalukra,be kell regisztrálni csak így tudod letölteni.
    www.promods.net
    Kompatibilis a Rusmappal a TSM-el nem.
  • sulyid
    Köszönöm szépen :)
  • atis0418
    Sziasztok! Tudnátok adni egy kis infót a ProMods map-ról? Csak annyit tudok róla, hogy a gyári map sehol nincs ehhez képest. Tulajdonképp egy egy felturbózott gyári map lenne? Én TSM-et használok (+ Rusmap+Russian Open Spaces+Baltic), de olyan sablon, hogy bealszok rajta.

Köszönettel!
  • Aborg
    Ezek a MOD-kent bekerult autok hogy jelennek meg a jatekban? Rendesen megvasarolhatok az autokereskedoknel?
    Es a "gyors fuvar" listara is felkerulnek ? (Onnan valogatom a fuvarokat amig nincs sajat kocsim)

Valakinek van tapasztalata a Realistic Physics Mod-dal?
  • Maceehun13
    Sziasztok van vmi jó DAF tunning modotok?
  • StephenKing
    Olyan sound mod-ot keresek ami érdemben javítja a kamionok motorhangjait belső nézetben.
  • bélabátyám
    Köszönöm szépen a segétséget.
  • MANos Viktor
    Persze, KATT!
  • sulyid
    Szia megtudnád adni azt hogy honnan szedted le a második képen lévő mostani szériás tgx-et?
    Előre is köszönöm. :)
  • MANos Viktor
    Ideje volt már lecserélni a régi gépet.

• Aborg
    Kivancsi voltam hogy van megoldva a valtas. Talaltam egy jo kis magyar videot.
  • hangacsi
    Nekem is ki van véve, de 99%-ban betartom a korlátozásokat.
  • noelets
    Egyébként ettől még nem hülyeség kivenni szerintem. Én is szinte mindig 90-el megyek, de mikor előzésnél bele kell húzni kicsit vagy az autópályán nem akarod feltartani a belső sávot, mert éppen előzöd azt, aki 86-al megy, nem rossz, ha fel tudsz gyorsítani 100-ig.
  • Axtros
    Európa útjain a kamionoknak 80-90km/h a sebesség határuk. Ezért van alapból benne a programban is ez a funkció. Hülyeség, ha kiszeded - akkor inkább menj és játssz NFS-t - de egyébként simán "ki lehet szedni". Csak egy checkbox a Játékmenet menüpontban, sebességlimiter néven.
  • Axtros
    A Skandináv DLC soha nem volt DVD változatú, csak steam kódú. A megvásárolt "DVD" is csak kód.
    Regisztrálnod kell a steam-re - sajnos nem lehet megúszni - majd ott a DVD tokban található kódot megadod, és a rendszer automatikusan telepíti a kiegészítőt a gépedre. Jobb esetben - ha megvan eredetiben az alapjáték - akkor meg fogja találni és az install - majd az update-ek - automatikusan végigtelepítődnek. Ha mindennel kész, akkor játszhatsz.
    Ha nincs steam-es tapasztalatod, akkor kérj segítséget a steam fórumán, vagy keress rá a Google-lin, sok leírást lehet találni az egész menetéről, magyarul is.
  • noelets
    Indulás: Moszkva-Cardiff, kb. 2300 km.

Ezzel a rohadt tumultussal kezdődött, 1 utcával arrébb....

Ömlik az eső Lengyelországban, látszik, hogy Angliába tartok....

Délutáni csúcs a német autópályán...

Pihenő, már Angliában.

És a cél....
  • PetiM44
    Steamen be tudod aktiválni a kódot, és az majd letölti neked.
  • bélabátyám
    Sziasztok segítsetek,ma megvettem az Euro Truck simulator2 Skandináviát. A Tescoba, haza vittem kibontottam ,és nem volt benne a dvd. De van benne egy steam aktivációs kód. Vissza mentem,a Tescoba az információs asztalhoz . Ott azt mondták,hogy ebbe nincs és nem is jár dvd lemez. Menjek fel az internetre a PlayOn www.playOn.hu oldalra ,és onnan kell letölteni. Én még ilyet nem is hallottam, na felmentem ,meg is találtam az. Euro Truck2 --t de semmi letöltő link ,csak egy leírás a játékról. Most hogy tovább? Belettem csapva ? vagy csak nekem új ez a szitu. Aki járt már így az írja már le ,hogy mit kell csinálni ,hogyan tovább. Előre is köszi.

• SAX80
    Hali :)

Köszi szépen az (remélem) építő jellegű kritikát :)
    Mivel nem sok időm adódik játszani, meló, család, gyerek, stb.... így mikor este 9 után (hajnali 3 vagy 4 órai ébresztő és 10-12 óra munka után), ha a gyerekkel is játszottam és még az asszonnyal is volt időm beszélgetni egy kicsit, akkor ha leülök arra az 1-1,5 esetleg 2 órára játszani vele, annak a plusz 10-20 vagy adott esetben 30 km/h sebességnek nagy jelentősége van.
    Persze az első pontban írtak helytállóak és nagyon dícsérendőek, de úgy gondolom ez mindenkinek a saját választása.
    Ha lenne annyi időm, mint huszonpáréves koromban, szerintem én se gondolkodtam volna rajta, hogy megvegyem-e. De így már más a helyzet...

Mindenesetre köszönöm az észrevételeidet :)

Félreértés ne essék, nem mentegetőztem. A döntés ettől még az enyém.
  • szaboz80
    Kérlek, ne vedd támadásnak, amit írok, de kikivánkozik:

1) A warez nem támogatott, vedd meg, ezzel is támogatva a fejlesztőket.
    2) Ha neked nem elég a 90 km/h, akkor az első pontot vedd tárgytalannak és ajánlom inkább az alábbi játékokat: Assetto Corsa, rF2, NFS... és még írhatnám.
  • Frequency
    Sziasztok!
    Van valami új hír a Magyar map-ról?Fél éve csak az aktuális patch javításai jöttek ki,új településekkel semmi.Talán leállt a projekt ?
  • SAX80
    Baaaaa... csak ennyi? :D
    Királyság... köszi!
    Régebben, azthiszem 18 wos, vagy ilyesmi... abban még nem lehetett így ki/be kapcsolgatni...

Zsírkirály, köszi :)
  • noelets
    Beállítások -> Játékmenet
  • SAX80
    Sziasztok!

Nemrég kezdtem el játszani az Euro Truck Simulator 2 - Scandinavia - val és lenne egy kérdésem.
    Azt, hogy leakad a pótkocsi menet közben sikerült megoldanom egy crack-el... viszont sehogy sem sikerült elérnem, hogy a 90 km/h-s limitet kiszedjem. Itt a fórumban találtam pár linket modokhoz, de egyik sem működött.
    Nem szeretnék 400 km/h-val közlekedni, de jó lenne ha a játék engedné, hogy a kamionom menjen annyival, amennyivel tud... ha 100-al, akkor annyival, ha 120-al, akkor annyival. Tudna valaki segíteni?

KÖszi
  • noelets
    Nem, sajnos.... majd leírom később, hogy melyik szakasz, ha valaki bátornak érzi magát, vagy mittudomén mi kell ahhoz, hogy átjuss ezen... :D
  • bajusza
    Nagyon jó kép, másik út nem volt?
  • noelets
    Köszi!

Ma egy kicsit eláztam az Oroszoknál...... no comment
    Egyébként megpróbáltam újból ezt az utat, de nem sikerült, a hídról lejövet ismét elakadtam....

Utoljára szerkesztette: noelets, 2016.02.22. 21:27:15
  • Desert
    Az ETS2 mappában a c meghajtón, game.log.txt néven.
  • noelets
    Azt hol találom, vagy hogy működik? Lövésem sincs ezekről... :)
  • szaboz80
    A logban minden benne van...
  • noelets
    Erről inkább videót kellene csinálni, mert kidob a játék és azt írja utána, hogy "Az Euro Truck ... működése leállt."
  • szaboz80
    Csinálj róla képet és a log-gal együtt töltsd fel >>>ide<<< németül. (A szöveg fordításában segítek, ha kell).

@noelets: A trailerek működnek... gondolom az AIautók is...
  • atiwrc
    Egyrészről lehetne, de sokkal kanyargósabbak az utak, főleg ott esztergom környékén, jelenleg egy két tengelyes új Iveco-t vettem, de szenvedek vele, macerás befordulni még az egyszerübb kanyarokba is, ráadásul sok az az 1000LE bele..... :)
  • noelets
    Köszi! Tehát akkor gyorsan végig lehet furikázni az egészen...

UI: Közben találtam ismét egy bug-ot a Promods-ban, Inssbruck-ból kifele jövet, Salzburg irányába egy kis útra kikanyarodva a városból, szintén kifagy a játék. EL SE HISZEM