52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • skwerl1990
    Hali! Eredeti szignókat tartalmazó módot és magyar menüt keresek. ha valaki tudna segíteni
  • f2d
    Rossz környéken van a garázsod.
  • Boxer HUN
    nem..
  • Magnum PI
    Találkozott valaki olyan problémával, hogy mikor fejleszt valamit a gépen akkor eltünik minden más fejlesztés? (motor, alváz, festés)
  • f2d
    Hí, de csúf!
  • f2d
    Az AI nagyon buzerant, dehát az életben is sok hülye van az utakon, gondolom ez is fokozni akarták a szimulátor érzést.
  • f2d
    Vedd ki a színjavítást, ameddig nem jöttem rá nálam is inden rózsaszín meg lila volt, mint valami hot truckers-ben.
  • longhaul
    Segítsetek légyszi. A rádióval kapcsolatos.

Beirtam mindent jól, és ilyen szinkavalkád lesz az egész játékból. Miért?
  • TaRka0107
    Miért vált át mindig ilyen buzi színre? Lefestem, aztán mikor megyek magától átváltja...
  • asdr
    meg is van, grafika 1920x1080 minden a lehető legnagyobb értéken. 60 fps fölé nem megy, alatta ugrálgat 50-60 között. Nem értem miért ilyen kevés, mert bf3 ultrában a multiplayer van hogy 70 fps-sel is megy, és azért az egy komolyabb játék. De ez a 60 is bőven elég, nagyon fasza game, és úgy látom, hogy a DEMO mizériát is sikerült kiküszöbölni
  • razor1997
    Fraps-sel tudod mérni az fps.Letöltöd felteszed és elindítod majd a ETS-t is aztán kiírja és én arra lennék kíváncsi.
  • milos620
    Szia!

Nem volt ott senki mellette,sem utána!

Nem előzött az senkit!

Játék hiba?
  • gomze
    Ezt a módot láttátok már?
    SCANIA bullbar
  • Bal0924
    A köszi kimaradt a mondanivalómból. :D
  • Bal0924
    A többi kamiont könnyebb volt kezelni. Mikor azokat vezettem.
  • TaRka0107
    Az fasza akkor:D
  • Maximus4
    Sziasztok!

A kérdésem az lenne,megéri felvenni sofört plusz kamiont?Mikor térül meg kb. amit belefektettem?
  • bigboi8814
    gáz nélkül és kellően lelassítva érkezz a kanyarba
  • nono55
    Köszi már meg van. :)
  • Tikal #15354
    Van ez a real company logo... nem tudom a többi cégnél hogy sikerült az átirat, de a TNT-s logo alatt igencsak látszik az előző, az eredeti, z miért van? :) Miért nem lehet teljesen eltüntetni?
  • rarma
    Hali nono55 !

letöltés innen : http://freakshare.com/files/lc863u1q/speed.rar.html
  • gomze
    Én mentem a pályán belső sávban előttem egy AI kamionos a külsőben kicsit széles rakománnyal (kotrógéppel).
    Leállósávban útjavítás. Enyhe útszűkület sárga csíkkal jelőlve az úttesten, és az AI az összes kihelyezett piros-fehér táblácskát elvitte a kotrógép lánctalpával. Csak arra figyeltem fel hogy jobb oldalon alacsonyan szállnak a jeljőtáblák.
  • Bal0924
    Nemtudom kezelni a Scania-t..:S
    Kanyarban állandóan elvesztem az uralmamat a kamion felett és felborul..

Mikor nem a Scania-t vezettem azt tudtam irányítani. :)

Ennyire érezhető a kamion közötti különbségek?

Amúgy ez az első Kamionos szimulátor ahol belülről nézem a vezetést. Az előzőekben mindig kívülről néztem.
    Eddig ez a legjobb Szimulátoros játék. :) (számomra)
  • Kenny85
    AI vagy tényleg butuska, vagy direkt csinálták ilyenre, hogy ne legyen unalmas az életünk :D
    Kereszteződésben nekem van elsőbbségem, ő meg kifordul elém balra nagy ívben, kormány elránt (nem tudom miért, de én is balra rántom reflexből), de oldalammal végighúztam. Viszont nem kaptam csekket, hogy balesetet okoztam, de a szállítmányban keletkezett 1200 € kár.

Világoskék meg szimpatikus módon az autópálya lehajtóról kifordult elém, mikor 2 méterre voltam tőle. Itt nem zúztam be a szembejövőt szerencsére :D
  • Tikal #15349
    Na csak az kéne még, azoknak a rabszolgahajcsároknak akarsz dolgozni :D
  • hertzui
    Üdv.
    Horváth Rudolf vagy Waberer's skin létezik már?
  • SimaSuna #15347
    tegnap sikerült egy kicsit játszani..az alábbi következtetéseket vontam le.:

XY sofőröm keresett 300eurót...(hogy mennyit?...üzemanyagköltsége 250...tehát 50euró haszon)
    Z sofőröm nem talált munkát, ezért üresen jött a telepre - 250üzemanyag...

mondtátok hogy nem esik..nem a ló..t nem :)
    3 városon keresztül szakadó esőben vezettem...

az AI nagyon buta..gyorsítósávnál megáll...a kereszteződésben megáll...hihetetlen....

kezd kicsit unalmas lenni a dolog..persze mindig van amiért megéri egy kicsit játszani..
  • SimaSuna #15346
    1. kereső...az oldal alján :)
    2. google...

opcionálisan választható :)
  • nono55
    Hi,

Ezt a 90 km/h-ás speed limitet ki lehet ütni valahogy?
  • gordon 24
    :))
  • gordon 24
    Hát én szeretem. Persze ez tényleg csak kis teher tehát én is B-sel vezetem. De ugye a lényeg ugyan ez. Megpakolom van 10-13 cím kihordom haza megyek:))

Szerintem jó kis meló, már vagy 7 éve csinálom, nem unom:))
  • csaba90
    nálad a garázsba hogy van két kamion? vagy csak trükköztél?:D
  • 0Diaz0
    Ilyen velemis volt... csak az okosa épp 3 kamiont próbált előzni.. aztán jöttem én... nemjött össze neki.. de majdnem ütköztünk..
  • Boxer HUN
    Egy másik, veled szemben haladó kocsit előzött, de visszasorolni már nem tudott, ezért inkább megállt a sávodban.
  • Máté97
    Köszi!
  • Tikal #15338
    Eloszor is veszel neki egyet, aztan garazs kivalasztod meg a sofort is. Kesz.
  • ronso
    Nyugodj meg én sem tudom 400 tolni,én 120-on tolom.
  • Máté97
    Sziasztok!
    Valaki elmondaná hogy tudok az alkalmazottamnak kamiont adni?
  • milos620
    Megyek Osnabrück fele a 2-es pályáról leágazó bekötő úton 90-el és bal oldalt jön velem szembe egy személyautó mint, ha Angliában érezné magát!
    Épp, hogy eltudtam kapni a kormányt!

Tapasztalt már itt valaki ehhez hasonlót?
  • V43 1105
    Meglett végre a gépmadaram ..