52658
-
skwerl1990 #15373 Hali! Eredeti szignókat tartalmazó módot és magyar menüt keresek. ha valaki tudna segíteni -
#15372 Rossz környéken van a garázsod. -
#15371 nem.. -
#15370 Találkozott valaki olyan problémával, hogy mikor fejleszt valamit a gépen akkor eltünik minden más fejlesztés? (motor, alváz, festés) -
#15369 Hí, de csúf! -
#15368 Az AI nagyon buzerant, dehát az életben is sok hülye van az utakon, gondolom ez is fokozni akarták a szimulátor érzést. -
#15367 Vedd ki a színjavítást, ameddig nem jöttem rá nálam is inden rózsaszín meg lila volt, mint valami hot truckers-ben. -
#15366 Segítsetek légyszi. A rádióval kapcsolatos.
Beirtam mindent jól, és ilyen szinkavalkád lesz az egész játékból. Miért? -
#15365 Miért vált át mindig ilyen buzi színre? Lefestem, aztán mikor megyek magától átváltja...
-
asdr #15364 meg is van, grafika 1920x1080 minden a lehető legnagyobb értéken. 60 fps fölé nem megy, alatta ugrálgat 50-60 között. Nem értem miért ilyen kevés, mert bf3 ultrában a multiplayer van hogy 70 fps-sel is megy, és azért az egy komolyabb játék. De ez a 60 is bőven elég, nagyon fasza game, és úgy látom, hogy a DEMO mizériát is sikerült kiküszöbölni -
razor1997 #15363 Fraps-sel tudod mérni az fps.Letöltöd felteszed és elindítod majd a ETS-t is aztán kiírja és én arra lennék kíváncsi. -
milos620 #15362 Szia!
Nem volt ott senki mellette,sem utána!
Nem előzött az senkit!
Játék hiba? -
#15361 Ezt a módot láttátok már?
SCANIA bullbar -
Bal0924 #15360 A köszi kimaradt a mondanivalómból. :D -
Bal0924 #15359 A többi kamiont könnyebb volt kezelni. Mikor azokat vezettem. -
#15358 Az fasza akkor:D -
#15357 Sziasztok!
A kérdésem az lenne,megéri felvenni sofört plusz kamiont?Mikor térül meg kb. amit belefektettem? -
bigboi8814 #15356 gáz nélkül és kellően lelassítva érkezz a kanyarba -
nono55 #15355 Köszi már meg van. :)
-
#15354 Van ez a real company logo... nem tudom a többi cégnél hogy sikerült az átirat, de a TNT-s logo alatt igencsak látszik az előző, az eredeti, z miért van? :) Miért nem lehet teljesen eltüntetni? -
rarma #15353 Hali nono55 !
letöltés innen : http://freakshare.com/files/lc863u1q/speed.rar.html
-
#15352 Én mentem a pályán belső sávban előttem egy AI kamionos a külsőben kicsit széles rakománnyal (kotrógéppel).
Leállósávban útjavítás. Enyhe útszűkület sárga csíkkal jelőlve az úttesten, és az AI az összes kihelyezett piros-fehér táblácskát elvitte a kotrógép lánctalpával. Csak arra figyeltem fel hogy jobb oldalon alacsonyan szállnak a jeljőtáblák. -
Bal0924 #15351 Nemtudom kezelni a Scania-t..:S
Kanyarban állandóan elvesztem az uralmamat a kamion felett és felborul..
Mikor nem a Scania-t vezettem azt tudtam irányítani. :)
Ennyire érezhető a kamion közötti különbségek?
Amúgy ez az első Kamionos szimulátor ahol belülről nézem a vezetést. Az előzőekben mindig kívülről néztem.
Eddig ez a legjobb Szimulátoros játék. :) (számomra) -
#15350 AI vagy tényleg butuska, vagy direkt csinálták ilyenre, hogy ne legyen unalmas az életünk :D
Kereszteződésben nekem van elsőbbségem, ő meg kifordul elém balra nagy ívben, kormány elránt (nem tudom miért, de én is balra rántom reflexből), de oldalammal végighúztam. Viszont nem kaptam csekket, hogy balesetet okoztam, de a szállítmányban keletkezett 1200 € kár.
Világoskék meg szimpatikus módon az autópálya lehajtóról kifordult elém, mikor 2 méterre voltam tőle. Itt nem zúztam be a szembejövőt szerencsére :D
-
#15349 Na csak az kéne még, azoknak a rabszolgahajcsároknak akarsz dolgozni :D -
hertzui #15348 Üdv.
Horváth Rudolf vagy Waberer's skin létezik már? -
#15347 tegnap sikerült egy kicsit játszani..az alábbi következtetéseket vontam le.:
XY sofőröm keresett 300eurót...(hogy mennyit?...üzemanyagköltsége 250...tehát 50euró haszon)
Z sofőröm nem talált munkát, ezért üresen jött a telepre - 250üzemanyag...
mondtátok hogy nem esik..nem a ló..t nem :)
3 városon keresztül szakadó esőben vezettem...
az AI nagyon buta..gyorsítósávnál megáll...a kereszteződésben megáll...hihetetlen....
kezd kicsit unalmas lenni a dolog..persze mindig van amiért megéri egy kicsit játszani..
-
#15346 1. kereső...az oldal alján :)
2. google...
opcionálisan választható :) -
nono55 #15345 Hi,
Ezt a 90 km/h-ás speed limitet ki lehet ütni valahogy? -
#15344 :)) -
#15343 Hát én szeretem. Persze ez tényleg csak kis teher tehát én is B-sel vezetem. De ugye a lényeg ugyan ez. Megpakolom van 10-13 cím kihordom haza megyek:))
Szerintem jó kis meló, már vagy 7 éve csinálom, nem unom:)) -
#15342 nálad a garázsba hogy van két kamion? vagy csak trükköztél?:D -
#15341 Ilyen velemis volt... csak az okosa épp 3 kamiont próbált előzni.. aztán jöttem én... nemjött össze neki.. de majdnem ütköztünk.. -
#15340 #15335
Egy másik, veled szemben haladó kocsit előzött, de visszasorolni már nem tudott, ezért inkább megállt a sávodban. -
Máté97 #15339 Köszi! -
#15338 Eloszor is veszel neki egyet, aztan garazs kivalasztod meg a sofort is. Kesz. -
#15337 Nyugodj meg én sem tudom 400 tolni,én 120-on tolom. -
Máté97 #15336 Sziasztok!
Valaki elmondaná hogy tudok az alkalmazottamnak kamiont adni? -
milos620 #15335 Megyek Osnabrück fele a 2-es pályáról leágazó bekötő úton 90-el és bal oldalt jön velem szembe egy személyautó mint, ha Angliában érezné magát!
Épp, hogy eltudtam kapni a kormányt!
Tapasztalt már itt valaki ehhez hasonlót? -
#15334 Meglett végre a gépmadaram ..