Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fuszhi
<#nevetes1>

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

joceruza
Oszt nehogy sertésnek vedd!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
1) Ezt még hallani is fogjátok! (amúgy tényleg ne legyen olyan mint az elõdje)
2) Ugyanolyan hülyeség mint az eddigiek 75%-a! (csak valaki komolyan gondolja és valaki NEM)
3) Ja és annyi hozzászólásban fejtem ki a véleményem amennyiben csak szeretném!
HA valakinek nem tetszik,HÁT TÖRÖLJE!
4) Ahogy visszaolvasgattam (miközben szétvisítottam a fejem),nem te vagy a fórum esze.....<#nevetes1>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ezt már hallottuk 167664x, és felfogtuk, hogy jó lenne ha nem olyan lenne mint az elõdje...
Hülyeségeket meg ne kérjél mint pl a #6001-es hsz-ben...'-.-
Ja és a mondanivalód 1 hozzászólásba tedd meg...

joceruza
Ráérsz.....

gumikacsa
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\

Renault magnum http://kamionszim.hu

joceruza
Na persze meg az is jó volna ha nem hasonlítana az elõdjére.....<#nevetes1>

joceruza
Az is jó volna ha lenne a kamionban egy kis hûtõ mert mikor az ember már letolt 100.000 km-t és nem találkozott mással csak aszfalttal meg fával,akkor leigya magát a sárga földig!<#vigyor2>

En meg arra gondoltam hogy a vezetek kene a kamion es a trailer köze<#wink>
wollnerd
És hogy a játék felkerüljön a "Can You Run It?" oldalra.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Sziasztok!Várható rendszerigényt lehet tudni?Köszi a választ!<#eljen>
v43 001
OFF
Most komolyan, eddig nem írtam, de mostmár kijön belõlem. Muszáj neked itt játszanod az eszed?
ON

Sorry.

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Ez naon F A S Z A lesz <#taps><#eljen>
Szép,szép de remélhetõleg nem 1-2 város lessz országonként mint az elõdben!<#nevetes2>
Muhaha...
De nagy vicc, sok eszed van...'-.-

fuszhi
Szerintem ez reklám fogás, hogy ha lehet kiadás elõtt biztosan még növekedést érjenek el a piacon. Ennyi nem több. Nem hiszem hogy bármit is javítanának már kész van amit összeraktak. Csak manapság nem válogatnak az ez közök között. Mi elõtt kinyitnád a boltod, jobb ha már elõtte letudod mérni valamivel, érdemes -e és ha igen, mennyire. Senki se szeretne pofára esni.Ez is egy lehetséges variáció szerintem.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Magnumrolcsi
Csak nehogy úgy járjanak mint korábban Rig 'N' Roll készítõi, és mi lett a játékból? Pedig pár év alatt lehetett volna még javítani rajta.

fuszhi
Értem, köszi a normális választ.

Jaja. Tudtommal olaszban szoktak felfesteni sárga nyilakat a fizetõnél a telepassosoknak. Ennyi a hasonlóság.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

TruckerDave
Én is kerestem a hasonlóságot, nem is találtam, de már megvan. A Premium mögött ott vannak ugyan olyan nyilak. Arra gondolhatott házi gazda úr 😄

gumikacsa
Neked is és alább fuszhinak is: Az alapvetõ gond kormányzásnál (ETS/GTS/ATS): kis sebességnél a kormány úgy forog, ahogy kell, holtjáték nincs, hacsak nem állítom be hogy legyen. Amint a kamionnal elérsz egy bizonyos tempót (van mikor már 30-nál), kanyarodás közben a kormányt, ahogy fordítod, van egy szakasz ahol "elfelejti a kormányzást", és csak akkor kormányozódik tovább, ha jobban kitekerem a kormányt. Ez a 450°-ból kb. 150°-300°-ig terjedõ tartományban nem reagál semmire. Ez nem csak az én tapasztalatom, ezt mindenki írja, aki kormánnyal játszik. ez 200°-nál nem annyira zavaró, de észrevehetõ, 900°-nál viszont eléggé zavaró, egy komolyabb kanyarban.

Mindketten elhihetitek, elég sokat játszottam a játékokkal. Kormánnyal, és nem is valami gagyi szarral.

Falkon
Szerinted. Akkor te nem azokkal játszottál.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Semmi baj nincs az irányítással sem az ETS,ben, sem a GTS-ben. Kormánnyal.
fuszhi
Remélem nem haragszol meg ,de pontosan el tudnád mesélni mi is ami kellemetlen és zavaró abban ha elfordítod idekint a kormányt és odabent is ugyan úgy fordul? A fizikája a szimulátornak az egy másik dolog. Azt most hagyjuk. A kormányzást nem értem. Szóval mi is a baj, mi lehet a baj vele 😊 Why ? nem értem. 😊 Félre ne érts nem kötekedésbõl kérdezem, csak szeretnék tisztábban látni hogy te hogyan jutottál erre a meglátásra. A holtjátékot is manapság már belehet állítani azt is hogy ne legyen. Ennél többet nem tudnak csinálni. Mármint lehet kelekótya vagyok, de most nem jut a fejembe semmi más gondolat róla ami logikailag azt mondatná velem hogy baj volna vele amit lehetne javítani. Szóval mi az, kérlek legyél olyan szíves és világosíts fel úr? Köszi!

gumikacsa
bennem is felmerült ez a kérdés 😊 Abszolút, nem is hasonlít.

mi?<#circling><#guluszem1>
A sárga nyíl <#idiota>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szerintem, azért adják ki ilyen késõn, mert még rengeteg dolguk van amit ki akarnak javitani csiszolni rajta stb. azért egy ilyen kicsi cégnél eléggé jól összerakták eddig és még fél-1 év mulva rengeteg dologgal fog bövülni a játék. Lehet új ország is bele fog kerülni. Ki tudja?
Gell97 kolega
<#eljen>

kazai21
Mi benne a hasonlóság?<#idiota>

Mi equipo favorito: Real Madrid

wollnerd
<#wow1><#taps>
Ez csak egyre jobb!!!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Fasza. Szerintem ez olasz fizetõ kapu lehet. Van egy kicsi hasonlóság.

gumikacsa
Hát, ez azért nem teljesen így van... ETS1-ben jó irányítás? Na ne vicceljünk már, egyik játékukban sem volt még jó az irányítás, ETS/GTS/ATS volt ebbõl a szempontból a legrosszabb. Az Extreme Trucker 2-ben volt eddig a legelfogadhatóbb, a T&T-ben pedig javítani akarták, de inkább csak rontottak a helyzeten.

luspaydavid
Hát én már vártam hogy pár hónap és kijön, de akkor nem. De nem is baj had dolgozzanak rajta csak szépen, aztán hozzanak össze valami igazán élvezhetõt.
Ez a pénz dolog kicsit ki ábrándító, kíváncsian várom mi lesz ebbõl.

The Truck Is My Life

kazai21
<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

luspaydavid

The Truck Is My Life

Falkon
Nem baj, ha nem veszi meg, de akkor ne híresztelje. Ha én se venném meg, nem kezdeném, hogy inkább elkurvázom vagy valami.... 😄 Persze valóságban nem arra költenék 😉

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

fuszhi
Figyelj azt nem ítélem el, ha nem adnak ki demót, és le szedi valaki csak hogy kipróbálja. Ha nem tetszik neki, ne érezze magát átverve. Viszont ha tetszik neked, és játszol vele, akkor vegyed már meg mert ezzel a készítõk zsebébõl húzód ki a pénzt. Ez nem korrekt dolog.

fuszhi
Egyetértek a fejlesztés az mikor a jól bevált dolgokhoz nem nyulunk hozzá. A többi dolog extra lenne, de a ETS 1 ben megfelelõ a kormányzás. Nem kell itt zsonglõrködni. A többi meg nem érdekel. A szimulátor attól szimulátor hogy jól leszimulálja ha rákötsz egy kormányt. A tájon ha szépítenek az bírom, mert kellemes a szemnek hallgatod közbe a zenét és minden "frankó". "Sokszor a kevesebb azt több." Talán nem véletlen. Én nem tudom ti hogyan vagyok , de teljességgel elégedett volnék ha az elsõ részbõl a kormányzást úgy hagynák ahogyan van.

gumikacsa
bant neki...

Na akkor most warezre való felbujtásért bannoljalak a topikból, vagy szóljak a modiknak? Rühellem ezt a letöltögetõs témát....Egyél bélszínt jó sokat..Igyál jó sok bort és részegen vezessél kamiont!!

wollnerd
Pedig nagyon várom a játékot...
Na mindegy, a kanionok FIZIKÁJA a legfontosabb! legyen ám olyan mint az OMSI! Ha beteljesül akkor olyan népszerû lesz (talán még annál is) mint az OMSI! És akkor majd egyre közelebb lesz az esély a multira a köv. játékuknál! 😊

Nem azért vettem 30k ért kormány hogy szar legyen az irányítás 😄

TruckerDave
Amíg nem jelenik meg a játék majd F1 2011-ezek. 😄 Most jön ki egy 14 nap múlva vagy hogy.

Falkon
Ok, csõ

Robertoo21
Nem tudom honnan szedem össze, de megveszem!!!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

akos25
Végre valami biztos pont, ami a megjelenést illeti. Mindannyian nagyon várjuk már, mondjuk kicsit csalódott vagyok, hogy csak 2012-ben jelenik meg a game, de az eddig látottak alapján kárpótolni fog minket ( báris engem biztosan ) a játék.
#5960: Ok, rendben, hogy nem veszed meg, de nem kell hangoztatni, nem igazán szeretik itt az ilyen fajta hozzászólást, tapasztalatból mondom és nem leoltásból, vagy kötekedésbõl, és azt még a mai napig is restellem....

marius
én nem veszem meg sztem. bocsika de megmondom õszintén.
inkább megeszek egy jó kis Bélszín steaket vörösboros mártással.

Ezért vesszük meg duplán. xDD (És majd valakire rásózzuk 😊)

gumikacsa
egyrészt ez jó hír, mert nem akarnak szart kiadni. Másrészt, elég aggasztó, nem lenne jó, ha belebuknának....