Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
#6081: Nagyon jók az új képek, ígéretesnek tûnik! <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Viszont! A képek remekek! Nem tud senki sem infót szerezni a részletekrõl? Már láttunk csodaszép kamionokat,tájat és újra kamionokat majd megint festõien szép tájat,de magáról a játékmenetrõl semmi. A lényeg hiányzik. Hamar itt lesz a 2012. Kémet az SCS-hez!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Kormányról meg gõzöm sincs, nekem GTS-hez meg Bus Driverhez jó volt az ócsó Logitech Formula Force EX is, gondolom ennek is OK lesz, ha kijavítják az akadozó kanyarodást. ;)
Semmi baj,tenni nem tehetsz róla,csak mások.
30 feletti koroddal igen lejárattad magad.:/
к.ιηтнуα.
Én bevallom képek és új hírek miatt nézel fõként a topicot, de azt már láttam párszor hogy felesleges hozzászólások miatt írtak neked és igen sokszor látom hogy az új hozzászólás a tiéd. Ez nem zavar(na)ha értelmesen fogalmaznád a mondani valódat, és ha valaki neked nem tetszõ stílusba beszél nem kellene egybõl le hordani õt szvsz.
"Okos enged szamár szenved" tartja a közmondás, döntsd el te hova sorolod magad.
The Truck Is My Life
"negatív kritikára csak dühvel tud válaszolni"
Te csináltad most ezt...
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Nem imádni kell,de nem is minden kis apróságba belekötni,amit Te csinálsz.
Azt sem tudod hány éves vagyok,ez alapján "pisás"?Gratula.
A következõkben inkább privátot írj,minthogy ilyen alja féreg stílusban a topikba!
Köszönöm!:)
к.ιηтнуα.
Ha meg nem tetszik,hogy így adják ki,illetve így csinálják,tanulj meg Te is játékot készíteni és hajrá!
Joceruza: "Milyen új infóra számítottál? Új képek vagy videók kellenek? Nincs! Annyira fejlesztenek hogy nincs idejük kiadni semmit!Milyen új infóra számítottál? Új képek vagy videók kellenek? Nincs! Annyira fejlesztenek hogy nincs idejük kiadni semmit!"
Mint például képekre,illetve valami fejleményre,hogy most hol járnak,stb..S nem arra,hogy mekkora nagy hülyeségeken tudtok agyalni,illetve vitatkozni.
Off vége.
к.ιηтнуα.
Mondjuk ez legyen a legnagyobb gond, remélem hamarosan tényleg mondanak valamit a játékmenetrõl, neadjisten a fizikáról/irányításról is lesz videó. Mert a táj kidolgozottságával már biztosan nem lesz gond.
A lényeg, hogy az országonként eltérõ táblákat mutatják be ezeken a képeken, ezúttal Franciaország útjelzõ tábláit. Egyébként az utolsó kép alapján úgy látom, benne lesz a Csalagút a játékban. :)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Renault magnum http://kamionszim.hu
Köszönöm!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem mondom, lehet, hogy Pavelék tényleg kicsit eltúlozzák ezt a pénzügyi dolgot, de el tudom képzelni, hogy ezúttal tényleg felélik a tartalékaikat (pont azért, hogy olyan játékot csináljanak, amit a hozzászólásod második felében írsz). A naivitásról meg annyit, hogy látszik, közöd nem volt eddig szoftverfejlesztéshez. Olyan nincs, hogy megcsinálnak egy játékot, és reklámcélból visszatartják. Itt kõkemény fejlesztési költségekrõl és határidõkrõl van szó, olyan nincs, hogy PR-okokból visszatartunk egy programot - amellett, hogy a kiadók szétrúgnák a segged, a malmozó munkaerõt is folyamatosan fizetned kell, tényleges reklám meg NEM történik. Ez nettó baromság, és kérlek ne vedd sértésnek.
Ez pénzrõl szól és arról hogy ebbõl valaki sokat nyerjen. Amíg valaki azon fáradozik hogy olcsón megoldjon valami olyat, amit drágán eladhat sok embernek és neki jusson a java rész, addig biznisz. Mi szimulátorozunk, õ meg megy és csinálja a sok lébõl amit te nem. Jó biznisz mi? :) Kifizeti az embereit és megy nyaralni kocsit vesz stb. Már rég tudnának csinálni olyan jó kis játékot, hogy beszarnál és futna is a kis gépeden.
A játékfejlesztés a kis fejlesztõknél soha nem arról szólt, hogy kis költségbõl sokat kaszáljanak, hanem arról, hogy megéljenek. Ja, mindenkit kifizet, meg kocsit vesz a bevételbõl, mi? Szállj már le a földre, kis csapat kis játékkal kis haszonra hajt. ;-)
Az viszont valóban igaz, hogy csinálhatnának olyan játékot, amiben minden benne van, ami kamionos játékban jó lenne - az ETS2 lehet ennek az elsõ lépcsõfoka, ezért raknak bele az elmondások szerint több pénzt (de idõt mindenképp).
Ez az igazság, ez a könnyû pára, ez vagy szvétakétú ! Egy a lélek s ezer a ruhája. Érted e szvétakétú
Nem tudom mit szedsz, de vagy hagyd abba, vagy cseréld erõsebbre.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
Am meg bocsi mindenkitõl, hogy én is offoltam, de muszály volt már beírnom, nem tudtam szó nélkül hagyni ezeket...
к.ιηтнуα.
Az, hogy írtam, hogy tudom/tudjuk mit várhatunk a játéktól, az pont arra vonatkozott, hogy nem várok el olyan dolgokat, amik tuti nem lesznek benne, ha meg mégis, akkor kellemesen csalódok. Ez egy kamionos játék, kamionoztam, az sem kevésbé uncsi, bár kicsit izgalmassá tudja tenni a sok balf@sz úrvezetõ.
Ezekhez a játékokhoz ne nagyon hasonlítsuk már, egyrészt nem egy súlycsoport a fejlesztõ cég, másrészt nem éppen egy kategória. Igazából sajnos az scs játékoknak nincs vetélytársa, a rig'n'roll lehetett volna, de súlyos bukta lett a játék, még úgy is, ha hangulatban az a legjobb jelenleg. Talán még az omsi-hoz lehetne hasonlítani, az most viszi a pálmát, ott a grafikát leszámítva minden rendben van. A grafika meg engem nem érdekel, így most nálam abszolút az omsi a favorit.
Renault magnum http://kamionszim.hu