Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk remélem, hogy az új renderer nappal sem okoz csalódást, tehát ha délben felkapcsolom a fényszórót, nem fog mindent úgy bevilágítani a lámpa, mintha éjszaka lenne. :D

Aztamindenit, na ez haladás! Végre az este tíz tényleg este tíznek néz ki! A fények szintén nagyon szépek, a Hold különösen tetszik.

TruckerDave
A tükröt nem is figyeltem :) Meg mintha a mûszerek is jobban világítanának, vagy nem tudom mi van de szép :)

LeWyTy
nem semmi ah minden így fog világítani a sötétben<#eljen><#taps>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Király, végre sötét az éjszaka. A tükörbe meg semmit se látni. xD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

TruckerDave

TruckerDave
+1 meg ezer :D

akos25
Aham.... Egyébkén milyen jó hangulatról beszélsz? Nem vettem észre, hogy itt bárki is olyan jót szórakozott volna ez ilyen féle beírásokon rajtad kívül. Már bocs, nem sértésnek szántam, de ez az igazság.... <#wink>

#6081: Nagyon jók az új képek, ígéretesnek tûnik! <#taps><#eljen>

Ja, ebben a hónapban mindjárt kettõt nyomtak ki a blogra. Ne beszélj már hülyeségeket.

joceruza
Jó volna tudni valami lényeges dolgot is mert a grafika nem minden. Nem tudom spóroljak-e rá vagy ne.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Elvileg még ebben a hónapban szót ejtenek arról is. Remélem tényleg így lesz.

joceruza
Nélkülem megy a vita? Ejnye!
Viszont! A képek remekek! Nem tud senki sem infót szerezni a részletekrõl? Már láttunk csodaszép kamionokat,tájat és újra kamionokat majd megint festõien szép tájat,de magáról a játékmenetrõl semmi. A lényeg hiányzik. Hamar itt lesz a 2012. Kémet az SCS-hez!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

TruckerDave
Ilyen Scania fanos valamit én is kapolhatok ?<#nevetes1>

luspaydavid
<#idiota>

The Truck Is My Life

QVajo!!! <#eljen><#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Mi? Hol? Hogyan? Senki nem támad le, ha írsz egy kritikusabb hozzászólást, (látnod kéne a házigarázda Vajot, ha belendül :D), akkor támadnak le, ha baromságokat beszélsz.

Kormányról meg gõzöm sincs, nekem GTS-hez meg Bus Driverhez jó volt az ócsó Logitech Formula Force EX is, gondolom ennek is OK lesz, ha kijavítják az akadozó kanyarodást. ;)

Ne problémázz azon,hogy most írtam Neked elõször,ráadásképp nem olyan stílusban,ahogy Te!
Semmi baj,tenni nem tehetsz róla,csak mások.
30 feletti koroddal igen lejárattad magad.:/

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

luspaydavid
Tisztelt fórumozó társ !
Én bevallom képek és új hírek miatt nézel fõként a topicot, de azt már láttam párszor hogy felesleges hozzászólások miatt írtak neked és igen sokszor látom hogy az új hozzászólás a tiéd. Ez nem zavar(na)ha értelmesen fogalmaznád a mondani valódat, és ha valaki neked nem tetszõ stílusba beszél nem kellene egybõl le hordani õt szvsz.
"Okos enged szamár szenved" tartja a közmondás, döntsd el te hova sorolod magad.

The Truck Is My Life

v43 001
Olvasd helyett Olvassd :) Neked is lenne mit tanulnod! Sóschipsnek igaza van!
"negatív kritikára csak dühvel tud válaszolni"
Te csináltad most ezt...

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Értelem felsõ fok.
Nem imádni kell,de nem is minden kis apróságba belekötni,amit Te csinálsz.
Azt sem tudod hány éves vagyok,ez alapján "pisás"?Gratula.
A következõkben inkább privátot írj,minthogy ilyen alja féreg stílusban a topikba!
Köszönöm!:)

Te?!..Neked nincs jobb dolgod?Oldalakon a Te hülyeségedet lehet csak olvasni,s semmi értelmeset!Neked semmi nem jó,semmi nem tetszik,csak magyarázol,ahelyett,hogy befognád a pofád és elmennél dolgozni,vagy valami.
Ha meg nem tetszik,hogy így adják ki,illetve így csinálják,tanulj meg Te is játékot készíteni és hajrá!
Joceruza: "Milyen új infóra számítottál? Új képek vagy videók kellenek? Nincs! Annyira fejlesztenek hogy nincs idejük kiadni semmit!Milyen új infóra számítottál? Új képek vagy videók kellenek? Nincs! Annyira fejlesztenek hogy nincs idejük kiadni semmit!"
Mint például képekre,illetve valami fejleményre,hogy most hol járnak,stb..S nem arra,hogy mekkora nagy hülyeségeken tudtok agyalni,illetve vitatkozni.
Off vége.

luspaydavid
Nagyon tetszetõsek ! <#smile>

The Truck Is My Life

Jaja. Mondjuk a rengeteg szalagkorlát engem személy szerint kicsit zavar - mi a halálért kell a kétsávos utak javarészét is körbebástyázni velük? Lenne miért szidnom az Extreme Trucker 2-t, de abban közel sem volt ennyi korlát (megoldották láthatatlan falakkal az elkolbászolást), jobban is tetszett ott a táj, nem éreztem magam "bezárva" az úton.

Mondjuk ez legyen a legnagyobb gond, remélem hamarosan tényleg mondanak valamit a játékmenetrõl, neadjisten a fizikáról/irányításról is lesz videó. Mert a táj kidolgozottságával már biztosan nem lesz gond.

TruckerDave
Az jó lenne, és van rá esély hogy nem hülyeségbõl tették oda azt a táblát :D

Utolsó... Vazze, elsõre gondoltam, na. :D

Hehe, pont most írtam a hozzászólást én is. :D Kösz!

A lényeg, hogy az országonként eltérõ táblákat mutatják be ezeken a képeken, ezúttal Franciaország útjelzõ tábláit. Egyébként az utolsó kép alapján úgy látom, benne lesz a Csalagút a játékban. :)

LeWyTy
Végre nem csak dupla szalagkorlát van<#eljen> Am odabasz nagyon<#taps><#taps><#eljen><#eljen> Kéne már játszani is vele<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

új képek

fuszhi
Tényleg "gyerekek" milyen kormány típusokat támogat majd a szimulátor? Azt honnan lehet megtudni? Mert a készítõk is valamin tesztelik az a típus megteszi nekem is az a biztos.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

joceruza
<#nyes> De a másikhoz még több!

fuszhi
A jó munkához idõ kell !

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
<#nevetes1>

akos25
Hát, ez lett volna a minimum.... :D

joceruza
Vörös vagy fekete latex?

gumikacsa
Megvan annak a titka, hogy megálljon szinte bármelyik hazai kamionos :D

Renault magnum http://kamionszim.hu

Ja, csak hetente 1-2 videót, vagy képadagot.

joceruza
Milyen új infóra számítottál? Új képek vagy videók kellenek? Nincs! Annyira fejlesztenek hogy nincs idejük kiadni semmit!

Már miért ne stoppolhatna le valaki egy kamiont? :) Max 10 esetbõl kilencszer nem áll meg a sofõr, mert siet... :)

hááát,nekem kicsit hülyeség volt az a része...a való életbe is létezik ilyen?Sztem nem...vagy csak én nemtudok róla :S

[NST]Cifu
Megkérnék mindenkit, hogy a felesleges nyafogást hanyagolja. Konstruktívan, és ne rombolóan posztoljatok légyszíves.

Köszönöm!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nem hülyeség amit ír, mert R'n'R-ben az tényleg kellemes kis változatosságot jelentett.

stoppos?Akkor játsz taxissal xD

fuszhi
<#buck>

Halihó , te azt hiszed hogy minden pénzüket beáldozzák egy olyan bizniszbe amirõl aszt hiszik, talán megtérül? :))))))) Ezt most nem mondod komolyan? Meg azt se ugye, hogy én nem gondolkozok? Vicces az úr! vicces :))) Én biztos hogy gondolkozok, és baromságot se írtam. Szerintem, inkább elgondolkodtatót. Mert szerintem nem fontos naivan élni, viszont megteheted.

Nem mondom, lehet, hogy Pavelék tényleg kicsit eltúlozzák ezt a pénzügyi dolgot, de el tudom képzelni, hogy ezúttal tényleg felélik a tartalékaikat (pont azért, hogy olyan játékot csináljanak, amit a hozzászólásod második felében írsz). A naivitásról meg annyit, hogy látszik, közöd nem volt eddig szoftverfejlesztéshez. Olyan nincs, hogy megcsinálnak egy játékot, és reklámcélból visszatartják. Itt kõkemény fejlesztési költségekrõl és határidõkrõl van szó, olyan nincs, hogy PR-okokból visszatartunk egy programot - amellett, hogy a kiadók szétrúgnák a segged, a malmozó munkaerõt is folyamatosan fizetned kell, tényleges reklám meg NEM történik. Ez nettó baromság, és kérlek ne vedd sértésnek.

Ez pénzrõl szól és arról hogy ebbõl valaki sokat nyerjen. Amíg valaki azon fáradozik hogy olcsón megoldjon valami olyat, amit drágán eladhat sok embernek és neki jusson a java rész, addig biznisz. Mi szimulátorozunk, õ meg megy és csinálja a sok lébõl amit te nem. Jó biznisz mi? :) Kifizeti az embereit és megy nyaralni kocsit vesz stb. Már rég tudnának csinálni olyan jó kis játékot, hogy beszarnál és futna is a kis gépeden.

A játékfejlesztés a kis fejlesztõknél soha nem arról szólt, hogy kis költségbõl sokat kaszáljanak, hanem arról, hogy megéljenek. Ja, mindenkit kifizet, meg kocsit vesz a bevételbõl, mi? Szállj már le a földre, kis csapat kis játékkal kis haszonra hajt. ;-)
Az viszont valóban igaz, hogy csinálhatnának olyan játékot, amiben minden benne van, ami kamionos játékban jó lenne - az ETS2 lehet ennek az elsõ lépcsõfoka, ezért raknak bele az elmondások szerint több pénzt (de idõt mindenképp).

Ez az igazság, ez a könnyû pára, ez vagy szvétakétú ! Egy a lélek s ezer a ruhája. Érted e szvétakétú

Nem tudom mit szedsz, de vagy hagyd abba, vagy cseréld erõsebbre.

fuszhi
Rendben megbeszéltük.

Kistódi
Miért kell állandóan vitatkozni? beszéljétek meg privátba csak ne offoljatok!!!<#felkialtas><#szomoru2>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

fuszhi
Halihó , te azt hiszed hogy minden pénzüket beáldozzák egy olyan bizniszbe amirõl aszt hiszik, talán megtérül? :))))))) Ezt most nem mondod komolyan? Meg azt se ugye, hogy én nem gondolkozok? Vicces az úr! vicces :))) Én biztos hogy gondolkozok, és baromságot se írtam. Szerintem, inkább elgondolkodtatót. Mert szerintem nem fontos naivan élni, viszont megteheted. Ez pénzrõl szól és arról hogy ebbõl valaki sokat nyerjen. Amíg valaki azon fáradozik hogy olcsón megoldjon valami olyat, amit drágán eladhat sok embernek és neki jusson a java rész, addig biznisz. Mi szimulátorozunk, õ meg megy és csinálja a sok lébõl amit te nem. Jó biznisz mi? :) Kifizeti az embereit és megy nyaralni kocsit vesz stb. Már rég tudnának csinálni olyan jó kis játékot, hogy beszarnál és futna is a kis gépeden. Nem fogják tenni, mert akkor lenne egyszer egy olyan kicsi bevételük s áron alul kéne eladniuk s többet nyernének vele ha mindig egy kicsit hozzácsapnak nekik már jól erõre le van vajazva jövõre mi jön. ;) Csak ne hogy tévedjek. Mert ha igen akkor lehet többet nem fejlesztenek. :))))))) Pedig szerintem fognak. Olajozottan kivan ez találva sajnos. Ezt sajnálom a legjobban, különben néha a kelleténél több színvonalas játékkal vagy szimulátorral is találkoznánk. De erre nagyon is ügyelnek mi kerülhet bele és mi a tervezett jövõre. Ez az igazság, ez a könnyû pára, ez vagy szvétakétú ! Egy a lélek s ezer a ruhája. Érted e szvétakétú <#integet2> :)))))))

akos25
Csatlakozom, ma is azt hittem, hogy valami új infókat kaptunk a gamerõl, erre mikor benéztem, láttam, hogy már megint megy a show....

Am meg bocsi mindenkitõl, hogy én is offoltam, de muszály volt már beírnom, nem tudtam szó nélkül hagyni ezeket...

Vajo,szerintem kéne az az off topik:D

gumikacsa
Látom, elbeszélünk egymás mellett, legalább is nem értetted, mire is akartam utalni.

Az, hogy írtam, hogy tudom/tudjuk mit várhatunk a játéktól, az pont arra vonatkozott, hogy nem várok el olyan dolgokat, amik tuti nem lesznek benne, ha meg mégis, akkor kellemesen csalódok. Ez egy kamionos játék, kamionoztam, az sem kevésbé uncsi, bár kicsit izgalmassá tudja tenni a sok balf@sz úrvezetõ.

Ezekhez a játékokhoz ne nagyon hasonlítsuk már, egyrészt nem egy súlycsoport a fejlesztõ cég, másrészt nem éppen egy kategória. Igazából sajnos az scs játékoknak nincs vetélytársa, a rig'n'roll lehetett volna, de súlyos bukta lett a játék, még úgy is, ha hangulatban az a legjobb jelenleg. Talán még az omsi-hoz lehetne hasonlítani, az most viszi a pálmát, ott a grafikát leszámítva minden rendben van. A grafika meg engem nem érdekel, így most nálam abszolút az omsi a favorit.

Renault magnum http://kamionszim.hu