52658
-
ntex #15495 Ez mi a szar? Vettem egy 34.400€-s festést a kamionra majd cseréltem egy alvázat, és visszakerült a kamionra a gyári festés automatikusan, újra meg kell vennem azt a mocskos drága paintet... Más is járt már így? -
#15494 Hmm... ha nem látszana -
#15493 Érdekes vasútvonal. :)
-
pcmester #15492 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy barátom most akarja megvenni a játékot és van egy ilyen letöltött verziója és nem bukott még le és van egy mentése. Hogy azt át tudja rakni a megvett játékba? Vagy akkor lebukik? Vagy valami ötlet? Előre is köszi -
Bal0924 #15491 Megvettem eredetiben.
Hol tudom törölni a játékot, már mint a nem eredeti kódot kiírtani amit megadtam neki. -
balukah #15490 Vlaki tudna nekem küldeni egy olyan stream.ssi-t amiben a magyar rádiók benne vannak?Azt nagyon megköszönném:) -
#15489 elég csúnyán összetörtem ma a gépet egy csúnya előzés miatt :DD
-
#15488 Nekem nincs meg a Cabin_sound mod, mert én állandóan zenét hallgatok játék közben és a játék hangja le van véve.
Viszont szerintem te magad is orvosolni tudod ezt a problémát azzal ha a két módban lévő fájlokat összefésülöd, hogy egy módban legyen minden, és akkor elvileg működnie kell.
Én is ezt csináltam a logo móddal amikor összekeverte a festéseket.
Ez azért van mert ugyan abban a mappában (pl: def) kell lenniük a különböző módokért felelős fájloknak, és ha két különböző módban ugyan az a mappa szerepel, de más tartalommal, akkor a játék csak az egyiket tölti be, és annak tartalmát. Tulajdonképpen az összes módot egybe lehetne rakni 1nagy módba ami nem kis feladat, de az már olyan mint ha egy patch lenne a játékhoz. -
#15487 Hoztam nektek egy vidit is! (bocsi a minőségért)
-
basicscale #15486 Ki lehet választani, hogy milyen fuvarokat vállaljanak el a sofőrök, nekem már kerestek 7e is. -
endy papp #15485 Szia .
Ezzel a moddal csak egy a bibi hogy üti a másikat (Cabin_sound.scs)így az nem működik.
Ha esetleg ezt tudnád orvosolni valahogy az jó lenne.
Különben nagyon élethű lett.....,csak emiatt vissza tettem a régit mert a külső zajra is kivi vagyok vezetés közbe.
Tudom hajoljak ki az ablakon ,de ezzel az a gond ,elromlott az ablak emelő szerkezet,így nem tudom leengedni az ablakot,ekkor sebességnél meg nem nyílik ki az ajtót.
Előre is köszi.
Üdv. -
#15484 Sziasztok! Nagyon jó kis játék és remélem a modderek mégjobbá teszik...:D A realistic Physics nagyon jó és mikor a bányából kellett felrángatni egy markolót tök sötétben villogva, az nagyon hangulatos volt..:)
Rengeteg lehetőséget érzek a játékban. Jó lenne ha változnának az évszakok és a menedzselős rész jobban ki lenne dolgozva...
A felvett sofőröket nem nagyon tudom/lehet figyelni hol voltak, mit vittek-hova, valamilyen módon jó lenne ha lenne beleszólás a munkájukba, hamár etetem őket...:) Iszonyatosan lassan fejlődnek...:( -
#15483 Köszönjük.. -
#15482 Sziasztok! :D Most írok először ebbe a fórumba, de annyira tetszik ez a játék! Régen mindig egy rendes és élvezhető busz szimulátorra vágytam, lett is aztán kamionszimulátorra és végre van egy nem olyan egyhangú játék. imádom... :D Nektek is sok jót a játékhoz! -
#15481 -
orixon #15480 Sziasztok, lenne egy kerdesem van ra lehetoseg hogy a kamion egoit kicsereld? Vagyis nem a fenyszorokat hanem az izzokat beloluk. -
#15479 http://www.abload.de/img/ets2_000177gp0a.png -
#15478 Aloha, ebben a fórumban még új vagyok! Ezzel a képpel köszönök nektek! :)
-
#15477 Aláírásom..
-
Oliver1983 #15476 Sziasztok hol találok kiegészítőket a játékhoz? Tud nekem valaki küldeni 1 pár oldalt,linket... koszi -
#15475 Na ezt az új logós módot,és az új patchet berakva már nem szaggat úgy.. ( hálisten! ) viszont minden levan húzva,és úgy 10-20fps között van most a játék.. szóval fura most,de remélem nemkell sokáig így menni ! :D -
#15474 -
#15473 Én már a v1.1.10-el tolom... -
#15472 Át lett ugorva... -
#15471 Ahogy fejlődsz, mindíg hosszabb, és értékesebb fuvarokat vihetsz !
-
milos620 #15470 Én is szeretnék, majd beruházni a játékra így szeretném tudni, hogy csak az 1.1.3-as patch jött ki vagy vannak még régebbiek?
És ha igen, akkor betudná nekem linkelni őket mert én az 1.1.3.-ról tudok ami épp fent van itt! -
endy papp #15469 Köszi.
Már ki is cseréltem,az újra. -
#15468 A 1.1.2-ben mi a javítás -
istenem már :D -
#15466 Goede dag Nederland!
-
milos620 #15465 Várakozás Doverben,majd indulás a Seafrance-ra! :)
-
#15464 A "Realistic Physics Mod v1.2 avec limiter" nevű móddal van egy kis probléma.
Ütközés után a fűlke vadul elkezd bólogatni, és nem hagyja abba.
Ezt a problémát orvosoltam a mód javításával.
Most már elvileg nem bólogat a fülke feleslegesen, legalábbis nekem nem csinálta pedig többször is direkt neki hajtottam 130-al a szalagkorlátnak.
Viszont az 1.2 módban lévő fizikai tulajdonságai megmaradtak.
Physics Mod v1.3 -
jocking #15463 Trucksimforumról itt a legfrissebb Real Logos Mod. Mindent cserél, zászlókat, menü ikonokat, kamionokon a plecsniket, és a festést sem cseszi el.
MOD -
Gázfröccs #15462 És ezt a no limit modot honnan lehet leszedni? -
Bal0924 #15461 A többségetek leszedte a limitet a 90km/h-nál? -
#15460 Nekem kb 4800ft lesz.. bár csak kódot kapok ezért.. :) -
fcbarcelona1 #15459 ok köszi -
#15458 De, hivatalos oldalon fent van. Olyan néven találod, hogy "Free Trial". -
#15457 mindegyik kamcsi csak 90-et tud menni,szedd le a no limit mod-ot -
#15456 azt szeretném kérdezni hogy valaki nem lakik ráckeve közelében vagy