52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ntex
    Ez mi a szar? Vettem egy 34.400€-s festést a kamionra majd cseréltem egy alvázat, és visszakerült a kamionra a gyári festés automatikusan, újra meg kell vennem azt a mocskos drága paintet... Más is járt már így?
  • begotten
    Hmm... ha nem látszana
  • begotten
    Érdekes vasútvonal. :)

• pcmester
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy barátom most akarja megvenni a játékot és van egy ilyen letöltött verziója és nem bukott még le és van egy mentése. Hogy azt át tudja rakni a megvett játékba? Vagy akkor lebukik? Vagy valami ötlet? Előre is köszi
  • Bal0924
    Megvettem eredetiben.
    Hol tudom törölni a játékot, már mint a nem eredeti kódot kiírtani amit megadtam neki.
  • balukah
    Vlaki tudna nekem küldeni egy olyan stream.ssi-t amiben a magyar rádiók benne vannak?Azt nagyon megköszönném:)
  • Gerypapa 95
    elég csúnyán összetörtem ma a gépet egy csúnya előzés miatt :DD

• gomze
    Nekem nincs meg a Cabin_sound mod, mert én állandóan zenét hallgatok játék közben és a játék hangja le van véve.
    Viszont szerintem te magad is orvosolni tudod ezt a problémát azzal ha a két módban lévő fájlokat összefésülöd, hogy egy módban legyen minden, és akkor elvileg működnie kell.
    Én is ezt csináltam a logo móddal amikor összekeverte a festéseket.
    Ez azért van mert ugyan abban a mappában (pl: def) kell lenniük a különböző módokért felelős fájloknak, és ha két különböző módban ugyan az a mappa szerepel, de más tartalommal, akkor a játék csak az egyiket tölti be, és annak tartalmát. Tulajdonképpen az összes módot egybe lehetne rakni 1nagy módba ami nem kis feladat, de az már olyan mint ha egy patch lenne a játékhoz.
  • bocskor3
    Hoztam nektek egy vidit is! (bocsi a minőségért)
  • basicscale
    Ki lehet választani, hogy milyen fuvarokat vállaljanak el a sofőrök, nekem már kerestek 7e is.
  • endy papp
    Szia .
    Ezzel a moddal csak egy a bibi hogy üti a másikat (Cabin_sound.scs)így az nem működik.
    Ha esetleg ezt tudnád orvosolni valahogy az jó lenne.
    Különben nagyon élethű lett.....,csak emiatt vissza tettem a régit mert a külső zajra is kivi vagyok vezetés közbe.
    Tudom hajoljak ki az ablakon ,de ezzel az a gond ,elromlott az ablak emelő szerkezet,így nem tudom leengedni az ablakot,ekkor sebességnél meg nem nyílik ki az ajtót.
    Előre is köszi.
    Üdv.
  • Titan
    Sziasztok! Nagyon jó kis játék és remélem a modderek mégjobbá teszik...:D A realistic Physics nagyon jó és mikor a bányából kellett felrángatni egy markolót tök sötétben villogva, az nagyon hangulatos volt..:)
    Rengeteg lehetőséget érzek a játékban. Jó lenne ha változnának az évszakok és a menedzselős rész jobban ki lenne dolgozva...
    A felvett sofőröket nem nagyon tudom/lehet figyelni hol voltak, mit vittek-hova, valamilyen módon jó lenne ha lenne beleszólás a munkájukba, hamár etetem őket...:) Iszonyatosan lassan fejlődnek...:(
  • Boxer HUN
    Köszönjük..
  • bocskor3
    Sziasztok! :D Most írok először ebbe a fórumba, de annyira tetszik ez a játék! Régen mindig egy rendes és élvezhető busz szimulátorra vágytam, lett is aztán kamionszimulátorra és végre van egy nem olyan egyhangú játék. imádom... :D Nektek is sok jót a játékhoz!
  • Johnny 19
  • orixon
    Sziasztok, lenne egy kerdesem van ra lehetoseg hogy a kamion egoit kicsereld? Vagyis nem a fenyszorokat hanem az izzokat beloluk.
  • Johnny 19
    http://www.abload.de/img/ets2_000177gp0a.png
  • Johnny 19
    Aloha, ebben a fórumban még új vagyok! Ezzel a képpel köszönök nektek! :)
  • Boxer HUN
    Aláírásom..
  • Oliver1983
    Sziasztok hol találok kiegészítőket a játékhoz? Tud nekem valaki küldeni 1 pár oldalt,linket... koszi
  • 0Diaz0
    Na ezt az új logós módot,és az új patchet berakva már nem szaggat úgy.. ( hálisten! ) viszont minden levan húzva,és úgy 10-20fps között van most a játék.. szóval fura most,de remélem nemkell sokáig így menni ! :D
  • gigamen
  • Boxer HUN
    Én már a v1.1.10-el tolom...
  • Boxer HUN
    Át lett ugorva...
  • gomze
    Ahogy fejlődsz, mindíg hosszabb, és értékesebb fuvarokat vihetsz !

• milos620
    Én is szeretnék, majd beruházni a játékra így szeretném tudni, hogy csak az 1.1.3-as patch jött ki vagy vannak még régebbiek?

És ha igen, akkor betudná nekem linkelni őket mert én az 1.1.3.-ról tudok ami épp fent van itt!
  • endy papp
    Köszi.
    Már ki is cseréltem,az újra.
  • mani13
    A 1.1.2-ben mi a javítás
  • szabii98

istenem már :D
  • szabii98
    Goede dag Nederland!
  • milos620
    Várakozás Doverben,majd indulás a Seafrance-ra! :)

• gomze
    A "Realistic Physics Mod v1.2 avec limiter" nevű móddal van egy kis probléma.
    Ütközés után a fűlke vadul elkezd bólogatni, és nem hagyja abba.
    Ezt a problémát orvosoltam a mód javításával.
    Most már elvileg nem bólogat a fülke feleslegesen, legalábbis nekem nem csinálta pedig többször is direkt neki hajtottam 130-al a szalagkorlátnak.
    Viszont az 1.2 módban lévő fizikai tulajdonságai megmaradtak.

Physics Mod v1.3
  • jocking
    Trucksimforumról itt a legfrissebb Real Logos Mod. Mindent cserél, zászlókat, menü ikonokat, kamionokon a plecsniket, és a festést sem cseszi el.
    MOD
  • Gázfröccs
    És ezt a no limit modot honnan lehet leszedni?
  • Bal0924
    A többségetek leszedte a limitet a 90km/h-nál?
  • 0Diaz0
    Nekem kb 4800ft lesz.. bár csak kódot kapok ezért.. :)
  • fcbarcelona1
    ok köszi
  • GerY5
    De, hivatalos oldalon fent van. Olyan néven találod, hogy "Free Trial".
  • bakkerman
    mindegyik kamcsi csak 90-et tud menni,szedd le a no limit mod-ot
  • tomi151996
    azt szeretném kérdezni hogy valaki nem lakik ráckeve közelében vagy