Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az nem tetszik, hogy az alsó túlságosan lefele van állítva.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Én nem látok hibát benne:D

к.ιηтнуα.

Igazából nem vágom a képek alapján sem, hogy tényleg lesz-e vonatozás az alagútban vagy sem, de meglepne ha lenne. Kb. 30 kilométer a EuroTunnel Shuttle útja, az a térkép méretarányát nézve olyan 3 perces út a játékban (kevesebb mint a Düsseldorf-Köln távolság a GTS-ben, pedig az is hangyafasznyi). Szóval nem érné meg a komphoz hasonlóan fast-travelben megcsinálni, valós idõben meg tovább tartana szerintem beállni egy állásba, mint átzúgni az alagúton. :D

Ha a vonatozást megcsinálják azzal nagyon sokat fognak dobni a játék menetének a változatosságán! Csak ne hogy bugos legyen!!!
Amúgy az a minidarus, téglaszállító utánfutó nagyon jól néz ki!

Egyszer írtam nekik a vonatos közlekedést hogy ráhajtunk a vonatra és onnan utazunk esetleg egy animációval megspékelve, azt hittem hogy ebbõl nem lesz semmi erre tessék. ( Azért szerintem nem az én kérésem miatt rakták be :)

luspaydavid
Mostanában menõ szöveg 12 évesek körében...

The Truck Is My Life

photoshop...ha a fail-t nem érted az már problem :)

Ja meg ami lemaradt...az AI. Satufék, padlógáz, nem annyira bejövõs.. :D
llacee
PS fail

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

Fúha....most ahogy játszok a GTS-sel pár észrevétel jutott eszembe..

Remélem hosszabb idõ lesz a cuccos leszállítására, mert ezeket az idõket tartani szinte lehetetlen..

Ha már ennyire valósághû, kicsit lomhábbá tenném a kamionokat...szerintem túl gyorsan kapcsolnak teljes terheléssel is, nincs meg a váltások között a szünet, így eléggé ront a játékélményen. A kormányzásról már beszéltünk, ahogy egy bizonyos szög után rá kell fordítani különben lemész az útról..

Na meg én bevezetném az OMSI féle egérrel kapcsolgatom a mûszerfalon a gombokat címû dolgot is... :D
kutizsolt
jó meg minden de úgy látom hogy a VOLVO tükrét elcseszték egy picit <#confused>
de remélem még javitnak rajta:D

V-Power Shell

norbee46
Bár nem egy kategória a 2 game, de ha már versenyrõl van szó akkor én személyszerint a MotoGp vagy SBK mellett döntenék. De nekem megfelel addig ETS Mega Mix Map Plus-al! <#taps>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

kazai21
<#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

fuszhi
Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez a kép nekem Így jobban tetszik ;) :)))))))) Amúgy köszi a feltöltést. Úgy látom remek lesz azért. Üdv mindenkinek.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

wollnerd
Vonaton fogunk utazni!! :D <#taps>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

Azta nagy...nagyo...nagyon ott van<#eljen><#eljen><#nyes>
TruckerDave
Majelent meg az F1 2011, én addig el leszek azzal :D

norbee46
Köszi a képeket!

Tetszetõsek! Egy a baj messze van még 2012, de várunk türelemmel!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

TruckerDave
<#eljen> Nem rossz! Ritkán tesznek ilyen késõn képeket, de jobb késõn mint másnap :D

Pár kép az Eurotunnel-en való átjutásról :)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

luspaydavid
Ez szép és jó csak ezt nem a GSC Game World csinálja :D De nem volnra ossz az biztos.

The Truck Is My Life

VERESS 96
+1

Szerintem forgalmazónként eltérõ lesz. Amazonon tudtommal cirka 7000 forintért kínálják elõrendelésben, de ez nem azt jelenti, hogy itthon is ennyibe kerülne. Trucks and Trailers is itthon tán 2990-be fájt, a briteknél ennek a duplájába. :D

@fuszhi: +1, jó lett a fejléc. ;)

Van már valami infó a játék várható áráról?
fuszhi
Szép az új háttér!

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

<#eljen>jóó

Ezek alapján kíváncsi leszek a teljes éjszakára!
Ha olyanra megcsinálnák, mint az egyik képen a tükörben akkor lenne nagyjából élethû!

TruckerDave
Elõbb írnak mint olvasnának. -.- :D Ezek már úgysem változnak<#nemtudom><#vigyor>

Tedd hozzá gyorsan, hogy a térkép egy részét, mielõtt még néhányan felriadnak, mint a hivatalos blogon... :D

Az éjszakát gondolom szándékosan nem mutatták, mert még próbálják belõni.

Egyébként tetszenek a hozzászólások a blogon. A bejegyzés szövege: "idõjárást nem tudunk mutatni, mert az effektek még nincsenek kész".

Elsõ hozzászólás: "És mi van az esõvel? Hóval?"

XD

gumikacsa
"Többi viszont "szép GTS"" Na aezen a dumánn még mindig ki tudok akadni (attól függetlenül is, hogy ez így van). :D

Mivel a játék alapja, motorja ugyan az, sõt a térképet egy az egyben abból mentették, és minden modellt nem fognak lecserélni, így nem csoda, ha a gts köszön vissza itt-ott. Nincs ezzel semmi baj.

Renault magnum http://kamionszim.hu

TruckerDave
Tényleg azt én is írni akartam, csak elfelejtettem <#idiota>

luspaydavid
Az a fa nagyon, ott van szépen mozog, jól néz ki ! <#taps>
Többi viszont "szép GTS" Az az ég még mindig olyan világos :(

The Truck Is My Life

TruckerDave
Nem rossz! Csak mehetne több kamion, de nem úgy mint GTS-ben, hogy pót nélkül mászkált csomó. 0:07-nél meg a gép lökhárítója átvált fehérre. :D

thomson002
Egy nap leforgása :
http://www.youtube.com/v/Nml5smjpa48&version=3

http://indafoto.hu/Thomson

luspaydavid
Na már van némi fogalma miért rágjuk a fülét az SCS-nek :D

The Truck Is My Life

Jaja, nem fogadunk el kifogásokat. :D

Mindesetre a videót látva egyre valószínûbb, hogy a T&T után az ETS2-ben is lesz Scania.

TruckerDave
És már nem mondhatja, hogy még nem vezetett kamiont ezért nem pontosan tudja milyen a fizika :D (Nem is mondott ilyet szerencsére)

Remélem, hogy ezután jobban a körmére néz a fizikáért és az irányításért felelõs programozóknak... :D

TruckerDave
Elején kicsit idegesnek tûnik, de érthetõ. Viszont tök jól ment neki, meg gondolom nagyon élvezte.

Jaja. Södertalje itt van most tõlem 30 kilométerre. Ideje lesz már megnézni a Scania múzeumot, mielõtt hazamegyek... :D

"A gyártókkal való tárgyalásaink néha igen érdekes fordulatot vehetnek - így történt ez most a Scaniával, a cég ugyanis nemrég meghívta csapatunk vezetõjét, Pavel Sebort a vállalat södertäljei központjába, hogy egy tesztkör keretében kipróbálja egy nyergesvontatójukat a Scania DemoCenteren, a cég saját tesztpályáján.

Miután Pavel életében elõször vezetett kamiont, érthetõ, hogy kicsit ideges a videón, de ugyanakkor izgatott is - egy V8-as, 730 lovas nyergest volt szerencséje kipróbálni, amely egy (a skandináv országokra jellemzõ) hatvan tonnás, 24 méter hosszú vontatmánnyal kellett, hogy megbirkózzon. Kezdõ létére egész jó kört ment - lehet, hogy a kamionszimulátoros múlt mégis jelent valamit?"

http://www.youtube.com/v/NZ2B9edALgU&version=3

gumikacsa
Jól látom, hogy végre beültek igazi kamionba?

Renault magnum http://kamionszim.hu

joceruza
Na vazze! Tényleg csecse! Szépnek szép,de szerezzetek már a lényegrõl is infót! A sötétebb éjszakát már pipálhatom is a listámon.<#finom>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ott, ahol az amerikai filmek. ;D

Hmm... tetszetõs... <#eljen>
Atikah
Pedig ez már kurva régi, sõt ahogy látom, SCS blogjáról linkelted be.. ahol dátum is van szerintem. <#lama>

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

aerolive
ez milyen bolygón játszódik, hogy ekkora a hold?

Nagyon szépek. Már alig várom hogy ki jöjjön. :)<#taps><#eljen>

Ja, a Humber-híd. Már volt.

Gell97 kolega
<#eljen>