52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
zoltan1232 #17978 Esetleg a mentések mappába a config-ba állítódhatott el valami. -
Nekem minden fullon van a grafikánál nem ott van a gond... -
Bal0924 #17976 Köszi a segítséget. -
orixon #17975 Mar tobbszor lattam ezt a kerdest felteve es senki nem valaszolt ra, azok a jatekosok kozul akik nagyon ertenek a jatekhoz. Nekem van nemi tapasztalatom, de nem tudom magam hozzuk hasonlitani, de erre a kerdesre en azt mondom hogy a ket hatso tengelyes kamionok jobban viselkednek a kanyarokban, magyarul nagyobb sebessegnel nem dolnek fel, sodrodnak ki olyan konnyen mint az egy tengelyes kamionok.
A masik pedig kissebb a tartaly, mivel nincs annyi hely hogy egy nagyot lehessen betenni, de ez nem olyan nagy gond, tobbet allsz meg tankolni...ennyi.
Ezt tapasztalatbol irtam, igy vettem en eszre a dolgokat. Aztan lehet van ra meg mas magyarazat is nem tudom. -
Bal0924 #17974 Nincs erre jó válasz, vagy értelmetlen a kérdés?????????????????????
Melyik a jobb, a meghosszabbított tengely(dupla kerék hátul) vagy a sima? -
Zidan21 #17973 hali
valaki tuna nekem küldeni olyan pótot amit lehet festeni.
előre is kösz! -
szerintem inkább a grafikai beállitások, haladó beállításoknál kéne megkeresned az időjárásos opciónál. :) -
kiko97 #17971 Valaki mondja meg nekem hogyan csinálom meg dds ből scs-be mert ha a . után átirom scs re akkor nem jó -
Nem tudja valaki hol keressem az esö beállitásait? Nálam már egy hete nincs esö beborul és ennyi,valami mod szerintem kikapcsolt valamit.Se már üres a mod mappám és a játékot is ujra tettem és semmi... -
Hungarykum #17969 Ha jól olvastam, akkor e hét végén jön az új peccs. -
Hungarykum #17968 Egy módot csináltam amiben minden kamionhoz elérhető a Volvo 600, 700 és 750LE-s motorja.
Ezek már elég erősek. Ha ez jó.
Letöltés -
razor1997 #17967 Ügyes vagy.
Tudomásom szerint nincsenek ilyen modok de te valami versenykamiont akarsz vagy mi mert még azok is 160km/h ra vannak lekorlátozva.Meg hova kell így sietni,ez nem ETS1 hogy csak nyomod oszt jóvan,azért már ez sokkal jobb.Ellehet gondolkozni. -
ETS2Player #17966 Tud valaki adni linket hosszú áttételű váltóhoz ? Vagy valami erős motort amivel nagyon jól gyorsulnak a vasak..
Tiltás nélkül 170-et mentem gyári 730lovas scaniával:) -
sikerul Tomika boy?
-
HCsuky #17964 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_11_5_di66zpbvjk.png
Bocsi -
Köszi szépen:) -
HCsuky #17962 Egy kis Hungarikum :D:D:D
-
Tomika boy itt a DXTbmp link http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Editors/DXTBmp.shtml -
a Scania T500 működik rendesen valakinek?
hiába tettem alá a 6x2-es vázat, nem megy :( -
THX :D -
LINK -
Hali!
Nem tud valaki linket adni hogy honnan lehet leszedni a DXTbmp-t?
Előre is köszi! -
Ritt2000 #17956 Sziasztok!
Teszteltem a betűtípust a magyar maphoz ha valaki készít
-
Itt találsz.... :)
...::: LETÖLTÉS :::... -
Valaki nem tudja van-e már mod a premium tuningolásához? :D -
Bowie #17953 Üdv.Nem éppen ide vág,de igazi fanoknak ajánlanám:
http://www.youtube.com/watch?v=lWa03_VymoY&feature=related
Itt lehet közülük csemegézni,de az árukat ne nézzétek:
http://www.etamiya.com/shop/tamiya-tractor-trucks-c-91.html -
Bal0924 #17952 Melyik a jobb,
A meghosszabbított tengely(dupla kerék hátul) vagy a sima? -
Like, nagyon szépen alakul.
Mat értékeket én is próbálgatom, a Premium-nál ezt alkalmaztam legutóbb:
material : "eut2.dif.spec.add.env" {
texture[0] : "xxxxxxx.tobj"
texture_name[0] : "texture_base"
texture[1] : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
texture_name[1] : "texture_reflection"
diffuse : { 0.351 , 0.351 , 0.351 }
specular : { 0.098039 , 0.098039 , 0.098039 }
shininess : 50
add_ambient : 1
reflection : 0
env_factor : { 0.0132389 , 0.0132389 , 0.0132389 }
}
Gondolom, a diffuse color-t megcsináltad Zmodban. A mat értékeknél azt tapasztaltam, hogy a diffuse értékek csökkentésével sötétebb tónusú lesz az adott alkatrész, ugyanúgy, ahogy eddig ETS/GTS-ben. -
vyndree #17950 Megtaláltam, köszi: Real logos -
real logos moddal.. -
vyndree #17948 A kamion neveket, illetve logókat-emblémákat hogyan tudom eredetivé varázsolni? -
Scania custom wheels:
Petrik megcsinálta Volvo-hoz is a klímát:
Jó reggelt!
Végre felkerült a klíma is....még jó, hogy jön a tél :)))
1920x1080
Aki esetleg vágyik rá, az az alábbi linken letöltheti (csak Scania-hoz, nem tudom ki csinálta)
jocking #17944 Úgy tűnik, megoldódott a problémám. (Nagyon hátrakerült már, úgyhogy leírom újra.)
A probléma: kifagyott a játék, ha kereskedőhöz mentem(a térképen, nem saját géppel "lábon"), vagy ha lemondtam egy fuvart (amit nem saját kamionnal csináltam, ez még fontos lesz).
A megoldás: Valamiért neheztelt a játék, hogy nincs saját kamionom. Eddig mindig amit megvettem, kiálltam vele a bolttól, és rögtön alá is tettem egy sofőrömnek. Így valami miatt, amikor a játéknak 2 lehetősége van:
- egyik: megszakított fuvarnál a saját kamionomba dob
- másik: a tulajdonképpeni menübe dob, ahol a tuningolt renault forog a háttérben, ha épp nincs fuvar és saját kamion
A játék természetesen a harmadik lehetőséget választotta, amikor is "szabálytalan művelet bla-bla-bla, és b*sszam meg magam".
Konklúzió: Saját kamion mindenképp KELL, még ha nem is használom.
Amilyen hibák itt előjönnek, most már lassan tényleg leteszem a hajam... :D -
matusz09 #17943 am nem tudja valaki, hogy mikor jön ki a kövi pecccsss? -
Bal0924 #17942 Melyik a jobb?
A meghosszabbított tengely vagy a sima? -
matusz09 #17941 Köszi szépen meglesem, végül is attól a színkavalkádtól bármi jobb :D a fa meg amúgy is bejövős -
asdr #17940 Tessék. Én ezt használom, ha szereted a fát be fog jönni
-
matusz09 #17939 jóccakát mindenkinek!
Nem tud valaki egy modot, ami új interiort ad a volvo premium belsőbe, mert engem zavar, hogy olyan lilás színű a kormány meg a kárpit egy része...