Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lorci
Nagyon szép idáig csak remélem, hogy nem magadnak csinálod úgy értve, hogy majd valamilyen verziót megosztasz velünk is.
Úgy látom hogy még a pót árnyékolásával is lesz elég bajod, csak kitartást<#eljen>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Skypack
Nem lett rossz ez a scania, és játék is mérföldekkel jobb elõdeinél :)

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Sajnos jól látod... nem stimmelnek az arányok és a méretek. Legalább annyit kéne látni benne, mint amennyit F2-vel látsz.

www.smart-bus.hu

allock
próbálkozásnak jó, de van vele baj pl lekarcoltam egy pótot vele, aztán a fülke elkezdett billegni elõre-hátra folyamatosan és abba sem hagyta<#fejvakaras>

#hhwnd

Még csiszolgatni kell rendesen...

Scania R580

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

bullseye9
Jó estét.
Kicsit tényleg olyan, mintha pillecukorból lennének a modellek, bár ez már utólag belerakott gép, hála orosz barátainknak:

#9274 danyr: ügyesek vagytok, elismerésem.
Mire kijön az ETS2, csak kiforr a moddolás menete, remélem.

Stig95
Ezt csak az nem tudja aki tényleg nagyon naív.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Ezek után már nem adnak egy új kamiont :( De tényleg elmész versenyre megnyered mibõl tartod fent? Max a legközelebbi eladóhoz vinnéd :D

Miután az alap GTS/UKTS pályát bõvítik ki (csak épp elég nagy mértékben), ez sajna nem meglepõ, 70 város mellett kb. 2016-ra készülnének el, ha mindegyik akkora lenne, mint az STDS-ben. :)

Abban viszont egyetértek, hogy simán meg lehetne duplázni a jelenlegi méretüket, no meg változatosabb is lehetne a városkép, mert a háttérben lévõ elérhetetlen nevezetességeket leszámítva minden település dettó ugyanúgy néz ki. :D

Boxer HUN
Pályabíró túlélte? <#taps>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Hát én tolatni akartam kilökni egy bóját.. mindent sikerült csak azt nem :D

aerolive
Szerintem nincs vele baj. :)

Boxer HUN

Jeleztem korábban,... de azért sosem árt...

Amúgy meg senki se fogadja el Lolluki -tõl a kódot mert NEM eredeti! (Nem ingyen adja!)

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Úgy értem látok de kurva kicsi benne minden :D

Én sem igazán látom, ez jobb volt a T&Tben viszont
aerolive
Igen, de valami grafikai beállítás problémád lehet.

A jobbos tükörbe csak én nem látok semmit ? :D

remélhetõleg majd patchekben fel lesznek oldva mint az ETS1-ben is. de szerintem már annak is örülhetünk hogy nem 2-3 utcás "városok" vannak :)

Õrült vagyok? Lehet :D

Boxer HUN
És valószínû, hogy a "NAGY" nagyvárosoktól is búcsút mondhatunk...

Több helyen is lezárt utak vannak a városon belül... :(

fuszhi
Neem sajnos sehol nem lesznek, de ettõl független :)))

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

A .mat fájlok a legkevesebbek. A .pmg és a .pmc strukturája változott nagy mértékben.

Na én is ki próbáltam a játékot és azt kell hogy mondjam nagyon tetszik! :)

Ami tetszik:
-Nagyon jó a motor hang belsejébõl (kívülrõl már nem annyira de úgyis jó)
-Esõ nagyon jól meg van csinálva az tetszik szinte a legjobban :D
-Nagyon jó lett a fizika is a Trucks and Trailershoz képest mert ott nagy sebességnél nem tudtam irányítani
-Tetszenek a veszélyes fuvarok amikor hegyekben,árvízben kell menni
-Jó grafika

Ami nem nagyon tetszik:

-Kevés a "Veszélyes Fuvar" picit lehetne több is
-Nincs nagy térkép/notebook (Notebookra gondolok mint az ETS 1-ben az N betû meg nyomásával) bár ez annyira nem baj mert ETS 2-ben úgyis lesz. :)

És még egy kérdés: nem úgy volt hogy nem 2 lemezes fák lesznek hanem rendes 3D -s fák ? Vagy csak ETS 2-ben lesznek azok a 3D-s fák ? :D

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Másabbak a mat fájlok?? (kódokra gondoltam.)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Persze, hogy steril annak örülök, hogy bentvan.

Szobi30
fasza<#eljen>
az biztos, hogy megbonyolították...én elkezdtem alakítgatni a map-ot, és már bennevolt 2-3 órás munkám, mire rájöttem, hogy nem tudom elmenteni :@
kicsit se voltam ideges...
pedig létrehoztam neki a szükséges mappákat is, szóval nem tudom, hogy miért nem sikerült elmentenem...
majd ha rájövök erre, akkor megint nekiesek, pedig egy tök jó részt összehoztam már a városon kívül :(

www.szobi.picturepush.com

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Boxer HUN
Ügyes,.. ügyes... de ez így annyira "STERIL", hogy már fáj...

"Építõ jelleggel..." :)

Peace..

Pár orosz szaki segítségével elkészült elsõ módom (Krone). :DDD

A moddolásról annyit, hogy kellõen megbonyolították a modderek dolgát, de hát ez van... :DDDD

Boxer HUN
Lolluki:

Mint azt írtam a priviben, negyven évesen nem akadok fenn 3000 Ft-on... De azért jó ha tudod, még csak betárcsázós internet volt maximum 5KBps letöltési sebességgel, amikor már aktívan szörföltem, te pedig még gondolatban sem voltál...

Te azt a kiszivárogtatott kulcsot árulod nekem, amit az SCS hamarosan tiltani fog... Köcce, azt nem kérem! Keress magadnak másik palimadarat!!!

Ui.: Bocsesz mindenkitõl az OFF miatt, de szerintem ez mindenkire tartozhat ebben a topikban.

fuszhi
Gyönyörû a csoda nálad. Szemmel látható módon. Szerintem ennél több nem is kell.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

LTomi
Tartozik a városhoz egy kis vidéki rész is, ahol autópálya is van, habár nem vezet sehova, csak tesz egy 180°-os fordulatot.

Los Angeles, California

TruckerDave
OFF: Ez csak példa volt :D Pepsi párti vagyok :P

A HG meg Faceebook-on legújabb mixeit nyomatja <#idiota>

Köszi! Akkor nem állok neki keresgélni azt hittem kapok valami pluszt cserébe ha megvan mind
Boxer HUN
Azzal is gyakorlod a vezetést, a néhol megközelíthetetlen helyekre rakott ikonokért...

Helló!Valaki tudja mire jók ezek az összeszedhetõ bónuszok?
allock
nekem nem lassul be, pedig gyengébb procim van, de a vga nekem is HD6850

#hhwnd

kem001
Tényleg csak ez a nagy város van szabad vezetésben, vagy van valami autópályás rész is?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Az OpenGL módos futtatásra külön parancsikon van a Start menüben. :)
Skypack
Nekem csak az tûnt fel az AI-nál, hogy ha jön mögöttem kamion vagy autó és megállok akkor állhatok ott egy napig is nem fog kikerülni.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Egy kérdésem lenne.
Hol tudom azt beállítani, hogy OpenGl beállítással fusson ne Directx-el.
Amikor elindítom a játékot nem hozza ki a beállítás panel ablakot hanem egybõl indul. Játékon belül a beállítás menü rendszernél meg nem találtam erre lehetõséget.
Egyébként szerintem is mérföldkõ ez a játék az elõzõ szériákhoz képest az infrastruktúra is nagyot fejlõdött fizika, grafika szintén. Egyedül az optimalizálatlanság ami negatív de biztos vagyok benne a visszajelzések miatt ilyen probléma nem lesz az ets2-nél. Jó, hogy "él" a város bízom benne, hogy az ets2-ben a nagyobb városok hasonlóak lesznek. Az al autókkal eddig nekem semmi problémám nem volt teljesen "megjött az eszük" hülyeségeket nem csinálnak. Amit megfigyeltem, hogy a benzinkútnál nem random módra mennek ki hanem aki mögöttem van az mind kimegy talán ez egy kicsit túlzás...
oké majd akkor megfogadom :) köszi :)

Én is billel játszok, és meg van rá a módszer. Lassabban, megfontoltabban, határozottabban. Mindig figyeld a kormány állását ha tolatsz. Kívülrõl még kevesebbet is látsz sokszor.
hát nekem egy valami nem tetszik vagy csak én vagyok ennyire béna :D az a tolatás. vagy is az zavar hogy az a kormány nem tudom magától vissza tekeredni meg lassan reagál a dolgokra ( billel játszom) de egyszerûen nem tudok normálisan tolatni hol ott az ETS-ben simán beparkolok fülkébõl itt most meg még kívülrõl se :D

Gis80s
A "büntetések" kikapcsolásával kapcsolatosan tud valaki segíteni? Hálás lennék :)

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

köszönöm szépen
scania topline
Ide rakd be: C:\Users\felhasználónév\Documents\SCANIA Truck Driving Simulator\music\ .mp3 formátumban.

Hello segítsetek hogyan kell berakni saját zenét milyen formátumban és hogyan
scania topline
Bocsi a másodikat elrontottam