Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD
Célszerû profilt készíteni az STDS-nek, így a CCC maradhat alapértelmezett beállításokon, ezzel elkerülhetjük, hogy más játékoknál meg elõjöjjön valami gebasz! 😊)
Megfelel így Uram? 😊
www.smart-bus.hu
Pár észrevétel összegezve,
- A CF mûködik, csak a CCC-t, AFR barátra kell állítani. Ezek után gyönyörûen használja mindkét gpu-t, az fps pedig kiakad 60-n
- A jobb oldali tükörrel jó lenne, ha tudnának kezdeni valamit, mert szinte használhatatlan tolatáshoz. Ültek kamionban, kizártnak tartom, hogy ezt látták benne! 😊
- A kuplung hiába van kinyomva, ha sebességbe teszem, leesik a fordulat, van, hogy le is áll.
- A képarány 100% fölé emelése után elõjönnek textúra remegések.
- A fordításban a motorfék az nem motorfék, hanem kipufogó fék. Neked gondolom nem kell elmagyaráznom a különbséget! 😄 😉
- A H váltó és a felezõ megoldása hatalmas piros pont, DE jobb lenne, ha az alábbiak szerint lenne megoldva,
A 6 fokozatú H kulissza egyes fokozatában az, 1-2, kettes fokozatában a 3-4, hármas fokozatában az 5-6, négyes fokozatában a 7-8, ötös fokozatában a 9-10, hatos fokozatában pedig 11-12 fokozat lenne.
Így minden váltásnál egészet váltasz, a felezõt meg csak akkor kell használni, ha a terhelés indokolja... ráadásul lehet úgy visszaváltani, hogy mondjuk 8-ból 7-be csak kapcsolod a felezõt, rákuplungolsz, és egy felet már vissza is váltottál...
Ilyen megoldással elég gyakran találkoztam scania motoros neoplan buszokban. ( az utolsó egész volt egy kicsit másképpen, de itt az nem lényeg. ) A jelenlegi megoldással maximum 8 sebességes váltó esetén találkoztam, ezek voltak az úgynevezett "pofozós" váltók. Nem hiszem, hogy ezeket nyerges vontatókban alkalmazták...
Így hirtelen ennyi... kérlek jelezd feléjük! 😊 Köszi...
www.smart-bus.hu
Amit nagyon hiányolok, hogy ennek a grafikai motornak nem ismerjük a határait. A felhasználóknak fogalmuk sincs, hogy mire lehet egyáltalán képes. Pl.: A DICE annak idején a vadonatúj frostbite 1 határait feszegette a Bad Company csak konzolon megjelent játékán. Sejtették, de szerintem õk sem voltak teljesen tisztában vele, hogy mit szabadítanak el. A Bad Company 2 már a frostbite 1.5 -el debütált, és csak reménykedtek, hogy a PC-ken is legalább úgy fog muzsikálni, mint az elõdje a konzolokon. Megjegyzem, a közösség felháborodása nem is a grafikai motor miatt csúcsosodott ki... Ekkor már tudták, hogy milyen irányba kell mozdulniuk és, hogy csitítsák a kedélyeket, elkezdték szórni a morzsákat a Battlefield 3-ról, ami már a legújabb, frostbite 2-es motorra épült. És, hogy miért írtam le ezeket az infókat? Mert a teljesen új grafikai motor minden fázisáról számtalan technikai demó, és összehasonlító videó készült. Hangsúlyozom, HIVATALOS!
Az ETS2 háza tájáról sajnos ilyesfajta tanulmány videók nem érkeztek, ezért a felhasználóknak, nem beszélve a hozzáértõkrõl, elképzelésük sincs, hogy mit lehet egyáltalán kihozni belõle. Ezzel most egy kicsit magunk ellen beszélek, de lehet, hogy a grafikai motor korlátai miatt hiába áradozunk a számtalan funkció bõvítésen, ha csak a ráncfelvarrásra képes...
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Konfig: Core i5 E760/2,8Ghz, 4GB RAM DDR3 1333Mhz, Gigabyte Gf GTX560Ti OC 1GB 2TB HDD
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ha esetleg valakit érdekel és nem tudná,a hazai boltokban is(CD-Galaxis,567-Kb.) megvásárolható a Scania Truck Driving Simulator,3000Ft-os áron.
Mégsem 7000ft,és még kézzel fogható lemezt is kapunk hozzá<#wink>#wink>
Nos, a moddolás már alakulgat, egy rendszámot én is rá tudtam rakni a gépre, hála az oroszok lelkes programismeretének.
Én is úgy érzem, a mat fájlok értékeivel lesz még szívás, fénylik rendesen a rendszámom, talán másik dds-re kell tenni:
Pótkocsival még nem mertem próbálkozni...
Vajo: érdekes...
A mûszerfalon van pár(sok 😄) dolog ami nem mûködik pl.: a Scania-knál betehetnék a retarder visszajelzõjét ami 20km/h alatt világítana mint a valós Scania-kban.(a retarder nem összekeverendõ az intarderrel, végülis mind a kettõ ugyanaz csak a Scania-nál retarder, a MAN-nál pedig intarder mert a ZF aki a MAN-ok váltói gyártja így nevezte el,de mindkettõ mûködési elve ugyanaz)
Ott lehetne még a pót ABS visszajelzõje ami egy bizonyos km/h-nál kialszik.
Vagy ha súlyos balesetet szenvedtél akkor kilyukadna a hûtõ vagy a karter(olajteknõ) és folyna az olaj vagy a hûtõvíz akkor egy kis lámpa jelezne a mûszerfalon, hogy baj van.
De én a difizárnak örülnék.Mert az STDS-be is volt olyan pillanat hogy a jobb hátsó kerék nem ért talajt és kipörgött és csak bekapcsoltam volna a difizárat és akkor nem pörgött volna ki és mehettem volna tovább.
Nekem ezek lennének úgy fontosak de a difizár az nagy lépés lenne a SCS részérõl
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Néhány morzsát elhinthetnél az SCS háza táján... ezek csak ötletek, de sokat nyomhatnak a játékélményen:
Ha már egyszer ott van a mûszerfalon a levegõ mérõ órája, és még mûködik is, akkor miért nem lehet egy kis várakozási idõt beállítani levegõ termelés címén elsõ indításkor, és addig nem is lenne fék.
A talpalóknak semmi vonzereje nincs a játékban... Egy 5-10 másodperces animációval látványosabbá és legfõképpen hitelesebbé válna ez a nagyon is fontos alkatrész.
A kürt hangját már korábban említettem, valami izmosabbra lecserélhetnék.
Egyéb mûszerfal animációk... biztos van még egy pár, ami nem funkcionál.
A fentebb leírtak véleményem szerint csupa olyan dolgok, amik fikarcnyit sem terhelnék meg jobban a gépet, mint ahogy most van. Ellenben nagyon sokat dobna a játékélményen és a hitelességen. Nem tudom, hogy az ETS2-ben milyen animatív funkciók lesznek, de ezek nekem, és remélem nem csak nekem, nagyon hiányoznának. Próbálj meg mindent elkövetni, hogy ne süket fülekre találjanak ezek a dolgok...
Köcce.
elõször én is ezt használtam, de mentem egy kört a szabad pályán, láttam, hogy fasza, és utána megvettem a játékot, és így simán megy a frissítéssel is 😊
az a pár ezer forint szerintem ne fog földhöz vágni semmit, és ezzel is támogatjuk, a következõ játékok fejlesztését 😊
www.szobi.picturepush.com
nem fogadja el?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ui.: És ebben az esetben nem a mi gumikacsánkra céloztam... <#worship>#worship>
A dolly-s: Felépítményes+dolly+nyerges pót.

Renault magnum http://kamionszim.hu
Ki mondta, hogy f??det rám?!
allock: jól sejted, viszont azt még nem sikerült mûködésre bírnom, de az oroszoknak igen: kép