Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ha esetleg valakit érdekel és nem tudná,a hazai boltokban is(CD-Galaxis,567-Kb.) megvásárolható a Scania Truck Driving Simulator,3000Ft-os áron.
Mégsem 7000ft,és még kézzel fogható lemezt is kapunk hozzá<#wink>#wink>
Nos, a moddolás már alakulgat, egy rendszámot én is rá tudtam rakni a gépre, hála az oroszok lelkes programismeretének.
Én is úgy érzem, a mat fájlok értékeivel lesz még szívás, fénylik rendesen a rendszámom, talán másik dds-re kell tenni:
Pótkocsival még nem mertem próbálkozni...
Vajo: érdekes...
A mûszerfalon van pár(sok 😄) dolog ami nem mûködik pl.: a Scania-knál betehetnék a retarder visszajelzõjét ami 20km/h alatt világítana mint a valós Scania-kban.(a retarder nem összekeverendõ az intarderrel, végülis mind a kettõ ugyanaz csak a Scania-nál retarder, a MAN-nál pedig intarder mert a ZF aki a MAN-ok váltói gyártja így nevezte el,de mindkettõ mûködési elve ugyanaz)
Ott lehetne még a pót ABS visszajelzõje ami egy bizonyos km/h-nál kialszik.
Vagy ha súlyos balesetet szenvedtél akkor kilyukadna a hûtõ vagy a karter(olajteknõ) és folyna az olaj vagy a hûtõvíz akkor egy kis lámpa jelezne a mûszerfalon, hogy baj van.
De én a difizárnak örülnék.Mert az STDS-be is volt olyan pillanat hogy a jobb hátsó kerék nem ért talajt és kipörgött és csak bekapcsoltam volna a difizárat és akkor nem pörgött volna ki és mehettem volna tovább.
Nekem ezek lennének úgy fontosak de a difizár az nagy lépés lenne a SCS részérõl
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Néhány morzsát elhinthetnél az SCS háza táján... ezek csak ötletek, de sokat nyomhatnak a játékélményen:
Ha már egyszer ott van a mûszerfalon a levegõ mérõ órája, és még mûködik is, akkor miért nem lehet egy kis várakozási idõt beállítani levegõ termelés címén elsõ indításkor, és addig nem is lenne fék.
A talpalóknak semmi vonzereje nincs a játékban... Egy 5-10 másodperces animációval látványosabbá és legfõképpen hitelesebbé válna ez a nagyon is fontos alkatrész.
A kürt hangját már korábban említettem, valami izmosabbra lecserélhetnék.
Egyéb mûszerfal animációk... biztos van még egy pár, ami nem funkcionál.
A fentebb leírtak véleményem szerint csupa olyan dolgok, amik fikarcnyit sem terhelnék meg jobban a gépet, mint ahogy most van. Ellenben nagyon sokat dobna a játékélményen és a hitelességen. Nem tudom, hogy az ETS2-ben milyen animatív funkciók lesznek, de ezek nekem, és remélem nem csak nekem, nagyon hiányoznának. Próbálj meg mindent elkövetni, hogy ne süket fülekre találjanak ezek a dolgok...
Köcce.
elõször én is ezt használtam, de mentem egy kört a szabad pályán, láttam, hogy fasza, és utána megvettem a játékot, és így simán megy a frissítéssel is 😊
az a pár ezer forint szerintem ne fog földhöz vágni semmit, és ezzel is támogatjuk, a következõ játékok fejlesztését 😊
www.szobi.picturepush.com
nem fogadja el?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ui.: És ebben az esetben nem a mi gumikacsánkra céloztam... <#worship>#worship>
A dolly-s: Felépítményes+dolly+nyerges pót.

Renault magnum http://kamionszim.hu
Ki mondta, hogy f??det rám?!
allock: jól sejted, viszont azt még nem sikerült mûködésre bírnom, de az oroszoknak igen: kép
www.szobi.picturepush.com
#hhwnd
ezt írja ki: "A játék fájl rendszer inicializálása sikertelen"
És azóta nem tudom elindítani! Valami ötlet, vagy csak én jártam így?
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Azért remélem a grafikus motort is polírozzák majd benne némileg.
Lehet, hogy hülye kérdés, de a Scania -ban sose kell tankolni? Akármennyit megyek, nem fogy az üzemanyag.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
danyr:<#eljen>#eljen>
Olvasom már jó ideje ezt a fórumot, de még nem szóltam hozzá. Most megteszem, és elõre is elnézést kérek, ha azt a hibát/észrevételt már valaki megemlítette. Megpróbálom összefoglalni az én észrevételeimet.
A közlekedésben résztvevõ személygépkocsik kanyarodáskor nagyobb ívet írnak le, mint én, pótkocsival együtt. Nem is beszélve a "sín"effektusról, ahogy sajnos az AI jelenleg fut.
(kérdés/ötlet lenne: leparkolásnál amikor muszáj használnunk az úttestet-elakadásjelzõ használata mellett- akkor nem jönnének rád, hanem egy bizonyos távolságot tartanának tõled. voltak olyan esetek, hogy az AI miatt kellett újra rátolatnom a kijelölt helyre😞
Rendõrlámpákra a rálátás nehézkes, ha elsõként érkezel a keresztezõdéshez. Persze meg lehet állni elõbb is, hogy rálátás legyen, de mennyivel egyszerûbb dolgunk lenne, ha a szemben lévõ lámpáknál is lenne kihelyezve. A lámpák fényeit viszont javítani kéne, ugyanis ha nappali fényeknél vezet az ember, nagyon homályosan lehet látni. (megvizsgáltam a lámpák tükrözõdését nappal és éjszaka egyaránt, és ugyanaz a tükrözõdés látható. szóval este is a nappali tükörkép látható).
Ide írnám még az elindulást, lámpa piros+sárga jelzésnél szószerint kilõ az AI, még a pótkocsis gépek is. Nem gyorsulni akarok, de egy kicsit zavaró hogy mindketten vontatunk valamit, és egyszerûen lehetetlen indulásnál beérni.
Sebességjelzõ táblák helyzete számomra idegesítõek. Én személy szerint pár métert hátrébb raknám õket a keresztezõdéstõl, könnyebben észrevehetõ helyre rakva. A büntetéseket pedig rendszeresen gyûjtöm a tábla utáni azonnali trafi miatt. Ha tartod a 90-et, és "hirtelen" kapsz egy 50-es táblát, lehetetlen a megengedett sebességre lassítani.-->büntetés
Ha kiérsz egy hosszabb és egyenes útra, ahol felküzdöd magad a 90-es sebességre, tempomat benyomása után a fordulatszám folyamatosan változik, pedig a sebesség marad. Remélhetõleg ez változásra kerül, mert az ETS2-ben elég idegesítõ lesz, ha folyamatosan váltani fogja a fordulatot hosszabb utakon.
A jobbos tükör számomra is zavaró. Arányaiban szerintem megfelel, de sajnos így a láthatóság kárára megy az egész. Valahogy meg kéne találni a megfelelõ kontrasztot a kettõ között.
Autópályákra fel-le vezetõ utak hihetetlenül keskenyre sikeredtek. Ha megdupláznák, szerintem akkor lenne a megfelelõ arányú.
Mûszerfal homályossága zavaró egy idõ után. (egy-két apróságot beletehetnének: folyamatos 20C-fokról véletlenszerû, ám valóságos adatok, ablaktörlõ kar mozgása ki- és be kapcsolásnál mozogjon, mint pl az irányjelzõé. és még lehetne sorolni.)nem létfontosságú, de részletgazdag lenne.
(Ha jól láttam akkor az ETS2-ben mûszerfalba beszerelt navigáció is van-úgyhogy azt nem is írom)
Térképet hiányát pótolnám valamilyen egyszerû megoldással. Akár a jobb alsóban egy külön gombbal "nagyobbá" tenni, így ezzel együtt átláthatóbb lenne.
Lehet hogy csak nekem zavaró, de a trailer pótkocsiknál a traktorunk fényei a szállított tárgyon/jármûvön is látni. Ezzel nem is lenne baj, ha nem a pótkocsin keresztül világítana át.
Vannak további észrevételeim, de még tesztelés alatt állnak.
Mégegyszer elnézést kérek, ha az elõttem szólóknál már olvashatóak voltak ezek a problémák.
És egyben további balesetmenteset!!!!😊
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szeretnék egy kis segítséget kérni! Miért van az hogyha át skinezem a rendszámot és vissza szeretném tenni winrar-ral (mint gts-ben) akkor .rar-ban akarja elmenteni és nem .dds-ben?
Ha pedig át írom, hogy dds-ben mentse, akkor valami hibát ír.
Elõre is kösz a segítséget!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Spoiler (katt a megjelenítéshez)