52658
-
#18307 Köszi szépen!Reggel ha hazaértem mindjárt megnézem.Akkor az új ATI driver mikor esedékes,mert ahogy néztem ez a telepítő több összetevőböl áll és az összetevők más más időpontba vannak frissítve,vagy rosszul láttam?! -
#18306 Nahh most nekem is kicsomagolta a mappákat, de üres mind:) Az miért van?
Pedig ahogy vajo írta úgy csináltam, egy mappába beraktam hozzá társítottam. Ötlet?:) -
#18305 Kb.10 perc időm volt játszani mert jönnöm kellett dolgozni,de az éjszakai vezetésnél full maxon nem akadt,szerintem jó lesz!Bár az enyém Asus,ez nem tudom számít e! -
Arpa #18304 Ott kb senki sem segítene..azért.:) -
#18303 Azt hogy nem az Off topikban tetted fel ezt a kérdést. -
#18301 Nahh királyság!
Neki állok, remélem sikerül:)) Drukkoljatok:)) -
vajo #18300 Nem tudom akkor Pavelék mit bonyolítanak. STDS-hez amit kiadtak én azt társítottam a .scs fájlhoz, dupla klikk, és kitömörítette. :) -
Hungarykum #18299 Én ezt az SCS blog oldalán találtam angolul leírva, aztán magamnak lefordítottam :D -
vajo #18298 Egyszerűbb ha hozzá társítja és megnyitja, és automatikusan kicsomagolja. :D -
Hungarykum #18297 A "base.scs" fájlt másold egy új mappába.
Az "scs_extractor.exe"-t másold ugyan ebbe a mappába.
Készíts ebbe a mappában egy parancsikont az "scs_extractor.exe"-ről és nevezd át erre: "scs_extractor_base.Ink"
Jobb klikk a parancsikonra és válasszuk tulajdonságok.
A Cél sorban írd ezt a sor a végére: "base.scs base"
C:\új mappa\scs_extractor.exe base.scs base aztán ments el.
Futtasd az új parancsikont és várd meg amíg kicsomagolja. -
dgufoplast #18296 Ki lehet csomagolni a játék könyv tárban lévő scs fájlokat ez scs_extractor nevű programal kell és ki csomagolja -
#18295 A bannerban lévő Prémium tuning,illetve klíma az mi? -
#18294 Base.scs a teli játék adat., valószínűleg.. -
#18293 Örülök, hogy ilyen viccesnek találod.
Szerintem minden file .scs Mivel az eredeti base_cfg.scs (amiben szerintem az egész cucc van) is ilyen ezért kellene tudni kicsomagolni.
Azt is tudom, hogy ez egy rar verzió, de védett illetve nem megnyitható.
Tehát a humoros smile helyett egy megoldásnak jobban örülnék.
Csoki:) -
#18292 Scs Filé -
#18291 Srácok valódi autómárka mod van?
Tehát ami a személy kocsikon cseréli a logókat, illetve rak fel valós logókat?
Lenne kedvem megcsinálni, ha nincs:) csak nem tudom hogy bonthatom ki az scs, filét..
Segítettek benne? Vagy valaki már rászánta magát? -
#18290 Lehúzott ablakkal ilyen hangos az eső. -
Guliver017 #18289 a videokártya miatt csinálja ezt? -
Debilon #18288 a Baja az egy város -
Puhos #18287 Szia!
A CCC-ben néz meg az Információ/Szoftver résznél melyik driver van a gépeden. Egyébként az AMD-ATI most mát kéthavonta ad ki új drivert. -
Guliver017 #18286 Sziasztok tudnátok nekem segíteni?
Az a problémám hogy elindítom a játékot, létrehoztam a profilom és utána a betöltés következik ugye, De nekem a betöltés után egyből ki lép a játékból. Vajon mi lehet a Baja? Én nem tuom várom a megoldásokat
előre is köszi -
ukipapa #18285 Szia én azt kérdezném hogy nekem hétfőn jön meg az msi HD7770-es vid kártyám. Hogy megy vele a játék? -
#18284 Azért olyan sok pót,kamion nincsmég a játékhoz:S -
rarma #18283 Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem , a MAN kamionon belülről a látótávolságot hogyan tudom messzebbre állitani?.
Mert teljesen a szélvédőre van állítva . -
#18282 Sziasztok!
Most vettem észre ,hogy játék indításakor a frissítéseknél megjelent egy olyan hopgy steam Greenlight demo!
Ez mi a fene eredeti a játékom!
A másik pedig az hogy ma cseréltem a videókártyát a gépembe,már ideje volt lecserélni!
Egy ASUS HD7770 et raktam bele ahol a driver frissítésnél az van kiírva hogy hogy 10.hónap 17.-e mikor feltelepítem akkor pedig 8. hónap 15.-ei az eszközkezelőbe!
Állítólag itt szó volt rolla hogy az Amd a játék kiadása után frissítette a drivert!
Ezt hol lehet megtalálni? -
ukipapa #18281 Szia egy katalógust adtak mellé! -
miki30246 #18280 sziasztok!
Van egy kis problémám.
Ma játszottam a játékkal, és rossz mentést töltöttem be!
9-es szinten voltam, és volt 100 ezer euróm, a legutolsó mentésnél meg 8-as szint és 70 ezer. (ezt töltöttem be)
Ezután észleltem, hogy nem jó, kiléptem a játékból, de nem volt jó, mert a játék mentette a betöltött játékállást.
Mikor visszaléptem már azt töltötte be, és nem tudom sehol visszatölteni a régi játékállást...
Mivel nem mentettem el, az automatikus mentést meg nem találom a játékban.
Nem lehet valahonnan előhalászni? -
#18279 Hová tudtál még lámpákat tenni? A kilincs helyére?
:) -
#18278 Vagy ha úgy nem ajánlja fel, akkor az egész cfg-t.
Ettől csak a beállításaid mennek el, a mentéseid maradnak. -
#18277 Törlöd a "uset g_sns" mögötti számsort ebben a fájlban c:\Users\teneved\Documents\Euro Truck Simulator 2\config.cfg
-
sgteam #18276 srácok hol tudom ki cserélni a regisztrációs kódot az ets2-ben? ( valahol a regeditben de ott hol)
mert meg vettem eredetiben és ki szeretném cserélni a kódot. -
ricsa008 #18275 na most keltem ez lászik .... -
ricsa008 #18274 hy én holnap tervezem tervezem berendelni de előbb megnézem majd itt a Tescoba. Am adtak még mellé valamit nekem volt hogy a galaxis küldött valami posztert is. -
zoltan1232 #18273 Sietek a szennyező anyaggal
-
vajo #18272 REX Eső Bemutató. :)
-
#18271 Jó éjt mindenkinek!!!
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
BoscoBaracus #18270 Itt az én kis vasam,igaz nem friss,1-2 apró változás már van azóta rajta. :)
-
#18269 Valami különleges útvonalengedélyük van, egyébként nem. -
BoscoBaracus #18268 Üdv mindenki!Teljesen új vagyok,de már lenne egy kérdésem! A letöltések alatt a "Prémium tuning" mód mit takar?Mit változtat? Előre is köszi!! :) -
#18267 Ezt a szerelvényt mostanában elég sűrűn látom, és olyankor elgondolkozok hogy vajon már magyarországon is közlekedhetnek 25 méteres szerelvények?