52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • nagykispeter
    Köszi szépen!Reggel ha hazaértem mindjárt megnézem.Akkor az új ATI driver mikor esedékes,mert ahogy néztem ez a telepítő több összetevőböl áll és az összetevők más más időpontba vannak frissítve,vagy rosszul láttam?!
  • gordon 24
    Nahh most nekem is kicsomagolta a mappákat, de üres mind:) Az miért van?

Pedig ahogy vajo írta úgy csináltam, egy mappába beraktam hozzá társítottam. Ötlet?:)
  • nagykispeter
    Kb.10 perc időm volt játszani mert jönnöm kellett dolgozni,de az éjszakai vezetésnél full maxon nem akadt,szerintem jó lesz!Bár az enyém Asus,ez nem tudom számít e!
  • Arpa
    Ott kb senki sem segítene..azért.:)
  • Stig95
    Azt hogy nem az Off topikban tetted fel ezt a kérdést.
  • gordon 24
    Nahh királyság!

Neki állok, remélem sikerül:)) Drukkoljatok:))
  • vajo
    Nem tudom akkor Pavelék mit bonyolítanak. STDS-hez amit kiadtak én azt társítottam a .scs fájlhoz, dupla klikk, és kitömörítette. :)
  • Hungarykum
    Én ezt az SCS blog oldalán találtam angolul leírva, aztán magamnak lefordítottam :D
  • vajo
    Egyszerűbb ha hozzá társítja és megnyitja, és automatikusan kicsomagolja. :D
  • Hungarykum
    A "base.scs" fájlt másold egy új mappába.
    Az "scs_extractor.exe"-t másold ugyan ebbe a mappába.
    Készíts ebbe a mappában egy parancsikont az "scs_extractor.exe"-ről és nevezd át erre: "scs_extractor_base.Ink"
    Jobb klikk a parancsikonra és válasszuk tulajdonságok.
    A Cél sorban írd ezt a sor a végére: "base.scs base"
    C:\új mappa\scs_extractor.exe base.scs base aztán ments el.
    Futtasd az új parancsikont és várd meg amíg kicsomagolja.
  • dgufoplast
    Ki lehet csomagolni a játék könyv tárban lévő scs fájlokat ez scs_extractor nevű programal kell és ki csomagolja
  • Firerock
    A bannerban lévő Prémium tuning,illetve klíma az mi?
  • gordon 24
    Base.scs a teli játék adat., valószínűleg..
  • gordon 24
    Örülök, hogy ilyen viccesnek találod.

Szerintem minden file .scs Mivel az eredeti base_cfg.scs (amiben szerintem az egész cucc van) is ilyen ezért kellene tudni kicsomagolni.

Azt is tudom, hogy ez egy rar verzió, de védett illetve nem megnyitható.

Tehát a humoros smile helyett egy megoldásnak jobban örülnék.

Csoki:)
  • Luspy
    Scs Filé
  • gordon 24
    Srácok valódi autómárka mod van?

Tehát ami a személy kocsikon cseréli a logókat, illetve rak fel valós logókat?

Lenne kedvem megcsinálni, ha nincs:) csak nem tudom hogy bonthatom ki az scs, filét..

Segítettek benne? Vagy valaki már rászánta magát?
  • Atikah
    Lehúzott ablakkal ilyen hangos az eső.
  • Guliver017
    a videokártya miatt csinálja ezt?
  • Debilon
    a Baja az egy város
  • Puhos
    Szia!

A CCC-ben néz meg az Információ/Szoftver résznél melyik driver van a gépeden. Egyébként az AMD-ATI most mát kéthavonta ad ki új drivert.
  • Guliver017
    Sziasztok tudnátok nekem segíteni?
    Az a problémám hogy elindítom a játékot, létrehoztam a profilom és utána a betöltés következik ugye, De nekem a betöltés után egyből ki lép a játékból. Vajon mi lehet a Baja? Én nem tuom várom a megoldásokat
    előre is köszi
  • ukipapa
    Szia én azt kérdezném hogy nekem hétfőn jön meg az msi HD7770-es vid kártyám. Hogy megy vele a játék?
  • AudiQuattro
    Azért olyan sok pót,kamion nincsmég a játékhoz:S
  • rarma
    Üdv mindenkinek!

Lenne egy kérdésem , a MAN kamionon belülről a látótávolságot hogyan tudom messzebbre állitani?.
    Mert teljesen a szélvédőre van állítva .
  • nagykispeter
    Sziasztok!

Most vettem észre ,hogy játék indításakor a frissítéseknél megjelent egy olyan hopgy steam Greenlight demo!
    Ez mi a fene eredeti a játékom!
    A másik pedig az hogy ma cseréltem a videókártyát a gépembe,már ideje volt lecserélni!
    Egy ASUS HD7770 et raktam bele ahol a driver frissítésnél az van kiírva hogy hogy 10.hónap 17.-e mikor feltelepítem akkor pedig 8. hónap 15.-ei az eszközkezelőbe!
    Állítólag itt szó volt rolla hogy az Amd a játék kiadása után frissítette a drivert!
    Ezt hol lehet megtalálni?
  • ukipapa
    Szia egy katalógust adtak mellé!
  • miki30246
    sziasztok!
    Van egy kis problémám.
    Ma játszottam a játékkal, és rossz mentést töltöttem be!
    9-es szinten voltam, és volt 100 ezer euróm, a legutolsó mentésnél meg 8-as szint és 70 ezer. (ezt töltöttem be)
    Ezután észleltem, hogy nem jó, kiléptem a játékból, de nem volt jó, mert a játék mentette a betöltött játékállást.
    Mikor visszaléptem már azt töltötte be, és nem tudom sehol visszatölteni a régi játékállást...
    Mivel nem mentettem el, az automatikus mentést meg nem találom a játékban.
    Nem lehet valahonnan előhalászni?
  • Batmanci
    Hová tudtál még lámpákat tenni? A kilincs helyére?
    :)
  • Batmanci
    Vagy ha úgy nem ajánlja fel, akkor az egész cfg-t.
    Ettől csak a beállításaid mennek el, a mentéseid maradnak.
  • Batmanci
    Törlöd a "uset g_sns" mögötti számsort ebben a fájlban c:\Users\teneved\Documents\Euro Truck Simulator 2\config.cfg

• sgteam
    srácok hol tudom ki cserélni a regisztrációs kódot az ets2-ben? ( valahol a regeditben de ott hol)
    mert meg vettem eredetiben és ki szeretném cserélni a kódot.
  • ricsa008
    na most keltem ez lászik ....
  • ricsa008
    hy én holnap tervezem tervezem berendelni de előbb megnézem majd itt a Tescoba. Am adtak még mellé valamit nekem volt hogy a galaxis küldött valami posztert is.
  • zoltan1232
    Sietek a szennyező anyaggal

• vajo
    REX Eső Bemutató. :)

• akos25
    Jó éjt mindenkinek!!!
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • BoscoBaracus
    Itt az én kis vasam,igaz nem friss,1-2 apró változás már van azóta rajta. :)

• gumikacsa
    Valami különleges útvonalengedélyük van, egyébként nem.
  • BoscoBaracus
    Üdv mindenki!Teljesen új vagyok,de már lenne egy kérdésem! A letöltések alatt a "Prémium tuning" mód mit takar?Mit változtat? Előre is köszi!! :)
  • gomze
    Ezt a szerelvényt mostanában elég sűrűn látom, és olyankor elgondolkozok hogy vajon már magyarországon is közlekedhetnek 25 méteres szerelvények?