Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TruckerDave
Ez mai videó, úgyhogy nem hiszem hogy volt. 😊 1:28-nál van a lényeg 😄 Névtábla <#nevetes1>

Skypack
Nem tudom, volt-e már, ha igen akkor bocsi, azthiszem ez az eddigi legjobb trailer grat a RestaCar-os srácoknak <#eljen>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

DJKonya
Ez csak nekem új az STDS-ben? 😄D

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Pedig én sok vizet iszok 😛 onnan tudom, hogy nem kellesz internetkapcsolat 😄

"TDU2 dobozára is rá van írva, hogy az aktiváláshoz internetkapcsolat szükséges (online játékhoz), de attól függetlenül megy offline is."

TaRka0107
<#szeret>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Köszönöm
fuszhi
Azért ezt a videót is érdemes megnézni még egyszer a jó öreg MAN ról 😊

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Bannerba van nagy betûkkel, hogy Október 19. És PS3-ra nem lesz.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Sziasztok!
Jól tudom? Jól tudom,hogy még csak rendelni lehet az Euro Truck Simulator-t? Ha nem akkor kb mikor lesz kapható az áruházak polcain? 😊 . Nagyon szeretné már játszani az ETS2 vel ezért kérem,hogy írjátok meg mikor lesz kapható!!!!!!. Ismerõsöm kérdezte,hogy csinálnak e PS3 ra és nem tudtam válaszolni. Ti tudok errõl valamit?
AudiQuattro

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

AudiQuattro

AudiQuattro
Azért a volvo legyorsulja szpen 😄

AudiQuattro

SimaSuna
nem GTA 😊
Esetleg arról nincs valami hír, hogy lesz -e lehetõség a kamionból való kiszállásra? Sokat dobna a hangulaton ha nem lenne bezárva az ember a fülkébe idõtlen idõkig. 😄
Nem a hozzávaló cracket használtad. <#idiota> De van hozzá, az 1.5-höz is. <#mf1>
fuszhi
"Nem szabad vizet inni. mert az nagyon erõs ital. Fenntartja azokat a nagy hajókat"

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

A videók alapján, nincs szükség internetkapcsolatra, ahhoz, hogy mennyen a játék.
De nem is jut eszembe semmi olyan, amihez életbevágóan fontos lenne, hogy legyen internetkapcsolat.

Majd kiderül.

fuszhi
Tudtam hogy ráfogtok menni erre 😊))) Internet csak akkor van ha fizeted. Vagy elérhetõ mert van szolgáltató. Mi van akkor ha én leszeretnék költözni az isten háta mögötti helyre ahol nincs net de van áram hogy gépezzek?
Akkor dobjam ki a játékot? Mert csak papírnehezéknek jó. A sok csaló gazember miatt folyamodnak ilyen dolgokhoz a készítõk. Hogy még pénzüknél legyenek. Mivel ez idáig nem találtak jó módszert a csalók kijátszására így azok kapnak kevesebbet akik megveszik a játékot. Enyém és mégse az enyém. A jogot veszem meg és mégse élhetek a lehetõséggel? Oks rá lesz írva és eldönthetem hogy kell e , de ez csak az értékébõl von le a játéknak. Holmi butaság miatt. Amennyit nyernek vele annyit veszítenek is vele. Hisz akinek nincs net az nem veszi meg a játékot. Amúgy is arcade a játék. Na mindegy. Amúgy had kérdezzem már meg nálunk ha kinézek a ház ablakán látom hogy ég egy két lámpa fénye az ablakban, biztos rosszul látom , de ets 2 ben mintha este se világítana egy két ablak néhol hanem minden sötét csak te vagy meg az út. Vagy nem vettem észre valamit és ezer bocs.

Hollandiában például.És nemcsak hogy ki van világítva de még bizonyos szinten fûtik is hogy télen ne keljen kínlódniuk a hóval és jéggel.A szeméttelepeken képzõdõ metángázt használják.A világításra visszatérve nagyon hasonló a lágymányosi hidon alkalmazott megoldásra.Nagyon király látvány ahogyan haladszrajta mert több kilóméterre elõre látod a nyomvonalat.De a játékban úgy jó ahogy van az este ne piszkálják azt már,hanem nyomják már a játékot végre a vásárlók kezébe.Hopp még rímel is<#hamm>
Európában csak 1 országban van világítás még az autópályán és ha jól emlékszem, akkor azaz ország Belgium.

Prémium driver
Igen, mostmár tudom, hogy a sárga villogó. Kössz.

Jamaica a Jamaicaiaké.

Prémium driver
Nem fogok vitatkozni veled és rombolni a topikot csak mert nem tudod értelmezni a mondatot amit írtam.
Nyílván külföldön sincs közvilágítás az autópályákon, ezt talán mindenki tudja, de a játékban nincs világítás és mégis villog valami bal oldalon a válaszfalnál.

Jamaica a Jamaicaiaké.

kalee
A RestaCar féle videóról beszélsz???Mert ha igen akkor nézd meg még egyszer!!A póton hátul van egy villogó...<#ijedt><#ijedt><#ijedt><#falbav><#falbav>

hol látsz te autópályán világítást?Mert külföldön sincs....

Prémium driver
Én azt vettem észre, hogy autópályán éjszaka menet közben sötétség van, nincs közvilágítás egyik oldalon sem de bal oldalon a betonfalon villog valami fény. Én szerintem ez nagyon zavaró lehet, de persze majd javítva lesz. <#hamm>

Jamaica a Jamaicaiaké.

kalee
Az még az egyszerûbb kérdés!!!De hogy írta az üzenetet<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>??????

wollnerd
De hol egy számítógép internet nélkül már?? 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

fuszhi
Részemrõl már csak egy helyen tudják elrontani a játékot , ha rá írják a doboz hátuljára internet kapcsolat szükséges. A RestaCar videó jól szemlélteti hogy fog kinézni milyen lesz ha majd én tolom neki leszámítva azt hogy én nem trükközök a váltásokkal.

GTS-ben is lehet választani, hogy mit akarsz vinni, de csak az után, hogy vállalkozó lettél.

A gts-ben is lehetett fuvart választani.
gumikacsa
AZ béta teszt célja nem az, hogy ki milyen profin vezet, hanem, hogy egyszerû játékosokkal keresni a játékban a hibákat. A kilógó kürt nyilván egy javítandó hiba.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Ricsi234
Viszont az nagyon tetszik benne hogy úgy van mint az ETS1-be hogy lehet választani fuvarokat,és nem úgy mint a GTS-be:/

Ricsi234
Ez játék itt szerintem azt csinálsz amit akarsz😄<#idiota>

Csupán az, hogy nekem bizony nagyon szúrja a szemem az a kürt, másrészrõl ez nem versenyautó, hogy tiltásig kelljen huzatni, harmadrészrõl a vezetési technikája a srácnak egyenlõ a 0-val.(kezdve onnan, ha már õ kuplungol, akkor ne 2km a megállási pontol nyomja be a kuplungot, 0 motorfék használat, sok estnél pedig a felkapcsolás hiánya...stb)

RestaCar videó a YouTube-on, az SCS Software ETS2 Beta testing oldalán.

gumikacsa
Mi is a gond vele? Eddigi legjobb videók közt van, amit a játékból láttam.

Renault magnum http://kamionszim.hu

A végén tetszik a parkolás 😄

yokel
De jó lenne, ha a fényviszonyok jó beállításával ilyet ki lehetne hozni STDS/ETS2-bõl!
Sztem sokkal élethûbb lenne így a játék!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

joceruza
Vannak ám gondok...

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

én azt nem hiszem el, hogy ilyen embernek hogy adhatnak bétakulcsot??atya ég!! a hajamat tépem.<#falbav>

AudiQuattro
Nem hiszem el,hogy nem idegesíti a motor pörgetése..,az a kürt biztos jo helyen van ott?😄

akos25
Helyesbítek, egyes fórumozóknak, tesztelés céljából... :-)

Szabi84
igen az itt forumozóknak már kiadták

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

te szedjél már gyógyszert,hivatalosan Okt.19.-én jelenik meg.....

fuszhi
Minden bizonytalan lehet még az is hogy csak jövõre jön ki de lehet sose. Ígértek sok mindent ebbõl mára a felét teljesítették és még kétséges hogy hiba nélkül kitudják dobni piacra a játékukat. Ami szégyen hogy hiba nélkül nem tudnak megcsinálni valamit amiért pénzt kérnek el. De ez az én véleményem. Ne aggódj ha kijön ott lesz a pc játék szoftverek boltjainak polcain. A béta videókat láthattad teszteli pár ember a játékot mert õk képtelenek saját hibáikat észrevenni béta zárt körû s akinek van kulcs a az nem adhatja ki. De figyelmedbe ajánlom

http://restacar.hu/forum/index.php?threads/inform%C3%A1ci%C3%B3k.45/page-3#post-288

Jonh Bart úr lejegyzéseit amibõl kaphatsz egy két kérdésedre normális választ nem úgy mint tõlem.

Üdv. mindenkinek!
Meg tudnátok mondani, hogy már kiadták az ETS 2-t véglegesen? Láttam itt pár game videót, és látom itt kiírva fórumon, az Okt. 19-ét, valamint olvastam, hogy a végleges kiadás október 25 lesz.
Elõre is köszi
cool meg szakadtam a röhögéstõl ezt olvasni kell !

Szevasztok.
Segítsetek pls. Dobjatok meg néhány kóddal,mert ahányszor beírok egy kódot (ami jó), végig megy a zöld csík és ezt írja ki:
"Some installation files are corrupt. Please download a fresh copy and retry the installation."
Az ilyen embereket agyon kéne lõni. Nem hiszem el,hogy nem lehet normálisan feltenni ezt a jó játékot az Internet-re.

én már kész vagyok -.- <#nezze><#guluszem1><#merges2><#integet2>

---Hamarosan --- http://www.speedtest.net/my-result/2846695317

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

fuszhi
1:07 nél az ott az Erzsébet híd csak duplázva, és zöldre festve. Viszont ugyanaz. 😊