52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • unikey0828
  • takacsadam1
    A forgalom sűrítő mod pedig nem működik, szóval fölösleges beraknod :D
  • takacsadam1
    Nem kell átírnod, ha csak nincs bent a forgalom sűrítő mod.
    Egy speed limit modot szedj le internetről, van amelyik 120-ra korlátoz, van amelyik 200 körülre.
  • GubiPapa
    Üdv.

Szeretném kiiktatni a speed limitet #19922 számú leírás alapján de nem találok game_data.sii.
    Tudna valaki segíteni ebben?
  • Tikal #20001
    a mentések borzsaszto mod el vannak cseszve. ha például berakok egy skint-t, elmentem, majd kiveszem a skint és másra cserélem, akkor már nem hajlando visszatölteni azt a mentést hanem inkább szarrá fagy. vissza kell raknom a skint, keresni egy garázst, átfesteni semlegesre, menteni, majd cserélhetem a skint, pff
  • takacsadam1
    Írtam neked privátot :))
  • mani13
    Valaki volvoba tud nekem adni a szélvédőre olyat amilyen a premiumba van kis zászlót csak volvosba?ÿ(linket)
  • Drope
    Valaki oda tudná adni azt a tél modot ami az egyik lentebbi képen van? Amibe hókotró is van?:DD
  • bullseye9
    Almamánia van, úgy látom :D

Szép lett, jól mutat.
  • Gis80s
    Alakul a beltér.... :)

1920x1080
  • gumikacsa
    Mentések:
    Mivel már jártam hasonló képpen, a következő módon próbálok védekezni:
    Ha játszom, és végzek, mindig csinálok egy biztonsági másolatot a mentésekről(.rar-ba tömörítve). Egy régebbit pedig törlök, a legfissebb 3 van mindig talomban probléma esetére.

Rex:
    A képek alapján igéretesnek tűnt, ezért leszedtem, pedig nem szívesen teszek modot a játékba. Exe-s, ezért csak egy mappába kicsomagoltam, mert nem akartam, hogy valahol is belebarmoljon a játékba, de mivel csak egy sima .scs fájl, azt betettem a mod mappába. Pár napig fent volt a gépen, de mivel számottevő változás nem volt, inkább ártott, mint használlt, ezért töröltem.
  • nyitraip
    Tudna nekem valaki MAN-hoz csinálni műszerfal világítást? Esetleg ha privátba rám írna elmondanám az ötleteimet. Előre is köszönöm.
  • darki81
    köszi
  • sewy21
    tessék az örök dolgozó alkalmazottak módja...:D
    Drivers always return with a cargo
    http://ets2.lt/en/category/other-mods/page/4/
  • darki81
    szállítottatok már autót?

sewy21
    tudnál linket adni? érdekelne a mod
  • sewy21
    cargo return no empty by baab...nemtudom hirtelen melyik oldalon találtam, de azt hiszem hogy egy litván forum volt...:)
  • Musztafakebab
    És ezt a modot hogy hívják mert engem is kicsit idegesít hogy minden 3.-4. fuvart kihagyja.
  • BoscoBaracus
    Hy!Saját festést hogy tudok csinálni? Milyen program kell hozzá? Esetleg nincs valami videó,az olyan tök hülyéknek akik nem értenek hozzá mint pl én? :)
  • jocking
    Észrevettem valamit.
    Néhány napig nem léptem be a játékba, de most, amikor folytattam, észrevettem, hogy a vezető nem kezd el ásítozni akkor, amikor még 4 óra visszavan pihenőig. Sőt, már volt, hogy csak 2 óra volt vissza, de se egy ásítás, se egy képernyő elsötétítés nem volt. Kijött valami apró frissítés, amit a játék letölt magának, és nem kell külön frissíteni? Vagy miért szűnt így meg az ásítozás? Modok biztos nem befolyásolják, mert csak egy Real Physics, egy Real Logos meg egy Real Petrol Station-ös van bent.
  • macleody
    Most nézem, hogy benne van a játékban a magyar rendszám is. Magát az alapot be tudtam tenni de nem tudom honnan olvassa be a betűket és számokat.
  • I73770K
    Üdv!

Úgy néz ki megvan a rejtélye a forgalom növelésnek! Még nem teljesen biztos de szerintem csak ez lehet!
    Akinek van kedve segíteni azt szívesen fogadom egy privát üzibe ugyanis 1 kocsifajtának minden átírása kb 30perc vagy több és van vagy 28!

További szép estét!

• Linux01
  • DooLhof
    "Az Európai Közösségek Tanácsa által 1992. február 10-én elfogadott 92/6/EGK irányelv alapján ezen járműveknek (ti. 3500 kg fölötti megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsik) mára – kivétel nélkül – legfeljebb 90 km/h sebességet lehetővé tevő korlátozóval kell rendelkezniük."
    A legtöbb nyugati cégnél 85 és 95 közé van belőve a korlátozó, természetesen a való életben is van rá lehetőség hogy ezt kiiktassák :)
  • Stockbauer33 #19982
  • Linux01
  • Werner91
    Szóval van a dokumentumok >> ets 2 >> profile >> (fejből nem tudom pontosan milyen fájlok vannak külön-külön, laptopon vagyok) talán config, info, két gearbox "valami" sii, save mappa, és profile sii

Csináltam új profilt (mellette a régi a dokumentumokban megmaradt) mentettem egyet, az új profilban is megjelent a profile sii file, 95 kb. A régi profile sii meg töküres. Csak nemtudom miért lett az, délután 5-kor játszottam kb egy órát, aztán kiléptem, hét felé beléptem és kiírta, hogy név megadása, céglogó, kedvenc márka stb szóval hogy csináljak új profilt.

Gondoltam kezdem elölről, szarni bele, de mi a garancia arra, hogy megint szopok vele két hetet mire felfejlődök, lesz saját vasam, sofőrjeim, új garázs stb, aztán megint beüt valami gixer..

Most frankón úgy kell majd játszani, hogy minden kilépésnél, elmentem valahova a profile sii-t, hátha random összefossa magát bármelyik pillanatban… :/
  • I Angel Disco
    Minek kell 116 sofőr????

100 sofornél megálltam, és kb 1 millát hoznak a konyhára, mig megcsinálok egy hosszabb fuvart.
    Egybként nem elég meg venni a garázst, teli tömni gépekkel, és sofőrökkel, sajna kell öket menedzselni is. Azt hiszem nem olyan vészes ez, bár szerintem ez a része a játéknak inkább stratégiai jellegünek tűnik nekem. Tehát fejleszd a sofőrt, és majd a gépet is alatta. A 100 sofőrből a Leggyengébb is 4.5-en áll, és napi 5.670 Erurot keres. Nagyon nem látom értelmét a további fejlödésnek, mert pár fuvar alatt anyagilag elszabadult a pokol... Azaz tökmindegy mit csinálok több pénz folyik be, mint amit eltudnál költeni.
    Vissza térve kicsit a sofőrökre, néha ki is kell rugni a minuszos faszikat, csajokat, és probálkozni kell másokkal.
    Számomra sajna a játék véget ért, mert egy 50-es színttel, 99,75% felfedezetséggel, 35 millával, már nem nagyon van tét.
    YA és mielött valaki feltenné a kérdést, 2 módót használtam csak az égész történetben. A Kamion viselkedésére egyet, és a 120km/ó limit növelésre egyet. Ez utobbit azért, mert totál nem valoságos, hogy 90-nél véget ér egy kamion tudása. Nem tagadom, beleszaladtam, nem egy hülye helyzetbe, és repült pár büntetés, na de belefért...

Hát ennyi...

Angel D.
  • Drope
    Honnan van az a tél mod?:O h még hókotró is jár?
  • Linux01
    Kocc, előzésnél XD

• vajo
    Üres a mappád? Vagy vannak benne fájlok, csak 0 kb- a méretük?
  • Maximus4
    Talán azért nem próbálta meg más,mert senkinek sincs lövése arról,mi lehet a baja.Erre van a fórum?Azt azért ne várd,hogy a topik tele van SCS fejlesztőkkel.
  • Werner91
    Igen, de nem használt, azért köszönöm, hogy legalább te próbáltál segíteni.
  • csaklaca
    Na,én hátra mászok a fülkébe,vízszintesbe rakom magam!Jó éjt nektek!
  • Linux01
    Hát ja.... :D

• csaklaca
    szerencse,hogy nem járt arra szerv....komoly bünti lett volna....!
  • csaklaca
    az baj....
  • Linux01
    Háááááát, lehet igazad van, de nem szólt akkor épp senki :)
  • Hungarykum
    Ezek az SCS software-esek jól eldugták. Pedig már jó ideje keresem és semmi.
  • csaklaca
    ne izéjjé már!Nincs 9 hónapom......
  • csaklaca
    nekem megvan a 116 és azok hoznak pénzt,akik az elsők között lettek felvéve!de ahogy fejlődnek,úgy keresne egyre jobban...,csak amíg 116 a plafon,addig csináltam egy másik profilt és elkezdtem előröl a játékot hitel nélkül...