52658
-
nyitraip #20325 köszi mindjárt meg is nézem -
#20324 [IMG][/IMG]
@Danyr : köszönet a gépért, nagyon jóó!!! :) -
#20323 koszi :D -
#20322 Mercedes - Benz Actros Trust Edition
Luspy- MAT értékeken lehetséges a változtatás? -
Gázfröccs #20321 scania
ez lemaradt -
Gázfröccs #20320 Sziasztok!
Valaki próbálta már ezt a scania modot? És ha igen milyen?
-
dgufoplast #20319 Fa szállítás :D -
Hungarykum #20318 Fájlt simán kimásolod valahova.
Jobb egér gombbal katt a fájlra => tulajdonságok. itt társítsd át a PS-hez.
Ha nem lehet, akkor ismét jobb klikk a fájlra => társítás => tallózás => PS aztán OK -
#20317 Szerintem dolgozok eleget.. de oké :) -
Drope #20316 Ha kiexportálom a képet (Send to editor-al) egyből a paintbe dobja.,. Hol tudom átállítani h Photoshopba dobja? mert a szar paint semmire nem jó -
Hungarykum #20315 Megtaláltam a MAN-hoz a kormány karimájához tartozó textúrát!
A DAF-nál lesz az "swheel_01.dds"
A kormányon lévő fém betét (lehet), hogy ez is a DAF-nál lesz a "brushed_metal.dds"
A kormány közepéhez pedig a MAN-nál "plastic_leather.dds" -
csaklaca #20314 Sokat dolgozni! -
#20313 Sziasztok! Kb lvl15 óta van a tapasztalatom vagy mi 5.8on... most lvl30 vagyok.. ez mikor fog változni?! O.o
vagy mit kell érte tennem?! -
jozsefpici #20312 doggieme1
darkens the tail light mod or did you?
if you link to the mod you downloaded from pls -
CB pocok #20311 danyr: légyszíves oda adni temmel es daf modot léci
-
jozsefpici #20310 doggieme1 te csináltad vagy mod az a hátsó lámpa?
ha mod akkor létszíves linkeld be ide ahonnan leszedted -
Hungarykum #20309 MAN-nál a kormányon lévő kis betét lehet, hogy a DAF-tól van. (brushed_metal.dds)
Scania is azt használja a króm részekhez.
1 próbát megér. -
#20308 nemtudom mi olyan nehéz rajta.
pl én letöltöttem a Zengő pótot (Hajrá Norbi!)
scs-ből kimásoltam a dds-t, ezt PS-el megnyitottam, módosítottam, mentettem DTX5 DDS-ben, majd bele a Zengő mappába felülírtam a DDS-t és kész.
ez kb 4perc :) -
Hungarykum #20307 Én festegettem belső teret.
Néhány kamion, más kamion textúráját is használja.
MAN-nál a kormány közepéhez tartozó textúrát, másik kamionnál keresd (úgy emlékszem Scania)
Ezt a textúrát átfestve változik a MAN-nál, Scania-nál és a Volvo-nál a belső tér színe (MAN-nál és Volvo-nál a műszerfal és a kormány közepe lesz más, Scania-nál a műszerfal és a kormány karimája).
A karimájához tartozó textúra nem tudom hol van, de így kilehet deríteni:
Amik vannak szürke textúrák a MAN-nál, azokat színezd át egyenként, egy jól látható színre (pl.: fehér), ekkor kiderül, mi mihez tartozik.
Ha a kormány textúrája itt van, akkor fehér lesz, ha nem. akkor ezt is máshol kell keresni. -
janikad600 #20306 Sziasztok!!
Aki festeget meg potot csinál az legyen ollyan kedves és videózza már le azt hogy hogyan is csinálja. Lépésről lépésre, mert az olyan analfabéták mint én ne zaklassanak már mindig mindenkit. -
#20305 üdv
olyan kérésem lenne hogy van scaniahoz olyan festés ami sas és v8 van rajta ezt valaki át tudná alakítani szövegre ha igen akk írjon pm-ben
előre is kösy -
konrad91 #20304 Hali. visszaolvasgattam és nem nagyon találtam módot arra hogyan lehetne kiszűrni a kormány ugrálását rángatását ? :/ -
#20303 legnagyobb problémád legyen :)
mindent nem szimulálhat a játék :) -
blaci99 #20302 Sziasztok követem a fórumot és most van egy hibám vagy nálam vagy esetleg másnál is van ilyen?
A problémám az, hogy lassításnál a féket nyomja a sofőröm és nem motorfékkel lassítok.
Válaszokat szívesen fogadom. Eredeti a játék. -
-
dgufoplast #20300 Itt van a képek között :) ki is van már adva de nem a legjobb a fel írat rajta :) ha vissza olvasol megtalálod a linket is hozzá :) -
Drope #20299 Nem tudsz róla képet tenni?:D már nagyon várom -
rvik78 #20298 Sziasztok!
Ledes sárga villogó módról tudok-e és hogy honnan lehetne letölteni? Válaszokat előre is köszönöm. -
nyitraip #20297 SZiasztok.
Azoktól szeretnék kérdezni akik már foglalkoztak kamion belső festéssel. Most én is probálkozom és már majdnem kész vagyok csak a kormány karimáját nem tudom átfesteni mert nem találtam meg azt a fájlt amivel azt tudnám festeni. (MAN-rol van szó). Illetve a kormányon lévőgombok melett van egy kis világos szinű betét azt is szeretném átfesteni de azt se találtam.
Elöre is köszi a segítséget. -
#20296 Nice mafia truck :D -
#20295 Nice mafia truck :D -
dgufoplast #20294 Egyenlőre még csak az van amelyikkel én probálkoztam másikról nem tudok :) -
Drope #20293 MAN-hoz van már Waberer's skin?:D -
vajo #20292 Berlin után, német - lengyel határ. -
tomi0113 #20291 Azért köszi a segítséget!:)) -
doggieme1 #20290 Thank you! :) -
#20289 Hiába írsz neki. A tag nem magyar.
-
csaklaca #20288 Nem csúnya! -
doggieme1 #20287
Smoke Rear lights!
-
#20286 hello , szep kepek:D
Vajo azt akarom kerdezni hogy a videoban az 1:06 masadpercnel -az hol talalhato az a hely??