52658
-
csaklaca #20366 Na gyerekek!amíg nincs téli gumi,addig lőttek a sürgős fuvaroknak...:D vagy elkésel,mert óvatosan vezetsz,vagy sérülten szállítod le mert nem vagy óvatos és úgy sem garantált,hogy oda érsz időben! -
csaklaca #20365 na igen,nem ártana a műhelyben téli gumit is árulnának...:D
-
#20364 Neis mondd.. beraktam ezt a téli módot.. de ide KÖTELEZŐ lenne a téligumi + hólánc.. egyenesen alig birok menni az úton.. összevissza megy jobbra-balra a kamion.. ( persze kormányzok is.. ) és az átlag 90-100as sebességem helyett pedig 60-70el tudok csak menni maximum.. afelett már halál :D -
#20363 Mikulás akció akit érdekel
3990 ft az ETS 2.. -
ukipapa #20362 Nagyon szép ez a táj Groningen fele Nyitható híd (:
-
bigboi8814 #20361 -
Dimice #20360 Ezt fölraktam és működik is, de a másik variációt telepíteni kéne, azt meg nem merem... :) De ez tényleg izzasztó, elég valós a fizikája. -
#20359 egész jó lenne, a hang mod, de 0:27 ez nagyon idegesít... -
Drope #20358 Hát nem tudom az milyen,én nem azt töltöttem,hanem egy másikat. Viszont nekem az tökéletesen működik,szerintem nyugodtan szedd le. (Ebbe a fizika is változik)
Ott van a letöltés a videó leírásában -
Dimice #20357 Srácok, ha ezt letöltöm és kicsomagolom, csak telepíteni lehet.... Telepítenem kell??? És ha igen, akkor hogy tudom visszaállítani ha mégsem tetszene? -
csaklaca #20356 ajánlott lenne hozzá a téli gumi,de az nincs...,jó móka....:D -
csaklaca #20355 na,amit a restacar.hu-rol lehet letölteni téli mód,na az csúszik rendesen....:D
-
csaklaca #20354
-
csaklaca #20353 A villámlás tényleg zavaró egy picit,de nem tudom ti,hogy vagytok vele,de nekem csak annyiban változott a dolog,hogy minden fehér...:) Nem változott a fékút hossza ugyan úgy irányítható a kamion,igaz,mikor esik,akkor talán egy picit csúszkál,de nem számottevő....!Ja,és az emelkedöre is úgy megyek fel,mintha száraz lenne az út....De azért nem rossz,egy kis változatosság lesz a játékban..... -
tite #20352 Csak mindegyikbe az a gond hogy nem vették ki a villámlást!ugy tudom télen nem villámlik! -
#20351 Videó a modról:
VIDEÓ -
#20350 Itt van egy nagyon hasonló:
...::: LETÖLTÉS :::... -
#20349 nagyonvárós:
-
Drope #20348 Lol ezt nem tudom hogy rakta be xD na erről lenne szó: -
Drope #20347 Ránézésre ez nyert.. próbálta valaki? -
#20346 Két kép tőlem is...
Az egyik nap, Scaniánál jártam... és lecseréltem a Volvomat..
Az egyik éjszaka leesett az első adag hó... ( remélem lesz olyan mod is hogy telibe minden havas :D ) -
Linux01 #20345 -
#20344 -
Davacs #20343 Sziasztok!
A mai napon elkezdtem játszani ezzel a nagyszerű játékkal, már alig vártam, hogy megjelenjen. A rendszerigényen lepődtem meg leginkább: mivel egy erős gépet írt követelménynek, a 9 éves Intel Celeron-os PC-m is simán viszi (1,8 GHz Intel Celeron processzor, 2 GB DDR RAM, 80 GB Maxtor HDD, Samsung DVD-RAM, ASUS AH3450 512 MB VGA...). Gond nélkül tudok játszani vele. Tehát, akinek hasonló PC-je van, mint az enyém, annak bátran ajánlom, hogy próbálja ki a játékot. Néhány információ a kezdetekről... Pozsony - Bécs fuvar (Scania), Bécs - Salzburg fuvar (Mercedes-Benz), Bécsen belüli fuvar (Renault). Kedvenc kamionom a Scania, az utak királya. Három márkakereskedés felfedezve: Bécs (Iveco), Pozsony (Mercedes-Benz), Hannover (Scania). Célom: ha elegendő Euro összejön: kamionvásárlás, fejlesztés (jármű, ill. vállalkozás). Mindenkinek további szép estét kívánok!
Üdv.: Davacs -
Dimice #20342 És ha ezt telepítem, akkor ha mégsem tetszik, vagy megunom, hogy tudom leszedni? Vagy beállítható valahol, hogy téli vagy nyári legyen a grafika? -
Drope #20340 Minden esetre beraktam,úgy is jön a tél :D Már csak hóesés mod kéne :D -
#20339 Napot!
Ha valaki ért hozzá, és kedve van, átalakítaná [vagy átírná a definiton fájlt] úgy, hogy az alant hallható DAF motorhang a Magnum-ban is hallható legyen? : )
Letöltés és videó -
tite #20338
-
Solt #20337 Nem rám tartozik, csak egy kérdés. Kértél engedélyt a névhasználatra? (REX) Mert ugyanilyen néven ugyanezt csinálja egy cég FSX alá... Nem biztos, hogy jó ötlet ezt használni szerintem. -
vajo #20336 -
tite #20335 egy probát megér szerintem. -
razor1997 #20334 Eddig ez néz ki a legjobban szerintem a havas modok közül leszámítva a lombhullató fák leveleit. :DD
Viszont szerintem a fizika nem változik :$ -
Drope #20333 Itt a fizika is megváltozik vagy csak kinézet? -
vajo #20332
ui: Valahogy így kéne kinéznie a fának a tél módban. :))) -
vajo #20331 Senki nem jön rá, hogy télen nincs levele a fának? xDD -
tite #20330
Downloads:Link -
#20329 Sziasztok.Van már olyan mod ,hogy a oldalsó légterelőkre piros ledes csíkokat lehet tenni? -
nyitraip #20328 Irtam neked privátot -
#20327 Ilyen kéréssel inkább az SCS-t bombázd. -
krisz0000 #20326 hali véletlenül valaki nem tud egy olyan modot csinalni hogy az ablaktörlönek 2 funkcioja legyen legyen a folyamatos törlés es egy 15masodpercenkénti türlés !válaszotokat elöre is köszi