52658
-
rarma #20406 Ismét útra készen , csak elötte egy kis pihenő .
-
#20405 helló ezek vannak Euro Truck Simulator 2 Trainer +2.EXE -
Quados95 #20404 Havas modot honan lehet letolteni sracok? valaki letudna nekem irni legyszives ?
-
csaklaca #20403 na,megnéztem a/Kenguru,A Konvoj/Ajánlom mindenkinek,aki még látta... -
#20402 Nagyon realisztikusak lettek a fényviszonyok és ez a sárgásság is pöpec
#20385-remélem, hogy lehet majd havazást is csinálni eső helyett.... -
nyitraip #20401 Hello.
Azt akarom kérdezni hogy a Scánia tetejéröl el lehet valahogy tüntetni a tetőablakot? -
Zsolt7411 #20400 Sziasztok
Azt meg lehetne csinálni valahogy hogy több gyalogos lenne a járdákon ne csak egy,kettő sétálgatna egy nagy városban?Vagy az már nagyon gépigényes lenne? -
nyitraip #20399 http://restacar.hu/forum/index.php?threads/150km-h-limit.107/ -
Euro Truck #20398 Valaki adni egy 150 es no speed limit módot? :) -
laco1999 #20397 Ezzel kívánok mindenkine jó éjszakát. -
vajo #20396
-
Hungarykum #20395 Milyen opciókat lehet vele bekapcsolni? -
#20394 akkor jó köszi.És valaki nem tudja megmondani h ez h működik Euro Truck Simulator 2 Trainer +2.EXE mert hiába nyomom a gombokat játékőzbe nem történik semmi. -
Hungarykum #20393 Nekem a gyári Iveco-nál van hasonló.
Kivettem minden módot, de a műszerfal akkor is mindenféle színű lett.
Mikor megvettem a kamiont és kimentem vele az utcára, akkor semmi baja nem volt csak a tuningműhelyben nézett úgy ki. -
vajo #20392 Azt nem értem, hogy miért havas ezekbe a módokba az út? Mert MO kivételével az összes játékban szereplő országban elég szépen takarítják az utakat. Illúzió romboló. (A fákról nem is beszélek. :D) -
#20391 helló nem tudja valaki h mért ilyen nekem
??? -
vajo #20390 Vagy szedje le a javított verziót. :)
#20389: Már pedig csak akkor tűnik el fuvar, ha rosszul mentett mapot raksz be a játékba. Én is szívtam vele, de rájöttem mi a pálya, szóval ha az én mapom van bent, és abból is a legújabb, akkor nem lehet oka az eltűnéseknek. :D -
fcbarcelona1 #20389 így se jó -
#20388 Vajo mapját töröld ki.. -
fcbarcelona1 #20387 Sziasztok!
Az lenne a problémám ,hogy eltűntek a fuvarok ,mi lehet vele? -
#20386 Én most próbáltam ki, és nekem igazán tetszik! Végre érzem a FFB-et az egész úton.... :DD -
vajo #20385 Jön a Tél. :D
-
sewy21 #20384 sziasztok!...vki aki ért a hasonló dolgokhoz, egy osztrák goboxot illetve egy szlovák goboxot nem tudna bedobni scania belsőbe?...:)...hálásan megköszönném, ha vki megszerkesztené nekem...:) -
Drope #20383
Összedobtam egy kis vidit :) -
#20382 megveszed eredetiben, és frissíted :) -
rarma #20381 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne , ha egy olyan pótkocsit szeretnék betenni a mód mappába, ami csak 1.2.5.-ös Patch -nél
jelenik meg, hogy tudnám eléri hogy működjön az a pótkocsi a sima 1.1.1-ben is. -
davidcs94 #20380 http://eurotruck2mods.blogspot.hu/
innét a legfelül lévő modot nem tudja valaki hogy kell letölteni? A Scani 112 vagy 113-ra gondolk.
nyomkodok én össze vissza de nem tölt le semmit se csak reklámok vannak mindenhol.
-
Hungarykum #20379 Akinek kell ez a mód: #20274 az a Restacar.hu-n megtalálja. -
Hungarykum #20378 Úgy kell becsomagolni, ahogy eredetileg is van.
Mikor megnyitod a módot amit csináltál, úgy kell a mappáknak lennie, ahogy az eredeti base.scs-ben is vannak.
Pl: Te módod.scs/vehicle/truck/scania_rcab_2009/....stb
Minden másnál ugyan így.
Az elérési útnak mindig egyeznie kell az eredetivel! -
rarma #20377 Igen tudom az már megvan letöltöttem, és azzal sikerül kicsomagolni őket , de viszont már visszacsomagolni nem tudom, mert azt nem tudom hogy nevezzek-e el egy üres mappát base.scs-nek,
és utána tömöritsem vissza, vagy csak simán jelöljem ki az összes kicsomagolt mappát és úgy tömöritsem vissza, hogy jó is legyen. De viszont egyszer probáltam úgy hogy egy mappába tettem őket és a mappát elneveztem base.scs-nek és úgy tömöritettem vissza, de viszont úgy nem működik a játék, lefagy és kilép a játékból.
Pedig ezt a folyamatott csináltam : winrar megnyitása elnevezem base.scs -nek aztán lentebb raktároz-ra állitom , és rarból zip-re váltom .
-
#20376 szép napot egy szaftosnak ajánlkozó fuvar:
-
#20375 Azon kívül, hogy melyik kamion milyen erős, meg mekkora a tankja, van még valami különbség köztük? -
#20374 Töltsd le az SCS oldaláról az scs extractort. -
rarma #20373 Egy kisebb információkra lenne szükségem,
hogyan tudnám megnyitni a base.scs fájlt,
mert ezt írja ki mikor rákkatintok , amit a mellékelt képen látható ,
társitottam már winrar-ral is , ugyan az a helyzet .
Valszokat elöre is megkoszönöm.
-
#20372 Nem tudja valaki hogy lehet fuvart betenni a játékba? Ha csinálok egy helyet map editorban és teszek be fuvart, vagy nem működik vagy eltűnik az összes fuvar. -
Drope #20371 Ja ezt meg néztem már,de nem éreztem,hogy a fizika változott volna -
Balage91 #20370 gyorsan le is rendeltem,kedden jön is :)) -
Drope #20369 Odabaszós most szedem :D -
#20368 Ehhez mit szóltok? -
#20367 Senki? : D