52658
-
komiki #21247 Azért írja mert karácsony van.Te meg ha ilyen primitív vagy, ne olvasd el.Rugjál be ma is ,folyon a testnedved a gatyába aztán le is van tudva a részedről.Birka. -
#21246 Most nem azért de hányszor írod még?
Eléggé unalmas hogy minden második hsz boldog karácsonyt .... -
#21245 Nem szoktam valami sokszor ide írogatni :D de kívánok mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog új évet! -
CB pocok #21244 Neked is!!
-
#21243 Békés Boldog karácsonyt mindenkinek! :) -
#21242 Respect a készítőknek!
1440X900 -
#21241 Karácsonyi szünet Felixstoveban.
Holnap d.u. indulás tovább :D
-
#21240 Feltöltöttem neked a Restára. -
Fifo #21239 Így van, az egy gomb. Köszi. -
Hungarykum #21238 Cég igazgatása / Garázsok menü
Amelyiket fejleszteni akarod, azt kiválasztod és bal felső sarokban ott lesz hogy "Fejlesztés" -
Hungarykum #21237 Nekem azért fagyott le, mert nem mentem ki az utcára.
Amúgy a pénzcsalás csak egy barátomnak kellett, nem nekem.
Hirtelen egy kis móddal oldottam meg neki.
Pár adatot átírtam és egy fuvarért kap 30-40 milliót :D -
Hungarykum #21236 Mikor megkeresed a pénzed alapján az adatokat, akkor az összeset be kell tenni alulra és mindet át kell írni.
Sorok elején pedig ki kell X-elni mindet. -
Fifo #21235 Sziasztok!
Meglévő első garázsomat hogyan bővítsem, hol találok ilyen gombot? Mintha fejleszthetném, nem akarok újat venni. -
#21234 Ez egy FAN Videó.. ilyet magyar kollega is csinált.. de ez csak egy remény.. :) -
retoucher #21233 Szórakoztam a map editorral...
Nincsenek fuvarok, nincsenek városok, nincs tereprendezés, csak úthálozat részlet!
Nem építek magyar pályát, csak gondoltam ha már belefeccőltem az időt, felrakom hátha vki kedvet kap pálya építéshez!
-
#21232 Szia! egy ilyen mod-ot En is letoltottem, de nekem nem mukodnek az oldalso felso lampak a poton, lehet, hogy neked mas verzio van meg ebbol a modbol? Megtenned, hogy errol a mukodo verziorol adsz egy linket? -
Domesz243 #21231 Sajnos az engine teljesen alkalmatlan erre a célra... -
sewy21 #21230 nemtudom, megmondom a frankót...én láttam ezt a videót, amit linkeltem, ez alapján reménykedem, hogy majd vmikor készül hozzá multi is, de a józan eszem azt mondja, hogy nem lesz belőle semmi...:D -
landwir #21229 http://www.facebook.com/ets2mpofficial Csak azért kérdeztem mert találtam egy ilyet -
Ben66 #21228 nekem meg nem adja meg a beírt összeget. -
#21227 Nem. -
sewy21 #21226 http://www.youtube.com/watch?v=tW73glKgH0M -
landwir #21225 Sziasztok szerintetek lesz-e az ETS 2 -höz multiplayer? -
#21224 Az valami MOD miatt lehet, vagy nem tudom. Nálam ezer féle móddal megy simán, bár nem használom.
Az a lényeg, hogy úton legyél amikor a CE be beírod az összeget a pontos összeget írd be. utána (én azt csináltam, hogy a jelenlegi összeg elé egy 9-est írtam) bezár nincs mentés és vissza a játékba. Nekem kényelmesen megy. -
Ben66 #21223 Köszönöm,kellemes ünnepeket! -
Hungarykum #21222 Csakhogy a CE-től lefagy, így nem lehet használni. (Legalább is nálam) -
Ben66 #21221 nem szokásom,de most nagyon kell:) Köszönöm! Kellemes ünnepeket! -
kiscife6 #21220 Igen egy uhrin transos daf 95xf.
-
#21219 Szia
Vajó által írt cikk, működik, bár csalni csúnya dolog! :)
LINK
-
Ben66 #21218 Sziasztok,új vagyok itt.Kellemes ünnepeket!
Az lenne a kérdésem,hogy hol tudnám átírni a pénzt? -
Hungarykum #21217 Képet akarsz belinkelni a játékba? Biztos? Jól gondold meg -
kiscife6 #21216 Mindenkinek boldog karácsonyt kivánok.
lenne egy nagy kérésem valaki betudná linkelni nekem ezt a képet a játékba -
Hungarykum #21215 Ha használsz valamilyen "Map" módot, akkor valószínű az lesz a baja.
Kiveszed, belépsz a játékba és alszol egyet és lesz megint fuvar.
Más módot nem ismerek, ami ilyet okoz.
Ha nem használsz "Map" módot és nincs fuvar, akkor egyesével szedd ki őket.
Aztán ugyan úgy lépj be minden mód kivétele után és aludj egyet.
(Alvás előtt ments egyet, mert nem lehet sokszor egymás után aludni)
Ami okozta, azt kiveszed, többit visszarakod. -
csaklaca #21214 Békés Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! -
Oliver1983 #21213 Sziasztok leakadtam az ETS2 vel nincs több fuvarom.... se gyors se alvallalkozoi! mi lehet a hiba pedig csak 24 es szinten vok! -
#21212 *valaki
Bocs fáradt vok. :D -
#21211 Áldott Békés Karácsony kívánok minden sofőrnek -
#21210 Sziasztok! Waberer's-es mercedes-t, daf-ot és man-t el tudna nekem küldeni? Megpróbálkoztam sajáttal de a textúra elkészítésén kívül semmit sem értek az egészből. -
nyitraip #21209 Kellemes Ünnepeket kívánok én is minden játékosnak! -
#21208 MEgtaláltam melyik mód felelős a pót cseréjéért. Az aero dinamic pótot változtatta meg a mód, de lecseréltem egy szebbre.