Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Íme a garázsom, saját üzem anyag kúttal, egyenlõre még csak 3 kamionnal.<#eljen>

Nagy garázs kívûrõl

Ugyan ez belûrõl

Persze ahhoz hogy minél elõbb meglegyen kellenek az ilyen jól fizetõ fuvarok is.

Ílyen egy 33000 fuvar.

Nagy volt a forgalom a légtérben arra felé.
Fel és le is lehet csak nem minden kikötõben.
Ebben igen.
Hajóra fel

Hajóról le hajtás.
Az viszont kellemetlen hogy 12787€-ról 3492€ lett egy darab kompttól miközben IJmuden - Newcastle-re 1400€ körül mutatta az árat... 😊

1. Kikötõbe igyekezve 😊
2. Kikötõben szöszmötölve (sétálgató csajokat néztem 😄DDDD)
3. Pihengetés töltése.

Szabi84
nálam is

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Tikal
Nekem. Fekjel alacsony sebesegnel van fond, szerintem tul eros, picit megnyomom aztan lefejelem a szelvedot

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Jo lenne ha fel lehetne ra hajtsani legalabb...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bocs a dupláért...
Fék mod. Trélerrel 80-ról kb. 40-45m alatt áll meg, tehát reális. Ha esetleg nem gyerebe, akkor winrarral megnyit, "brake_torque_with_trailer: 12000.0" sor megkeres, és átír nagyobb értékre. De nem javaslom, az már a realizmus rovására menne, így pont f***a. 😊
Aszondja' average speed check. LOL. Képzelem micsoda átlagsebességeket mérhetnek ezen a szakaszon. (valós) 5 perc alatt haladtam 15 métert. 😄

Hali ez marhajó hajókázni 😄 [/url][/img]

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

1: 1400 liter gázolaj 40 literes fogyasztással számolva kb 3500km-re elég... nincs ezzel gond.

4: Én ezt nem tapasztaltam... ha még az eleje átér a sárgán, akkor engem egyszer sem büntettek meg.

www.smart-bus.hu

Nekem már volt olyan 😄

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Este próbájátok ki . Este+esõ+köd a legjobb kombo 😄
Nálam nincs gond FPS el. Bár szokott nagyon ritkán olyan lenni hogy laggol eggyet de ez nagyon ritkán van naponta 1 szer 😄 De nagyon jó játék nézzétek meg : http://www.youtube.com/watch?v=_QO0pCdXEhU&list=UUM7kk6czxHiXvV-_UPKsQfw&index=1&feature=plcp
Lassan 3000km van a kamionomban, de még nem voltam tankolni. Asszem most kezdett el világítani a lámpa hogy kéne már tankolni... De még mindig sok száz km-re elég. 😄

Igazából is ilyen brutál hatótávja lenne egy kamionnak? Nekem ez így nem stimm...
Tikal
Fps esés csak nekem van? NagOn gyakran megakad a kép, mintha nem bírna tolteni, csak azt nem értem miert ...

TaRka0107
Jöhet vonat.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nem szopatott be, de felfestés nélküli út lenne akkor be lehetne nyalni szerintem. 😊

Újabb kérdésem merült fel, mégpedig a vasúti átjáróknál nekem nem mûködik a jelzõberendezés vagy egyáltalán nem is megy, mert nem is jöhet vonat, hogy lezárja az átjárót egy idõre?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Naneee...vettem a járgányra egy új kupakot (tetõt), erre leszedték a festést róla :S

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Tikal
Meg olyN mod is johetne hogy ha belém jonnek akkor ne nekem kelljen fizetni😊

ZetterbergXF
Hát azért egy ilyen tábla nehogy beszopasson már!

TaRka0107
Olyan mod is lehetne, hogy gyorsabban fogyjon a benzin. 2500 km fölött vagyok és most voltam elõször tankolni. Igaz már másik kamiont is vettem közben.😊

Prémium driver
Huhh tényleg, nem is vettem észre, igazad van.

Jamaica a Jamaicaiaké.

Carlos
Kommersz bug angliában. Rossz irányba mutat a tábla. EU irányba mutat miközben ugye UK-ban vagy és a "szembesávba" kell menni. Énis beszoptam. Meg is vágtak 100 euróra szembesávba hajtásért. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Nem a baloldali közlekedéssel van a gond hanem a táblával. A tábla a szembejövõ sávba akar "kényszeríteni", mint kerülési útvonal. Szerintem ez hibás dolog.

A saját kamionos dolgot azért kérdeztem mivel egyelõre még gyorsfuvarral mászkálok és gyûjtöm a pénzt az elsõ járgányra.
A váltós probléma azért merült fel, mert a motorféknél azt tapasztalom, hogy van nagyon gyenge vagy nem vált vissza eleget a megfelelõ lassításhoz és szeretném kényszeríteni az automata váltómat arra, hogy lentebb kapcsoljon hátha jobb fékezõhatást érhetek úgy el.

Prémium driver
A bal oldali közlekedés nem újdonság.

Jamaica a Jamaicaiaké.

Én minden teljesített fuvar után mentek, hogyha ilyen bajba kerülnék (áram szakadás stb. (sose lehet tudni) ne a 0-árol kezdjek.
LeWyTy
az idõt az F6 ban írja
Saját kamionnál nem.Nézz fuvart ott ahol épp vagy.
Lehet állítani valahogy.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Üdv!

Elõször írok a topicba és lenne kérdésem és megosztanivalóm is.

Milyen idõtartam után jelenik meg a fáradtság a sofõrnél, hogy pihenni kelljen?
Saját kamion esetén is teleportál a kamion az adott városba ahol fuvart veszek fel?
Van-e mód kézzel beavatkozni az automata mûködésébe, mint anno az ETS elsõ részében?
Elõre is köszönöm a válaszokat.

Az észrevétel pedig, hogy itt vigyázni mert becsapós (kék háromszög):

LeWyTy
na nekem most kéne a pénz cheat mer nem fogom újrakezdeni<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
és még vár rám egy 75.000€-s javítás<#falbav>

LeWyTy
AZ MI A FASZOM?
Doverben hajtok le a vonatról és kiestem a világból
100%sérülés
gondoltam hívok segítséget de nem értem semmit csak elvette a pénzem 100% sérülés
aztán lemondtam a fuvart és hazateleportáltam
kb -80.000€ most miafaszomatcsináljak kezdjem elõrõl?

Prémium driver
A patch telepítése után nem tudom megnyitni a base fájlt mert azt írja ki, hogy a fájlt sérült.
Valakinek van valamiféle javaslata mit tudok tenni ilyenkor? -.-''

Jamaica a Jamaicaiaké.

Jóféle!

Alakulunk, alakulunk 😊

Két új vas a company-nál 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

tibi08
ez hol volt ?? brutális hely

akos25
Végre volt szerencsém kipróbálni a játékot... Az irányítás tetszik, a kamionok rendben vannak, a hangok is bejövõsek, csak azt nem tudom, mit akartak ezzel a menedzselõs résszel??? Szerintem kicsit elrontották azzal a hitel cuccal, de mindegy... Úgysem egy vállalat irányításáról szól a játék, hanem a "kamionozásról". Teljes mértékben elégedett vagyok, szerintem egy jó ideig el fogok szórakozni vele... :-D

Sikerült is összehoznom egy saját kamiont:
[/url][/img]

Tikal
Havi szinten kellene törleszteni, legalább lenne benne ennyi kihivás, mert ez eddig nem menedzselés, csak pénz költés extrákra, persze lehet a céljuk is ez volt, hogy ne kelljen semmire se koncentrálni csak arra hogy hány lámpát tegyek a kamionra 😊

Üdv! visszapillantók dõlési szögét hol tudom beállítani? elõre is köszönöm!
Tikal
LOL, soha nem könyörögnék pénz cheatert, még életemben nem írtam be cheat kódót játékban... nem azért játszom hogy csaljak, azzal kb a játékélményt ölném meg.

Azt viszont nem mondhatod hogy ez így normális... ha már kamionos cég, akkor legalább legyenek egyéb költségek is, vagy vannak??? mert 7 nap alatt 50e nem rossz, de ezt szerintem bõven lszámolták..

TaRka0107
lõszert

szabii98
7 nap alatt 100 ezer körülit kerestem, és volt 16 óra, amíg aludtam(éjszakába nyúló alvás, és még 1 hogy ne kelljen éjjel vezessek)
ha úgy nézzük, 120 ezer is lehetett volna.

I met God. She's black

Boxer HUN
Ha havi szinten kellene törleszteni, akkor meg a pénz cheath-ért könyörögnél, mert sose lenne elegendõ összeg a számládon, mert elköltöd fejlesztésekre. Így legalább esélyed van törleszteni, hogy újból vehess fel.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Luspy
Csehország.

Tikal
7 nap alatt 50ezret termeltem, azrt nem fizet ilyen jól ez a kamionos szakma szerintem 😄D

Tikal
szerintem nagyon elbaszták hogy nincs kihívás a játékban, mert oké, a vezetés élményre mentek rá, de akkor meg minek rakta bele managelést ha ilyen gyenge az egész... a vezetés meg szerintem nem elég, reméltem hogy tanultak ez elõzõ rész hibáiból, de nem sokat, csak kaptunk egy szebb verziot, valojában nem sokat fejlõdõtt a játék...

Tikal
JAja, ezek a pénz dolgok elég durvák 😄 A bank is olyan jóságos hogy egy fuvar után hozzádvágnak 100.000 eurót, amit naponta kell visszafizetni, hát LOL, ez a Pável nem a jó öreg lengyelországgban él??? Mert szerintem ott sem osztogatnak igy hitelt 😄

Boxer HUN

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)