Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szopatott be, de felfestés nélküli út lenne akkor be lehetne nyalni szerintem. 😊

Újabb kérdésem merült fel, mégpedig a vasúti átjáróknál nekem nem mûködik a jelzõberendezés vagy egyáltalán nem is megy, mert nem is jöhet vonat, hogy lezárja az átjárót egy idõre?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Naneee...vettem a járgányra egy új kupakot (tetõt), erre leszedték a festést róla :S

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Tikal
Meg olyN mod is johetne hogy ha belém jonnek akkor ne nekem kelljen fizetni😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ZetterbergXF
Hát azért egy ilyen tábla nehogy beszopasson már!

TaRka0107
Olyan mod is lehetne, hogy gyorsabban fogyjon a benzin. 2500 km fölött vagyok és most voltam elõször tankolni. Igaz már másik kamiont is vettem közben.😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Prémium driver
Huhh tényleg, nem is vettem észre, igazad van.

Jamaica a Jamaicaiaké.

Carlos
Kommersz bug angliában. Rossz irányba mutat a tábla. EU irányba mutat miközben ugye UK-ban vagy és a "szembesávba" kell menni. Énis beszoptam. Meg is vágtak 100 euróra szembesávba hajtásért. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Nem a baloldali közlekedéssel van a gond hanem a táblával. A tábla a szembejövõ sávba akar "kényszeríteni", mint kerülési útvonal. Szerintem ez hibás dolog.

A saját kamionos dolgot azért kérdeztem mivel egyelõre még gyorsfuvarral mászkálok és gyûjtöm a pénzt az elsõ járgányra.
A váltós probléma azért merült fel, mert a motorféknél azt tapasztalom, hogy van nagyon gyenge vagy nem vált vissza eleget a megfelelõ lassításhoz és szeretném kényszeríteni az automata váltómat arra, hogy lentebb kapcsoljon hátha jobb fékezõhatást érhetek úgy el.

Prémium driver
A bal oldali közlekedés nem újdonság.

Jamaica a Jamaicaiaké.

Én minden teljesített fuvar után mentek, hogyha ilyen bajba kerülnék (áram szakadás stb. (sose lehet tudni) ne a 0-árol kezdjek.
LeWyTy
az idõt az F6 ban írja
Saját kamionnál nem.Nézz fuvart ott ahol épp vagy.
Lehet állítani valahogy.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Üdv!

Elõször írok a topicba és lenne kérdésem és megosztanivalóm is.

Milyen idõtartam után jelenik meg a fáradtság a sofõrnél, hogy pihenni kelljen?
Saját kamion esetén is teleportál a kamion az adott városba ahol fuvart veszek fel?
Van-e mód kézzel beavatkozni az automata mûködésébe, mint anno az ETS elsõ részében?
Elõre is köszönöm a válaszokat.

Az észrevétel pedig, hogy itt vigyázni mert becsapós (kék háromszög):

LeWyTy
na nekem most kéne a pénz cheat mer nem fogom újrakezdeni<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
és még vár rám egy 75.000€-s javítás<#falbav>

LeWyTy
AZ MI A FASZOM?
Doverben hajtok le a vonatról és kiestem a világból
100%sérülés
gondoltam hívok segítséget de nem értem semmit csak elvette a pénzem 100% sérülés
aztán lemondtam a fuvart és hazateleportáltam
kb -80.000€ most miafaszomatcsináljak kezdjem elõrõl?

Prémium driver
A patch telepítése után nem tudom megnyitni a base fájlt mert azt írja ki, hogy a fájlt sérült.
Valakinek van valamiféle javaslata mit tudok tenni ilyenkor? -.-''

Jamaica a Jamaicaiaké.

Jóféle!

Alakulunk, alakulunk 😊

Két új vas a company-nál 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

tibi08
ez hol volt ?? brutális hely

akos25
Végre volt szerencsém kipróbálni a játékot... Az irányítás tetszik, a kamionok rendben vannak, a hangok is bejövõsek, csak azt nem tudom, mit akartak ezzel a menedzselõs résszel??? Szerintem kicsit elrontották azzal a hitel cuccal, de mindegy... Úgysem egy vállalat irányításáról szól a játék, hanem a "kamionozásról". Teljes mértékben elégedett vagyok, szerintem egy jó ideig el fogok szórakozni vele... :-D

Sikerült is összehoznom egy saját kamiont:
[/url][/img]

Tikal
Havi szinten kellene törleszteni, legalább lenne benne ennyi kihivás, mert ez eddig nem menedzselés, csak pénz költés extrákra, persze lehet a céljuk is ez volt, hogy ne kelljen semmire se koncentrálni csak arra hogy hány lámpát tegyek a kamionra 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Üdv! visszapillantók dõlési szögét hol tudom beállítani? elõre is köszönöm!
Tikal
LOL, soha nem könyörögnék pénz cheatert, még életemben nem írtam be cheat kódót játékban... nem azért játszom hogy csaljak, azzal kb a játékélményt ölném meg.

Azt viszont nem mondhatod hogy ez így normális... ha már kamionos cég, akkor legalább legyenek egyéb költségek is, vagy vannak??? mert 7 nap alatt 50e nem rossz, de ezt szerintem bõven lszámolták..

TaRka0107
lõszert

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

szabii98
7 nap alatt 100 ezer körülit kerestem, és volt 16 óra, amíg aludtam(éjszakába nyúló alvás, és még 1 hogy ne kelljen éjjel vezessek)
ha úgy nézzük, 120 ezer is lehetett volna.

I met God. She's black

Boxer HUN
Ha havi szinten kellene törleszteni, akkor meg a pénz cheath-ért könyörögnél, mert sose lenne elegendõ összeg a számládon, mert elköltöd fejlesztésekre. Így legalább esélyed van törleszteni, hogy újból vehess fel.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Luspy
Csehország.

Tikal
7 nap alatt 50ezret termeltem, azrt nem fizet ilyen jól ez a kamionos szakma szerintem 😄D

Tikal
szerintem nagyon elbaszták hogy nincs kihívás a játékban, mert oké, a vezetés élményre mentek rá, de akkor meg minek rakta bele managelést ha ilyen gyenge az egész... a vezetés meg szerintem nem elég, reméltem hogy tanultak ez elõzõ rész hibáiból, de nem sokat, csak kaptunk egy szebb verziot, valojában nem sokat fejlõdõtt a játék...

Tikal
JAja, ezek a pénz dolgok elég durvák 😄 A bank is olyan jóságos hogy egy fuvar után hozzádvágnak 100.000 eurót, amit naponta kell visszafizetni, hát LOL, ez a Pável nem a jó öreg lengyelországgban él??? Mert szerintem ott sem osztogatnak igy hitelt 😄

Boxer HUN

Kéne aludni 😊))

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

2 nap alatt olyan vicces dolgokat vettem észre, hogy ihaj csuhaj.

1. A km-t nem arányosan használjuk a valósággal, szal kb 100 méter 1 km a gémbe. Ezzel nincs gond. Csak az üzemanyagot viszont valóságosan használja, és azért az cool, hogy egy teli tankal elmentem Berlinbõl Grimsby-be, onnan vissza Torinoba, Torinoból pedig Prágába és most van negyedig a tank. Ez röhej.

2. A sofõrök bekaphatják. Mi az, hogy 439€ / fuvar + 12,29€ / km?? Ez azért luxus.

3. A kamionok árazása az katasztrófa! Jó, nem azt mondom túl drága, de a valósághoz képest picit drága, hogy egy középfülkés 420-as 4x2-es Scania 149.000€, ami legrosszabb álmomban is 43.200.000 forint. Egy R730 kerül ennyibe nem egy 420-as alapfelszereltségû kamion. 😄

4. A lámpa az röhej szintén. Megyek át a zöldön és megbasztak 550€-ra. Kérdem én, hogy WTF???
Legközelebb kipróbáltam. Túl rövid a sárga. Bemész zöldbe, és ha nem mész gyorsan, akkor rád váltja a pirosat és ha a pótkocsi még nem ment el a lámpa mellett az biza 550€. 😄 Good Job Pavel. 😄 I love u 😊))

Érdeklõdnék hogy nektek nem jelentkezett-e olyan probléma hogy az ékezetes betûket nem jeleníti meg sehol?

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

ronso
Hihetetlen 1 napja jött ki a játék és pénzkód kell valakinek....minek jézus...annak mi az értelme ha minden megvesz 5 perc alatt?Az ilyen menjen a kertbe hintázni...

Sakkoo.......Baszkiiii

Krisztiam
lassan eltûnik minden 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Tikal
nekem sajnos még itt van.. jo neked 😄

SimaSuna
Egy FAQ-t valaki összedobhatna...

pl:

-kamionkereskedõk
-beépített navi mikor lesz
-szintenként mi változik.

és hasonlók..
Tikal
LOL , minek, a banktól lehet vagy fél millá kérni, komolyn akinek ehhez a játékhoz is cheat kell az már ngyon szánalmas...

bmwcrash
pont én is épp itt vagyok😄 én pontosan 4 percig álltam😄D
ronso

ez a keresztezödés akkora cumi... 5 perc mire átjutsz

Sakkoo.......Baszkiiii

Krisztiam
hová lett a háttér? 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

malter
müszerfalra hogy lehet zoomolni?alig látszanak a kiirások
Boxer HUN
F7 után F1 és az egérrel klikkelj az Assistance szolgáltatás hívása feliratra, vagy nyomj egy ENTER-t...

Én észre se vettem a beállításokban. 😄 Majd megpróbálom én is hogy nem -e mûködik.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Krisztiam
én már láttam gyalogost 😊

wollnerd
Én eddig a játékban még nem találkoztam gyalogosokkal és bicajosokkal! Be van pipálva a "gyalogosok" opció a grafikai beállításban és mégsem sincsenek! WTF?!<#fejvakaras>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2