Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újabb kérdésem merült fel, mégpedig a vasúti átjáróknál nekem nem mûködik a jelzõberendezés vagy egyáltalán nem is megy, mert nem is jöhet vonat, hogy lezárja az átjárót egy idõre?
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Þór vígi þessi rúnar
A váltós probléma azért merült fel, mert a motorféknél azt tapasztalom, hogy van nagyon gyenge vagy nem vált vissza eleget a megfelelõ lassításhoz és szeretném kényszeríteni az automata váltómat arra, hogy lentebb kapcsoljon hátha jobb fékezõhatást érhetek úgy el.
Saját kamionnál nem.Nézz fuvart ott ahol épp vagy.
Lehet állítani valahogy.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Elõször írok a topicba és lenne kérdésem és megosztanivalóm is.
Milyen idõtartam után jelenik meg a fáradtság a sofõrnél, hogy pihenni kelljen?
Saját kamion esetén is teleportál a kamion az adott városba ahol fuvart veszek fel?
Van-e mód kézzel beavatkozni az automata mûködésébe, mint anno az ETS elsõ részében?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Az észrevétel pedig, hogy itt vigyázni mert becsapós (kék háromszög):
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Doverben hajtok le a vonatról és kiestem a világból
100%sérülés
gondoltam hívok segítséget de nem értem semmit csak elvette a pénzem 100% sérülés
aztán lemondtam a fuvart és hazateleportáltam
kb -80.000€ most miafaszomatcsináljak kezdjem elõrõl?

Valakinek van valamiféle javaslata mit tudok tenni ilyenkor? -.-''
Jamaica a Jamaicaiaké.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Sikerült is összehoznom egy saját kamiont:
[/url][/img]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azt viszont nem mondhatod hogy ez így normális... ha már kamionos cég, akkor legalább legyenek egyéb költségek is, vagy vannak??? mert 7 nap alatt 50e nem rossz, de ezt szerintem bõven lszámolták..
ha úgy nézzük, 120 ezer is lehetett volna.
I met God. She's black
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

1. A km-t nem arányosan használjuk a valósággal, szal kb 100 méter 1 km a gémbe. Ezzel nincs gond. Csak az üzemanyagot viszont valóságosan használja, és azért az cool, hogy egy teli tankal elmentem Berlinbõl Grimsby-be, onnan vissza Torinoba, Torinoból pedig Prágába és most van negyedig a tank. Ez röhej.
2. A sofõrök bekaphatják. Mi az, hogy 439€ / fuvar + 12,29€ / km?? Ez azért luxus.
3. A kamionok árazása az katasztrófa! Jó, nem azt mondom túl drága, de a valósághoz képest picit drága, hogy egy középfülkés 420-as 4x2-es Scania 149.000€, ami legrosszabb álmomban is 43.200.000 forint. Egy R730 kerül ennyibe nem egy 420-as alapfelszereltségû kamion. 😄
4. A lámpa az röhej szintén. Megyek át a zöldön és megbasztak 550€-ra. Kérdem én, hogy WTF???
Legközelebb kipróbáltam. Túl rövid a sárga. Bemész zöldbe, és ha nem mész gyorsan, akkor rád váltja a pirosat és ha a pótkocsi még nem ment el a lámpa mellett az biza 550€. 😄 Good Job Pavel. 😄 I love u 😊))
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Sakkoo.......Baszkiiii
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
pl:
-kamionkereskedõk
-beépített navi mikor lesz
-szintenként mi változik.
és hasonlók..
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2