52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • CB pocok
    Nincs Multiplayer!!!
  • wollnerd #21278
    A grafikai beállításokban a fények távolsága stimmel? Mármint a "Ki" helyett mondjuk "Közepes"-nek kellene lennie hogy jó legyen...
  • Aurinko
    Azt tudja valaki mikorra várható a multiplayer verzió?
  • rarma
    Ha nagyon motorhibás esetben azt hiszem hogy F6 vagy az F7 -el lehet a legközelebbi város szervízébe elszállítattnod a kamiont , bár ez nem ingyenes.
  • Trenta
    Reméljük lesz valami jó nekünk is, de azt megoldhatnák hogy lehessen székhelyet váltani és ezért ne kelljen már új profilt kezdeni.
  • kiscife6
    Sziasztok tudna nekem valaki seggiteni abban hogy lehet az hogy vezetek este és nem látom az utat pedig van világitásom a tetön meg alul és nem látok semmit.
  • sewy21
    prága - frankfurt am main összekötőn van egyből 3, a határ és prága között, a calais-duisburg összekötőn is van egy kb féluton, szczecin és poznan között is van zergeb*szott útnak, az egyik faluban...:D...kapásból ennyi jutott eszembe...de franciában is van, jut eszembe, a párizs-calais összekötőn...:D...remélem tudtam segíteni...:D
  • Fifo
    Én még fiatal sofőr vagyok, de valóban Németországban többel is találkoztam, az egyiket el is néztem, rámcsukódott a sorompó és 42000 eurós kárt csinált kapásból. Motorhibával- sűrűn leáll a motor- gurultam vissza a városba...
  • rarma
    én 1x kiprobáltam nekem működött , adott fuvart , bár én csak Tripoli és Zuwarah között , a többit én semm probáltam.

Lásd : #21155
  • 0Diaz0
    Passz. De ne itt kérdezd... Itt szerintem rajtad kivül ezt nemhasználja senki... original map powaaa. :)
  • KraZ
    Sziasztok!

Az észak afrikai városokban miért nem adnak fuvart? (TSM map 1.3)
  • Domesz243
    Mászkáltam a kibontott base fájlban és megtaláltam a magyar rendszámtáblát :),ez bizakodásra ad okot.
  • Robert24
    Kellemes Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
  • Maximus4
    De nekem nem névtábla kell,hanem a rendszám.
  • rarma
    Itt van az egyik hozzászolásban , milyen néven kell keresni #21256
  • rarma
    Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek ! ! !

Karácsony alkalmából , készítettem egy DAF XF Waberers skint , akinek kell letöltheti

INNEN

Felhívom a figyelmeteket ! !

Hogy mikor letöltöd a daf-ot , akkor elég egyszer kicsomagolni , és amit látsz a mappába ,

Daf Xf_ waberer's.zip

azt már ne csomagold ki , hanem úgy zip-ben , tedd be a mód mappába.

• 0Diaz0
    Pedig van rengeteg.. de inkább falusi utakon lep meg egyegy ilyen.. :)
  • Maximus4
    Rendszámot milyen fájlba kell átírni?Mert szeretnék egyedit csinálni.
  • Man19
    Kösz! :D
  • szabii98
    öhm azthiszem Köln-Strasbourg felé, valahol ebben a térségben(Dél-Kelet Fro. és Dél-Nyugat Németo.)
  • Man19
    Sziasztok!

Elég rég kóricálok már a játékban, de 1 valamivel nem találkoztam még, pedig a videók szerint van bennne:
    Vasúti átkelőhely...Hol találok??? :D :D
  • Man19
    Úúúú, én már nagyon rég várom, hogy valaki csináljon egy ilyet teljesen kidolgozva...
  • 0Diaz0
    Sehogy..
  • szabii98
    van egy driver plate nevű .dds fájl, azt kell átszínezni..
    Restacaron fentvan egy ilyen fájl(Magyar eu-s névtábla néven keresd), és azt kell majd átszínezni!
  • Tanker56
    Hali!

Garázst hogy tudok eladni?
  • tite
    valaki nem tudja véletlen hogy tudok sárga névtáblát betenni vagy valami magyart?
  • mani13
    Boldog ünnepeket mindenkinek.
  • Szabi #21252
    hangulatos így suhanni.. :)
  • tite
    Békés Boldog Ünnepeket Kivánok mindenkinek!!!
  • Norby646
    Boldog karácsoyt midnenkinek!
  • gera995
    Akkor ne olvasd! :) Nem tehetek róla hogy bunkó vagy. :)
  • joceruza
    Kellemes Karácsonyt minden söfőrnek!
  • komiki
    Azért írja mert karácsony van.Te meg ha ilyen primitív vagy, ne olvasd el.Rugjál be ma is ,folyon a testnedved a gatyába aztán le is van tudva a részedről.Birka.
  • Stig95
    Most nem azért de hányszor írod még?

Eléggé unalmas hogy minden második hsz boldog karácsonyt ....
  • aronka98
    Nem szoktam valami sokszor ide írogatni :D de kívánok mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog új évet!
  • CB pocok
    Neked is!!
  • gera995
    Békés Boldog karácsonyt mindenkinek! :)
  • VERESS 96
    Respect a készítőknek!

1440X900
  • szabii98
    Karácsonyi szünet Felixstoveban.
    Holnap d.u. indulás tovább :D
  • gomze
    Feltöltöttem neked a Restára.