Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am szerintem ebbe a játékba értlemetlen járatni a sofõrökkel a kamiont... vna mikor haszonba egy fuvar után hoznak 525 eurot.. utána meg nem talált fuvart és a költségeket levonja ami -250 euro 😄 én még úgy is 10.000-eket keresek ha nekem jön az ai és baleset miatt 400 eurokat levon 😄
Csaby
Bocs a sok hsz ért....
Sakkoo.......Baszkiiii
Sakkoo.......Baszkiiii
Csaby
Sakkoo.......Baszkiiii
Tudtok esetleg valamit a csalásokról ?
Mit kellene beírni a Konzolba, mert az eddigi "Cheat Money" már nem jön be......
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
de a piros lámba nagyon szar mindig megbüntetnek és zöldön mek átt XD
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
I met God. She's black
Viszont 60as táblánál 65tel megvágtak....szituáció függõ.
Azt észrevettétek, hogy ugye minden országban más a rendszám, és más a tábla az utakon? a színe, a betûtípusa, jól néz ki
I met God. She's black
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
#13563 <#eljen>#eljen>
"Nulla tenaci invia est via"
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban, ami a képen látható középen, mire szolgál a játékban ?
F11 -es gombbal lehet megjeleníteni.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Osztozzatok, vigyétek 😊))
DAF Real Logo mod:
DAF - LINK
Mercedes Real Logo mod:
Mercedes - LINK
Benzinkutak mod:
Aral, BP, Jet, Total, Shell, Esso, Dea, Agip
LINK
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A sebességhatárokat igazán kiirhatná a GPS mert 90-es tempónál esély sincs rá hogy elolvassam a táblákat 😄
Nagy garázs kívûrõl
Ugyan ez belûrõl
Persze ahhoz hogy minél elõbb meglegyen kellenek az ilyen jól fizetõ fuvarok is.
Ílyen egy 33000 fuvar.
Nagy volt a forgalom a légtérben arra felé.
2. Kikötõben szöszmötölve (sétálgató csajokat néztem 😄DDDD)
3. Pihengetés töltése.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Fék mod. Trélerrel 80-ról kb. 40-45m alatt áll meg, tehát reális. Ha esetleg nem gyerebe, akkor winrarral megnyit, "brake_torque_with_trailer: 12000.0" sor megkeres, és átír nagyobb értékre. De nem javaslom, az már a realizmus rovására menne, így pont f***a. 😊
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
4: Én ezt nem tapasztaltam... ha még az eleje átér a sárgán, akkor engem egyszer sem büntettek meg.
www.smart-bus.hu
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Igazából is ilyen brutál hatótávja lenne egy kamionnak? Nekem ez így nem stimm...