52658
-
nyitraip #21487 Sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánok mindenkinek!! -
#21486 Így van, szürke. A hó fehér, ha pedig süt a nap, mint a képen is, egyenesen vakít. -
retoucher #21485 frank007[b/]: először is minden elismerésem, tényleg jól néz ki, érződik a "magyar hangulat" a képeken már most!
Azt a 320 várost kicsit sokkalom, de lehet, h csak elírás volt?!
Mindenesetre én inkább arra ösztönöznélek, h inkább kevesebb, de szépen kidolgozott rész legyen benne, mert az unalmas. mindenhol ugyanazt látott dolognál nincs rosszabb dolog, h bár merre mész mindig ua. látod és nem is ismerhető fel, h épp merre jársz.
Ha javasolhatom és fent vagy Restacar-on én a helyedben nyitnék neki egy külön topikot ahol egy helyen mindig nyomon lehetne követni a fejlesztést, és ott lehetne észrevételeket tenni a munkádról, amit sztem sokan segítenének kisebb-nagyobb ötletekkel, persze csak az ésszerűség határain belül és nem lehetetlen, piszlicsáré kérésekkel bombázni téged!
Ill. ott írhatnál technikai infókat is a térképedről, h épp hol tartasz benne, mik a jövőbeni tervek, épp melyik részt építed, stb. Sztem sokan szívesen követnék ennek az alakulását!
Én szívesen nyomon követném, h épp hol tartasz benne!
Amit Vajo mondott fontot azt sztem is cserél le a táblákon, a DIN a jó font hozzá!
[b]zsömi12: amit mondasz az egy jó ötlet és sztem is sokkal hasznosabb lenne és gyorsabb is, de sztem ez kivitelezhetetlen több okból is. Nem véletlen, h eddig se készült csapatmunkába nagyobb horderejű
térkép projekt. De az lenne a legjobb ha ezt vki megcáfolná és sorba jönnének ki a különféle "csapatmunkák"!
Vajo: persze, van különbség a 2 map között, ezt én is elismerem, de sztem akkor is értékelni kell mindenféle próbálkozást, főleg ha az a közösségnek szól és a saját szabadidejét áldozza ilyenekre!
Szal full respect mind2 készítőnek, meg a többinek is akik a közösség érdekében csinálják ezt az egészet!
Még1x grt frank007, és gondolkozz el a Restacaros topikon, sztem érdemes ezt egy helyen publikálni, h később is vissza lehessen nézni ill. értekezni róla!
-
gepesz89 #21484 sziasztok srások frank nagyon jol nézki a map! és kb menyi idö mulva lehet ki pobálni én nagyon várom már? és minden kedves kamionos társamnak KM gazdag uj évet kivánok B.Ú.É.K -
Szentis fiu #21483 Gratula a készítőknek a magyar maphoz. Csak így tovább.
Minden kedves kamionos társamnak Boldog Új Esztendőt Kívánok. -
tomi0113 #21482 [center]
-
sewy21 #21481 ez eszméletlen jók néz ki!...gratulálok...csak így tovább...:)...nem fikázni akarom a dolgokat, de a két magyar map között óriási a különbség, sztem...:)...de mondom nem leszólni szeretném a munkáját a srácoknak, mivel én hülye vagyok ehhez a rendezgetéshez...:)...remélem nem fogy el a lendület majd...:) -
Pelsodriver #21480 Frank, eszméletlenül tetszik, már az ETS első verziónál is egy normális magyar mapra vágytam, hiába.
Ez viszont eddig a legjobbnak tűnik. Megvan a magyaros hangulata, a domborzat, az objektumok nagyon el vannak találva. Abba ne hagyd, mindent bele!!! Ez nagyon ütős lesz! -
vajo #21479 Le a kalappal. Ez tetszik. Erre már azt mondom szép munka. Gratula. Van domborzat, felismerhetőek a városok, tájak, jók a táblák. Had kérdezzem meg, hogy a táblákon a betűtípus az az eredeti DIN1451H?
Grat mégegyszer.
Retoucher-nek írnám. Mintha lenne különbség a két magyar map között nem? -
#21478 Hát öreg... leesett az állam és azóta is pattog a földön :) -
bazsika00010109 #21477 frank007
beletehetnéd még Szászhalombattát,Nagykőröst.Ercsit,Kocsért,Miskolcot !! jó lenne ha minél elöbb játszhassak vele !!
M0,M1,M3,M5,M7,M6...stb remélem benne lesznek !! -
#21476 Szép munka, jól néz ki! :) -
#21475 A magyar map király lesz nagyon tetszik.Boldog új évet kívánok mindenkinek és remélem hogy több ilyen jó map is lesz. -
zsömi12 #21474 Az látszik, hogy több ügyes fejlesztő is dolgozik a saját map-n, főleg M.ország-t készítik sokan . Egy kérdés: nem lenne nagyobb az alkotás ha összefognátok és közösen csinálnátok egy közös map-t ? Ahogy látom mindenki egy kicsit másként készíti, ezért szerintem egy sokkal komplettebb teljesebb dolog lenne ha összefognátok ! Egyébként sok sikert mindenkinek a munkájához és BOLDOG ÚJ ÉVET mindenkinek ! -
#21473 Marha jól néz ki!! :) Ha értenék hozzá, még segítenék is készíteni. :) -
dgufoplast #21472 Daf xf módosított verzió :) és wabis pótkocsi :) képek :) Boldog Új évet :) all népnek :) vagy is embereknek :) -
#21471 Nagyon szuperül nézki , jó lenne , ha már játszhatnánk vele! Köszi! -
kisselandris #21470 Nagyon Klafa lett minden elismerésem !de lehetne bele tenni pár darab kátyút ? -
Trenta #21469 Gepesz89 már 2 db letöltési lehetőséget kaptál a KVA Kranhoz. Olvass vissza kicsit :) -
frank007 #21468 Egyelőre ennyi! Megpróbálom visszaadni a magyar táj hangulatát, amennyire a szerkesztő keretei engedik.
Holnap majd még töltök fel képeket! :) -
frank007 #21467 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
frank007 #21466 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
frank007 #21465 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
frank007 #21464 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
frank007 #21463
-
frank007 #21462
-
frank007 #21461 Sziasztok!
Én is elkezdtem egy magyar map-et. Több mint 320 város lesz benne, ha minden jól megy :). Egyelőre Budaörs, Törökbálint, Érd, Dél Buda, Csepel és Szigetszentmiklós van kész.
Megpróbálok feltenni pár képet, hátha sikerül
-
bazsika00010109 #21460 sziasztok a saját skin készítőben hogy kel egy kamionra skint tenni ?
előre köszönöm ! -
Fifo #21459 És ezzel alapvetően én is így vagyok és leszek. -
Pelsodriver #21458 Minden szavaddal egyetértek. Ettől függetlenül nagyon szeretem ezt a játékot, minden hiányosságával együtt. -
mzsolti21 #21457 Előző hsz-em vegyétek semmisnek, sikerült megoldani. Már csak meg kell tanulni vezetni -
kecsa kamionos #21456 Csáztok valaki tud jó skint, de jöhet interior is (scania) ?
Aki tud légyszi irjon -
gepesz89 #21455 sziasztok valaki erröl a potrol linket tud adni KVN Schwerlasttrailer ? -
kecsa kamionos #21454 ne vesszetek már összee -
#21453 Nem írom le a munkájukat, minden elismerésem az övék. Annál is inkább mert ingyen és bérmentve dolgoznak azon, hogy nekünk jobb legyen. /Én nem tudom használni, gyenge hozzá a gépem :)/ De akkor is szürke na :) -
mzsolti21 #21452 Sziasztok.
Némi segítséget szeretnék kérni kormány beállításhoz.
A fékpedált nem veszi be a játék (másik játék igen) ha leveszem a lábam a gázról befékez a kamion.
Az alany a Logitech MOMO, a kalibrálásnál is azt csinálja, hogy fékez, de ha rálépek a gázra,akkor nem.
-
#21451 nem akarok védeni senkit se,
de meg van rá a módja,hogy lehet csinálni másikat akinek nem tetszik.
könnyű a másik munkáját leírni.:( -
#21450 Ez inkább hamu mint hó. -
AXmen #21449 Boldog, és sikerekben gazdag újévet mindenkinek!
-
#21448 hogy én is mutassak egy havas képet.
http://kephost.adatbazis.eu/images/37367876765398125967.png
Köszönet a RED 2.5 fejlesztőinek