52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • nyitraip
    Sikerekben gazdag Boldog Új Esztendőt Kívánok mindenkinek!!
  • gumikacsa
    Így van, szürke. A hó fehér, ha pedig süt a nap, mint a képen is, egyenesen vakít.
  • retoucher
    frank007[b/]: először is minden elismerésem, tényleg jól néz ki, érződik a "magyar hangulat" a képeken már most!
    Azt a 320 várost kicsit sokkalom, de lehet, h csak elírás volt?!
    Mindenesetre én inkább arra ösztönöznélek, h inkább kevesebb, de szépen kidolgozott rész legyen benne, mert az unalmas. mindenhol ugyanazt látott dolognál nincs rosszabb dolog, h bár merre mész mindig ua. látod és nem is ismerhető fel, h épp merre jársz.

Ha javasolhatom és fent vagy Restacar-on én a helyedben nyitnék neki egy külön topikot ahol egy helyen mindig nyomon lehetne követni a fejlesztést, és ott lehetne észrevételeket tenni a munkádról, amit sztem sokan segítenének kisebb-nagyobb ötletekkel, persze csak az ésszerűség határain belül és nem lehetetlen, piszlicsáré kérésekkel bombázni téged!
    Ill. ott írhatnál technikai infókat is a térképedről, h épp hol tartasz benne, mik a jövőbeni tervek, épp melyik részt építed, stb. Sztem sokan szívesen követnék ennek az alakulását!
    Én szívesen nyomon követném, h épp hol tartasz benne!
    Amit Vajo mondott fontot azt sztem is cserél le a táblákon, a DIN a jó font hozzá!

[b]zsömi12
    : amit mondasz az egy jó ötlet és sztem is sokkal hasznosabb lenne és gyorsabb is, de sztem ez kivitelezhetetlen több okból is. Nem véletlen, h eddig se készült csapatmunkába nagyobb horderejű
    térkép projekt. De az lenne a legjobb ha ezt vki megcáfolná és sorba jönnének ki a különféle "csapatmunkák"!

Vajo: persze, van különbség a 2 map között, ezt én is elismerem, de sztem akkor is értékelni kell mindenféle próbálkozást, főleg ha az a közösségnek szól és a saját szabadidejét áldozza ilyenekre!
    Szal full respect mind2 készítőnek, meg a többinek is akik a közösség érdekében csinálják ezt az egészet!

Még1x grt frank007, és gondolkozz el a Restacaros topikon, sztem érdemes ezt egy helyen publikálni, h később is vissza lehessen nézni ill. értekezni róla!

• gepesz89
    sziasztok srások frank nagyon jol nézki a map! és kb menyi idö mulva lehet ki pobálni én nagyon várom már? és minden kedves kamionos társamnak KM gazdag uj évet kivánok B.Ú.É.K
  • Szentis fiu
    Gratula a készítőknek a magyar maphoz. Csak így tovább.
    Minden kedves kamionos társamnak Boldog Új Esztendőt Kívánok.
  • tomi0113
    [center]
  • sewy21
    ez eszméletlen jók néz ki!...gratulálok...csak így tovább...:)...nem fikázni akarom a dolgokat, de a két magyar map között óriási a különbség, sztem...:)...de mondom nem leszólni szeretném a munkáját a srácoknak, mivel én hülye vagyok ehhez a rendezgetéshez...:)...remélem nem fogy el a lendület majd...:)
  • Pelsodriver
    Frank, eszméletlenül tetszik, már az ETS első verziónál is egy normális magyar mapra vágytam, hiába.
    Ez viszont eddig a legjobbnak tűnik. Megvan a magyaros hangulata, a domborzat, az objektumok nagyon el vannak találva. Abba ne hagyd, mindent bele!!! Ez nagyon ütős lesz!
  • vajo
    Le a kalappal. Ez tetszik. Erre már azt mondom szép munka. Gratula. Van domborzat, felismerhetőek a városok, tájak, jók a táblák. Had kérdezzem meg, hogy a táblákon a betűtípus az az eredeti DIN1451H?
    Grat mégegyszer.

Retoucher-nek írnám. Mintha lenne különbség a két magyar map között nem?
  • macleody
    Hát öreg... leesett az állam és azóta is pattog a földön :)
  • bazsika00010109
    frank007
    beletehetnéd még Szászhalombattát,Nagykőröst.Ercsit,Kocsért,Miskolcot !! jó lenne ha minél elöbb játszhassak vele !!
    M0,M1,M3,M5,M7,M6...stb remélem benne lesznek !!
  • gera995
    Szép munka, jól néz ki! :)
  • mani13
    A magyar map király lesz nagyon tetszik.Boldog új évet kívánok mindenkinek és remélem hogy több ilyen jó map is lesz.
  • zsömi12
    Az látszik, hogy több ügyes fejlesztő is dolgozik a saját map-n, főleg M.ország-t készítik sokan . Egy kérdés: nem lenne nagyobb az alkotás ha összefognátok és közösen csinálnátok egy közös map-t ? Ahogy látom mindenki egy kicsit másként készíti, ezért szerintem egy sokkal komplettebb teljesebb dolog lenne ha összefognátok ! Egyébként sok sikert mindenkinek a munkájához és BOLDOG ÚJ ÉVET mindenkinek !
  • RiCSi1234
    Marha jól néz ki!! :) Ha értenék hozzá, még segítenék is készíteni. :)
  • dgufoplast
    Daf xf módosított verzió :) és wabis pótkocsi :) képek :) Boldog Új évet :) all népnek :) vagy is embereknek :)
  • jutiput
    Nagyon szuperül nézki , jó lenne , ha már játszhatnánk vele! Köszi!
  • kisselandris
    Nagyon Klafa lett minden elismerésem !de lehetne bele tenni pár darab kátyút ?
  • Trenta
    Gepesz89 már 2 db letöltési lehetőséget kaptál a KVA Kranhoz. Olvass vissza kicsit :)
  • frank007
    Egyelőre ennyi! Megpróbálom visszaadni a magyar táj hangulatát, amennyire a szerkesztő keretei engedik.

Holnap majd még töltök fel képeket! :)
  • frank007
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • frank007
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • frank007
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • frank007
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • frank007

• frank007

• frank007
    Sziasztok!

Én is elkezdtem egy magyar map-et. Több mint 320 város lesz benne, ha minden jól megy :). Egyelőre Budaörs, Törökbálint, Érd, Dél Buda, Csepel és Szigetszentmiklós van kész.
    Megpróbálok feltenni pár képet, hátha sikerül

• bazsika00010109
    sziasztok a saját skin készítőben hogy kel egy kamionra skint tenni ?
    előre köszönöm !
  • Fifo
    És ezzel alapvetően én is így vagyok és leszek.
  • Pelsodriver
    Minden szavaddal egyetértek. Ettől függetlenül nagyon szeretem ezt a játékot, minden hiányosságával együtt.
  • mzsolti21
    Előző hsz-em vegyétek semmisnek, sikerült megoldani. Már csak meg kell tanulni vezetni
  • kecsa kamionos
    Csáztok valaki tud jó skint, de jöhet interior is (scania) ?
    Aki tud légyszi irjon
  • gepesz89
    sziasztok valaki erröl a potrol linket tud adni KVN Schwerlasttrailer ?
  • kecsa kamionos
    ne vesszetek már összee
  • macleody
    Nem írom le a munkájukat, minden elismerésem az övék. Annál is inkább mert ingyen és bérmentve dolgoznak azon, hogy nekünk jobb legyen. /Én nem tudom használni, gyenge hozzá a gépem :)/ De akkor is szürke na :)
  • mzsolti21
    Sziasztok.
    Némi segítséget szeretnék kérni kormány beállításhoz.
    A fékpedált nem veszi be a játék (másik játék igen) ha leveszem a lábam a gázról befékez a kamion.
    Az alany a Logitech MOMO, a kalibrálásnál is azt csinálja, hogy fékez, de ha rálépek a gázra,akkor nem.
  • Ördögpalanta62
    nem akarok védeni senkit se,
    de meg van rá a módja,hogy lehet csinálni másikat akinek nem tetszik.
    könnyű a másik munkáját leírni.:(
  • macleody
    Ez inkább hamu mint hó.
  • AXmen
    Boldog, és sikerekben gazdag újévet mindenkinek!

• Ördögpalanta62
    hogy én is mutassak egy havas képet.

http://kephost.adatbazis.eu/images/37367876765398125967.png

Köszönet a RED 2.5 fejlesztőinek