Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bolond ez!
Boxer HUN
Hülye kérdésre,... hülye válasz dukál... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

szabii98
Te csak teszed amit elvárnak. Én épp warezzal játszom, de biztos hogy késõbb megveszem, ha lesz lehetõség a mentés átpakolására...ugye, mért ne lenne

I met God. She's black

macleody
Mi a baj kicsim, begurult a gyógyszered a gázpedál alá? <#rolleyes>
Boxer HUN
Semennyire. Az eredeti kódokról pontos adatbázisuk van, kiadókra lebontva tudják, hogy hol, milyen legális kód van. Folyamatosan jelentjük, a menet közben felbukkanó illegális kódokat. 11 torrent oldalon is folyamatosan figyelem a feltöltéseket, és ha van újabb, akkor az is megy a gyûjteménybe.

Nyugodtan lehet érte utálni!!!

szabii98
nem számít sztem sokat, hogy megkapja-e a cég 2. embere az agyonjáratott boss gépet, vagy kap egy null kilométerest.
Az én cégemben ketten vagyunk, a pénz nemigen jön....elkúrtam a lovét a kamion fejlesztésekre :/:/
úgyhogy most ezerrel melózunk, hogy legyen egy harmadik ember, annak kamionja. Utána tervezek még 1 telepet Rotterdamba vagy Amszterdamba 😛

I met God. She's black

Nekem 3 sofõröm van, 3 autóval de az a gáz hogy a 3. még keveset hoz a házhoz... 500€-at hoz. 😄 Az meg ... eléggé sérves de még nem rég szerzõdtettem.
Viszont a 2. sofõröm már kezdetektõl nálam van szinte, õ kapta meg a "régi" autómat amivel jártam, fel is van aránylag húzva neki.
Az én DAF-om 460-as, az övé 410, a 3. pedig 360, azt is kéne fejleszteni neki, de eléggé gyenge még az értékelése is. Úgyhogy. azzal még ráérek szerintem, tegyen le valamit az asztalra és kap is érte dolgokat. <#hamm>

A warezolók miatt tiltanak jópár kódot. Ebbe a körbe nem tudom mennyire esnek bele, olyan kódok isamiket megvettek?.
Igen eredeti
aerolive

2151 euró / 1360 liter ment bele.

Boxer HUN
Fotópapírra... <#hehe>

Valakinek van itt ATI HD6670-vid kártyája? Hogy megy vele a játék?

Asus M4A78,AMD Atlon II X2 260 3,20Ghz,5GB Ram,MSI Radeon HD7770 1GB 128bit

Skypack
Szolid gépem 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

gera995
Sziasztok! A Real Logokat hova kell másolni? 😊

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

Boxer HUN
Ne kérdezd,... próbáld. Ez idõ alatt már ki is próbálhattad volna. Vagy ÍRJAM LE SZÁJBARÁGÓSABBAN???

Boxer HUN
A garázsodat fejleszteni kell. Máskülönben nem lesz benne elég hely a többi kamionnak.
A sofõrök önállóan fejlõdnek, esetleg abba tudsz belenyúlni, hogy konkrétan mire erõsödjenek elsõdlegesen.

eredeti?
macleody
Próbálta már valaki a real physics modot?
Alakul a kicsike.

Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Tegnap kaptam meg a játékot, aktiváltam és most kiírta hogy aktiváljam és nem fogadja el a kódomat.
szabii98
Azért az idõ haladtával gondolom jobb sofõröket tudsz majd felvenni, és õk is hoznak 5000 körülieket, vagy nagyobbakat

I met God. She's black

Én feleslegen vettem fel a 400-as hitelt, mert csak egy sima garázs van egy sofõrrel és legalapabb kamionnal, plusz nekem egy majdnem alap volvo és sok távolsági fuvart viszek, ADR-re és távolságira érdemes a pontokat rakni szvsz.
Boxer HUN
Baleset... Épp az imént kellett elõretolnom az AI-t, hogy ki tudjunk fordulni. Ha lassan csorogsz rá, és lassan tolod magad elõtt, akkor semmi balesetet nem érzékel.

gumikacsa
Igazából nagyon bénának kell lenni, hogy valaki bebukja a hitelt a játékban. Én 400-at vettem fel, a napi törlesztõ 5000-6000 között van, és egy nap elviszek két 10000 körüli fuvart. És csak azért ennyit, mert nagyon az elején vagyok még.

A felvett sofõröm pedig kemény 500-at keresett egy nap alatt... Az durva, hogy 40 sofõr kell majd, hogy annyit keressenek, mint én. 😛 (persze ez remélhetõleg nem lesz tényleg így.

Balesetek: Elég idegesítõ, hogy minden ütközés miatt a játékost bünteti.

És tök jó, hogy nem idõkorlátos a demó, addig lehet játszani, amíg az ember akar.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Boxer HUN
Aki 90-tõl többel gurul, az értse meg.hogy ott lejtõ van. Minden gépen 90-es limit van!!!

Hello, eléggé szaggat a játék vkinek valami ötlete állítgattam de sehogy-se lett jó , gépem: 8gb ram , 1gb videókártya, 2.6ghz processzor, windows 7
honann tudtok annyi pénzt össze szedni a játékba?
Köszönöm a -440ojrót, Kedves AI....
Tikal
Másnak van tiltás? Én is nyomtam már 100-al Scania-val, a legkisebbel 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nos ilyen a nagy garázsom,még saját üzemanyag töltõ állomás is van hozzá.
Nagy garázs

Ilyen belûrõl.
Garázs belûrõl
zozyk
Az mitõl lehet,hogy nekem nincs tiltás a kamionban?
Simán megy 95-100 km/h-val egyenes úton is...

Nincs valami jóidõ errefelé... 😄

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Valaki elkezdte már hozzá gyártani hogy Magyarban is lehessen fuvarozni?
+1 én is valahogy így gondolkozom. mindig kevesebbet, de azt ésszel.
Alap volvo-t 700Le-s motorral mire éri meg lecserélni? Ha egyáltalán megéri
Azért nem mindenkinél.
Mondok én erre valamit.
Az eddigi életemben,soha nem volt semmilyen hitelem,nem ma kezdtem.
Így alakult.

Itt a játékban természetesen vettem fel nem is keveset,indulásnak 500 ezret.
Mégsem volt fizetési problémám,eddig és nem is lesz ha így folytatom ahogy eddig.
Mert okosan csinálom.
A kamionon az átfestésen és a motor fejlesztésen kívül semmi extra,így arra nem fogyott.
Inkább vettem kamionokat fejlesztettem a garázs.
Ja igen ,hogy érdekesebb legyen most hitelt vettem fel megint 100 ezret hogy az elõzõ maradék 65 vissza fizessem,és így is maradt 105 ezer kp.
A 400 ból is már csak 300 van hátra ,de van elég idõ törleszteni .
Az új hitellel megint elõröl kezdõdnek a futam idõ napjai,így azzal csak.jobban jártam.
Lehet ezt csinálni csak ésszel és akkor semmi gond.
Az enyémen kívül 2 kamion dolgozik és most tervezem megvenni a 3.-at,így akkor már összesen 4 hozza a hasznot.
A sofõrök is szépen gyarapodnak,lépkedik a szinteket és egyre több hasznot hoznak,volt hogy 3-4 ezret is,nem sok de alakul.
Én a 12.szinten vagyok ,a térképnek idáig 30%-át bejártam,jól fizetõ munkák vannak,és ha lehet keveset költök egyéb kiadásra,bünti karambol,stb,
Nagyon élvezem a játékot nekem nagyon bejön ,minden téren.
thomson002
Szép hely volt.

http://indafoto.hu/Thomson

Tikal
Jaja, de tudjuk hogy a plazma TV meg 17 colos felni fontosabb mint a törlesztõ 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

aerolive
Nem kamiont kell feljeszteni a hitelbõl, hanem egy garázst és munkaerõt. Láttam szépen lehet tologatni a kamionra az összeget, pár lámpa, magasított tetõ meg kerék és máris ugrott 50-60 ezer euró. (mondjuk elég gáz, hogy 730 euróba kerül 1db lámpa, forintba helytállna esetleg 😄)

Akkor talán ki is lenne termelve a törlesztõ.

Tikal
Teljesen igaz. Csak még igy se megy egyeseknek hogy pluszban maradjanak 😄

Tikal
Az igaz, te nem kocka vagy, hanem hülye, de egyébként sem kell kockának lenni ahhoz hogy tud mi a warez, csak legalább 14 évesnek lenni <#mf1>

Mi a warez?

Ha nem menne angolul, akkor itt van magyarul

aerolive
A hitel az egy teljesen jó funkciót tölt be a játékba, manapság enélkül szinte lehetetlen vállalkozást indítani, fõleg fuvarozócéget. Csak ésszel kell felvenni az összeget, szerencsére itt a játékban nem szorít a nadrágszíj, kényelmesen lehet törleszteni és még haszon is marad.

Én 8700-at törlesztek naponta, de még így is marad kenyérre való.

Tényleg nem tudom miaz a warezz,mert én nem vagyok olyan kocka mint te😄
Tikal
látom azt sem tuddd mi az a warez 😄D

Srácok...aki még nem járt Innsbruck környékén, illetve Svájc felé sürgõsen tegye meg, kva jó...alagutak tömkelege, meg egy fizetõkapu is van 😄

Illetve...van a vontatók között olyan, ami kiemelkedõen jobb a többinél, vagy kb. ugyanarra képesek?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

+1
Épp facebookon írtam,hogy az elején felvehetõ 100ezer euró hitel bõven elég..simán fel lehet rajta kapaszkodni,nem gyorsan de legalább élvezed a játékot.Így is már csak 80ezret kell csak visszafizetni belõle😄DDD

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

szabii98
Nekem nem írja ki..
TI rontottátok el.
Fáradjatok át az off topikba!

I met God. She's black

Mivel hogy a tegnap esti kérdésemre úgy láttam nem kaptam választ(#13505 ezért megkérdezem mégegyszer:
Valakinek nincs vagy nem-e volt olyan problémája,hogy nem jelenítette meg neki az ékezetes betûket és nem is írta ki??
Jó lenne kideríteni mert kicsit zavaró.Talán majd ma még megpróbálom úgy ha újrarakom,de addigis várom a tippeket.

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Na igen.. Làtom akinek a jàték tört annak mindíg kiírja hogy aktivàld,de màr aktivàltad... Nekem is ez van. Nos nézegettem a beàllítàsokat és làttqm hogy küldjön e híreket vagy sem. Na ezt nem pipàltam ki(mivelddig ki volt) és ezutàn nem írta ki... Nem tudom ma este meglàtom Amúgy van valami ts szoba ahol beszélgethetünk ets2 rol?Mivel egyedül uncsi😊 Aki benne van az jöjjön ts re,vag irjon. Mert többen jobb😊
Warezzal?
Tikal
azért mert nem eredeti, warezzal meg el lehet innen menni <#integet2>