52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ForceindiaFisi
    köszi! ez már hasznos,viszont hogy csináljam scs fájlokká azt ami pl sci fájl (jegyzettömbös)
  • rarma
    hát én sem tudok több jó ötletett .
  • Geriga
    Már töröltem, csak Codhoz kellett. De így se jó. Mostmár tényleg passz...
  • rarma
    megkeresed a játék mód mappáját , és kicsomagolva , csakis a .scs fájlokat teszed bele.
  • rarma
    Hát akkor jól elcseszte a számitógépedet az xfire .

Fontos amúgy az a xfire , a számitógépedre?.

Has nem olyan fontos, és ha arra a névre rákeresve minden olyat törölsz a számitógépedről.
  • kutizsolt
    hello azt a tel modot amelet hasznalsz azt belinkelned elore is koszi :D
  • ForceindiaFisi
    És amit letöltök azt hova töltsem? pls írjátok le :(
  • Geriga
    Újraraktam, Dokumentumok/ETS2-ből minen mentést, modot kitöröltem. Jelenség ugyanaz. :(
  • Stig95
    SCS nem összekeverendő pl EA-vel.
    Majd később amikor lesz rá keret lesz multi is.
    Amúgy írjál már normálisan hányingerem az ilyen hozzászólásoktól! (nem csak rád gondolok, másra is)
  • rarma
    Kiprobáltam tesztelésként a MAZ 54409A9 , jónak jó , csak fura és szokatlan hogy MAZ és belülről Renault magnum műszerfal van .
    Akinek esetleg kell innen letöltheti , a Renault magnum helyett van úgymond .

LETÖLTÉS
  • Geriga
    Most már az jön.
  • rarma
    Akkor pasz.... nem tudom
    Probáltad úgyis hogy kivetted a profilt és a játékot újratelepítve ,
    utána visszatéve a profilodat , hogy úgy működik-e ?.
    Már csak ezt tudom . Hátha így működne rendesen.
  • Geriga
    De eddig tökéletesen ment...
  • kecsa kamionos
    de mért nem nem igaz hogy ennyire szivatnnak minket
  • Stig95
    Nincs, és nem is lesz mostanában!
  • kecsa kamionos

sajna nincsen!!!! de mod van rá???
  • bazsika00010109
    igen jó lenne !
  • kecsa kamionos
    Kinek hiányzik a multi?
    Jó lenne ugye?
  • tite
    Szia.érdeklődnék hogy eddig ami kész van map abbol setleg egy kis izelitő demo modod nem kaphatnánk tesztelésre?sokan örülnénk neki szerintem.
  • bmwcrash
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy melyik szerintetek a legjobb map?(lehetőleg olyan amiban csak európa van, bár ha az az afrikás cucc is olyan jó akkor mindegy:D)
  • rarma
    Akkor lehet az szgépeden valami kisebb teljesítményü , a játék követelményének .
  • tomi151996
    helló hoztam pár képet
    esti indulás

kollégával Linz-be

esti lerakodás az esőben:D

és egy kis pihi és reggel jön az új fuvar

• norbee46
    Pihi az olasz hegyekben.

• WinStar
    őő full alap a játék,semmi mod nincs benne,csak alap játék+patch
  • Hungarykum
    Szerintem azért, hogy jobban lehessen látni a tükröt.

Kicsit babráltam a belsőkamerával a MAN-nél.
    Meg nem döntötte csak máshova rakta a helyét és azt vettem észre, hogy a sofőrnek nincs ülése
  • Hungarykum
    Amit onixer csinált az tele van hibával
  • Tappancs83
    Sikerült találnom egy Peterbilt kamiont ami nem csinál telet. :) Remélem, hogy működik is majd rendesen, már benn van a modok közt, eddig nem okozott gondot, de még nem is láttam sehol. Jó volna Ai kamionok közt is látni.
  • Tappancs83
    Köszi. Szóval az semmire sem jó. :( Akkor meg minek csinálták? :)
  • Tappancs83
    Lehet, hogy maga a mod hibás, van olyan része a fájlnak, ami zavarja magát a játékot, ha azt ki tudod ihtatni a modból rendbe fog jönni. Volt részem hasonlóban, az egyik kedvenc modellem felül0rta a szomszédos kamionok interiorjait, töröltem a messia mappát, és minden rendbe jött. Volt amelyiknek a kerekei 0rták fölül a többi kamion kerekeit is, töröltem megint csak egy járulékos mappát, mindegyik kamion kereke rendbe jött, igaz a furgon kamion kerekeket kapott, de az összes többi rendben volt. Az AI járgányok végig rendben voltak mind. Szerintem ez lesz a baj, ha nincsenek modjaid, akkor a kari nem kompatibilis a játékkal.
  • Geriga
    Sziasztok! Olyan gondom van, hogy felraktam az xfire-t a gépre más játék miatt, és innentől az ETS rohadt lassan tölt be, illetve ha be is lép egy jó 10 perc alatt, akkor is atom módon szaggat. Van vmi megoldás rá?!
  • Hungarykum
    Én a Mercedes-nél akartam lejjebb dönteni, de nem nagyon találtam ahhoz való adatokat, csak a 3 irányba lévő mozgatást találtam. Az meg nem kell.
    MAN-nél ez engem is zavart, így csak kicsit lejjebb raktam. Most a feliratot pont látom.

Tappancs:

Az új kameramód csak annyit állít, hogy hátrébb viszi a kamerát, de az már túlzás ahova teszi.
  • WinStar
    Sziasztok.Mivel az ETS1 topicba senki se válaszol,ezért megkérdezem itt:
    Olyan problémám lenne hogy feltettem a játékot,a patchet,és a kamion a menüben szürke,a kék színe a renaultnak megvan,de a gumi,a lámpák meg ezek szürkék.
    A legfrissebb videókártya frissítés van fent.
    + ha directix-be,ha opengl-elbe indítom,ha bármilyen más beállítást végzek rajta,akkor is ugyan ez a probléma.

ETS2 után kicsit retrozni akarok az ETS1-el.Szerintetek mi lehet a probléma?
  • Tappancs83
    Találkoztam valami hasonló dologgal, Új kamera modnak van elnevezve, hogy pontosan mt csinál nemtudom, áll0tólag új kamera állásokat tartlmaz, engem nem az a téma foglalkoztat, ha gondolod megkeresem, ki kell próbálni, hátha az ami neked kellene.
  • Tanker56
    Úgy írtam, amit ÉN hajtok.
    A 2 sofőrömnek van 2 alap MAN-ja. :D
    3. embert várja a régi 750 lovas Volvo-m. :)

Apropó:
    Van olyan mod amivel meg lehet dönteni MAN-oknál a vezetőülést? Tehát, hogy vezetés közben lássam pl. a MAN logót a kormányon. Mint a 2. képen amit linkeltem.
  • Tappancs83
    Nkem van eddig 3 magnumom, tervemben van fejleszteni a garazsamat tovább és Scaniát venni, ha jóltudom t600-as. Peterbilt kamiont sajnos még nem sikerült letöltenem ami megfelelő lett volna nekem. Mind0g telet csinált.
  • Tappancs83
    http://www.eurotruck.atw.hu/
    Innen érdemes letölteni a rádiót a játékhoz, elég sok magyaradót tartalmaz. a játék nem omlik össze tőle, nyugodtan vezethetsz, és hallgathatod a rádiót is közben anélkül, hogy használnál bármi mát, a vétel tökéletes még Szerbiából is, ahol pl a neo fm rádió nem fogható, de ezen keresztül igen, én azzal teszteltem. Köszönet a kész0tőnek. Peterbilt kamion is jó volna, ha lenne olyan, ami nem csinál telet.
  • Tanker56
    Na végre megvan a 2. gépem amit én hajtok. :) 19.000+ km, lvl 16 alatt meglett :
    Lecseréltük a régi öreg Volvo-t, megkapta a legjobban teljesítő sofőröm. :D

• gera995
    Az új járgány! :)
  • Ördögpalanta62
    esetleg valaki tudja hogy hol találom a frsz licencét?
  • Hungarykum
    Ez, ezezez ez mi???

Inkább egy meglévő régi vagy új modellt kellene újítani / fejleszteni és nem ilyen izékez gyártani.
    [spolier] Mert kib@szott ronda [/spoiler]