Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Batmanci
Azon töprengek, hogy a többieknek másképp optimalizálták?
Megértelek, hogy bosszús vagy, mert nálad nem azt nyújtja, amit vártál, de nem lehetséges, hogy "a hiba az Ön készülékében van?".
A visualtól a javaig én mindent átnéznék, ha ez sem, akkor egy rendeszer, ha ez sem, inkompatibilis eszköz van a gépedben, amire alergiás ez a motor.
Egy ismerõsöm vett egy i7 3550k, Mushkin 8GB 2400, HD7770, de megbízott az Asrock z77-esben.
Kellett is hozzá egy csomó segédprogi, amíg egy-két játékba életet tudott verni.
A véleményem, hogy tudni kell, mit teszek a gépbe - és nem egy kiló kenyérre gondoltam, elvégre nem kemence -, mert egy rosszul megválasztott eszköz csodákra képes, és értetlenül állsz az "esekkelek" jelenségek elõtt. Tudom, "a másik progi miért megy simán?". Mert annak megfelel egy bádog csónak is, csak vezesse az áramot. Több halad lesz, de nem haladsz ezzel a progival.
Nem az észt akarom osztani - az nekem is kevés van -, de érdemes ezeken elgondolkodni, és szép apránkén megnézni, mi a gond? Elõször szoftver, majd hardver.
Lehet, hogy a delej kevés. Jobb vidkarinál ez nagyon könnyen elképzelhetõ. Húzkodj le minden olyan eszközt, amire nincs feltétlenül szükséged a játék futtatásához, és nézd meg mit csinál, alapon, majd kicsit megemelve a grafot, zene ki, be... és így tovább.
Ha használtam a fejem - nem a falba veréshez vagy, hogy megfejeljem a szomszédot, mert üti a gyereket -, elõbb-utóbb lesz belõle valami. 'Tomén, Bonsai.
Üdv, Laci.

@Szia, Papp Endrú!

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Deutschland über alles

Jól néz ki!

bmwcrash
Alakulunk, alakulunk:

hzsolt1990: szép!

<#mf1>
Útra készen Hamburg Hafenbe (haza) :)
Tetszik ez a WGCC meg a NBFC nevezetû cég, mindig tartály van és aránylag jól is fizet, ilyen 40.000-et.

joceruza
<#eljen>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Köszi a gyors választ. Kipróbáltam amit mondtál de akármit csinálok (akár Max, akár Min) 1 perc rendesen lag nélkül megy és egy perc után nem túlzok ugy laggol , h még az 1-s fps-t se!!! éri el. Én télleg nem akarok senkit se megsérteni de ennél rosszabbul (és ez enyhe kifejezés) optimalizált játékot még nem láttam. Nekem "nagyon amatõrnek" tûnek még ( a konkurenciával szemben) "szegények". köszi
Ja nekem ez megy <#szomoru1>

"motornak nagy gázzal, asszonynak bõ nyállal!!!"

Sziasztok ma megrendeltem a játékot,remélem csütörtökre itt is van és akkor már én is tudom nyomni rendesen,nem a tört verziót,remélem nem lesz vele gond :)

Kicsikém.

Nálam belassul a játék mikor fényszóróval közlekedek...
Szia.
A reggeli-éjjeli órában a "14004" (lap alja) hsz-ban írtam róla ,nálam is ugyan ilyen gondok vannak.
Ha elolvasod az is egy megoldás.
Az éjjel még tesztelgettem.
Itt egy újabb megoldás talán segíthet,neked is, én most így használom.

Sajnos ugyan az a betegsége mint a STDS-ná csak ott már az elsõ perctõl akadt ,igaz ott nem fagyott le.
Egyértelmû az árnyékokkal van itt is a gond.
Ha kikapcsolod,a grafikai beállításoknál, teljesen megszûnik az akadás,nálam legalább is ,bevált és nem is fagy ki,több óra játék után sem.
Igaz elég illúzió romboló árnyékok nélkül a játék de sajna ez van.
Én mondjuk csak ,úgy csinálom hogy alacsony beállítással használom ,hogy azért mégse legyen olyan "csúnya"az is segít, és mikor el kezd akadozni,akkor 10 percre kikapcsolom,az árnyékokat ,majd utána vissza és megint elmegy egy darabig,és ha kell többször is ugyan ezt megcsinálom,így 2-3 órát tudsz folyamatosan játszani.
De utána érdemes a gépet újra indítani mert belassul és újra indítás után megint egy darabig elköszörül.
Hidd el én sem ürülök hogy egy erõs géppel ami az ajánlott gépigény fölött van bõven így fut csak ,de majd talán javítanak rajt,ha meg nem akkor így tolom,egyenlõre jobbat nem tudok,remélem segített valamit.
TaRka0107
Nagyon jó! Már elõbb letöltöttem:) Jók a dubstep rádiók is!<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

bmwcrash
hát nem mert sokkal jobban fog gyorsulni a gép ha erõsebb
Ez akkor azt jelenti, hogy tök fölösleges a motort tuningolni, mert úgyis 90 marad a végsebesség?

AudiQuattro
<#awink>

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

valaki dobjon 1 privát üzit gyorsan,bármit írhat csak küldjön..hamar
Kristooof
A képbeillesztés nem ment :(

És az új gép

Kristooof
A régi gépem

És az új

Mindkettõ szlovák rendszámmal, szigorúan pénzügyi megfontolásokból <#vigyor><#vigyor>

VERESS 96
Sziasztok! :)
Mergám :D

küldjön valaki 1 privát üzit,bármit írhat
<#idiota>

#14071: Takarítok én, csak 10 perc alatt van 20 új hsz, és mivan ha elmegyek fél órára valahova? Levagyok baszva, mindenki oltogat, hogy nem csinálom a munkám! Amit meg tudok, azokat törlöm. :DDD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Öhh bocs lefelejtettem a gépem: nVidia 525M, i7-2630QM, win7 64bit, Ram:8gb
Jó lenne ha megértenétek akik kódokat kunyerálnak : sokan szertnénk az újabb és újabb bõvítésekkel és majd az ETS3-mal is játszani, de ehez sokunknak kell megvenni a game-t !! Akik nem vásárolják meg ezek szerint nem tetszik nekik a progi és nem akarják a fejlesztéseket !
Egyébként a warez kódok folyamatosan tiltatnak le !!!
Látom most nagyobb az aktivitás (mint tegnap 1kor XD) szval ujra kérdeznék. Lehet vmit tenni ha a gépem bõven az ajánlott fölött van, de így is (ha minre huzom akk is) szörnyen laggol (sztem 1-2 fps :OO) és lefagy. Szval ha vki tudna vmit mondani azt megköszönném. Egyébként itt nincs vmi konfig mappa amin lehet finom hangolni? És még egy buta kérdés, fps-t valahogy pontosan meglehet nézni? köszi
imihaver
Kinyitod azt a rohadt ajtót és kiszállsz <#vigyor5>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

wollnerd
Tölts le légy szíves az én live_streams.sii fájlom! 120 adás van benne, és a fele magyar!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

f2d
http://www.eurotrucksimulator2.com/

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

szabii98
vajo, ha ráérsz takaríthatnál.
Senki nem fog kódot adni....

I met God. She's black

Atikah
Sziasztok! Hogy lehet kiszállni a kamionból?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

f2d
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

és hol lehet megvenni?:)
Ryder159
u basszus ez nem az off topic volt. sorry<#falbav>

Ryder159
Azért mert ezek a kódok csak trial verziót adnak...

f2d
Vedd meg az eredetit, és nincs ilyen gond.

Szép :)
imihaver
Ez aztán édes kevés..

No, elkészült az Én gépsárkányom is. :D

Windows xp . direct 9.1 van rajta. Naggyából ennyit tudok
A kód: http://www.eurotrucksimulator2.com/
imihaver
Írdd le milyen géped van!

Sziasztok! Zenelejátszóval kapcsolatban tudna valaki segíteni? Beraktam a zenéket a megadott könyvtárba, a játékba meg is jelennek, de nem indítja el õket. Mi lehet a probléma?
Válaszokat elõre is köszönöm!
EU-s rendelet, hogy minden 3,5 tonnánál nagyobb tehergépjármûvet illetve autóbuszt elektronikus sebességkorlátozóval kell ellátni. Kamionok esetén ez 90km/h, buszok esetén pedig 100km/h.

KRESZ szerint pedig mind a teherautók, mind a buszok megengedett legnagyobb sebessége autópályán 80km/h! Lakott területen pedig maximum 50km/h. ( akkor is, ha 70-s tábla van kint )

www.smart-bus.hu

VERESS 96
Everest, AIDA64

Ha Ccleaner-ed van akkor fent a fejlécben bal oldalt, ahogy itt a képillusztráción látod.

így hátha jó
kem001
Így hogy nem tudod a konfigurációdat, mégis hogy a fenébe tudjuk? Próbálgasd a játékban a grafikai beállításokat.. Kezd minimumtól, majd szép fokozatosan haladj felfelé, amíg bírja a géped.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Na ? Senki nem tud valamit mondani a kérdésemre? Menni fog a gépemen ? :S
hosszú út lesz :D