52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • AttilaRO
    sziasztok tolem is egy par kep 2013 ban

• Tappancs83
    Tud valaki segíteni Onixer által elrontott Peterbilt kamionon? Az is jó volna, ha valaki elárulná, hogy miként kell kamionfülkét szerkeszteni, és belsőt átszerkeszteni. Köszi.
  • vajo
    Én már csináltam, de csak Mercihez. Ha gondolod odaadom és megcsinálhatod magadnak, amelyikre akarod.
  • Tappancs83
    Nekem jól működik, csak a készítő végzett siralmasan rossz munkát. Nagyon hanyagul végezte, sajnos nincs más verzió. Jó volna ezt a verziót kijavítani, és feltenni egy hivatalos ETS2 honlapra, látom nem csak engem bánt, hogy egy ilyen frankó kamiont így elbaltáztak.
  • gigamen

#21761 - előrébb nem lehet állítani a kamerát, eddig csak olyan mod-ot készítettek ami hátrébb tolja.
  • peta19901010
    van olyan amit telepíteni kell, és pedig ez: http://ets2.lt/en/peterbilt-379-v1-1/
    ha valaki tud ezen kívül 1 másikat nagyon örülnék neki ha elküldené, vagy adna 1 linket ahonnan le tudom szedni
  • Volvo Fh12 460
    hello kolégák lenne egy kérdésem!
    azt szeretném kérdezni h hogyan lehet állitani a belsönek a camera állását h elörébb legyen?? ez az egyik a másik meg h mit csináljak azzal ha nem tudom meg nyitni a base mappát az ets2 fökönyvtárában:S elöre is köszi
  • rarma
    Miért van olyan peterbilt is amit telepíteni kell ?
    mert elvileg csak 1x ki kell csomagolni , és csakis az .scs fájlt betenni a mód mappába.
  • peta19901010
    Sziasztok

Az volna a kérdésem, hogy tudna valaki küldeni nekem egy olyan Peterbilt módot amit nem kell telepíteni.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Csak kérdezném hogy valaki aki jól tud kamionokat csinálni ets 2-be,nincs kedve csinálni egy Amerikai kamion packot?Mert ezek amik most vannak tényleg nem tul jók ráadásul a Vlasta féle scania t 500 sem remekel.De még olyan is jó lenne csak müködjön rendesen.Éljenek a nagy dög kamionok!
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Valaki meg tudná esetleg csinálni ennél a felninél azt, hogy a kék részek feketék legyenek?
    Előre is köszi!!!

felni
  • VERESS 96
    Anglia

1280X720
  • Ördögpalanta62
    http://kepkezelo.com/images/faonfu3fk7a9ch82ofo1.png
    http://kepkezelo.com/images/faonfu3fk7a9ch82ofo1.png

utban Tripoli felé
  • rarma
    Tappancs83 amit lentebb írt és illusztrált képekkel , bér nekem nem Iveco a műszerfal , hanem rendes Peterbilt műszerfal van , de nekem is ezek a hibák jönnek ki , plusz az hogyha elmegyek egy autokerbe ,
    nem tudom kiválasztani a kamiont mert lefagy a játék , és kikapcsolódik .
    Valaki itt a fórumon írt olyat hogy van olyan Peterbilt változat amit nem Onixer készitett , mert amit Onixer készített az tele van hibával , tudd valaki valami jó ötletett erre honnan tudnám letölteni hibamentesen a Peterbilt kamiont ?. Mert már probáltam az Onixer verziót de se 1.1.1 és 1.2.5. verzióba lefagy nekem.
  • kecsa kamionos
    Tud-e valaki jó légrúgó modot a tengelyekre amivel lehet megemelini a kamiont
  • Tappancs83

Nem sikerült jól, ezért ismételten küldtem az utolsó képet. Szeretnék segítséget kérni hozzá.
  • Tappancs83
    Lenne egy kérdésem, küldöm a é;peket is, remélem kapok segítséget a mod helyre pofozásához.

[IMG]http://i49.tinypic.com/10i9qw9.png[/IMG]
    IMG]http://i50.tinypic.com/2qnvaqq.png[/IMG]

Kár, hogy ezt a modot ennyire igénytelenül oldották meg, pedig ez egy igazán jó mod volna. Vállalja- e valaki, hogy kijavítja a hibáit, vagy elmondanák, hogy miként tudnám én magam helyre hozni? Ez olyan állapotban van, amilyenben letölthető. Sajnos nincs kidolgozottabb verzió.
  • highdanger
    Olyan színes minden mint a vidámparkban...
  • vajo
    Építgettem ma én is egy csöppet. A - SK határ.

• Deviome
    Üdv nektek. Mivel "kamion stop " van. :D Gondolom páran vizslatják a forumot.
    Lenne egy kérdésem.
    Gépvásárlás lesz és a következő konfigot venném.
    Proci: AMD Athlon 2 x4 740 3.2 Ghz VGA: HD 7770 OC sapphire Memo.: 4 GB 1333 Mhz.
    A kérdés pedig az, hogy eltotyogna-e a játék full grafikán? A monitorom 1440x900-as felbontással bír.
    Tudom, hogy le van írva a minimum és a maximum gépigény, de akinek hasonló esetleg ugyan ilyen konfigja van. Írjon már pár sort, hogy hogyan fut nála a játék. Mikor összegyűlik a nagy dugó, forgalom azt hogy bírja el?
  • Tappancs83
    Én kikapcsoltam a fáradság szimulátort. Nagyon berégtam rá, mivel minden furam elkésett miatta. Esélyem sem volt időben megérkezni az áruval. A pihik nélkül szóakoztatóbb lett a játék a számomra, nem ment az idegeimre a tól kevés rendelkezésre álló idő.
  • kecsa kamionos
    aha de sztem nincs meleg
  • macleody
    Kamionstop van :)
  • kecsa kamionos
    mi van már mindenki alszik vagy mi?
  • ForceindiaFisi
    már csak azt nem értem,hogy miért üti egymást a "no speed limit" a damage+Police-al??

szóval ha van az 1-ik akkor nem műkőödik a másik...
  • ForceindiaFisi
    ohh,köszi:D
  • razor1997
    Tudomásom szerint nem kavar be másnál is láttam hogy átnevezte és ugyanúgy működik, de a lényeg hogy átnevezéssel a belső szerkezetén nem változtatsz csak más lesz a neve ha átírod.

ForceindiaFisi: Meglehet azokat nézni anélkül is hogy új PM-ed legyen egyszerűen csak próbálkozni kéne és szétnézni, mert szerinted erre nem gondoltak a tervezők?

A topic bal felső sarkában van olyan hogy Fórum arra rákattintasz azon túl pedig a bal oldali oldalsávon van egy olyan menüpont hogy Privát üzenetek.Ha így se sikerült megtalálni akkor inkább hagyjuk.
  • ForceindiaFisi
    Egyszerűen mi az hogy nem lehet megnézni a postafiókomat ha nincs új üzi? írjon valaki privátot légyszi
  • ForceindiaFisi
    írjon vki 1 privát üzit légyszi!!!
  • gera995
    nem tudom nekem szerintem valami bezavar de engem nem nagyon izgat, am restecarrol le tudod szedni. engem az érdekel, hogyha magamnak átnevezem a módokot, akkor annak van-e jelentősége, vagy nincs?
  • gepesz89
    mért mi baj vele ?
  • gera995
    Nekem meg van, de nekem nem igazán működik.
  • gepesz89
    sziasztok valakinek nincs meg a hólánc mód ?
  • gera995
    Most ha átnevezem a MOD mappába a mód nevét, akkor az jelentéktelen nem?
  • Man19
    Még egy kéréds, ami fontos lenne:
    Az MBD kiterjesztésű fájlokkal mit kéne kezdeni???
    pl: ETS2 map v.5.1 edit.goba6372
  • Man19
    Pl:
    Edit-europe-Daniel123
    Reisproject-1.0
    Romanian_Map_0.3.5

Én eddig úgy tudtam, hogy térkép kiegészítések is modok...
  • rarma
    Melyik és honnan lehet letölteni azt a Peterbiltet , amit nem onixer készitett ?
  • rarma
    azokat nem kell bele tenni , csakis az .scs fájl végződésüeket.
  • Luspy
    Most map vagy mod? Ne keverjük már őket...
  • Man19
    Sziasztok!

Sok map mod van, amit leszedtem és map.scs van benne, amik ilyen fájlt tartalmaznak, azokból, akkor csak 1 darab lehet közülük a játékban???