52658
-
AttilaRO #21767 sziasztok tolem is egy par kep 2013 ban
-
#21766 Tud valaki segíteni Onixer által elrontott Peterbilt kamionon? Az is jó volna, ha valaki elárulná, hogy miként kell kamionfülkét szerkeszteni, és belsőt átszerkeszteni. Köszi. -
vajo #21765 Én már csináltam, de csak Mercihez. Ha gondolod odaadom és megcsinálhatod magadnak, amelyikre akarod. -
#21764 Nekem jól működik, csak a készítő végzett siralmasan rossz munkát. Nagyon hanyagul végezte, sajnos nincs más verzió. Jó volna ezt a verziót kijavítani, és feltenni egy hivatalos ETS2 honlapra, látom nem csak engem bánt, hogy egy ilyen frankó kamiont így elbaltáztak. -
#21761 - előrébb nem lehet állítani a kamerát, eddig csak olyan mod-ot készítettek ami hátrébb tolja. -
peta19901010 #21762 van olyan amit telepíteni kell, és pedig ez: http://ets2.lt/en/peterbilt-379-v1-1/
ha valaki tud ezen kívül 1 másikat nagyon örülnék neki ha elküldené, vagy adna 1 linket ahonnan le tudom szedni -
#21761 hello kolégák lenne egy kérdésem!
azt szeretném kérdezni h hogyan lehet állitani a belsönek a camera állását h elörébb legyen?? ez az egyik a másik meg h mit csináljak azzal ha nem tudom meg nyitni a base mappát az ets2 fökönyvtárában:S elöre is köszi -
rarma #21760 Miért van olyan peterbilt is amit telepíteni kell ?
mert elvileg csak 1x ki kell csomagolni , és csakis az .scs fájlt betenni a mód mappába. -
peta19901010 #21759 Sziasztok
Az volna a kérdésem, hogy tudna valaki küldeni nekem egy olyan Peterbilt módot amit nem kell telepíteni.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Zsolt7411 #21758 Sziasztok
Csak kérdezném hogy valaki aki jól tud kamionokat csinálni ets 2-be,nincs kedve csinálni egy Amerikai kamion packot?Mert ezek amik most vannak tényleg nem tul jók ráadásul a Vlasta féle scania t 500 sem remekel.De még olyan is jó lenne csak müködjön rendesen.Éljenek a nagy dög kamionok! -
Gázfröccs #21757 Sziasztok!
Valaki meg tudná esetleg csinálni ennél a felninél azt, hogy a kék részek feketék legyenek?
Előre is köszi!!!
felni -
#21756 Anglia
1280X720 -
#21755 http://kepkezelo.com/images/faonfu3fk7a9ch82ofo1.png
http://kepkezelo.com/images/faonfu3fk7a9ch82ofo1.png
utban Tripoli felé -
rarma #21754 Tappancs83 amit lentebb írt és illusztrált képekkel , bér nekem nem Iveco a műszerfal , hanem rendes Peterbilt műszerfal van , de nekem is ezek a hibák jönnek ki , plusz az hogyha elmegyek egy autokerbe ,
nem tudom kiválasztani a kamiont mert lefagy a játék , és kikapcsolódik .
Valaki itt a fórumon írt olyat hogy van olyan Peterbilt változat amit nem Onixer készitett , mert amit Onixer készített az tele van hibával , tudd valaki valami jó ötletett erre honnan tudnám letölteni hibamentesen a Peterbilt kamiont ?. Mert már probáltam az Onixer verziót de se 1.1.1 és 1.2.5. verzióba lefagy nekem.
-
kecsa kamionos #21753 Tud-e valaki jó légrúgó modot a tengelyekre amivel lehet megemelini a kamiont -
Nem sikerült jól, ezért ismételten küldtem az utolsó képet. Szeretnék segítséget kérni hozzá. -
#21751 Lenne egy kérdésem, küldöm a é;peket is, remélem kapok segítséget a mod helyre pofozásához.
[IMG]http://i49.tinypic.com/10i9qw9.png[/IMG]
IMG]http://i50.tinypic.com/2qnvaqq.png[/IMG]
Kár, hogy ezt a modot ennyire igénytelenül oldották meg, pedig ez egy igazán jó mod volna. Vállalja- e valaki, hogy kijavítja a hibáit, vagy elmondanák, hogy miként tudnám én magam helyre hozni? Ez olyan állapotban van, amilyenben letölthető. Sajnos nincs kidolgozottabb verzió. -
highdanger #21750 Olyan színes minden mint a vidámparkban... -
vajo #21749 Építgettem ma én is egy csöppet. A - SK határ.
-
Deviome #21748 Üdv nektek. Mivel "kamion stop " van. :D Gondolom páran vizslatják a forumot.
Lenne egy kérdésem.
Gépvásárlás lesz és a következő konfigot venném.
Proci: AMD Athlon 2 x4 740 3.2 Ghz VGA: HD 7770 OC sapphire Memo.: 4 GB 1333 Mhz.
A kérdés pedig az, hogy eltotyogna-e a játék full grafikán? A monitorom 1440x900-as felbontással bír.
Tudom, hogy le van írva a minimum és a maximum gépigény, de akinek hasonló esetleg ugyan ilyen konfigja van. Írjon már pár sort, hogy hogyan fut nála a játék. Mikor összegyűlik a nagy dugó, forgalom azt hogy bírja el? -
#21747 Én kikapcsoltam a fáradság szimulátort. Nagyon berégtam rá, mivel minden furam elkésett miatta. Esélyem sem volt időben megérkezni az áruval. A pihik nélkül szóakoztatóbb lett a játék a számomra, nem ment az idegeimre a tól kevés rendelkezésre álló idő. -
kecsa kamionos #21746 aha de sztem nincs meleg -
#21745 Kamionstop van :) -
kecsa kamionos #21744 mi van már mindenki alszik vagy mi? -
ForceindiaFisi #21743 már csak azt nem értem,hogy miért üti egymást a "no speed limit" a damage+Police-al??
szóval ha van az 1-ik akkor nem műkőödik a másik... -
ForceindiaFisi #21742 ohh,köszi:D -
razor1997 #21741 Tudomásom szerint nem kavar be másnál is láttam hogy átnevezte és ugyanúgy működik, de a lényeg hogy átnevezéssel a belső szerkezetén nem változtatsz csak más lesz a neve ha átírod.
ForceindiaFisi: Meglehet azokat nézni anélkül is hogy új PM-ed legyen egyszerűen csak próbálkozni kéne és szétnézni, mert szerinted erre nem gondoltak a tervezők?
A topic bal felső sarkában van olyan hogy Fórum arra rákattintasz azon túl pedig a bal oldali oldalsávon van egy olyan menüpont hogy Privát üzenetek.Ha így se sikerült megtalálni akkor inkább hagyjuk. -
ForceindiaFisi #21740 Egyszerűen mi az hogy nem lehet megnézni a postafiókomat ha nincs új üzi? írjon valaki privátot légyszi -
ForceindiaFisi #21739 írjon vki 1 privát üzit légyszi!!! -
#21738 nem tudom nekem szerintem valami bezavar de engem nem nagyon izgat, am restecarrol le tudod szedni. engem az érdekel, hogyha magamnak átnevezem a módokot, akkor annak van-e jelentősége, vagy nincs? -
gepesz89 #21737 mért mi baj vele ? -
#21736 Nekem meg van, de nekem nem igazán működik. -
gepesz89 #21735 sziasztok valakinek nincs meg a hólánc mód ? -
#21734 Most ha átnevezem a MOD mappába a mód nevét, akkor az jelentéktelen nem? -
Man19 #21733 Még egy kéréds, ami fontos lenne:
Az MBD kiterjesztésű fájlokkal mit kéne kezdeni???
pl: ETS2 map v.5.1 edit.goba6372 -
Man19 #21732 Pl:
Edit-europe-Daniel123
Reisproject-1.0
Romanian_Map_0.3.5
Én eddig úgy tudtam, hogy térkép kiegészítések is modok... -
rarma #21731 Melyik és honnan lehet letölteni azt a Peterbiltet , amit nem onixer készitett ? -
rarma #21730 azokat nem kell bele tenni , csakis az .scs fájl végződésüeket. -
#21729 Most map vagy mod? Ne keverjük már őket... -
Man19 #21728 Sziasztok!
Sok map mod van, amit leszedtem és map.scs van benne, amik ilyen fájlt tartalmaznak, azokból, akkor csak 1 darab lehet közülük a játékban???