Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Navin látszik,hogy nem volt valami nagy kanyar még is felbillent 113Km/H-nál
Hunter of Deer
Nektek minden nap levonja a kölcsönt? én már levezettem vagy 3ezer km-t es meg csak 2 részletet vont le.
alkalmazottat hogy tudok felvenni? kell vennem egy másik garázst és abba venni egy új kamiont neki? vagy lehet fejleszteni a mostanit valahogy? jah és még annyit hogy statisztika nincs a játékban mint régen? hogy mikor mire vont le péznt illetve hogy mennyit kerestem a fuvarokkal stb.
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Boxer HUN
Ha publikussá válik, akkor a RestaCar-on fent lesz.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Szabi84
Na én most vettem 190000 Volvot hitel nélkül, jó sokáig tartott. Most asszem felveszek egy kis pénzt.

Egyébként a engem sem elõznek kamionok, ezt módosíthatnák.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Igazán egyéni parkolási stílus. :D <#mf1>
V43 1105
Azzal nem lesz gond <#bohoc>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

TheSosy
Na senki?<#miaz>

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Boxer HUN
A részletességért felel... Átlagos 150%, ez fölött, csak ha bírja a vasad.

V43 1105
Ez a rendering 100-400%-ig mi a pöcsöm ? :D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Boxer HUN
Nem tudom, hogy mi a baj az AMD-vel...

CPU: AMD A6-3670 | MOBO: Gigabyte GA-A75M-UD2H | VGA: Gigabyte Radeon HD6850 | RAM: 8GB DDR3 GEIL 1600Mhz | TÁP: Gigabyte GE-P610A-C2 Superb | SCR: SAMSUNG SA350H | SSD: 120GB OCZ Agility3 SATA3 | INPUT: Logitech MOMO Racing

Semmi bajom vele. <#hehe>

Batmanci
Most gurulok egy kicsit, így bocsi, ha véletlenül kérdés érintene, és nem reflektálnék rá.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Batmanci
'Sztem, kihozták belõle, amit elsõre ki lehet.
Nálam tökéletesen fut minden maxon, full HD, teljes anti, Intel proci. Árnyékkal, esõvel, döglött macskával az úton. Igaz csak egy monyitoron, viszont TrackIR-el. (Ne kérdezzétek, keressetek rá mi az.)
Nem gondolom, hogy egy jobb gépen, fullon ne lenne képes tökéletesen mûködni.
Jó estét, jó szurkolást, jó utat! (Knézi után, szabadon)

Letöltöttem a ets2_speed_limit_120_valera_t nevû fájlt...
gumikacsa
Üdv!

Nekem nem szaggatott, minden maxon van, kivéve a tükör távolság (vagy mi) az minimumon, és az élesség csak125. Próbáltam a 400-at beállítani, de akkor már iszonyatosan szaggatott.
Viszont úgy kifagyott, néha pár perc játék után, hogy csak a restart segített. Én levettem a gép oldalát, azóta nem csinálta. Gondolom, túlmelegedett a Videókari, de nem értek hozzá.
A teljesítményen sokat javított, hogy feltettem az XP helyett a Win7-et.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Szia Laci.

Te is tolod a játékkal?,nem lepõdnék meg ,ha kipróbáltad volna.
Mi a véleményed úgy összességében, milyen lett.
Vissza térve az eredeti problémára amit írtál" Megértelek, hogy bosszús vagy, mert nálad nem azt nyújtja, amit vártál, de nem lehetséges, hogy "a hiba az Ön készülékében van?" valós lehet ,mert nálam azért ennyire nem játszhatatlan a játék,mint azt Tessitore22 írta.

No és azért azt is hozzá tenném hogy szerintem rajtam kívül kevesen tolják olyan-akkor felbontásban mint én (ez nem dicsekvés akart lenni) ,3x27"-os moncsi 5800x1080p felbontás.
Így azért nem is csodálkozom ha néha be be lassul és akad ,de mint korábban írtam is az STDs-nél nagyságrendekkel simábban fut max grafon,amikor meg jön az akadozás ,"picit piszkálgatom és magához tér"
Tartok egy pihenõt,újra indítom a gépet azt GO.
Gab920926
Köszi :)

Batmanci
Több esetben volt róla szó.
Mod van hozzá, de ne kérd tõlem a linket, mert csak azt tudnám tenni, amit Te is tudsz; keresni a háeszek között. De hátha valaki belinkeli neked.
Kakaós-csokis kormány, Laci.

Gab920926
és hogy tudtad kikapcsolni a 90 es limitet?

Van egy pár modding oldal ahonnan letölthetõ, keress rá nyugodtan <#vigyor0>

PC: IntelŸ Core&#8482; i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit

Az én Man-om 120 at megy,meg is lett az eredménye!

TaRka0107
Irány Düsseldorf! Aztán Rotterdam Mercedest venni!:)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Gab920926
hali!
a 90 es korlátozást nem lehet valahogy át állítani vagy kiütni konfigba ?

Batmanci
Ugyan nekem nem csak játékra kell, de AMD-t - a vidkari kivételével - akkor sem tennék a gépembe, ha fegyverrel fenyegetnének - mással nehéz lenne :) -.
Lakókörnyezetemben mintegy 50 gépet építettem, mindbe Intel került (nem szopnak érte), de még egyet sem hoztak vissza (negyediken lakom, és nincs lift) :), és mind kiválóan teljesít a korlátain belül. Értem ez alatt, hogy ne várj egy P4-tõl P8-as teljesítményt.
Eksz, Laci.

Luspy
Ezt köszönöm is <#worship>

Music FM pedig: stream_data[]: "http://79.172.241.238:8000/musicfm.mp3|Music FM"

PC: IntelŸ Core&#8482; i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit

Mert?
A többi játéknál nincs gond csak a SCS játékainál,akkor a proci a rossz mi?
Ugyan már.
Kikapcsolom az árnyékot és semmi gond akadás.
Azt elképzelhetõnek tartom hogy az intelt nem szereti a SCS játékai,de ezzel nincs mit tenni,ez ilyen.
Batmanci
Az egymásra köpködõknek!
Higgyétek el, mindannyiótoknak ugyan olyan ízû a szara. Kóstoljátok csak meg. Rá fogtok jönni.
Nem kéne inkább segíteni a másiknak, ahelyett, hogy élbõl lehülyézed, mert fingja sincs az Általános Relativitás Elméletrõl.
Ez egy nagyon randa magyar szokás; jót nem tudok, elküldöm az anyjába. Nem úgy akar a nyüves játszani, ahogy én, elküldöm az anyjába, ...stb.
Át kéne gondolni, kinek mi köze ahhoz, a másik mivel, mikor és hogyan játszik. Aki azt képzeli, hogy majd durván beszól a varezosnak, akkor majd elmúlik a varez, mint a depresszió, ha nyersz két milliárdot. Most szólok, nem fog.
Nem okoskodni akarok, csak amikor Luxemburgban dolgoztam, 8 magyar még csak megvolt, de mikor bõvült a létszám, már mindenki a másikra mutogatott, ahelyett, hogy a munkájával törõdött volna. De álltam az út szélén, meg nem kérdezte volna: "gond van, kocsog?".
Haza is vágták a fizetésünket.
Példa; képes volt eladni a kúton 100 lityi nyálat 80 makiért, mikor keresett egy hónapban 4000-ret - ráadásul átfolyásmérõ volt a Szkánokban -, reszkírozva ezzel az állását. Vagy; elszámolták a telókártyákat. Simán, mindenki haza tudott ugatni heti kétszer a családnak, 10 percben, a cég költségére. Erre az egyik barom a fülkék körül összeszedte az üres kártyákat, és leadta elszámolásra, háromszázban. (Volt olyan amelyiken még kerék nyom is volt) A köv hónaptól 80 maki lett az általány. Ettõl kezdve többször meggondoltad, mikor beszélj a csajoddal. Persze, saját zsebbõl. Sorolhatnám még, de félek untatnálak benneteket. (Ha már nem azt teszem)
Tehát, inkább képzeljétek el, hogy a másik nem látott még kamiont, de kívánja. Ne segíts neki, ha nem tudsz, de ne is lámázd le, mert a mamiból kormánykerékkel a kezedben jöttél ki. (Megjegyzem, nehéz szülés lehetett)
'Sztem, sokkal hangulatosabb egy normális mederben csordogáló polémia, mint leugatni másokat.
Akinek persze nem inge...
Ismét kiemelném, nem kioktatásnak szántam, nem érzem semmivel különbnek magam másoknál, de nyílván szeretném azt gondolni magamról, hogy szorult belém annyi intelligencia - mint még rajtam kívül sok másba is -, hogy nem tépem a szám olyanokon, amihez semmi közöm.
Szép napot, Urak!

Szia, nekem is bent van: stream_data<1>: "http://egom.kekduna.hu:8010|Kék Duna Rádió"

Ha FPS laggod van, akkor az a processzor és a videókártya nem összhangban mûködéséért lehet. Nekem is volt annó a régebbi gépemben minden játékban FPS laggom és csak úgy lehetett orvosolni hogy egy erõsebb processzort tettünk a gépembe. Mert a videókártyát nem tudta kihajtani.

vlaki valamit tudna segiteni ???
Kék Duna rádió szerintem elég gáz lett az utóbbi években,én inkább a music fmre szavazok,de engem is érdekelne
:D Like :D
Azért is mert a tábládon én vagyok az anyósülésnél :D

Szabi84
lol

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Krisz018
Sziasztok!!

Egy olyan kérdésem lenne hogy az Esztergomi Kék Duna Rádió rádiót hogyan tudom berakni a játékba? Elõre is köszönöm a segítséget!

Sziasztok!

Jó "reggelt" kívánok mindeninek ! Megébredve, úton Lyon fele ^^

Boxer HUN
Máskülönben esélyed sem lenne megelõzni.. :)

helló :) tudnál nekkem segiteni ??? belehet állitani azt hogy a másik kamionok ne 70 el menjenek ha nem 80-90 el ???? mer é csak száguldok el melletük irj köszi
Elõre szólok, hogy elmegyek és nem leszek itthon. Nem kell az anyámat szidni! köszi. :)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

igen, tudom, num 4-6, meg hogy egérgombal, de ez a gond, megnyomom, és berángat a kép, és semmi, nyomkodom és csak rángatózik :/
Ezek már magyarban vannak?

Halihó :) lenne egy olyan kérdésem :) Játékba a kamionok mér csak 70 el mennek autópályán ?? Én meg 90 el döngetek el melletük! valaki irjon privátba köszönöüm :) <#conf><#conf><#conf>
V43 1105
<#banplz>

Num 4 -bal
Num 6 -jobb
Ryder159
és ha játékra kell a gép akkor nem Intel procit veszek bele...

Sziasztok, nem tudtok abba segiteni, hogy miért nem tudok szét nézni a kamion belsejébe, fõleg keresztezõdésnél probléma ez, igy mindig külsö nézetbe kell váltanom hogy lássam jön e valaki. :(
szabii98
fel kell õket fedezni a városokban

I met God. She's black

Sziasztok.! 9 szinten járok és csak Iveco és Scania bolt van. Mikor jelenik meg a többi?(Renault,Daf,Man,)
bmwcrash
kösz:)
amúgy észre sem vettem a festésben a zászlót eddig:DD
ETS2 - Billboards (W.I.P.) <#papakacsint>

- 4 különbözõ típusú keret,
- 16 féle plakát

További képek...

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

V43 1105
Valaki nézelõdött már kamionok fájljaiba alaposabban ?

Ezt szívesen ráfesteném az Actrosomra ..

<#vigyor5>