52658
-
att88ila #21807 Lenne egy kérdésem.Szerviznél és a tartozékoknál felszereltem az elsö fényhidamat lámpákkal együtt a fülke tetejére.Kiléptem a szervizből és nem birom öket felkapcsolni hiába kapcsolom fel a fényszórókat meg a távolsági fényszórót akkor se.Mi lehet a hiba vagy azt másik gombbal kell felkapcsolni? -
Hungarykum #21806 Muszáj voltam már a 18 Wheels of Steel American Long Haul-t elővenni :D
Valami normálisabb amcsi géppel akartam már falni a kilométereket.
Szereztem hozzá egérkormányt is (mert volt pofájuk pont ebből kihagyni)
Mióta megvan, azóta 3 fuvart ha vittem vele, mert nem volt egérkormány.
Mikor beléptem, elég fura volt az ETS2 után. Teljesen gagyinak tűnt hirtelen.
Remélem az American Truck Simulator hasonló lesz ETS2-s kinézettel és 4x-5x ekkora térképpel és legalább ennyi amcsi géppel, mint amennyi az American Long Haul-ban van. -
sewy21 #21805 szép napot mindenkinek!......hoztam két képet a tegnap esti munkáról
egy 15 perces kávészünet...:
beálltam egy fuvar erejéig a Csengőd-i Virágh Bt.-hez, cb-hívóm pedig "Zenész" lett...:
-
Hungarykum #21804 Egy decemberi utamról:
-
#21803 minél több fuvar, minél több alkalmazott és garázs :) -
#21802 Meséld el neki, hogy mivel szintekhez kötnek bizonyos dolgokat, tök fölösleges csalni a pénzzel, mert úgysem tudod beszerelni a kamionodba, mégha venni tudsz is hozzá. Ha pedig már elég sokat levezettél, úgyis lesz pénzed. :) -
martin12000 #21801 Az egyik barátom azt kérdezi hogy hogyan lehet csalni úgy hogy sok pénze legyen -
vajo #21800 -
Hungarykum #21799 Akinek kell 6x6-os Renault Magnum alváz, az a RestaCar.hu-n megtalálja. -
#21798 Szia! Ez a CB tabla viagitas milyen mod, hogy ilyen jol lehet latni a feliratot is? mert amit eddig tolteni tudtam, azon ejszaka semmit nem lehet latni a tabla feliratbol, hiaba van kivilagitva, nappal meg a vilagitas nem latszik! -
Hungarykum #21797 Lesz még a World of Trucks és az American Truck Simulator is majd egyszer. -
#21796 Hello! Nagyon szep a szerelvenyed! Nem tudod letezik ez a Ceusters skin Scaniara is? esetleg ha csak Volvora van tudnal linket adni hozza? a potot mindig tudod ezt vinni, vagy neked is allandoan valtozik, ha ilyen jellegu fuvart viszel? Jo lenne mar egy standalone pot, amit mindig vihetnek ha akarom es az AI nem vihetne olyat! -
#21795 :)
-
#21794 Euro Coach Simulator az SCS-től? -
#21793 azta k...va! rohadt szép -
#21792 Hello!
-Bocsi a késői válaszért.-
www.restacar.hu -> Ott fórumon a Real Environment Dimension-ban megtalálsz mindent! :) -
Hungarykum #21791 Ja. Valószínű. -
Zsolt7411 #21790 Ez a Vlasta féle scania?Ha nem adnál egy linket légyszi.Köszi. -
#21789 gratulálok tényleg szép -
#21788 Ez igen. Le a kalappal, valóban júl néz ki. -
#21787 Ez is elkészült végül
-
#21786 Szép! -
#21785 Valószínűleg hőálló anyagból készült a lámpa a kipufogóra, így nem olvad rá. -
Hungarykum #21784 Kipufogón lámpa?
Valóságban megnézném, hogy nem olvadna-e rá :D
Amúgy jól néz ki. -
#21783 -
-
matusz09 #21781 Rájöttem mi a gond, csak nagy fülkével működik rendesen a mod. Még egyszer kösz a linket! -
matusz09 #21780 köszi szépen, megnézem, bár ha minden igaz, akkor ezt már próbáltam, de ha csak 2 tengelyesre akarom rátenni a fényeket és egyebeket, akkor el van csúszva, igaz 3 tengelyessel még nem próbáltam -
#21779 Tuning mod -
matusz09 #21778 Jajj bocs, nem érthetően fogalmaztam :)
Oldalszoknya, tetőkiegészítő.... ez valamilyen tuning pack?? -
dgufoplast #21777 Daf xf felni csere :D -
#21776 Ha elkészíted hozzá a skint De úgy tudom van belőle tölthető verzió is! -
#21775 -
matusz09 #21774 Hello!
Melyik az a mod, amelyikkel ilyenné lehet varázsolni a volvot? -
#21773 Nincs mit. -
AttilaRO #21772 koszi szepen majd meg nezem ! -
#21771 A te Peterbilted kifogástalan állapotban van? sajnos az én verzióm amit sikerült találnom elég rossz minőségű. Másikat meg nem találok sehol sem. -
#21770 Van már 6X4 alváz a restacar fórumban Renault Magnumhoz letöltések- egyebek- magnum 6x4 alatt. sajnos nem linkelhetem. -
tite #21769
-
#21768 Egy kicsit tévedsz kolléga, mert nem kell telepíteni semmit, csak az alapjátékot és abba csak be kell másolni a letöltöt és kicsomagolt kiegészítőkből az " scs" fájlt! " Rarma" kollégának igaza van! Az általad jelzett kamiont sem kell telepíteni! Üdv.