52658
-
vajo #21847 -
Hungarykum #21846 GPS javítás? Mit kellene javítani rajta? Szerintem semmi baja.
Én egérkormányt használok és szekvenciális váltót, de én a váltást rátettem az egérgörgőre is.
Így sokkal gyorsabb, de ha te mást használsz, akkor rakd valódi automatára.
Ha meg szekvenciálist akarsz és kormányod van, (váltó nélküli) akkor csak a kormányon lévő gombok maradnak vagy az egérgörgő.
Több pénzhez meg itt van ez -
#21845 köszönöm a segítsétséget 1 újra indítással megoldodott a problémám -
#21844 Erre csak egy válasz van. Bal*** vagy. -
#21843 Üdv
A KVN-t hogy lehet megszüntetni a játékban,hogy kivételnél ne fagyjon?És ne kelljen uj karriert kezdeni, -
Man19 #21842 Tudna nekem valaki mondani modokat az alábbiakhoz, ha létezik:
- GPS javítás
- rükvercbe váltás egyszerűsítésére, hogyha megállok és tolatni akarok ne kelljen 7-ből egyesével letolni R-ig...
- lehessen berakni is pénzt, ne csak kölcsönt felvenni a bankból -
kiscife6 #21841 Sziasztok lenne egy kis problémám amikor esik meg 95km haladok az egész szerelvény ferdén áll és kanyarban meg teljesen felborul mitöl van ez.
-
#21840 majd nem jó
a játékba van van a kormány jó helyen és nálam van 10 % eltérés,olyan mintha jobbra húzna -
#21839 Hm. Elég furcsán fogalmaztad meg de annyit következtettem le hogy:
A kormányt elfordítod pl 45 fokkal de a játékban ez kb 180 fok. (Ezzel nincs gond ez normális)
A kormány középen van de a játékban a kormány 10 fokkal el van fordulva. (Ez már gázos)
Talán egy kalibrálás segítene vagy a játékban kell turkálni (érzékenység holtjáték stb) -
#21838 -
#21837 sziasztok
esetleg tudna nekem segíteni valaki.vettem 1 kormány de az a bajom,hogy kb10% eltérés van az életben mint a játékban.magyarul az életbe nem jó a kormány közepem -
Man19 #21836 Igen, nagyon! Köszi! :D Lehet, hogy megoldódik vele a problémám, hogy nem fog a motor zúgni, amikor kisebb sebességbe megyek maxon, mert ha nincs maxra húzva a sebváltó, akkor állandóan ezt csinálja... :D -
matusz09 #21835 A kipufogófék, arra való, hogy hosszú lejtő menetben fékezd a kamiont. Ez az üzemi féktől független fék, a kipufogót zárja le, és nem engedi a szabadba a kipufogógázt, így a motort saját,belső ellenállásánál fogva fékezi, kímélve ezzel az üzemi féket a melegedéstől, túlmelegedéstől. Ettől újabb megoldás a retarder, ami lehet hidraulikus, illetve elktrodinamikus. Ez a kardánt fogja.
A játékban azt hiszem alapértelmezetten "B"-vel lehet használni. Ha a kamion nagy fordulaton van, akkor érezhető a fékhatás.
A tempomat a sebesség tartására szolgál, gáz adása nélkül. Felgyorsítasz a kívánt sebességre, majd megnyomod a "C"-t és akkor azt a sebességet tartja gáz adás nélkül. Én úgy vettem észre, hogy a játékban 50 km/h alatt nem lehet használni.
Remélem segítettem! -
bazsi25 #21834 kösz hungarykumnak a segítséget -
Man19 #21833 Tudja valaki mire való a kipufogófék?
Meg a Tempomat, mert az pl sehol sem látom, hiába nyomom a billentyűjét... -
Man19 #21832 Az I-vel lehet állítani, csak nem tudom jó-e arra, ami neked kell, mert nem nagyon próbálgattam még... :) -
Hungarykum #21831 Nem lehet állítani rajta semmit.
Amúgy nem is hiszem, hogy látnád, hogy mi lenne odaírva, mert jóval kisebb lenne. -
sewy21 #21830 én nem tudok róla, hogy lehetne...:D...pedig már jó ideje hajtom a gépemet...:D -
#21829 Hali!
Egy kérdés:
A kamion műszerfalán, a fedélzeti komputert lehet állítgatni? Tehát, hogy ne csak a térképet mutassa hanem azokat is amiket az F3-nál a kiegészítő panel. -
Hungarykum #21828 Ezzel -
bazsi25 #21827 Sziasztok volna egy kérdésem felétek hogyan tudom be írni pénzt a játékba mert átálitottam a config.cfg-t de a játékba nem ad semmit mi a baja ? segítsetek
elöre is kösz mindenkitől a segítséget. -
Hungarykum #21826 Vagy inkább ezt? :D
-
#21825 https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=NxidLqkubVc&NR=1
ezt egyszer kipróbálnám eredetibe -
#21824 Szia nálam is ugyan így van. A képen csak azért látszódik mert rá közelítettem egy kicsit :) ( ezt egy packben találtam ha kell akkor privátban linkelem majd :) -
Petidanone #21823 Köszi szépen. Tudom hogy elég fajin játék, már 30-as szinten járok, csak most jutottam oda, hogy veszek fel alkalmazottat :) -
#21822 Szia! Az alkalmazottak automatikusan dolgoznak, nem kell velük semmit sem csinálni és tök mindegy, hogy milyen gépet tolsz alájuk! Eleinte kevés pénzt keresnek, de az idő múlásával egyre több mani potyog be! Csak türelem és ne azt várd, hogy ők tartanak el téged, mert neked kell inkább keményen hajtani!
Mindet bele és sok sikert, mert óriási ez a játék, majd meglátod! Üdv. -
#21821 -
#21820 Hm. Vga nem lett frissítve közben? -
#21819 A pót folyamatosan változik attól függ milyen rakományt szállítok. Ceusters skin létezik Scaniára és Volvora is úgy tudom! Egyszerűen megtalálhatod ha Google-be beütöd a Ceusters és ets2 kombót. -
#21818 tegnap még jó volt csak ma beléptem és ilyen lett -
#21817 Meg is van: 5:4-es képarány mod -
Petidanone #21816 Az alkalmazottam az magától szerez munkát, vagy valahogy nekem kell neki adni?
-
#21815 5:4-es a montiorod képaránya? Ha igen akkor ahhoz a restacar.hu-n van egy mod. -
AttilaRO #21814 sziasztok,tolem is.
-
#21813 beállítottam és még mindig ugyan olyan !! -
Debilon #21812 állíts be olyan felbontást ami a monitorod natív felbontása -
#21811 helló tudnátok nekem segiteni hogy tudom azt vissza állítani hogy ne legyen alul felül fekete a kép ahogy a képen látható és a beállításoknál kivan pipálva a teljes képernyő mód mi lehet a gond?
-
Petidanone #21810 Sziasztok!
Az alkalmazottam az magától szerez munkát, vagy valahogy nekem kell neki adni? Köszi a segítséget. -
att88ila #21809 Köszi szépen!!Nem volt kipipázva a tetökiegészitők. -
Petke77 #21808 F4-et nyomd :)))