Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
amikor en dolgoztam cégnek a játékban, már akkor is többet kerestem ugyanazzal a kamionnal mint amivel mennek most õk, ez hogy van akkor?😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

wollnerd
Talán ez a legrövidebb fuvar a ETS2-ben? 😄DD

<#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Mitõl csúsznak mostanában a vontatmányaim? Driftelnek <#mf1>
Igen, ezért is van, hogy kevés marad neked. A lényeg, hogy verdát adsz alájuk jobban keresnek, illetve az is számít milyen az értélkelésük, pl nekem volt egy 0.8-as ki rúgtam felvettem egy 1.8-ast (asszem) és mindgyárt jobban keresett.

Szerintem érdemes õket fejleszteni egyre jobb verdát alájuk pakolni és idõvel jól fognak keresni.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Igen
A fizetést hogy adjam neki? Automatikusan levonja a pénzembõl nem?

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

kösz
Hát Én azt mondom örülj neki, eddig nekem csak mínuszt termelt. Persze volt bevétel de szinte azonnal sokkal nagyobb kiadása is.
Én már régen átmentem. 3. szintnél. felvettem a 100 papír hitelt, vettem egy Volvo-t, azt gyija paci!
Most a 4. szint közepén vagyok és már adja a kb. 20 ezres fuvarokat. Mondjuk, ez függ attól is, mikre költöd el a skill pontokat. A helyedben már rég belekezdtem volna.
Az alkalmazotti rész csak arra jó, hogy kipróbálj többféle alap traktort. Szerintem....

http://dtm.drfliga.hu/

kössz
Ez azért lehet mert nekik kell adnod fizetést is, illetve az is számít milyen verda van alattuk.

Nekem két sofõröm van ,egyik alatt egy alap 320-as actros, a masik alatt valami 700 lovas volvo. A volvos jóval többet hoz.

1 eléggé furcsa kérdést tennék fel: sztetek mikor menjek át alkalmazottról alvállalkozóba? (szint:7)
Tikal
Semmi, szarul programozták ezt le 😄 Szart se keresnek a sofõrök, nekem napi 100eurot hoznak

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Vagy te csináltad vajó? Ha te csináltad és nem titok elárulhatnád a program nevét 😊
no speed limit mod ot hol talalom?

Vajo ezt honnan szedted?Le lehet tölteni?
Környezet tuning a Dijon-i fizetõnél.

Ha nem jelenne meg, vagy csak lassan, itt a link: Kép

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Sziasztok!

Bõvítettem a garázsomat, vettem új kamiont és felfogadtam egy sofõrt. Sajnos alig dolgozik és eddig csak 1000 eurót keresett. Mi lehet a baj?

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

Hexenking
Sziasztok

Na én is elkezdtem dolgozni. Szerintem nagyon jó kis játék lett.

TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050

Üdv mindenkinek.

Na a warez az tényleg arra volt jó, hogy kipróbáljam a játékot, semmi egyébre. Le is adta a rendelést, csütörtökre megjön a játék, ha minden igaz. Addig meg egy kis szünet. jónak tûnik a game, talán az egyik legjobb amivel eddig játszottam. Viszont van egy két dolog amin lehet csiszolni. pl egyszer nem adta meg az egyik autós az elsõbbséget, kikanyarodott elém, alig tudtam kikerülni, éppen csak meghúztam az oldalát. durr bünti :@ meg egy másik esetben amikor elõttem álló autó a pirosnál állt. zöldet kaptunk, elég nagy a keresztezõdés. bementem utána, õ elengedte az egyenesen haladókat, mire el tudtunk indulni kiíta nekem hogy piroson átmentem. na mondom fasza :@ de ezen kívül nem találtam benne eddig olyan felháborítót.

köszi megvan😊
tessék itt is van.

http://cdgalaxis.hu/PC/20163/euro-truck-simulator-2.html

norbee46
576 v. galaxis!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

de hol lehet megvenni??
norbee46
Meg kell venni!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

sziasztok
letöltöttem a játékot és kéri a játék a kodot
akinek megvan az letudná írni azt nagyon megköszönném😄

szabii98
az acsik hiányoznak nekem is, ets 1ben jók voltak

I met God. She's black

Sziasztok!

Milyen jó is az, amikor a konkurrens oldal reklámja ide van betéve...
Aztán, amit hiányolok a játékból:
1 online rész
2 a pótos szerelvények és azok küldetései.

http://dtm.drfliga.hu/

thomson002
Rotterdam utcáin.

http://indafoto.hu/Thomson

Egy új Euro Truck Simulator-ral kapcsolatos magyar oldal:
Magyar Euro Truck Simulator Közösség

Lehet userbart is csinálni regisztrált felhasználóknak 😊.
Tomika boy
Hali😊

Nekem most ilyen a vasam😛P

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

szabii98
ha jól sejtem, a rotterdam/amsterdam melletti alagúton ment át, ott simán fel lehet gyorsítani

I met God. She's black

TopGun
Szinte 100%, hogy a semmibol, de lehet, hogy megis holt tervolt, pedig azon az oldalon a "belso" tukor is "kint" volt es a kamion tukre is. Biztos, hogy nem 80-as tabla volt, tuti, hogy 60-as. Nem tudom, az lehetseges, hogy egy fuvar pl. 12 oraig elerheto es amikor felveszed, utana a gps is ezt irja ki?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

wollnerd
peta19901010 & halasgabor99:
Töltsétek le az enyémet!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ezthogy??? 😊
csaba90
ja, kamionoknak csak 80 😄 fõúton 70 xd
ilyen az én kicsikém.... jelenleg 12-es szinten vagyok.. úgyhogy sokáig így is fog maradni...
jó lenne valahogy matricákat rátenni... valakinek van ötlete hogyan lehetne skinnelni esetleg?

Csaby

De még mekkora <#wow3><#wilting>

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

ronso
Amugy nem a kamionoknak a megengedett a 130 hanem a személyautóknak...

Sakkoo.......Baszkiiii

csaba90
van ilyen, egyszer én is jártam így.. megyek 90-el egy felüljáró alatt és hirtelen megjelent elõttem egy kocsi ami 70-el ment kb.. telibe is vertem.. és persze én voltam a hibás... -.- ez tényleg gáz.. de azóta nem láttam ilyet.

Csaby

csaba90
amit elõször kiír az nem az hogy 20 percig elérhetõ az a fuvar?

Csaby

Biztos vagy benne hogy a semmibõl jött elõ? Mert én ilyet még nem tapasztaltam. Szerintem esélyesebb hogy a holttérben volt amikor a tükröt lested, bazi nagy holtterük van ám a kamionoknak.
Egyszer én is majdnem ráhúztamegy autóra, az utolsó pillanatban láttam meg a kistükörben. Egyszerûen ha épp a fülke mellett megy valaki, azt nem látni. De ez így reális, a valóságban is észnél kell lenni sávváltogatásnál egy ilyen döggel.

Indokolatlan 60-as táblával szintén nem találkoztam, nem 80 volt az?

A kamionokban pedig igazából is síri csend honol, elég idegtépõ lenne naphosszat hallgatni valami orbitális zúgást. 😄
csaba90
elõtte nem volt valami nagy lejtõ?😄

Csaby

Törölt felhasználó
Értem köszi, hogy erre mért nem jöttem rá!
TheSosy
Bejelentkezve kell megnyitni.

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Törölt felhasználó
Tudom hogy hülye kérdés, de az off topik mért nem mûködik? egyszer jó egyszer nem

TopGun
Sziasztok! Leirom a tapasztalataimat: Micsoda baromsag mar, hogy a semmibol tunnek elo az autok? Hajtok az autopalyan, sorolnek ki a benzinkutra tankolni, kiteszem az iranyjelzot, lassan kanyarodok, erre a semmibol mellemvag egy szemelykocsi, pedig elotte neztem a tukrot es senkit nem lattam benne! Haladok a 3 savos auto palyan 90-nel erre elobukkan egy 60km-es korlatozo tabla, hogy is van ez? A kornyeken sehol semmi nem indokolta a tablat, sehol egy utepites, se egy tereles, tudtommal az autopalyan meg kulfoldon is 130km/h a megengedett legnagyobb sebesseg. A fulkeben szinte alig hallani a motor hangot, ez is eleg nagy gaz.
Masik: kivalasztom a fuvart, ki van irva, hogy 20 perc a menet ido, felveszem a fuvart, inditom a kamiont es a gps-ben a menet ido 4 ora 22 perc lesz! ez most hogy mukodik?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Sziasztok.ugye eredeti a gamma amivel játszok...de az a gond,hogy a legfrissebb driver frissités van fent,és Cardiffnál amikor lemegyek az autópályáról elfeketedik a képernyõ,és csak a jobb oldali visszapillantót látom...WTF?Mitõl lehet? :S

zozyk
Csak tudnám hogy miért megy ennyit...

Ezek a modok vannak benn:
Cabin_physics.scs
Cabin_sounds.scs
Navigator v Premium.scs
Real company.scs
Real Logos v0.1 beta.scs
Realistic Physics Mod v1.scs
SCHMITZ_v2.scs
Tankstellen-Mod-by-LT-Schall.scs
trailer_traffic_mod_v1.0.scs

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Tikal
Olastam, páran irták lehet a konfigod szar.. hát nem hiszem. Édekes mod minden játék fut nálam High meg Ultra beállitáson egyedül ez szaggatt be és mindegy neki milyen beállitásokkal, közepes vagy alacsony beállitásokkal is szar.. pl a fényszóró felkapcsolása 10fps-be kerül 😄 Egyszerûen ez nem egy frostbite engine, hanem valami saját cucc, ennyit tud, nem elég jol optimalizált, bele kell törõdni...

csaba90
ez azért már tényleg sok.... a 110 és a 120 azt mondom oké... még belefér.. mert nekünk a CF-es DAF-unkból ki lett üttetve és az megy 115-öt is... na de annyit már nem bír menni egy normális kamion se -.-

Csaby