52658
-
Man19 #21927 Igen, csak hogy az én esetemben saját kamion nélkül, ami 90-nél többel nem tud menni, olyan lassan eléggé unalmas lenne szerintem az út... :D -
Man19 #21926 Kicsit elgondolkoztam, hogyha közlekedés javító mód van, amitől tök élethű lesz a játék, akkor a gyalogosokat miért nem javítják fel? :D Hogy több legyen mondjuk... Ezerszer élethűbbek lennének a városok, ha nem lennének olyan kihaltak... :D Ha valaki tud ilyen módról akkor szóljon, mert én még nem találtam, hiába kerestem... :D :D -
Debilon #21925 egy jó 1800km körüli fuvar volt már hogy 70-80.000-t fizetett :) -
Man19 #21924 Igen, de viszont a Just in time fuvarok 10000, míg amik nem azok, azok 16000 értékűek, nem hosszabbak mégis jóval többet hoznak... :) -
chrisus #21923 Valaki egy jo mapot mondjon már nekem léygszi meg, hogy milyen patch kell hozzá.. előre is köszönöm -
orixon #21922 Ez olyan mint a valos eletben...minnel hosszabb a fuvar annal tobb penz jon, tobb km tobb penz. Csak az ADR-bol nem lesznek olyan sokat hozo fuvarok mintha meglenne a hosszu tav is... -
Man19 #21921 Akkor jön a kérdésem: ha én nekem még nincs hosszú távú fuvarozás képességem, mert nem szeretem a hosszúkat, akkor, ha feltolom az összes ADR-t, akkor elérhetem azt az árszintet, amit csak a hosszútávúak felhúzásával érnék el??? Vagy sehogy sem úszhatom meg a hosszútávúakat? :D :D -
peta19901010 #21920 nem veszek olyan gépet
más ötletem nincsen -
Hungarykum #21919 Először a "Nagy távolságú fuvarozásl"-ból jobb mind a 6-ot megszerezni és akkor jó hosszú fuvarokat vihetsz, amiért jó pénzeket lehet kapni.
Érdemes pár "ADR" képesítést is választani, mert ezek még többet fizetnek.
"Just-In-Time" fuvarok elég jól fizetnek. Ha megvan az összes "Nagy távolságú fuvarozás" képesítés és van néhány "ADR" és "Just-In-Time" képesítés is, akkor az ilyen fuvarok lesznek a legdrágábbak.
"Törékeny" és "Értékes" képesítésű áruszállítás is jól fizet, de a "Just-In-Time" még többet főleg ha "ADR"-es.
"€ / km" arányt is szoktam nézni, mert van, mikor egy rövidebb fuvarért megkapom ugyan azt a pénzt.
(Nekem van saját kamionom is, de sokszor viszek gyors fuvart is útfelfedezés céljából és hogy más kamiont is vezethessek, azért is választom néha ezt). -
nyitraip #21918 Valami ötlet esetleg hogyan lehetne helyre állítani? -
peta19901010 #21917 ezt már tapasztaltam én is, hogy a Scaniánál rosszul jelennek meg a skinek -
fagy53 #21916 A bekapcsolt világítás miatt esik az FPS, ami egyébként sem sok....
A játék motorja elavult, optimatizálatlan, pocsék. -
#21915 hello
lenne egy kerdesem..
mikro a jatekban nappal van akkor megy rendesen meg minden .. es ejjszaka peddig akad a jatek .. miert van ez?
-
#21914 Volvo FH -
nyitraip #21913 KIprobáltam hogy kivettem a real logo modot de a helyzet változatlan. De az még az érdekessége a dolognak hogy csak a Scánián vagyis az én kamionomon csinálja ezt a többi nem. -
Man19 #21912 Akkor valahol ott lehet nálam a bibi, hogy LVL 12-es vagyok és:
Just in time 5
Értékes rakományok 4
Törékeny rakományok 1
És másodosztályú ADR anyagok (első még nincs)
Mivel a kamionom hitelből volt, és nem tudtam fizetni mert állandóan szervizelnem kellett és elvitte a pénzt, ezért el kellett adnom, mert adós voltam a bankban.
Magyarul csak úgy tudom 10000 eu fölé vinni a rakományaim árát, ha a hosszú távú fuvarozásra gyúrok rá (amit nem igazából szeretek ):D , mert a többi nem igazán hoz hasznot Just in time munkáknál??? :D :D :D -
Hungarykum #21911 Rossz helyen lévő skin-ek hibáját úgy emlékszem, hogy a rossz kamion modell okozza.
Ugyanez a hiba volt az egyik Real Logos módnál is. Itt is a kamion modellel volt valami.
(De javítson ki valaki, ha más a hiba). -
#21910 Hello! te nem szoktad elolvasni a privat uzeneteidet es valaszolni rajuk? -
nyitraip #21909 Az én problémámra tud valaki megoldást? Tegnap kérdeztem.
Sziasztok. Egy kis segitségre lenne szükségem. Van egy olyan problémám hogy eddig egy színű volt a kamionom talán az elején volt valami skin de nem sokáig. Most hogy megjelent ez a Truck Shop V3 leszedtem és betettem mert van benne egy pár jo skin gondoltam hogy használom valamelyiket. Igen ám de nem jelenik meg a skin vagyis pontosabban csak az oldalszoknyán látni jol a kamoin többi részén csak egy alapszín jön be a minta nem. Sajnos ugyanezt csinálja a gyári nem csak egy színű skinekkel is. Mi lehet a probléma? A mod ütközést kizárnám mert semmilyen skinezős mod nincs bent ezen kivűl.
Elöre is kössz a segítséget. -
#21908 Nem tudom ki miként van vele, de szerintem ez a rózsaszín beütésű betűszín fekete háttér alatt nagyon picit zavaróan olvasható.
Amikor bejövök ide, mindig először keresem a lámpát, hogy felkapcsoljam, mielőtt hozzászokik a szemem a sötétséghez. :D -
#21907 Nagyon szép színt választottál. Roppant jól mutat az egész kamion. -
Hungarykum #21906 Sajna pótkocsit nem csak kamiont. -
Hungarykum #21905 Tedd őket egy külön mappába például ide: C:/base/ -
chrisus #21904 Társítottam és azt írja, hogy a rendszer nem találja a megadott fájlt.. :/ -
apach #21903 De utánfutót nem is lehet sajátot venni a játékban sehol vagy sehogy? -
Hungarykum #21902 Kicsomagoláshoz meg a "base.scs"-t kell társítani az "scsextractor.exe"-hez -
Hungarykum #21901 Én a fuvarozásból keresett pénzből vettem a kamionom, azóta csak az van.
Mikor sofőröknek vettem kamiont, akkor vettem fel hitelt.
Sofőrök lassan belejönnek a pénzkeresésbe, amiből újabb garázs és pár kamion.
Először a "Nagy távolságú fuvarozásra" állítom a sofőröket, mert nagyobb fuvarokkal több pénzt tudnak keresni.
Akik elérték a 6. szintet, azokat átrakom "ADR"-re, mert ezek a legjobban fizető fuvarok.
6. szint után visszarakom "Kiegyensúlyozottra"
Sofőrnek való kamionvásárlásnál a legolcsóbb kamiont kiválasztod, minden alkatrészt leveszel a kamionról, amit lehet.
Legolcsóbb motort és gyári festést is kiválasztod, így több 1000€-t meglehet spórolni. -
Hungarykum #21900 Ahhoz, hogy ne kérje állandóan a kódot csak egyet tudok mondani.
Vedd meg! -
apach #21899 1440x900-s a felbontás. -
apach #21898 Köszi a választ ha nekem szól. :)
Viszont, az én videó kártyám nem szereti 125% nál magasabb beállításon a játékot mert olyan mint ha akadozna. Képernyő felbontás 1440*768 ha jól emlékszem. -
chrisus #21897 Sziasztok!!! remélem valaki tud segíteni az első kérdésem az lenne, hogy 1.2.5-ös patch-et raktam fel a játékhoz és beleraktam a trucksim 1.5-ös mapot az amiben afrika is van és szintlépésnél kidobott, hogy aktiváljam a játékok aktviáltam és folyamatosan 10km után ugyanez az mitől van a patch vagy a map rossz??
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a pótok kamionok festése ugye a base.scs mappát kellene megnyitni kitömöríteni..a winrar nem nyitja meg mert azt írja, hogy ismeretlne vagy sérült formátum letöltöttem egy scs extractor nevezetű programot és az sem.. a letöltött pótok kamionokat nyitja a winrar.. előre is köszi!! -
#21896 Nyomsz egy F4-et és beállítod őket, utána már simán működik. -
apach #21895 Bocsánat az újabb hszért de sajna nem tudom módosítani már az előzőt. 1 kérdésem maradt csak le.
Az hogy: Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy a kamionra tett extra lámpák is világítsanak? -
apach #21894 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nekem Gigabyte N210 nVidiás kártyám van, nekem is lehet jobb a képe? Mert ha jól értem, erről beszéltek.
Plusz. Kamion trailert nem is lehet venni magamnak sajátot? Vagy ha igen, akkor hogyan?
Fékerőt lehet szerkeszteni valahogy? A Kamion melyik fájljában ha lehet?
Előre is köszi a válaszokat. -
Celtrans #21893 őh most telepitetem a játékot és már addig eljutotam hogy létrehozok profilt kiválasztom a várost hol kezdjek és utána amikkor tölt akkor dobja ki -
dgufoplast #21892 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#21891 Nem vettél ki valami modot ami le van mentve?Nálam akkor fagy -
ntex #21890 1920x1080-ra bőven elég a 125% is, tűéles a kép nálam így is, és a műszerfal is tökéletesen olvasható.
-
Man19 #21889 Jól van, én még nem gondolkodtam olyan nagyba, még csak 1 kamionom van, az is kölcsönből.... XDDD -
Celtrans #21888 Üdv!
Miért van az h már a játékba lépés közbeni betöltéskor állandóan azt írja ki h a játék hibát észlelt ezért leáll! ??? Kérlek segítsetek!!!