52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Man19
    Igen, csak hogy az én esetemben saját kamion nélkül, ami 90-nél többel nem tud menni, olyan lassan eléggé unalmas lenne szerintem az út... :D
  • Man19
    Kicsit elgondolkoztam, hogyha közlekedés javító mód van, amitől tök élethű lesz a játék, akkor a gyalogosokat miért nem javítják fel? :D Hogy több legyen mondjuk... Ezerszer élethűbbek lennének a városok, ha nem lennének olyan kihaltak... :D Ha valaki tud ilyen módról akkor szóljon, mert én még nem találtam, hiába kerestem... :D :D
  • Debilon
    egy jó 1800km körüli fuvar volt már hogy 70-80.000-t fizetett :)
  • Man19
    Igen, de viszont a Just in time fuvarok 10000, míg amik nem azok, azok 16000 értékűek, nem hosszabbak mégis jóval többet hoznak... :)
  • chrisus
    Valaki egy jo mapot mondjon már nekem léygszi meg, hogy milyen patch kell hozzá.. előre is köszönöm
  • orixon
    Ez olyan mint a valos eletben...minnel hosszabb a fuvar annal tobb penz jon, tobb km tobb penz. Csak az ADR-bol nem lesznek olyan sokat hozo fuvarok mintha meglenne a hosszu tav is...
  • Man19
    Akkor jön a kérdésem: ha én nekem még nincs hosszú távú fuvarozás képességem, mert nem szeretem a hosszúkat, akkor, ha feltolom az összes ADR-t, akkor elérhetem azt az árszintet, amit csak a hosszútávúak felhúzásával érnék el??? Vagy sehogy sem úszhatom meg a hosszútávúakat? :D :D
  • peta19901010
    nem veszek olyan gépet
    más ötletem nincsen
  • Hungarykum
    Először a "Nagy távolságú fuvarozásl"-ból jobb mind a 6-ot megszerezni és akkor jó hosszú fuvarokat vihetsz, amiért jó pénzeket lehet kapni.

Érdemes pár "ADR" képesítést is választani, mert ezek még többet fizetnek.

"Just-In-Time" fuvarok elég jól fizetnek. Ha megvan az összes "Nagy távolságú fuvarozás" képesítés és van néhány "ADR" és "Just-In-Time" képesítés is, akkor az ilyen fuvarok lesznek a legdrágábbak.

"Törékeny" és "Értékes" képesítésű áruszállítás is jól fizet, de a "Just-In-Time" még többet főleg ha "ADR"-es.

"€ / km" arányt is szoktam nézni, mert van, mikor egy rövidebb fuvarért megkapom ugyan azt a pénzt.

(Nekem van saját kamionom is, de sokszor viszek gyors fuvart is útfelfedezés céljából és hogy más kamiont is vezethessek, azért is választom néha ezt).
  • nyitraip
    Valami ötlet esetleg hogyan lehetne helyre állítani?
  • peta19901010
    ezt már tapasztaltam én is, hogy a Scaniánál rosszul jelennek meg a skinek
  • fagy53
    A bekapcsolt világítás miatt esik az FPS, ami egyébként sem sok....
    A játék motorja elavult, optimatizálatlan, pocsék.
  • kutizsolt
    hello

lenne egy kerdesem..
    mikro a jatekban nappal van akkor megy rendesen meg minden .. es ejjszaka peddig akad a jatek .. miert van ez?
  • VERESS 96
    Volvo FH
  • nyitraip
    KIprobáltam hogy kivettem a real logo modot de a helyzet változatlan. De az még az érdekessége a dolognak hogy csak a Scánián vagyis az én kamionomon csinálja ezt a többi nem.
  • Man19
    Akkor valahol ott lehet nálam a bibi, hogy LVL 12-es vagyok és:
    Just in time 5
    Értékes rakományok 4
    Törékeny rakományok 1
    És másodosztályú ADR anyagok (első még nincs)
    Mivel a kamionom hitelből volt, és nem tudtam fizetni mert állandóan szervizelnem kellett és elvitte a pénzt, ezért el kellett adnom, mert adós voltam a bankban.
    Magyarul csak úgy tudom 10000 eu fölé vinni a rakományaim árát, ha a hosszú távú fuvarozásra gyúrok rá (amit nem igazából szeretek ):D , mert a többi nem igazán hoz hasznot Just in time munkáknál??? :D :D :D
  • Hungarykum
    Rossz helyen lévő skin-ek hibáját úgy emlékszem, hogy a rossz kamion modell okozza.
    Ugyanez a hiba volt az egyik Real Logos módnál is. Itt is a kamion modellel volt valami.

(De javítson ki valaki, ha más a hiba).
  • TopGun
    Hello! te nem szoktad elolvasni a privat uzeneteidet es valaszolni rajuk?
  • nyitraip
    Az én problémámra tud valaki megoldást? Tegnap kérdeztem.

Sziasztok. Egy kis segitségre lenne szükségem. Van egy olyan problémám hogy eddig egy színű volt a kamionom talán az elején volt valami skin de nem sokáig. Most hogy megjelent ez a Truck Shop V3 leszedtem és betettem mert van benne egy pár jo skin gondoltam hogy használom valamelyiket. Igen ám de nem jelenik meg a skin vagyis pontosabban csak az oldalszoknyán látni jol a kamoin többi részén csak egy alapszín jön be a minta nem. Sajnos ugyanezt csinálja a gyári nem csak egy színű skinekkel is. Mi lehet a probléma? A mod ütközést kizárnám mert semmilyen skinezős mod nincs bent ezen kivűl.

Elöre is kössz a segítséget.
  • a.carkey
    Nem tudom ki miként van vele, de szerintem ez a rózsaszín beütésű betűszín fekete háttér alatt nagyon picit zavaróan olvasható.

Amikor bejövök ide, mindig először keresem a lámpát, hogy felkapcsoljam, mielőtt hozzászokik a szemem a sötétséghez. :D
  • a.carkey
    Nagyon szép színt választottál. Roppant jól mutat az egész kamion.
  • Hungarykum
    Sajna pótkocsit nem csak kamiont.
  • Hungarykum
    Tedd őket egy külön mappába például ide: C:/base/
  • chrisus
    Társítottam és azt írja, hogy a rendszer nem találja a megadott fájlt.. :/
  • apach
    De utánfutót nem is lehet sajátot venni a játékban sehol vagy sehogy?
  • Hungarykum
    Kicsomagoláshoz meg a "base.scs"-t kell társítani az "scsextractor.exe"-hez
  • Hungarykum
    Én a fuvarozásból keresett pénzből vettem a kamionom, azóta csak az van.
    Mikor sofőröknek vettem kamiont, akkor vettem fel hitelt.
    Sofőrök lassan belejönnek a pénzkeresésbe, amiből újabb garázs és pár kamion.
    Először a "Nagy távolságú fuvarozásra" állítom a sofőröket, mert nagyobb fuvarokkal több pénzt tudnak keresni.
    Akik elérték a 6. szintet, azokat átrakom "ADR"-re, mert ezek a legjobban fizető fuvarok.
    6. szint után visszarakom "Kiegyensúlyozottra"
    Sofőrnek való kamionvásárlásnál a legolcsóbb kamiont kiválasztod, minden alkatrészt leveszel a kamionról, amit lehet.
    Legolcsóbb motort és gyári festést is kiválasztod, így több 1000€-t meglehet spórolni.
  • Hungarykum
    Ahhoz, hogy ne kérje állandóan a kódot csak egyet tudok mondani.

Vedd meg!
  • apach
    1440x900-s a felbontás.
  • apach
    Köszi a választ ha nekem szól. :)

Viszont, az én videó kártyám nem szereti 125% nál magasabb beállításon a játékot mert olyan mint ha akadozna. Képernyő felbontás 1440*768 ha jól emlékszem.
  • chrisus
    Sziasztok!!! remélem valaki tud segíteni az első kérdésem az lenne, hogy 1.2.5-ös patch-et raktam fel a játékhoz és beleraktam a trucksim 1.5-ös mapot az amiben afrika is van és szintlépésnél kidobott, hogy aktiváljam a játékok aktviáltam és folyamatosan 10km után ugyanez az mitől van a patch vagy a map rossz??

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a pótok kamionok festése ugye a base.scs mappát kellene megnyitni kitömöríteni..a winrar nem nyitja meg mert azt írja, hogy ismeretlne vagy sérült formátum letöltöttem egy scs extractor nevezetű programot és az sem.. a letöltött pótok kamionokat nyitja a winrar.. előre is köszi!!
  • Oliverius
    Nyomsz egy F4-et és beállítod őket, utána már simán működik.
  • apach
    Bocsánat az újabb hszért de sajna nem tudom módosítani már az előzőt. 1 kérdésem maradt csak le.
    Az hogy: Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy a kamionra tett extra lámpák is világítsanak?
  • apach
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy nekem Gigabyte N210 nVidiás kártyám van, nekem is lehet jobb a képe? Mert ha jól értem, erről beszéltek.

Plusz. Kamion trailert nem is lehet venni magamnak sajátot? Vagy ha igen, akkor hogyan?
    Fékerőt lehet szerkeszteni valahogy? A Kamion melyik fájljában ha lehet?

Előre is köszi a válaszokat.
  • Celtrans
    őh most telepitetem a játékot és már addig eljutotam hogy létrehozok profilt kiválasztom a várost hol kezdjek és utána amikkor tölt akkor dobja ki
  • dgufoplast
  • ronso
    Nem vettél ki valami modot ami le van mentve?Nálam akkor fagy
  • ntex
    1920x1080-ra bőven elég a 125% is, tűéles a kép nálam így is, és a műszerfal is tökéletesen olvasható.

• Man19
    Jól van, én még nem gondolkodtam olyan nagyba, még csak 1 kamionom van, az is kölcsönből.... XDDD
  • Celtrans
    Üdv!
    Miért van az h már a játékba lépés közbeni betöltéskor állandóan azt írja ki h a játék hibát észlelt ezért leáll! ??? Kérlek segítsetek!!!