52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Stig95
    Ennek a résznek szerintem soha.
  • fcbarcelona1
    Sziasztok!
    Az ets2-nek mikor lesz multiplayer változata?
  • 0Diaz0
    Okés,rendben! köszönöm!

p2: valaki eltudná nekem linkelni azt a módot,ahol több helyen van komp ,vagy vonat átjáró angliába,és vissza? Thanks!
  • vajo
    A télinél is meg a nyárinál is nyisd meg az összes scs fájlt, és töröld ki belőlük az automat mappát. Utána jó lesz. Ez a leggyakoribb hiba, mert van amikor az alap játékkal vagy más moddal keveredik össze. Töröld nyugodtan és jó lesz. :D

Kivéve a nyárinál a part2-ből NE töröljétek!
  • 0Diaz0
    Ezen hogy lehetne javitani?
  • 0Diaz0
    Nah.. igazából nekem jó ( legalábbis még nemvettem észre több hibát.. de..) nekem valahogy a kamionom tuningabbá vált.. sötétitett ablakok&lámpák?!
  • gumikacsa
    Azzal a szerelvénnyel, ott, úgy megállni? Nagyon okos...
  • Frequency
    Megoldottam,leírom hátha más is úgy jár mint én.Uninstall,játék újra telepít,patch.Szerencsére a mentésem megmaradt.
  • gordon 24
    Mire gondolsz? Csak skin? Mert 3d modellezést kizárt dolog, de ha csak skin kell arra lehet lenne jelentkező:)
  • Frequency
    A játék eredeti,és az a baj hogy nem a mod mapába települt hanem a játék fő könyvtárának base fálját írta felül..
  • Frequency
    Köszi a gyors választ!
  • jutiput
    Ahogy beletetted a modba úgy simán ki lehet törölni! Jobb egér gombbal rákatt és törlés! 3 db "scs" fájlról van szó egyébként és újra fog működni a játék! Egyébként a nem eredeti játéknál nem hiszem, hogy lehet használni, mert mindet új mod a frissített verzióba való! Üdv
  • ronso
    Én amit észrevettem szinesebb szebb külön tetszik,hogy sárga beütése van a fényszórónak este,az aszfalt élethübb..
  • tite
    sziasztok!mit lehet tudni a RED-röl?mit tartalmaz pontosan?
  • Frequency
    Eltávolítani hogy lehet a mod-ot?Nálam el sem indul a játék mióta feltettem,remélem nem ugrik a 33as szintem miatta...
  • ronso

A RED elsö fuvarja,nagyon jó lett köszi Vajo
  • Tikal #22474

végre, köszönjük
  • Szabi #22473

szép a lánchíd is :)
  • vajo
    Itt elérhető a RED végleges változata mindenki számára.
  • peta19901010
    Üdv mindenkinek.
    Olyan jó nálam a idő meg az érkezési idővel is jól állok, hogy úgy döntöttem fürdök egyet a közeli tóban vagy folyóban.

• Szabi #22470
  • balint8507
  • balint8507
    mindenkit kidobál vagy csak velem szórakozik a játék????a frissitések ota meg még akad is!!!szépek mondhatom!
  • balint8507
    a portugáloknak a honlapján mintha láttam volna
  • Tappancs83
    Magnumhoz már van 6x6-os alváz is, de prémiomhoz sajnos még nem láttam.
  • balint8507
    szia itt találsz a premiumhoz egy raklap alkalmazást:http://eurotruck2mods.blogspot.hu/
  • balint8507
    Jó estét mindenkinek!!!szeretnék érdeklődni akadna e köztetek valaki aki meg csinálna nekem egy fénykép alapján egy kamiont???válaszotokat elölre is köszönöm!!
  • rambóóxd
    Sziasztok! Renault Premium-hoz van valami mód hogy lehessen rá rakni plusz fényszórót, és esetleg 6x4-es alvázat?? Köszönöm előre is!
  • ronso
  • Ördögpalanta62
    szia vajo

honnan lehet beszereznni a REDdet?
  • Tappancs83
    18 mod van benn. Szerintem nem sok, de valami probléma van. Sűrűn dobál ki. Csak nemtudom pontosan miről van szó. Ütköznek a modok, vagy sok mod van benn? Valaki tudja a választ? Köszi.
  • Tappancs83
    Ilyen problémáról már én is hallottam, de sajnos nem tudok segíteni én sem. Valószínű hogy senki sem tud segíteni, azért nincs válasz.
  • fs9pilot
    Ezt a RED -et honnan lehet beszerezni? Mert nekem csak a téli van meg. :/
  • vajo
    RED kész. Itt volt az idő gurulni is egy kicsikét. :D

• Truck Driver001
    Hát sajnos nem oldódott meg, tuti hogy beleette magát a mentésembe. : (
    No mindegy, így marad. :D
  • The Best
    Hali pár kép estére.

[IMG][/IMG]

Az Osztrák hegyekben

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • Truck Driver001
    Nagyon szépen köszi srácok, látom a régiekre még számíthatok! ; )
    [amúgy nem nagyon szeretném újrakezdeni, így munka mellett örültem hogy elértem a 22-es szintet D: ]
  • mani13
    rarma irtam neked privát üzenetett
  • vajo
    Tedd vissza, állítsd vissza a profilodban a játékban mindent az alapra, és utána jó lesz. Minden mod után ezt csinálja. Én nekem kerékkel csinálta ezt. Vissza tettem az alapot a kamionra, és jó is volt utána :D
  • gordon 24
    Hallottam már ilyenről, hogy beraksz valamilyen plusz modot (azt hiszem a darus is ilyen) és utána nem tudod kiszedni, mert fagy.

Igazából nem tudom mi a megoldás, valószínűleg a mentés része, és nem tudja vissza tölteni. Esetleg újrakezdéssel megoldható, de gondolom ezt nem szeretnéd:)