Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyan problémám lenne,hogy valamiért nem tudom lefrissíteni a játékot!
Már az 1.1.1-re se tudtam de most az 1.1.3-ra sem tudom! Elindul de eltûnik az asztalról meg minden honnan a frissités és valamiért nem fut végig valaki tapasztalt már ilyet vagy tudja mi a megoldás?
Elõre is köszi!
Valakinek van valami ötlete hogyan lehetne máshogyan megcsinálni?
Jamaica a Jamaicaiaké.
megcsináltam mindent, ahogy le van írva, meg is jelenik a rádióba az általam beírt két rádió, de hiába kattintok rájuk nem indul egyik sem.
100, 25, 25, 15 egyenlõre.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Látom feladtad a túraautózást.
Üdv, Laci.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Ezt keresd meg és állítsd rá mondjuk a Bal Egér gombot.
Játék közben lenyomod és forgatod a kamerát.
Ha hiszed, ha nem, ezek a modderes fiúk kitalálták a gondolatomat.
Azt hiányoltam, hogy nem hallom a mellettem elsuhanó autó, kamionok hangját. Pedig, akár mennyire hangszigeteltek is az új verdák, azért némi hang jó lett volna. Erre csinálnak egy kabinban hallhatót, meg egy kintit, amiben külsõ nézetbõl, a hátam mögött lévõ, felüljárón elhaladó vonatot is hallom.
Valami állat 7.1-ben. Nincs eltúlozva, pont király. (Nekem)
Láttam, hogy nem igazán használsz modokat, pedig egyik-másik megéri. Csodálatosak.
Nem teszek be képeket, mert már így is azt hiszik, valami felvágós seggfej vagyok.
Ha gondolod, szívesen összeállítok egy általam már jól kipróbált modkollekciót, és feldobom valahova. (Aztán aláállok)
😊
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
#hhwnd
Ha kormánnyal vagy billentyûzettel játszol, akkor alapból forog (ha jól tudom).
Ha egérrel kormányzol, akkor 1 gombot (amit beállítasz) nyomva kell tartani és ekkor egérrel lehet forgatni a kamerát.
Koszonom
Þór vígi þessi rúnar
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
"ezzel én is egyet értek de konvertált , miért volna értelme átkonvertálni dds re egy sima bmp vagy j peg npg stb fájlt dds re ?"
-nem nagyon értem, mit mondasz, de a játék csak dds kiterjesztésû fájlokat fogadja el, png-t, jpeg-t nem.
"Ha nem azért hogy a program így tudja felhasználni a képet olyan mód ahogyan arra szükség van. Jelen esetben ha megnézed a kamiont s rajta a festést a mintákat azok filmes csillogó bevonatot kaptak akár csak minden más játékban."
-a filmes csillogó bevonat nem elsõsorban a dds-en múlik, hanem a mat fájl címzésén és értékein.
"Idáig nem vettem észre hogy át kellett volna konvertálni bármilyen sima kiterjesztésû textúrának is felhasználható kép fájlt ha csak nem kapott az valamilyen effektezést a programon belül."
- lásd fentebb, csak dds-t használ a játék.
"Érted? Máskülönben bármelyik programot megnézed és simán csak oda van bedobálva a megfelelõ mappájába a gif vagy a png stb fájl"
- nem tudom, mely programokra gondolsz, itt most a fórumtárs kérdése az ETS2-höz kapcsolódott.
Részemrõl nem kívánom tovább folytatni ezt az eszmecserét veled. PEACE.
Általában az ilyen sufni modderek használnak jpeg és png képeket a modellhez (bmp-rõl nem is beszélve), ami miatt legtöbbször egy optimalizálatlan hulladékot kap az ember.
Mert volt rendesen mûködõ DAF logo mod, de az nem müködött együtt a többi kamion logo módjával.
Vagy a DAf festése volt jó, vagy a többi kamion logója (merci, iveco, volvo)
Real logos v0.2
Kérem jelezzétek hogyha másnak is mûködik.

Eddig másfél órával a pihenõ elõtt megjelent a figyelmeztetõ ablak, és amikor VALÓBAN fáradt voltál, akkor jött az ásítozás.
Erre mit csinál ez a nagyeszû banda?
A pihenés elõtt NÉGY ÉS FÉL órával elkezd a sofõr ásítozni, és HÁROM ÉS FÉL órával a pihenés elõtt (vagyis egy órával az ásítozás után!!!!!) jelenik meg a figyelmeztetõ ablak.
Ez nevezik ezek javításnak?!
Az eredetivel semmi baj nem volt, de nem bírták ki, hogy amivel nincs gond azt ne csesszék el!
Mi a franc bajuk volt az eredetivel?

"Létrehozható, szerkeszthetõ pl. DxtBmp-vel, vagy megfelelõ plugin használatával Photoshop-al is, ahogy az Ryder159 képén is látszik." Én is tudok létrehozni dds fájlt választhatok milyen képbõl szeretném , de ettõl még nem lettünk beljebb nem tudom mit szeretnél mondani?
Idáig nem vettem észre hogy át kellett volna konvertálni bármilyen sima kiterjesztésû textúrának is felhasználható kép fájlt ha csak nem kapott az valamilyen effektezést a programon belül.
Érted? Máskülönben bármelyik programot megnézed és simán csak oda van bedobálva a megfelelõ mappájába a gif vagy a png stb fájl
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Az úton találkoztam kerékpárosokkal:
Gröningen-ben leteszem a rakományt:
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Most egyébként minden mod bent van, ami annak elõtte benne volt, kivéve a vajo féle mapot.
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
23000 km-el a hátam mögött merem ezt kijelenteni,elég sok felé jártam.,úgy hogy esik az ha kell.
Akinek meg ez nem elég annak egy kis ízelítõ ,volt itt esõ is , a ködrõl ne is beszéljek.
Enyhe esõ ,fûszerezve köddel
Minden a javából, köd.
Még mindig köd
Szint úgy egy kis köd
Azért ha ebben kéne levezetni egy 1000 km-es fuvart ,többször is asszem mindenki az után könyörögne ,hogy süssön már ki a nap.
#14996: jogos, bonyolódik a helyzet, ahhoz, hogy csinálj egy template-et meg kellene nyitni a kamion pmd fájlját Zmodeler-ben, de itt egyelõre vannak nehézségek. Majd hátha retoucher kolléga elmondja, hogyan csinálta a skinjét.