52658
-
#22490 Ennek a résznek szerintem soha. -
fcbarcelona1 #22489 Sziasztok!
Az ets2-nek mikor lesz multiplayer változata? -
#22488 Okés,rendben! köszönöm!
p2: valaki eltudná nekem linkelni azt a módot,ahol több helyen van komp ,vagy vonat átjáró angliába,és vissza? Thanks! -
vajo #22487 A télinél is meg a nyárinál is nyisd meg az összes scs fájlt, és töröld ki belőlük az automat mappát. Utána jó lesz. Ez a leggyakoribb hiba, mert van amikor az alap játékkal vagy más moddal keveredik össze. Töröld nyugodtan és jó lesz. :D
Kivéve a nyárinál a part2-ből NE töröljétek! -
#22486 Ezen hogy lehetne javitani? -
#22485 Nah.. igazából nekem jó ( legalábbis még nemvettem észre több hibát.. de..) nekem valahogy a kamionom tuningabbá vált.. sötétitett ablakok&lámpák?!
-
#22484 Azzal a szerelvénnyel, ott, úgy megállni? Nagyon okos... -
#22483 Megoldottam,leírom hátha más is úgy jár mint én.Uninstall,játék újra telepít,patch.Szerencsére a mentésem megmaradt. -
#22482 Mire gondolsz? Csak skin? Mert 3d modellezést kizárt dolog, de ha csak skin kell arra lehet lenne jelentkező:) -
#22481 A játék eredeti,és az a baj hogy nem a mod mapába települt hanem a játék fő könyvtárának base fálját írta felül.. -
#22480 Köszi a gyors választ! -
#22479 Ahogy beletetted a modba úgy simán ki lehet törölni! Jobb egér gombbal rákatt és törlés! 3 db "scs" fájlról van szó egyébként és újra fog működni a játék! Egyébként a nem eredeti játéknál nem hiszem, hogy lehet használni, mert mindet új mod a frissített verzióba való! Üdv -
#22478 Én amit észrevettem szinesebb szebb külön tetszik,hogy sárga beütése van a fényszórónak este,az aszfalt élethübb.. -
tite #22477 sziasztok!mit lehet tudni a RED-röl?mit tartalmaz pontosan? -
#22476 Eltávolítani hogy lehet a mod-ot?Nálam el sem indul a játék mióta feltettem,remélem nem ugrik a 33as szintem miatta... -
A RED elsö fuvarja,nagyon jó lett köszi Vajo -
végre, köszönjük -
szép a lánchíd is :) -
vajo #22472 Itt elérhető a RED végleges változata mindenki számára. -
peta19901010 #22471 Üdv mindenkinek.
Olyan jó nálam a idő meg az érkezési idővel is jól állok, hogy úgy döntöttem fürdök egyet a közeli tóban vagy folyóban.
-
#22470 -
balint8507 #22469 -
balint8507 #22468 mindenkit kidobál vagy csak velem szórakozik a játék????a frissitések ota meg még akad is!!!szépek mondhatom!
-
balint8507 #22467 a portugáloknak a honlapján mintha láttam volna -
#22466 Magnumhoz már van 6x6-os alváz is, de prémiomhoz sajnos még nem láttam. -
balint8507 #22465 szia itt találsz a premiumhoz egy raklap alkalmazást:http://eurotruck2mods.blogspot.hu/ -
balint8507 #22464 Jó estét mindenkinek!!!szeretnék érdeklődni akadna e köztetek valaki aki meg csinálna nekem egy fénykép alapján egy kamiont???válaszotokat elölre is köszönöm!! -
rambóóxd #22463 Sziasztok! Renault Premium-hoz van valami mód hogy lehessen rá rakni plusz fényszórót, és esetleg 6x4-es alvázat?? Köszönöm előre is! -
#22462 -
#22461 szia vajo
honnan lehet beszereznni a REDdet? -
#22460 18 mod van benn. Szerintem nem sok, de valami probléma van. Sűrűn dobál ki. Csak nemtudom pontosan miről van szó. Ütköznek a modok, vagy sok mod van benn? Valaki tudja a választ? Köszi. -
#22459 Ilyen problémáról már én is hallottam, de sajnos nem tudok segíteni én sem. Valószínű hogy senki sem tud segíteni, azért nincs válasz. -
fs9pilot #22458 Ezt a RED -et honnan lehet beszerezni? Mert nekem csak a téli van meg. :/ -
vajo #22457 RED kész. Itt volt az idő gurulni is egy kicsikét. :D
-
#22456 Hát sajnos nem oldódott meg, tuti hogy beleette magát a mentésembe. : (
No mindegy, így marad. :D -
The Best #22455 Hali pár kép estére.
[IMG][/IMG]
Az Osztrák hegyekben
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#22454 Nagyon szépen köszi srácok, látom a régiekre még számíthatok! ; )
[amúgy nem nagyon szeretném újrakezdeni, így munka mellett örültem hogy elértem a 22-es szintet D: ] -
#22453 rarma irtam neked privát üzenetett
-
vajo #22452 Tedd vissza, állítsd vissza a profilodban a játékban mindent az alapra, és utána jó lesz. Minden mod után ezt csinálja. Én nekem kerékkel csinálta ezt. Vissza tettem az alapot a kamionra, és jó is volt utána :D -
#22451 Hallottam már ilyenről, hogy beraksz valamilyen plusz modot (azt hiszem a darus is ilyen) és utána nem tudod kiszedni, mert fagy.
Igazából nem tudom mi a megoldás, valószínűleg a mentés része, és nem tudja vissza tölteni. Esetleg újrakezdéssel megoldható, de gondolom ezt nem szeretnéd:)