52658
-
rarma #22651 Mindenkinek lefagynak a truck shop módok, mert már letöltöttem 3-mat is és betöltéskor mindhárom lefagy pedig 1.2.5.1 verzió van írva tesztelésként.
Van ilyen truck shop módok amik működnek is? ezt is probáltam, de lefagy ez is.
EZT is a három közül.
Válaszokat előre is köszönöm. -
peta19901010 #22650 Helló! Én egy olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy ezt hogyan hoztad elő?
profil szerkesztése -
fs9pilot #22649 Ja, tényleg. :DDDD Eszembe sem jutott.. lol. -
#22648 kiveszed a pipát a mod elől :D
#22646: ezzel a fájlal a mod mappában, parkolásonként 5000rep-et kapsz :D -
fs9pilot #22647 Ugye írták a fejlesztők hogy az új patchben, benne lesz +2 új márka. Mármint, licensz.
A betett "real logo" mod, nem fog ennek bezavarni? Vagy ugyanúgy betölti a modot, és az lesz az alapértelmezett? -
rarma #22646 Kösz a választ s segítséget , de sajna a winrar-ral és 7zip-pel sem tudom megnyitni a base.scs fájlt , mert a képen láthatótt írja ki, kicsmagolni nem akarom az SCS Extractor.exe mert utána nem tudom hogyan kellene visszacsomagolni a már sok kibontott mappákat.
-
peta19901010 #22645 Ja ez lemaradt bocs miatta.
Klassz a mód meg a videó amit kitettél most ide. -
peta19901010 #22644 Köszönöm szépen a segítséget. Nekem pont a fordítottja kellet, hogy a nyáriban is olyan fekete legyen a szélvédő meg a többi üveg mint a téliben. És ezen leírás segítségével sikerült megcsinálnom. Köszönöm még egyszer a segítségedet. -
vajo #22643 FAQ-ban levan írva.
-
peta19901010 #22642 Erről tud valaki valamit? -
#22641 a def mappa economy_data fájlában, pl. az exp_park_bonus: után amit beírsz számot, annyi rep pontot kapsz minden parkolás után :D -
rarma #22640 Tudd valaki egy olyan szintemelő progit , ami 125-ös verzióba is működik ? -
rarma #22639 Szép estét mindenkinek !
Gurultam már egy picit , aztán felvettem a következő fuvart holnapra , addig félreálltam a pihenőbe.
-
tomi0113 #22638 Értem, köszi szépen a választ! -
#22637 Lehet hogy egy másik mod miatt. Vagy csak szhar a mod. Erre egyébként tökéletes választ senki sem fog tudni adni.
-
tomi0113 #22636 Valaki tudna segíteni benne? -
Istikee #22635 Sziasztok amikor este megyek a játékban olyan mintha a lámpa nem is vílágítana pedig be van kapcsolva ,nem tudjátok a megoldást_??_:D
-
peta19901010 #22634 Üdv mindenkinek!
Én egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a RED winternek a szélvédő és ablak színét, vagy is ezt
hogy tudnám át tenni a RED summer szélvédő és ablak színe helyére, vagy is ennek a helyére?
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm. -
#22633 Nekemis ugyan ilyenem van.. tehát nemtudom mitől parázol... -
fs9pilot #22632 Hát, jó lenne már ha az a fjúv' déjz' már eljönne... :D -
#22631 pénteken írták, hogy "In a few days" :D -
#22630 Ma kellene jönnie? -
fs9pilot #22629 Akkor meg no para!!
Tegyed felfelé, írd be a kulcsot és ennyi!! Azzal a kiírással ne foglalkozz, az csak a mod miatt írja ki! :))
TOLJAD NEKI!! :D
Nem kell félned, eredeti a játékod, és a patch sem fog bekavarni értelemszerűen, max. még egyszer bekéri a kulcsot! :) -
#22628 Saját céglogót esetleg belehet tenni egyszerűen a játékba, hogy látszódjon a kamionon? Egyáltalán lehetséges külön program nélkül? Kösz -
rarma #22627 Hali !
Nekem is magyar verzió , avagy magyar kiadás ( Playon magyarország kft ) .
Itt a fotó róla hogy eredeti, originált magyar lemez .
-
#22626 Hello! a mod berakasa es a billentheto fulke megvetele utan, mivel billented elore a fulket es mivel allitod vissza? vagy ezt barhol az uton nem lehet megtenni, csak a szervizben mukodik a dolog? -
fs9pilot #22625 @rarma! Tehát neked az a gondod, hogy elvileg demó a játékod...
Nos. Te, megvetted a dobozos játékot, amiben értelemszerűen kaptál egy kulcsot. (Ha jól értelmeztem).
Az előző tört verziót leszedted, és felraktad a játékot, bekérte a kulcsot, és el is fogadta. Amelyik hosszú szöveget te mondod, az konkrétan ez:
Feltételezem, hogy angolul írja ki neked ezt a szöveget, és azért hiszed azt, hogy azt (szóismétlés.) írja a játék hogy demó verzió és le fog járni XY idő múlva...
Ez NEM azt jelenti, hanem hogy a játék harmadik féltől származó modifikációt észlelt, amelyekért nem vállal az SCS felelősséget. Magyarul ha befosik a játék, kifagy stb. akkor nem rohanhatsz a supporthoz, hanem először ki kell törölnöd az a modot.
Tehát még egyszer, a játékod eredeti, legális, és teljes verziós! A patch után is az lesz. Rakd fel, és játsz.
-
fs9pilot #22624 Ajjj... Mikó' gyün már a peccs? :DDD
Kezdek türelmetlen lenni..^^ -
#22623 Tényleg annyira érdekes, hogy kérdezel, de a válaszokat nem tudod elolvasni! -
#22622 Bocs,hogy ezt mondom,de hülye vagy..
Én nembántam meg hogy megvettem.... -
#22621 fail, nálam mindig 10es szint körül kezdte el írogatni :D -
#22620 Hmmm...level 3 vagyok, kiírta, hogy az utad addig véget ért, amíg meg nem veszed :D -
#22619 Rarma!
Relax:)))
A dolog egészen egyszerű. A játék érzékeli a modokat, ezért írja ki ezt a szöveget. Nem fog semmit kérni. Én amikor megvettem már 15 ös szinten voltam kb.
Ugyan azokat a modokat ugyan azt a profilt beraktam és azóta játszom vele. Most kb 30 körüli zinzen vagyok.
Nekem is ki írja ezt a szöveget, sőt mindenkinek akinek van bent mod.
Rakd vissza és használd.
Szabiék azt írják, hogy az új Patchnél előfordulhat az, hogy újra bekéri a kodot, de ha eredeti elfogadja és ennyi. Ezt a saját védelmük miatt csinálják. Ha eredeti a játékod engedni fog mindent, és egy csomó előnyt élvezhetsz..
Szóval nyugi tedd fel és játssz. -
#22618 szerintem 10-es szintig enged kb. :D -
bakter985 #22617 helló
az lenne a kérdésem hogy játszik e valaki a Standalone Trailerpack v1-el?
mikor betettem a módba és elinditom a játékot,egy pótnak a képe nem jelenik meg mikor a fuvarokat nézem és le is fagy,az az kilép a játékból.
esetleg ha valakinek megvan akkor elküldené e hogy megpróbáljam azzal hátha működik!!???
Kérlek Titeket segitsetek egy kicsit.
Előree is köszönöm. -
#22616 Hali! :) A demóval kb. meddig tudok elbohóckodni? Azt tudom, hogy korlátozva van, csak azt nem tudom, hogy mennyire. :/ -
peta19901010 #22615 Itt egy kép Cardiffból Tripoliba az első pihenő. Kér valaki egy kis frissítőt?
-
#22614 jah, szemét készítők, minek csináltak magyar feliratot a játékhoz ha úgyse tudod értelmezni a magyar szöveget.. :D
na meg hogy is merték engedélyezni, hogy egyáltalán bármiféle módot lehessen csinálni a játékhoz, az meg külön szemétség hogy figyelmeztetnek, hogy a hibás mód hibát okozhat a játékban.. :D -
#22613 De nem írja ki demoként, nem rég leírtam, hogy az mit jelent! -
vajo - jó a videó, nagyon jól sikerült a RED!