52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • rarma
    Mindegy már töröltem a gépről , a faszom fog vele kinlódni , sok köcsög készitő nem tud elkésziteni egy normális játékot, kár volt kiadni érte pénzt, nem érdemlik meg , inkább megittam volna belőle jópár korsó finom jó minőségi barna sört .
  • fs9pilot
    Ugyanez volt nálam is... :)
  • AXmen

• 0Diaz0
    Végleges a kulcs,nesz.rjál bese!

De ha ez vigasztal,akkor én először letöltöttem (kipróbálni ) utána nemtöröltem semmit,megvettem, beirtam az eredeti serialt amikor kérte, és csókolom volt. Ugyanolyan jól megy azóta mióta letöltöttem. kész. ( De azért ittvan a polcon a doboza,mindennel együtt a bizti kedvéért :D )
  • rarma
    de akkor is demóként írja ki, mintha warezes játék lenne , az már egy dolog hogy jön a 1.3 patch, és újraellenörzi a játék termékkulcsát, ha egyszer eredeti egy játék és aktiválja az ember a kulcsal szerintem akkor is teljes és VÉGLEGES -nek kellene lenni, addig míg megnem jelenik az 1.3-as patch .
  • Szabi #22606
    elképzelésem sincs hogy te mit és hogy értettél abból amit írtam, ezért összefoglalom mégegyszer :D

- jelenleg 1.2.5-re tudod frissíteni a játékodat
    - remélhetőleg a héten érkezik az 1.3-as frissítés, amivel majd az első indításnál egyszer leellenőrzi a cd kulcs-odat

#22605: mármint milyen szöveg, ami a karakter választó alatt van ? #22582
  • rarma
    Az a probléma végülis , hogy feltelepítem, hozzáteszem a 1.2.5 patch-t , és mikor beleteszem a már régebben letöltött kiegészitőket , azonnal kiirja azt a hosszú szöveget , ami arra ual hogy nem sokáig játszható mert egy idő után ki fogja írni hogy vége a demónak, de hogy miért? mikor originált a játék .
  • rarma
    Csak egyet bánok, hogy még gazdagítsam őket azzal hogy megvettem.
    És még egy épelméjü játékot nem tudnak késziteni .
  • Szabi #22603
    a kérdésem továbbra is ugyanaz.. :D
  • rarma
    Semmi leszedtem a játékot vissza , nem fogok én ezzel szenvedni , hogy mi kell még hozzá, hogy véglegesítse .
  • Szabi #22601
    mivan ?
  • rarma
    Tehát akkor tök mindegy hogy warezes játék, vagy eredeti amit ma vettem meg , ígyis úgyis demóra teszi mikor beleteszem a kiegészitő módokat , nem értem mért kell ennyire a / játék tervezőinek / ennyire megbonylítani a dolgot, ha már egyszer tényleg megveszi az ember az originált játékot, és van hozzá a serial az nem elég?. Ezért dobtam ki a pénzt az ablakon ? áh.... idióta készitők...
    Állitom , hogy a warez játékkal nincs ennyi probléma , mint az eredetivel .
  • Szabi #22599
    a steam lényege alapvetően hogy nem kell dvd lemez, elég csak a kódokat beírni és töltheted a játékot, ha pedig jön valami frissítés, automatikusan letölti és telepíti
    ezenkívül steam-en van képmentési és feltöltési lehetőség, de lehet videót feltölteni is, van cset stb-stb

ets2-ben a lényeg, hogyha neten veszel olcsó kódot, akkor érdemes steam-be beírni és kiderül hogy tényleg valódi kódot kaptál-e

bolti lemezes játéknál valószínű valódi a kulcs :D

tehát nem kell letölteni, de lelehet
  • rarma
    akkor most a lentebb linkelt oldalon található Steaminstall.msi fájlt töltsem le és telepítsem a játékhoz?
  • Szabi #22597
    a jelenlegi steam-es játékverzió meg 1.2.6.1
  • rarma
    Nekem alapból a gyári lemez 1.0.5 -ös.
  • rarma
    és ha az oldalról letöltöm a jobb felső sarokban lévő / A Steam telepítése / és azt telepítem a játéhoz?.
  • Szabi #22594
    kicsit azért több mint kereskedelmi oldal :D

a meglévő lemezes játékokat is be lehet regisztrálni rá, többek között az ETS2-t is, ilyenkor a beírt cd kulcsot megnézi az adatbázisában hogy létező valós kulcs-e

az ets2 belső ellenőrző rendszere jelenleg csak annyit csinál, hogy megnézi, hogy a beírt kulcs megfelel-e az ő algoritmusának... ezt gyerekjáték kijátszani, miután rájöttek az algoritmusra és írtak rá kódgeneráló programot..

az 1.3-as frissitéssel már az ets2 is megvizsgálja neten, hogy érvényes-e a kulcsod
  • fs9pilot
    Én ugye a virágbolti változattal jutottam el mittomén hanyas szintre... De csak a warezt szedtem le, registry törléssel egyetemben, a mentések megmaradtak, steam retail kulcs megvesz - aktivál - letölt, és látja a régi mentéseket, és gondom sem volt vele ..... idáig.... Meg remélem nem is lesz. :)
  • rarma
    Ezt valahogy nem értem, mi köze a steam-nek a ETS2-vel , mert ez a steam egy kereskedelmi oldal
  • Szabi #22591
    a héten remélhetőleg jön az új pecs, majd abba fogja újra ellenőrizni :D
  • rarma
    És akkor hol tudom véglegessé beállitani a játékot ?.
  • Szabi #22589
    biztos hogy újra bekéri ellenőrzésre ha nem steam-es
  • TaRka0107
    Ha eredeti serialt írtál be akkor nem kellene, de úgy tudom mentéseket előtte törölni kell ha warezzal játszottál, de nem 100%
  • rarma
    Hát remélem nem fogja kérni pár nap múlva a serialt.
  • TaRka0107
    Persze jó lesz így. csak felhívja a figyelmedet rá, hogy látja hogy módokat használsz és ha valami hiba van akkor ne egyből nekik reklamálj, hanem próbálkozz a módok kivételéve.
  • rarma
    Akkor ettől függetlenül véglegesítettem a játék tokjában található serial számmal ?
    Mert az elöző tört játékkal amivel játszottam eddig , akkor is ugyan ez írást írta ki és , egy kisebb idő után azt írta lejárt a demo verzió.
  • TaRka0107
    Semmi probléma nincs. Módok miatt írja ki csak.
  • szgabe
    A Banda
  • rarma
    üdv mindenkinek !

Egy kisebb segítségre lenne szükségem.
    Megvettem az ETS2 origináltan , fel is telepítettem és hozzá közvetlen a 1.2.5.1 patch-t, amit a hivatalos eurotrucksimulator.com-ról töltöttem le .
    De mikor vissza teszem a mod mappából a kiegészitő módokat , és elindítom a játékot, ez a szöveg jelenik meg .
    mi lehet a probléma ?

• szgabe
    Szevasztok!
    Viszem a bandát turnézni.
  • peta19901010
    Hali!
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy aki billentyűzettel használja a RED-et nem tapasztal a kormányzásnál, világítás kapcsolásnál egy ki fázis késést? Mert nálam van és nagyon zavaró. Ha valakinél volt és kiküszöbölte el tudná mondani, hogy mit kell vele tennem, hogy eltűnjön ez a probléma?
    Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm.
  • tomi0113
    Erre valaki?
  • bmwcrash
    Hali!
    azt nem lehet valahogy megcsinálni, hogy a RED modban ne narancssárgák legyenek a lámpák?
  • fs9pilot
    Nekem is lenne olyan kérdésem, hogy letöltöttem még anno valahonnan (már nem tudom honnan.) egy komplett rádió stream listát, amit be is másoltam, működnek is szépen. Viszont ha a Rádió1 -et választom, akkor "lefagy" a játék, mármint keresné a csatornát de nem találja és lefagy... :/ Van valahol egy friss stream lista esetleg?
  • tomi151996
    helló azt szeretném kérdezni hogy Renault magnumhoz nincs valami dekoráció mód ez alatt azt értem hogy a fülkébe függönyt laptopot is lehessen tenni nem csak táblát ?
  • Szabi #22575
    TC Megamod
  • rambóóxd
    Sziasztok! Nemrégiben láttam itt a fórumon egy olyan képet amivel a kiegészítő lámpákat rács nélkül is fel lehet rakni. Nem tudja valaki annak a módnak mi a neve, vagy honnan lehet letölteni?? Köszönöm
  • Herod
    Köszi, én most egy 700 LE-s Volvot használok. Gondolkodtam, hogy lecserélem egy Renault-ra, mert azokból szerintem sokkal jobban ki lehet látni, de akkor marad a mostani. Max. kap egy 750-es motort :)
  • orixon
    Persze hogy tukrozodik, probalj ki egy MAN-t a legjobb motorral es utana egy VOLVO-t a 750 lovas mostorral es meglatod hogy melyikkel jobb elindulni, a MAN eleg lusta, mig a VOLVO az szokik jobban, ugyan ez van a MAGNUM-al is , az is lusta. A SCANIA az viszont megint eleg jol megy a 730 lovas motorral.