52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tappancs83
    Sajnos a játéknak nincs ilyen lehetősége, legalábbis én még nem találoztam ilyesmivel. Nekem eddig még a rövidebbik utat mutatta mindíg.
  • Bal0924
    Rendben, kösz.
  • Tappancs83
    Kabin formája és a módok.
  • Bal0924
    A GPS-sel vannak problémáim.. (a valóságban is...)
    Van egy sokkal rövidebb útvonal és mégis a hosszabbon visz..
    Belehet állítani, hogy hiába fizetős az út, mégis arra mennyen?
  • Bal0924
    Miben különbözik a Magnum és a Prémium?

Nekem is úgy levonja, de útközben jöttek bevételeim, azok kifizették az adósságot és a saját fuvarom ból is levont pár százast, és +ban jöttem ki. :)
  • Tappancs83
    Nemtudom, hogy hogyan csináltad, nekem nem engedi a játék, hogy törlesszem az adósságom saját belátásom szerint, hanem mindennap pontban délben vonja le az összegeket.
  • Tappancs83
    Más. Renault magnum és prémium digitélisan kijelzi a sebességed, és a műszerfalon is elég jól látható. Én Magnumban utazok.
  • Bal0924
    Köszi, ha lesz pénzem megveszem..
  • TaRka0107
    Azt hiszem Reanult Premium!
  • Bal0924
    Nekem most 2 garázsom van 7+én sofőrrel. Mind kölcsönből fizettem. :)
    A játék időben 2hét alatt visszafizettem az első kölcsönömet. (500at vettem fel)
    Ez most a 3 kölcsönöm. :D És remélem gyorsabban visszafogom fizetni mint az elsőt.

Az első kölcsönből: garázs bővítettem + sofőr és kamion (2+3sorfő)
    A 2. kölcsönből 5sofőr lett
    És most a 3.-ból vettem garázst és sofőröket.(kamion).. :)

Már minden rendben az első fuvar után 37ezrem lett.

Más.
    Mindig elfelejtem, melyik kamion az amelyikben látom a műszerfalon a km/h-t? (digitálisan kijelzi)
  • Tappancs83
    Mehetsz minuszba is nyugodtan, de szívás visszamenni pluszba utánna. Ezzel nekem is meg van a gondom, nekem 500 k kölcsönöm van, napi 8000 párszázas törlesztéssel. A külömbség, hogy nekem általábam van elég pénzem a játékban, így nem vagyok sokat minuszban, a minuszt követően befejezett szállítmány vissza húz minuszból, de kevés pény marad utánna. Idővel túl jutsz rajta, ha nem veszel fel hitelhátára hitelt, és fel fog gyorsulni a fejlődésed is, meg a lé is dőlni fog majd. Én felvettem a hiteleket, hogy tudjam indítani acégem, és fejleszthessem a garazsam.
  • fs9pilot
    Próbáld meg a V6-ot... hátha... Több ötletem nincs... :/
  • Bal0924
    Hopp, az nem jó... :S
  • Szabi #22678
    nem kellet volna olyan sok kölcsönt felvenni, vagy legalább nem mind elkölteni... el fogják árverezni a garázsodat és a kamionodat is..
  • Bal0924
    Sziasztok!

Már régóta nem játszottam...
    Vannak valami jó újdonságok? :D
    Tudok mínuszba is menni, pénzben? (a napi 5ezer euró kölcsönt kéne fizetni és nincs annyi pénzem.)
  • Szabi #22676

szerintem azért bíztak benne ők is, viszont ez még mindig csak két város, szóval így se felesleges munka a többi város, na meg majd ha megjelenik ez a DLC, akkor a DLC-s BP-t lehet bővíteni az ők épületeivel és útjaival is.. :)
  • rarma
    fs9pilot !

kivettem amit mondtál két scs fájlt , de betöltéskor ugyan az a helyzett , egy hang kiséretében lefagy a játék.
    egyébként ezzel probáltam ki. truck shop V 3.scs
  • JohnBart
    A magyar map készítői meg szerintem arra nem számítottak, hogy végül mégis bekerül Budapest és Debrecen a játékba... :)
  • Maximus4
    Aha,nekem scaniahoz van.Mindegy,azért köszi.
  • fs9pilot
    Igen. "Mercedes - MAN V8 sound by Eliike v1.0.scs" -néven.
  • rarma
    még nem, de megprobálom.
  • Maximus4
    És neked van emellett V8 hang betéve?
  • fs9pilot
    Hát így hirtelen, lehet gond a "Driver Plate.scs", "transmission_unlock_&_gearbox.scs"....

Ezeket próbáltad már kivenni amíg beteszed a truckshop -ot?
  • fs9pilot
    Én ezt használom: LINK
  • Maximus4
    Létezik olyan időjárás (hang) mod,ami kompatibilis V8 hanggal?Tehát a kamionon beül hallatszik például a mennydörgés és a motorhang is?Próbáltam már egy-két félét,de az időjárásból semmit sem lehet hallani.
  • rarma
    scaniához kellene . ezek vannak a mod mappába .
    akár milyen tuning modot, vagy truck shopot töltök le és teszem be , lefagy, legjobb esetben ha nem fagy le , akkor pedig nem jelennek meg a led lámpa kiegészitők a scaniára.
    már töltöttem le a restacar-ról, ets2.lt-ről .... de semmi jól működő .
    ez van a mód mappába jelenleg . a scania tuning modot azt most probálom, de itt meg megsem jelenik aminek kellene .

• fs9pilot
    A Truck Shop v6 elvileg nem fagy ki.
    De igazából a kifagyás attól is függ hogy mivel akad össze... Milyen modok vannak betéve?
  • rarma
    / Mindenkinek lefagynak a truck shop módok, mert már letöltöttem 3-mat is és betöltéskor mindhárom lefagy pedig 1.2.5.1 verzió van írva tesztelésként.
    Van ilyen truck shop módok amik működnek is?
    Válaszokat előre is köszönöm.
  • Man19
    Ezt nem is tudtam, de akkor már tudom melyiket fogom használni... :D :D
  • Szabi #22662
    nagy titkolózás van, de régebben ezt a képet rakták ki

vicces hogy a múltkori hír fordítását kiposztolták az oldalukra, de néhány szót kihagytak :D
    Magyar mapot szerintem mindenki nagyon várja :) Mennyi terület lesz benne elérhető lehet tudni?
  • Joint Joe
    Köszönöm a segítséget !!! :)
  • Szabi #22659
    szerintem nem, de amúgy is jövőhéten jön a magyar map :D
  • Man19
    Ezzel a map editorral meg lehet azt is csinálni, hogy tudjak több map modot használni???
  • Szabi #22657
    ETS2 Map Editor segédletek
  • Joint Joe
    Sziasztok, nem rég kezdtem neki az ETS 2-nek, és láttam "jútúbon" hogy van ilyen "map editor" nevű mod, hogy pályákat lehet szerkeszteni vele.. Az lenne a kérdésem, hogy ezt honnan tudom letölteni, vagy hogyan tudok én is szerkeszteni??? Kérdeztem a Google barátomat, de nem tudott segíteni, nem találtam értelmes linket seholsem..
  • Apus77
    Helló!Nem tudja valaki miért van az ha kormánnyal játszom benyomom a tempomatot és leszállok a pedálról rögtön kiold a tempomat? Köszi a segítséget!
  • rarma
    Köszönöm a választ és a segítséget !
  • peta19901010
    Értem.Köszönöm a válaszodat.
  • Szabi #22652
    én sehogy, de a kérdés az volt, hogy mit csináljon ha kijön az új frissítés, na abban lesz benne valószínű ez a profil szerkesztgetés :D
    (zárt bétából van a kép)