52658
-
szirc #22731 A ablaktörlő nem töröl és kevés módosítást enged . Amúgy nekem is tetszik . -
#22730 egész jó az Amcsi vas...
-
#22729 Remélem folytatják, mert tízszer igényesebbnek és "magyarabbnak" tűnik, mint a hivatalos map. -
#22728 Jó módok. :D Nekem max 134 km\h jött össze a 200 km\ h sebesség korlát mellett, aztán fékeznem kellett éles kanyar, vagy egy majom miatt. -
Csabi2007 #22727 Valaki??:( Még ma szeretnék vele játszani:( -
Csabi2007 #22726 Sziasztok!
Sziasztok! Valaki segítsen! Beraktam ezt a Real Environment Dimension 2013 módot minden ok de egy valami nagyon nagyon nem.. A fényszórókat nemlehetne visszavarázsolni erről a sárgásről Fehér színre. MErtha nem sajnos törölnöm kell..:( Más hibája amúgy nincs?? -
#22725 -
#22724 nálam valódi cégnevek, pót textúrák, rakomány textúrák, meg munkagép textúrák vannak fent azt ennyi, ja meg 200kph-s limit :D -
#22723 1500 lovas DAF-om.
-
#22722 Én más múdokkal foglalkozok. :D Nekem nem skin cserélő mód kellett. Nekem skint tartalmaz a mod, nem cserélhetőek a skinek, állandóan ugyanazok a színek vannak. A truck shopok tartalmaznaktöbb félét is skinekből, amit scaniákra használható főleg. Kamion skinek. -
matusz09 #22721 Jah azt vágom, de szeretek benne építgetni ...már amikor van rá pénzem... -
#22720 én amúgy amiket teszteltem hogy jó modok és csak texturákat cserélnek le, azokat egyberaktam egy scs fájlba :D -
#22719 Egyet, kettőt berakhatsz a cégedbe, ha nincs kedved hajtani, oda adhatod egy munkásodnak. :D -
matusz09 #22718 Hát akkor hajrá!! Amúgy most, hogy volt szó a magnumról, most megint kedvet kaptam hozzá, hogy megint összerakjak egyet... -
#22717 A cég tulajdonképpen kész, csak a pótkocsi csomag hiányzik. Tartalmaz majd terveim szerint ponyvás, dobozos, konténeres, adrtartályos, és kaja tartályos pót. -
matusz09 #22716 ha teljesen kész lesz a céggel együtt, akkor azért kíváncsi leszek a végeredményre, feltétlen tegyél fel majd képet! -
#22715 Igen. Citromsárga, narancs sárga és rikítós világoszöld csík, a belső is hasonló elven van festve, ugyanazok a színek vannak használva. -
#22714 Szedd ki az osszes modot, ami most bentvan a mod konyvtarban es ugy probald uresen, ugy mennie kell, nekem bent van az osszes eddig kijott mod Scaniahoz, ami fenyeket modosit es mind normalisan mukodik. Most jott ki ket torok fenytuning mod, de ezek hibasak valamiert, mert a keszito videojaban van par olyan tuning resz, ami nalam nem jon elo. -
matusz09 #22713 Csáó!
Ide be kell regizni, és ott lesz egy olyan, hogy renault premium tuning, vagy ultimate, valami ilyesmi.
http://tc-ets2-mod.forumieren.com/
Tappancs83: A premium előtt nekem is egy 3 tengelyes magnum volt, de most lecseréltem a kistestvérre. Amúgy ha jól emlékszem, akkor a tiéd az a sárgás/zöldes világos skin. Nem rossz, bár nekem túl világos, de neked kell, hogy tetszen, mással nem is kell foglalkoznod ;) -
#22712 Én Magnumot használok, meg vagyok elégedve azzal is, az is jól kezelhető. Van saját belsőm is hozzá, készül a saját pót is a kamionomhoz és a cégemhez. Még alakítás alatt van, még lészül.Már nem kell sokat alakítani rajta. Aki nem kap epilepsziás rohamot a cégem színetől, az dolgozhat a cégemnek. :D A pótkocsi linkjét küldöm priviben, aki szeretné megkapni. Az én ízlésemnek megfelel, szerintem nem néz ki rosszul. -
rambóóxd #22711 Szia.! Neked hogy sikerült rá rakni lámpát?? Melyik móddal? mert nekem is egy Premiumom van de nem találok módot hogy tudjak rá rakni kiegészítő lámpát.. -
#22710 Köszi. -
Man19 #22709 Nekem is állandóan összeomlott, aztán vettem ki egy-két modot, ezzel egy időben volt, hogy már nem omlott össze a játék, de viszont a "z" betűket is ekkor töröltem ki, szerintem próbáld ki, hátha... ;) Csinálj biztonsági mentést, aztán nagy gebaszt nem csinálhatsz gondolom... :D -
matusz09 #22708 Köszi. Nagyon faja amúgy, szerintem az egyik legjobban sikerült kamion a játékban, gyönyörűen kezelhető -
#22707 Sikerült. Jól néz ki a prémiumod. :D -
#22706 Valaki jön, és kikapja a kamionból? :D Vagy mire mondtad, hogy elveszik? A GPS készülék, vagy a vétel. -
matusz09 #22705 Hali!
Itt az új gépem:
(remélem sikerült beszúrni) -
#22704 Nekem is 3 modom van zzzzzz, vagy mittudomén hány darab van a név előtt. Lehetséges hogy omlik ezvéget a játékom? -
Bal0924 #22703 Na még csak az kéne, hogy elvesszen....:) -
#22702 :D A gps vétel nem szűnt meg a játékban. Pedig alagúton haldtam át én is. -
Man19 #22701 Bár nekem több volt elötte, de nemtom minek rakják elé... -
Man19 #22700 Próbáld meg, hogy leveszed a modok elöl a "z" betűt, mert nálam okozott gebaszt... -
sewy21 #22699 javítok, mert félreérthetően sikerült fogalmaznom...öcsém szólalt meg dörmögő hangon...:D -
#22698 Én még nem jártam így az ETS 2-ben, pedig már nem egyszer mentem át alagút alatt, ami ráadásul meglehetősen hosszú volt. -
sewy21 #22697 erről eszembe jut egy nem olyan rég történt eset...mikor szoktunk menni nyaralni, alagutakon keresztűl, ugye megszakad a vétel, és ezt közli is moha bá':"a gps vétel megszűnt"...tesóm jött be a szobámba, egy darabig nézegette merre járok, épp haladtam keresztül egy alagúton, mikor megszólal mély már dörmögő hangon: "a gps vétel megszűnt... -
#22696 Próbáltad már az online vásárlást, miközben még folyamatban van egy fuvarod? Ha kereskedőnél vennéd a kamiont, előbb a fuvarod kell befejezned, vagy lemondanod. Az online vásárlás a számomra még elérhetetlen, mivel nincs még 5 amionom, csak 3. Gondolom mondanom sem kell, hogy mind a 3 magnum 6 kerékkel. :D -
#22695 Én megbízok az útmutatásában, legalább valóban segít a tájékozódásban. :D Csa ne beszéljen nekem mellé. :D -
Bal0924 #22694 Milyen ez az online kamion vásárlás?
Megnéztem, de mi a különbség a kereskedőnél és az online között? -
Bal0924 #22693 Én végigszoktam futni az útvonalakon, szinte mindig. (nem hagyatkozom a GPS-re. :D )
És mikor szemre látom hogy valahol rövidebb, arra megyek és tényleg rövidebben az utak többsége.. :) -
#22692 A magnumhoz van 6x4 és 6x6 alváz is, míg a prémiumhoz nincs. Ez csak egy példa. Lehet, hogy van más kamion is amelyik digitális km\h kijelzővel van szerelve, de a renaultok 100%, hogy digitálisan mutatják a sebességet. Én a Magnumot favorizálom.