52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fs9pilot
    Lenne egy kérdésem...
    ENNEK - a számnak a címét nem tudja valaki??
    Bocsi a "háttérzajért" csak autókázás közben hallottam...
  • rarma
    Én úgy tudom még mindig 6000 ft a játék , de valakitől itt a topic-ba olvastam hogy valaki már vette 3000 ft-ért is .
    Valaki tudja hogy tényleg hol lehet megvenni 3000 ft-ért , feltéve ha tényleg igaz .
  • rarma
    Szép estét mindenkinek !
    Ma már pihenő, aztán holnap megyek tovább .

• Maximus4
    Sorry,most olvastam csak el a FAQ-ot :)
  • Armi555
    Real Environment Dimension modot úgy kell simán telepíteni, hogy a mod mappába belerakom a kicsomagolt két scs fáljt? Steamen keresztül játszom a játékkal, de nem veszek észre különbséget. Ha kimozgatom a dokumentumokból az egész euro truck mappát akkor is ugyanúgy megvan minden mentésem meg ilyesmi...

Elnézést ha nagyon buta a kérdésem vagy nyilvánvaló hol a hiba :)
  • Maximus4
    Köszi,megpróbálom.
  • Csabi2007
    Igen! Szedj le valami xenon módot nekem bevált:)
  • Tappancs83
    Munkát maguktól vállalnak, ha találnak ott ahova utoljára vittek valamit, de a céged székhelyéül szolgáló városban mindíg találnak munkát, de ha nem találtak munkát mennek vissza a garazsadba. Meghatározhatod, hogy mit tanuljonak meg.
  • Ritt2000
    köszi
  • Szabi #22762

Sok kitartást és türelmet kívánok hozzá.
  • Tappancs83
    Sajnos nem az volt a megoldás. :( Az interiorom ütközött egy másik moddal, az meg lett oldva, most aránylag jó, a truck shop v6 meg használhatatlan, így azt töröltem. A v3-ast használom.
  • Maximus4
    Már megoldottam,köszi.Tudom,hogy sokan "csesztetnek" ezzel a kérdéssel,de használom a RED-et és nem találtam még rá választ,hogy az esti világítással lehet-e valamit kezdeni,hogy jobban lehessen látni?
  • vajo
    A profilod megjegyzi a módosításokat, és akkor is megtartja őket, ha kiveszed a módokat, de nem tölti be őket. De ha te valami hasonlót akarsz, akkor beolvassa és meggajdúl és jön az error. Nálam például nem lehet új játékot kezdeni. :D
  • tomi151996
    Helló azt szeretném kérdezni hogy valaki nem foglalkozik módszerkesztéssel azaz hogy más kamionba is jólegyen pár mód
  • Ritt2000
    szia! Ami képet mutattál azt a mapot én készítem. Március elején lesz kiadva. Ha bármi kérdésed van a mappal kapcsolatban írj priviben vagy itt.
  • Krisike99
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hol tudom a játékot a legolcsóbban megvenni?
    (Ha lehet ne csak kód legyen hanem lemez is)
  • Maximus4
    Megnéztem.Nekem egy darab mod sincs bennt.
  • Man19
    Nézd meg ezt: 22704
  • Maximus4
    Még egy apró dolog van,aztán békén hagylak titeket:) Asszony is szokott vele játszani és az ő profiljánál is kidob a kereskedő kiválasztásánál,igaz,ott legalább addig eljutok,hogy ki tudom választani a várost.
    Viszont letöltöttem egy profilt és bemásoltam a játékba és azzal gond nélkül el tudok menni bármelyik kamionoshoz.De mivel ez egy cheat profil,nem szeretnék vele játszani,nincs értelme.
    Hátha ezek alapján tud valaki valami konkrétumot mondani.
  • Maximus4
    Beálltam a szervizbe és leszedtem mindent a kamionról és így ki tudtam törölni a truck shopot is.De a kamionkereskedők választásánál akkor is kidob :S
  • Szabi #22751
    na pont ezért nem használok már semmi tuning módot :D

(bár az is igaz, hogy a tuningok 90%a szerintem ronda és haszontalan :)
  • Maximus4
    De van és jelenleg csak az az egy van bennt mod,truck shop V3.De ha azt is kitörlöm,akkor nem indul a játék a tuningok miatt.
  • TaRka0107
    Üdv!
    Olyan mod van, hogy gyorsabban mennek az AI-k városon kívül (nem autópályán) sima főúton. 50 -el mennek csak, olyan idegesítő.
  • 0Diaz0
    1. a scania motortuningjában,váltójában,és a festésével van a gond.
  • Man19
    Nincs olyan mód fent esetleg, amin belül van egy ilyen mappaszerkezet: "/def/vehicle/truck/scania.r" ???
  • Man19
    Megoldódott? Ha nem akkor szólj, mert van még tippem mely módoktól lehet, csak nem jöttem még rá pontosan... ;)
  • Maximus4
    Ez van a game log fájlban,de fogalmam sincs mi lehet a gond.Már meg volt a reinstall is.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

00:00:09.599 : [fs] Failed to open file "/def/vehicle/truck/scania.r/engine/dc16_1500.sii" in the read_only mode
    00:00:09.599 : load_unit() - Failed to open file (/def/vehicle/truck/scania.r/engine/dc16_1500.sii)
    00:00:09.599 : Failed to load accessory data (/def/vehicle/truck/scania.r/engine/dc16_1500.sii)!
    00:00:09.599 : Missing accessory (/def/vehicle/truck/scania.r/engine/dc16_1500.sii) replaced by (/def/vehicle/truck/scania.r/engine/dc13_360.sii).
    00:00:09.600 : [fs] Failed to open file "/def/vehicle/truck/scania.r/transmission/22_speed.sii" in the read_only mode
    00:00:09.600 : load_unit() - Failed to open file (/def/vehicle/truck/scania.r/transmission/22_speed.sii)
    00:00:09.600 : Failed to load accessory data (/def/vehicle/truck/scania.r/transmission/22_speed.sii)!
    00:00:09.600 : Missing accessory (/def/vehicle/truck/scania.r/transmission/22_speed.sii) replaced by (/def/vehicle/truck/scania.r/transmission/12_speed.sii).
    00:00:09.605 : [fs] Failed to open file "/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/scania.sii" in the read_only mode
    00:00:09.605 : load_unit() - Failed to open file (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/scania.sii)
    00:00:09.605 : Failed to load accessory data (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/scania.sii)!
    00:00:09.605 : Missing accessory (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/scania.sii) replaced by (/def/vehicle/truck/scania.r/paint_job/color7.sii).
    00:00:09.642 : Detail vegetation database is ready.
  • TaRka0107
    Új kamion és új letöltött pót!
  • 0Diaz0
    Talán ha nem alacsony grafikával játszanál,kicsit máshogy nézne ki a játékod.. mellesleg még élvezni is tudnád. De úgylátom a géped se túl tuti. Tehát,nem a játék az oka ennek... :)
  • rarma
    Kiprobáltam úgy hogy kivettem a mód mappából jumbo trailer skin és tartozékait, de még így is lefagy több
    truck shop mód , már tényleg nem tudom mi lehet hogy akadályozza .
    Vagy egyszerüen nem a 1.2.5.1 verziókba való a truck shop módok.
  • Maximus4
    Ha rányomok a menüben a kamionkereskedőkre,akkor mindíg kifagy a játék.De csak is ott.Megpróbáltam elmenni egy kereskedésbe és úgy simán be tudok lépni.Kiszedtem a módokat is,de akkor se jó.Valakinek valami ötlet?
  • AXmen
    Szevasztok!
  • AXmen
    Hát, asszem ennyi bőven elég is volt részemről. Nem nagyon látok különbséget az előző részhez képest. Egy kis grafikai motort valóban kapott, a kormányozás is élethű most már, meg van benne egy pár jó ötlet, de annyiban nem változott, amennyiben érdemes lenne egy új ETS részt kiadni. Valamint találkoztam pár hibával, például amikor az útvonalat eltérően ill. rövidebb úton mentem, akkor a kocsik össze-vissza mentek, ráadásul ez pont a legújabb patch-ban volt. Még annyit, hogy az éjszakában nehezen lehet látni a forgalmat, meg billentyűzettel alig lehet irányítani a játékot. Szóval tipikus szimulátor, semmitmondó, unalmas, monoton. Ennyi volt az ETS2-es pályafutásom, így nem tudok játszani...

Utolsó képem a játékból:

• RicsiHUN
    Tapasztalataim szerint automatikusan mennek dolgozni. Hogy megszabhatod-e mit vigyenek, azt nem tudom
  • gabo91
    Hali.

Kibővítettem a garázst vettem +1 kamiont és felvettem egy sofőrt. Kérdés az, hogy lehet neki munkát adni? Kiválaszthatom, hogy mit vigyen és hova, vagy majd magától neki áll a munkának?

• Maximus4
    Köszi,megpróbálom!
  • SimaSuna #22735
    Ets2.lt oldalról.

Scania-nál keresd, és nem kell új profil..
  • Maximus4
    Honnan szedted le,és a játékon belül merre keressem majd?Gondolom új karrier is kell?
    Próbáltam már egy pár helyről és azt írták,hogy iveco-nál van,de nekem nem jelent meg sosem.
  • SimaSuna #22733
    letöltöttem, és beraktam.
    működik.

@szirc

sajna valóban az ablaktörlő nem töröl, és a csinosítás is szegényes, de hátha jobb lesz később :)
  • Maximus4
    Ezt,hogy bírtad működésre?